بهترین رولت ساده از کجا بخریم
رولت چیست ؟ رولت پسته یک نوع کیک اسفنجی است که به صورت نازک پخته می شود و درون آن خامه و مربا، کرم کره و میوه استفاده و پیچانده می شود و به همراه میوه پسته و لایه شکلات و… آن را تزیین می کنند.
رولت خانه ای یکی از انواع شیرینی های تر و خامه ای است که در میان ایرانیان طرفداران زیادی دارد، به همین دلیل دستورات مختلفی برای پخت آن ارائه شده است. محبوب ترین دستورات پخت رولت شامل رولت با خرده کیک، رولت بدون خامه، رولت توت فرنگی و رولت با بیسکویت پتی بور رولت تیرامیسو و… است.
البته رولت ها انواع مختلفی دارند و تنها مختص به شیرینی نیستند، شامل رولت خامه ای و شکلاتی، رولت مرغ، رولت تن ماهی، رولت بادمجان، رولت بستنی، رولت الویه طرح دار، رولت گوشت و…. هستند.
چرا رولت ترک میخوره
علت های اصلی ترک خوردن نان رولت می تواند خشک بودن نان، استفاده بیش از حد از کره و خامه برای پوشش دادن نان رولت و ضخیم بودن نان رولت باشد. رولت را از کجا تهیه کنیم ؟ می توانید از فروشگاه های اینترنتی یا فروشگاه های شهر خود رولت خامه ای و طعم های مختلف آن را تهیه کنید.
طرز تهیه رولت خامه ای با پیمانه
اگر نمی دانید چگونه رولت خامه ای درست کنیم با ما تا آخر این مقاله همراه شوید، چرا که در این مقاله طرز تهیه رولت خامه ای به سبک قنادی را آموزش می دهیم.
برای تهیه رولت به مواد اولیه چون ۱۰۰ گرم آرد سفید، ۴ عدد تخم مرغ، یک سوم قاشق چای خوری وانیل، یک سوم قاشق چایخوری بکینگ پودر، ۲۵۰ گرم خامه قنادی، یک قاشق غذاخوری شیر، ۶ قاشق غذاخوری آب داغ، صد گرم شکر احتیاج دارید.
20 دقیقه قبل از تهیه مواد کیک می بایست فرق را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. در ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده و در یک کاسه سفیده را با دور همزن مخلوط کنید بعد از گذشت یک دقیقه نصف شکر را به کاسه سفیده به صورت آهسته و کم کم اضافه کنید و یک دقیقه با دور همزن بزنید تا سفیده تخمه مرغ خامه ای شود. سپس سفیده تخم مرغ را درون یخچال قرار دهید و به سراغ مخلوط شکر باقی مانده و زرده تخم مرغ به همراه وانیل بروید.
مخلوط شکر و زرده تخم مرغ و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود و فرم بگیرد. بعد از فرم گرفتن زرده تخم مرغ آب داغ را اضافه کنید و با همزن یک دقیقه مخلوط کنید. بیکینگ پودر و آرد را سه بار الک کنید تا یکدست و صاف شود و در چندین مرحله آرد را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و با یک لیسک هم بزنید تا مواد رولت یکدست شود. بعد از انجام این مراحل سفیده تخم مرغ را از یخچال بیرون آورده و در سه مرحله به مواد مورد نظر اضافه کنید.
توجه کنید مواد رولت را بگونه ای مخلوط کنید که هیچ گلوله سفید در داخل آن دیده نشود و مواد یکدست و صاف شود. یک کاغذ روغنی بزرگ را در قالب ۳۰ در ۴۰ قرار دهید تا کاغذ روغنی از اطراف قالب بیرون بزند. کاغذ روغنی را با مقداری کمی روغن مایع چرب کنید و مایه رولت را در داخل قالب بریزید و با لیسک آن را صاف و یکدست کنید. مواد رولت را در داخل فر قرار داده تا حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه نان رولت بپزد. بعد از پخت نان رولت باید گریل را به مدت یک یا دو دقیقه روشن کنید تا نان رولت طلایی شود.
توجه کنید نان رولت باید بگونه ای بپزد تا خشک و خمیری نباشد و اگر کمی خشک شده از یک نایلون برای پوشاندن رولت کمک بگیرید تا با حرارت مواد نرم شود. سپس کاغذ روغنی را با دقت از دولت جدا کنید و نان به صورت محکم رول کنید و بگذارید به صورت رول شده خنک شود. در طی مدت خنک شدن رولت باید خامه قنادی را با همزن فرم دهید. بعد از خنک شدن رولت آن را باز کنید و یک قاشق غذاخوری شیر را بر روی نان رولت پخش کنید تا نان مرطوب شود و خامه فرم گرفته را به صورت یکدست بر روی نان رولت پخش کنید.
بعد از انجام این مراحل نان رولت را محکم رول کنید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید. می توانید برای تزیین رولت از توت فرنگی، پودر پسته، پودر کیک یا بیسکویت، پودر وانیل و… استفاده کنید، اما قبل از تزیین باید سطح روی رولت را خامه بزنید تا میوه و پودر پسته و… بر سطح رولت بچسبند و به اندازه دو سانتیمتر رولت را برش دهید.
طرز تهیه رولت خامه ای با شکلات
اگر می خواهید نان رولت را شکلاتی کنید باید یکی دو قاشق غذاخوری از پودر کاکائو استفاده کنید، اما به اندازه یک یا دو قاشق غذاخوری از آرد سفید کم کنید. اگر رولت شکلاتی درست می کنید باید آن را زودتر از فر بردارید تا خشک نشود.
اگر قصد دارید رولت را با شکلات تزیین کنید می توانید ۲۰۰ گرم شکلات تخته ای و یک قاشق غذاخوری روغن را بر روی حرارت بخار آب قرار دهید تا کاملاً ذوب شوند. هر چقدر غلظت شکلات رقیق تر باشد بر روی رولت روکش شکلات نازک تر می شود.
بعد از اینکه رولت ۱ ساعت در یخچال ماند آن را بیرون آورده و بر روی یک پایه فلزی قرار داده و شکلات بن ماری شده را بر روی رولت بریزید تا کل سطح رولت کاور شود. البته رولت به مدت یک ساعت در یخچال خنک شده است و زمانی که شکلات را بر روی آن بریزید سفت می شود.
_____________________________________
رولت با بیسکویت پتی بور
برای تهیه رولت بدون فر به ۴۰۰ گرم بیسکویت پتی بور، ۲۰۰ گرم خامه صبحانه، یک دوم پیمانه شیر، یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو، ۱۶۰ گرم شکلات سکه ای، یک پیمانه پودر نارگیل، مواد فیلینگ رولت، ۲ قاشق غذا خوری پودر قند احتیاج دارید. در ابتدا باید موادی فیلینگ رولت را آماده کنید.
پودر نارگیل را با خامه صبحانه و پودر قند در یک کاسه مخلوط کنید تا حالت خمیری بگیرد. سپس بیسکویت پتی بور را در غذاساز بریزید و خرد کنید تا کاملا پودر شود و درون یک ظرف مناسب بریزید. درون یک ظرف شیر و خامه را بریزید و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا خامه درون شیر حل شود. توجه کنید شیر و خامه را باید مدام مخلوط کنید.
بعد از حل شدن خامه و پودر کاکائو در شیر باید شکلات سکه ای را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات های سکه ای درون شیر حل شوند. توجه کنید شعله باید ملایم باشد تا مخلوط شیر و خامه نجوشد. بعد از حل شدن شکلات های سکه ای درون شیر یک سس شکلاتی به دست می آید که باید درون بیسکویت های پودر شده بریزید. بیسکویت های پودر شده و سس را با قاشق هم بزنید و یا دست ورز دهید تا یک خمیر لطیفی بدست آید.
اگر بر روی خمیر بیسکویت ترک ایجاد شد باید به خمیر ۲ قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و مجددا ورز دهید. در ادامه با استفاده از یک کیسه فریزر سطح کار را بپوشانید و خمیر روی آن قرار دهید و کیسه فریزر را بر روی آن بکشید و با یک وردنه به قطر ۷ میلیمتر خمیر را باز کنید، چرا به خمیر باید صاف شود. سپس کیسه فریزر را برداشته و فیلینگ رولت را با یک قاشق بر روی خمیر پخش کنید و در آخر با استفاده از یک پالت مواد را کاملاً یکدست کنید.
با استفاده از یک کیسه فریزر خمیر را رول کرده و کیسه فریزر را بر روی خمیر بکشید و اطراف کیسه فریزر را ببندید تا هوا درون کیسه فریزر نرود و به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید. بعد از گذشت چهار ساعت می توانید رولت را از یخچال خارج کنید و روی آن را با پودر پسته یا میوه تزیین کنید و برش دهید.
جایگزین کاغذ روغنی برای رولت
اگر کاغذ روغنی در دسترس ندارید می توانید از یک کاغذ سفید و تمیز استفاده کنید و سطح آن را با روغن آغشته کنید.
چگونه رولت مرغ درست کنیم
یکی از غذاهای بین المللی و شیک اما ساده برای پذیرایی در مهمانی ها و مجالس رولت مرغ است. در این قسمت طرز تهیه رولت مرغ برای ۴ نفر را شرح می دهیم. برای تهیه رولت مرغ به ۴۰۰ گرم سینه و ران مرغ، یک عدد تخم مرغ و یک عدد پیاز، دو قاشق غذاخوری زرشک، ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده، ۲ قاشق غذاخوری آرد سوخاری، یک دسته کوچک جعفری و دو عدد هویج آب پز، دو حبه سیر، زردچوبه، روغن، و نمک و ادویه به مقدار لازم نیاز دارید. برای تهیه سس رولت مرغ به دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، یک عدد پیاز و نمک و فلفل سیاه زردچوبه و روغن به مقدار لازم احتیاج دارید.
در ابتدا درون یک میکسر یا چرخ گوشت، گوشت مرغ را چرخ کنید. البته بهتر است از ترکیب سینه و گوشت ران مرغ استفاده کنید تا رولت خشک نشود. بعد از میکس گوشت مرغ آن را درون یک کاسه ریخته و پیاز و سیر رنده شده و آب گرفته را به آن اضافه کنید.
در مرحله بعدی باید به گوشت مرغ، آرد سوخاری، تخم مرغ و زعفران دم کرده، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک اضافه کنید و با یک قاشق مخلوط کنید تا چسبناک و یکدست شود. در مرحله بعد بر روی سطح کار یک لایه پلاستیک فریزر کرده و آن را به خوبی چرب کنید. سپس دستان خود را به روغن آغشته کنید و مواد رولت را بر روی پلاستیک فریزر به صورت یکدست پخش کنید. جعفری را به صورت ساطوری خرد کرده و به همراه هویج و زرشک در قسمت وسط مایع رولت مرغ قرار دهید.
در ادامه با استفاده از همان پلاستیک فریزری که بر سطح کارتان پهن کردید مایع رولت را جمع کرده و به خوبی بفشارید تا یکدست شود. باید رولت مرغ را درون یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید و بعد از گذشت زمان تعیین شده رولت را از یخچال درآورده و درون یک تابه با روغن مناسب بر روی حرارتی با شعله ملایم قرار دهید. در این مرحله باید بر سر گاز بایستید و هر چند لحظه یک بار مواد را بچرخانید تا به صورت یکدست طلایی و سرخ شود.
در زمان پخت رولت می توانید سس رولت را آماده کنید. پیاز را به صورت نگینی و ریز خرد کنید سپس در تابه ای مقداری روغن ریخته و پیاز را تفت دهید تا سبک شود. بعد از تمام شدن پیاز مقداری رب گوجه به آن بیفزایید و ادویه های مذکور را اضافه کنید تا رب گوجه فرنگی تفت بخورد و بو و طعم خامی آن از بین رود. یک لیوان آب جوش به مواد سس اضافه کنید و بعد از به جوش آمدن سس آن را به تابه ای که رولت مرغ در آن قرار دارد بی افزاید و
بگذارد تا مدت نیم ساعت درون سس بماند و مغز پخت شود. بعد از گذشت نیم ساعت رولت به طور کامل مغز پخت می شود و نوش جانتان.