خوراکی ‌ها

درست کردن حلیم خوشمزه و کش دار با گوشت تازه

چگونه حلیم کش دار می شود ؟ حلیم یکی از خوشمزه ترین دسرهاست که بسیاری از افراد علاقه زیادی به آن دارند. حلیم به همراه گوشت قرمز یا گوشت مرغ یا گوشت بوقلمون و با گندم یا ثعلب حلیم پخته میشود و در مدل های زیبایی تزیین میشود.

مواد مورد نیاز برای درست کردن حلیم کشدار:

  1. گوشت
  2. گندم
  3. روغن

سایر مواد نیز در ادامه ذکر شده اند.


گندم پوست کنده خشکپاک مقدار 900 گرم

مشخصات

  • وزن
    900 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    910 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    25.8×16×2.5 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    21/13720
  • سایر توضیحات
     ارزش غذایی در هر 100 گرم
  •  چربی 5.5 گرم
  •  پروتئین 14.1 گرم
  •  کربوهیدرات 26.8 گرم
  •  سدیم 28 گرم
  • کلسیم 110 گرم

خرید محصول


روغن مایع آفتابگردان حاوی ویتامین دی و ای لادن – 1.35 کیلوگرم

مشخصات

  • حجم
    1.5 لیتر
  • وزن
    1.350 کیلوگرم
  • نوع روغن
    آفتابگردان
  • حالت روغن
    مایع
  • مخصوص
    سالاد و پخت و پز
  • پالم
    ندارد
  • تراریخته
    خیر
  • نوع بسته‌بندی
    بطری
  • ارگانیک
    خیر
  • شماره پروانه بهداشت
    22/13209
  • سایر توضیحات
     غنی‌شده با ویتامین دی و ای
  •  حاوی امگا 6 و 9
  •  هر قاشق غذاخوری روغن (14گرم):
  •  126 کیلوکالری انرژی
  •  14 گرم چربی
  •  0.14 گرم اسیدهای چرب ترانس
  • ویتامین
    دارد
  • نوع ویتامین
    ویتامین E , ویتامین D
  • شناسه کالا
    2220059561813

خرید محصول


حلیم یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ای است که در سفره ها وجود دارد و سفره های ایرانی با وجود حلیم بسیار زیبا و خوشمزه میشود.

مقاله پیشنهادی:بهترین مارک پودر کیک

حلیم یکی از غذاهایی است که در ماه رمضان طرفدارهای بسیار زیادی دارد و به‌عنوان افطاری خیلی مناسب و مغذی به حساب می آید.همچنین شما می توانید حلیم را برای نذری در ماه محرم بدهید.

مقاله پیشنهادی:بهترین کیسه خواب ایرانی

برای اینکه حلیم کشدار و خوشمزه ای درست کنید به نکاتی که در زیر می گوییم توجه کنید.
گوشتی که در حلیم استفاده می شود،بهتر است که گوشت قرمز باشد و یا گوشت بوقلمون باشد

مقاله پیشنهادی:لپ تاپ چی بخرم خوبه

ولی اگر شما گوشت مرغ استفاده میکنید، مانعی ندارد ولی اگر از گوشت مرغ استفاده کنید حلیم شما کمتر خوشمزه می‌شود و بهتر است از گوشت قرمز استفاده شود.

مقاله پیشنهادی:وانیل از کجا بخرم

 

مقاله پیشنهادی:خرید کلاه کاسکت ارزان

 

مقاله پیشنهادی:آینه ارزان


گوشت مخلوط گوساله مهیا پروتئین مقدار 1 کیلوگرم

مشخصات اصلی

  • ابعاد بسته‌بندی
    27 × 18 × 5.5 سانتی‌متر
  • وزن بسته‌بندی
    1.03 کیلوگرم
  • وزن
    1 کیلوگرم
  • شکل گوشت
    تکه‌ ای
  • شماره پروانه بهداشت
    IVC913961016685119
  • تعداد تکه
    هر بسته از این محصول مهیا پروتئین حاوی1 الی 2 تکه بزرگ برش خورده ران است. فاقد برش های دارای رگ و ریشه. همراه با یک عدد پد جاذب رطوبت در کف بسته
  • مناسب برای
    خورش , چرخ کرده
  • سایر توضیحات
    افزایش مدت زمان نگهداری تا 7 روز با استفاده از بسته بندی MAP (بسته بندی در شرایط اتمسفر اصلاح شده)
  • این محصول از ترکیب ران و سردست گوساله تهیه می شود. تمامی استخوان های ران و غضروف ها و دزپیه ها و رگ ها و پی های اصلی دیده شدنی به طور کامل از ان جدا گردیده است. محصول نباید دارای برش های اضافی و بریدگی در ظاهر خود باشد.
  • تشکیل شده از
    سردست گوساله

خرید محصول


سینه بوقلمون بدون پوست دارا – 1 کیلوگرم

مشخصات کلی

  • وزن
    1 کیلوگرم
  • شماره پروانه بهداشت
    076
  • طعم
    ساده

خرید محصول


 موادی که شما برای درست کردن حلیم به آن نیاز دارید شامل گندم، گوشت، پیاز،نمک ،فلفل، دارچین و آب و روغن یا کره است.

گندم پوست کنده خشکپاک مقدار 900 گرم

مشخصات

  • وزن
    900 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    910 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    25.8×16×2.5 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    21/13720
  • سایر توضیحات
     ارزش غذایی در هر 100 گرم
  •  چربی 5.5 گرم
  •  پروتئین 14.1 گرم
  •  کربوهیدرات 26.8 گرم
  •  سدیم 28 گرم
  • کلسیم 110 گرم

خرید محصول


  نمک دریایی خوراکی ید دار دلفین – 500 گرم

مشخصات

  • وزن
    500 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    6×6×16 سانتی‌متر
  • ارگانیک
    خیر
  • شماره پروانه بهداشت
    23/12208

پیاز قرمز Fresh مقدار 1 کیلوگرم

مشخصات اصلی

  • وزن
    1 کیلوگرم
  • نوع صیفی
    پیاز
  • ارگانیک
    خیر

خرید محصول


روغن مایع آفتابگردان حاوی ویتامین دی و ای لادن – 1.35 کیلوگرم

مشخصات

  • حجم
    1.5 لیتر
  • وزن
    1.350 کیلوگرم
  • نوع روغن
    آفتابگردان
  • حالت روغن
    مایع
  • مخصوص
    سالاد و پخت و پز
  • پالم
    ندارد
  • تراریخته
    خیر
  • نوع بسته‌بندی
    بطری
  • ارگانیک
    خیر
  • شماره پروانه بهداشت
    22/13209
  • سایر توضیحات
     غنی‌شده با ویتامین دی و ای
  •  حاوی امگا 6 و 9
  •  هر قاشق غذاخوری روغن (14گرم):
  •  126 کیلوکالری انرژی
  •  14 گرم چربی
  •  0.14 گرم اسیدهای چرب ترانس
  • ویتامین
    دارد
  • نوع ویتامین
    ویتامین E , ویتامین D
  • شناسه کالا
    2220059561813

خرید محصول


کره حیوانی پاستوریزه میهن مقدار 100 گرم

مشخصات اصلی

  • وزن
    100 گرم
  • وزن بسته بندی کالا
    102 گرم
  • ابعاد بسته بندی
    7 × 5 × 2 سانتی‌ متر
  • شماره پروانه بهداشت کالا
    22/12528
  • سایر توضیحات
    کره حیوانی لاکتیکی بدون نمک

خرید محصول


دارچین گلستان مقدار 80 گرم

مشخصات

  • وزن
    80 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    13.5 × 4.5 × 4.5 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    22/12185
  • سایر توضیحات
    100 درصد پودر دارچین

خرید محصول


مقدار موادی که شما برای درست کردن حلیم نیاز دارید،بستگی به تعداد نفری که باید برای آن ها حلیم درست کنید ،دارد.
مثلا اگر برای ۴ نفر حلیم درست میکنید،به ۵۰۰ گرم گندم یا بلغور گندم و ۲۵۰ گرم گوشت و یک عدد پیاز و نمک یا شکر به مقدار لازم و یک‌ لیوان آب و نصف لیوان روغن و دارچین و کنجد به مقداری که دوس دارید نیاز دارید.

اگر شما دوست دارید حلیم را شیرین بخورید می توانید در آن نمک نریزید و به جای نمک در آن شکر بریزید و همچنین برای تزیین آن می توانید از کنجد استفاده کنید.

برای درست کردن حلیم بهتر است که گندم شما پوست کنده باشد که یا به صورت آماده گندم پوست کنده بخرید و یا اینکه اگر گندم شما با پوست است،در مراحل پخت پوست آن را از آن جدا کنید.

اولین کاری که برای پختن گندم می‌کنید این است که گندم را خیس کنید.
گندمها را نصف روز یا ۱۲ ساعت خیس کنید و بعد از اینکه خیس کردید آنها را بشویید و همراه با مقداری آب داخل قابلمه بریزید و روی گاز بگذارید همانطور که زیر گاز زیاد است و گندم ها می جوشد ،کف روی آن را بگیرید زیرا این کار باعث می‌شود که حلیم شما سیاه شود و گرفتن کف کار ضروری است.

پس از اینکه آب گندم ها به جوش آمد زیر آن را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید که گندم ها کاملا پخته شود.

سپس به سراغ گوشت ها می رویم و گوشتی را که آماده کردیم همراه با یک پیاز به همراه مقداری آب داخل قابلمه می ریزیم و می گذاریم تا به جوش آید. هنگامی که آب به جوش آمد زیر حرارت آن را کم می‌کنیم و می‌گذاریم تا گوشت بپزد.نکته‌ای که باید بدانید این است که هنگامی که گوشت نیم پز شد ، می توانید به آن نمک و ادویه اضافه کنید که مزه دار شود.

زمان لازم برای پختن کامل گندم ها ۴ ساعت و برای پختن کامل گوشت ۳ ساعت است.
نکته ای که باید بدانید و آن را رعایت کنید این است که هنگامی که گندم ها در حال پخت هستند،بهتر است که هر چند دقیقه یک بار آنها را هم بزنید تا ته آن نسوزد و به اصطلاح ته نگیرد.

وقتی گندم‌ها کامل پخت آنها را از روی حرارت برمیداریم و کمی صبر می کنیم تا گندم ها خنک شوند.
حالا با گوشت کوب برقی آن را هم می زنیم تا صاف و یکدست شود و اگر گوشت کوب برقی ندارید باید آن را آنقدر هم بزنید تا صاف و یکدست و کشدار شود.

گوشتی که آن را با آب و پیاز پخته اید ریش ریش کنید و آب آن را از آن جدا کنید و گوشت ریش شده را به گندم ها اضافه کنید و آن را با گوشت کوب برقی هم بزنید تا گوشت و گندم ها باهم مخلوط شود، سپس مقداری از آب گوشت را نیز به حلیم اضافه کنید.

اضافه کردن آب گوشت به گندم ها باعث می‌شود که طعم گوشت وارد گندم ها شود و حلیم خوشمزه تری داشته باشید.
نکته مهمی که باید برای درست کردن حلیم کشدار بدانید این است که به هیچ وجه برای مخلوط کردن گوشت و گندم ها از چرخ گوشت استفاده نکنید زیرا حلیم شما خوشمزه و کشدار نمی شود و حتماً باید از گوشت کوب برقی استفاده کنید، یا آن را انقدر هم بزنید تا کشدار و یکدست شود.

حالا ادویه های مورد نظر مانند نمک و فلفل را به حلیم خود اضافه کنید و آن را روی حرارت بگذارید و زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا نیم ساعت دیگر حلیم شما بپزد و هنگامی که حلیم شما کشدار شد و کاملا پخته شد آن را از روی حرارت بردارید و درون ظرف مورد نظر بریزید و با کنجد و دارچین و پیاز داغ آن را تزئین کنید.

گندم دارای ویتامین های زیادی از جمله ویتامین های گروه بی است و برای ریزش مو و بیماریهای اعصاب و روان بسیار مناسب و مقوی است.
و همچنین حلیم گندم دارای مواد معدنی مثل آهن، منیزیم نیاسین و …. است و به همین دلیل خوردن آن برای بدن بسیار مفید است.

اگر شما از گندمی استفاده کنید که سبوس داشته باشد خواص سبوس گندم را نیز دریافت می کنید و سبوس گندم برای کسانی که بیماری های گوارشی دارند بسیار مفید است.

اگر شما زمان زیادی برای پختن حلیم گندم ندارید و می خواهید آن را زودتر آماده کنید ،می توانید به جای خود گندم، از بلغور گندم استفاده کنید که زودتر پخته می شود.


بلغور گندم خشکپاک مقدار 900 گرم

مشخصات

  • وزن
    900 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    902 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    26.7×14.3×4.1 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    21/13719
  • سایر توضیحات
     ارزش غذایی در هر 100 گرم
  •  چربی 1.7 گرم
  • پروتئین 9.7 گرم
  •  کربوهیدرات 76.2 گرم
  • سدیم 5 گرم
  •  کلسیم 44 گرم

همان‌طور که قبلاً به آن اشاره شد اگر شما دوست دارید حلیم خود را شیرین میل کنید،می توانید به جای استفاده از نمک آن را بدون نمک بپزید و سپس هنگام سرو روی آن شکر بریزید و استفاده از شکر یا نمک برای حلیم کاملا سلیقه‌ای است و بسته به ذائقه ی فرد است و شما می توانید متناسب با ذائقه افراد خانواده خود حلیم را درست کنید.

یک نکته مهم برای اینکه حلیم شما کشدار شود این است که حتماً گندم ها کاملا با هم مخلوط شود،که شما می توانید یا از گوشت کوب برقی یا غذاساز و مخلوط کن استفاده کنید و گندم ها را تا جایی که می شود با هم آسیاب کنید تا کاملاً یکدست و کشدار شود
پس هرچه بیشتر حلیم را بکوبید، حلیم کشدار تر می شود.

گوشتی که برای حلیم استفاده میکنید، بهتر است گوشت قرمز باشد و بهتر است گوشت دنده گوسفندی تازه، همراه گوشت سردست و سر سینه باشد و هنگامی که این گوشت های تازه برای درست کردن حلیم استفاده میکنید،حلیم شما کشدار تر نیز می شود.

نکته دیگری که بهتر است به آن توجه کنید این است که گوشت حلیم را خرد و تکه تکه نکنید،زیرا باعث می‌شود که رشته های گوشت کوتاه شود و مانع کشدار شدن حلیم میشود.

کاری که برای خوشمزه تر شدن حلیم می توانید انجام دهید این است که هنگامی که گندم و گوشت را با هم ترکیب کرده و روی حرارت بسیار کم قرار دادید، می توانید داخل آن مقداری شیر بریزید و اجازه دهید تا شیر کاملاً با مواد شما مخلوط شود و این کار حلیم شما را خوشمزه تر و کشدار تر می کند.

برای اینکه حلیم شما خوش عطر تر و خوش طعم تر شود، می توانید از چوب دارچین هنگام پختن گوشت و گندم استفاده کنید و پس از پخته شدن حلیم، می توانید این چوب را از آن خارج کنید و همچنین برای تزیین حلیم نیز می توانید از پودر دارچین استفاده کنید.

بهتر است که به جای اینکه شعله گاز را زیاد کنید تا حلیم زودتر بپزد زمان بیشتری را برای پخت حلیم اختصاص دهید و حرارت شعله را بسیار کم کنید تا گندم به مرور زمان پخته شود و مغز پخت شود و این کار باعث می‌شود تا حلیم شما هم کشدار تر شود و هم ظاهر زیباتری داشته باشد.

شما باید این را در نظر بگیرید که هر قدر مقدار گندم شما بیشتر باشد ،میزان زمانی که باید اینها بپزد نیز بیشتر می‌شود.

اگر شما رژیم دارید و یا به هر دلیلی نمی خواهید و یا نمی توانید از شکر استفاده کنید،می توانید به جای شکر از عسل یا شیره انگور برای شیرین کردن حلیم خود استفاده کنید.


شیره انگور شیررضا – 900 گرم

مشخصات

  • وزن
    850 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    900 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    8×7×14 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    35/12767
  • سایر توضیحات
     کاملا طبیعی و سالم
  •  بدون مواد نگهدارنده

خرید محصول


 شما می توانید برای اینکه حلیم خود را مقوی تر کنید و ویتامین‌های بیشتری را دریافت کنید، ۲ الی ۳ قاشق کنجد در حلیم خود بریزید و یا اینکه برای تزیین روی حلیم کنجد بریزید.

کنجد سفید شیررضا – 490 گرم

مشخصات

  • وزن
    490 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    500 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    23 × 12 × 5 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    35/12362
  • سایر توضیحات
  •  ارزش غذایی هر دو قاشق غذاخوری کنجد سفید (30 گرم):
  •  انرژی: 111کیلو کالری
  •  قند: 0 گرم
  •  چربی: 11.396 گرم
  •  نمک: 0.06 گرم
  •  اسید های چرب ترانس: 0.018 گرم

خرید محصول


نکاتی درباره کشدار شدن بیشتر حلیم

چیزی که در کشدار شدن حلیم بسیار مهم است، نوع گوشت آن است که بهتر است گوشت قرمز گوسفندی باشد و بهتر است که گوشت شما تازه باشد و همچنین با استخوان باشد و نباید گوشت را تکه تکه یا خرد کنید و باید بگذارید تا رشته های گوشت سالم بماند و حتی نباید آن را با میکسر یا مخلوط کن، مخلوط کنید و باید آن را با گوشتکوب برقی به آرامی بکوبید تا رشته های گوشت سالم بماند و حلیم کش دار شود.

برای اینکه حلیم شما کشدار شود، بهتر است که پس از اینکه گندم را پختید، از صافی عبور دهید تا پوست آن از آن جدا شود،زیرا اگر گندم شما پوست داشته باشد، شما حلیم خوبی نخواهید شد.

و همچنین بهتر است که گندم را به خوبی مخلوط کنید و با گوشت کوب برقی بکوبید تا بافت یکدستی داشته باشد زیرا وقتی حلیم شما بافت یکدستی دارد بیشتر کشدار می‌شود.

نکته بسیار مهمی که در کشدار شدن حلیم بسیار تاثیرگذار است، این است که باید نسبت گوشت به سایر مواد ۱ به ۲ باشد یعنی اگر شما یک کیلوگرم گندم برای درست کردن حلیم استفاده می کنید، باید نیم کیلوگرم گوشت استفاده کنید و اگر گوشت شما در حلیم کم باشد،حلیم شما کشدار و خوشمزه نمی شود.

حلیم غذای بسیار خوشمزه ای است که برای درست کردن آن شما نیاز به زمان زیادی دارید و حلیمی خوشمزه است که زمان زیادی برای پخت آن صرف شده باشد و شما باید حلیم را روی شعله بسیار کم گاز بپزید و از مواد درجه یک برای پخت آن استفاده کنید و اگر تمام مواردی را که ما در بالا به آن اشاره کردیم رعایت کنید حلیم شما کشدار و خوشمزه میشود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن