راهنمای خرید اینترنتی بهترین مارک پیاز سوخاری ارزان قیمت
پیاز سوخاری چیست؟ پیاز سوخاری را از کجا بخریم؟ پیاز سوخاری در انواع مدل های پمینا، کاله، حلقه ای، ساده، رنده شده، ترد، درسته، شکم پر، پفکی، رستورانی به فروش میرسد. قبل از خرید اینترنتی بهترین مارک پیاز سوخاری به بررسی نکات خرید آن میپردازیم:
دستور تهیه پیاز سوخاری
پیاز سوخاری یک میان وعده خوشمزه است که به روش های مختلفی تهیه می شود. همانطور که از نام آن پیداست، اجزای اصلی آن، پیاز و آرد سوخاری است. اما در مدل های مختلف، برخی مواد غذایی به این ترکیب اضافه می شود.
مقاله پیشنهادی: خمیر چینی را از کجا بخریم
پیاز یکی از سبزیجاتی است که خواص بسیاری برای بدن دارد اما متاسفانه برخی افراد به خصوص کودکان آن را دوست ندارند و از خوردن آن سر باز می زنند. پیاز سوخاری یک گزینه عالی برای اینگونه افراد است. چون هم ظاهر آن وسوسه انگیز است و هم از بوی پیاز در آن خبری نیست.
پس پیشنهاد می کنیم حتما پیاز سوخاری را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مقاله پیشنهادی: اتو مسافرتی چی خوبه
پیاز سوخاری ترد
طرز تهیه پیاز سوخاری (اسنک پیاز)
مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری:
- پیاز 5 عدد
- تخم مرغ 3 عدد
- شیر 1 لیوان
- نمک 2 قاشق چایخوری
- پودر سیر 2 قاشق چایخوری
- دارچین 1 قاشق چایخوری
- آرد سفید و آرد سوخاری به مقدار لازم
مراحل تهیه پیاز سوخاری:
ابتدا پیازها را بصورت حلقه ای خرد کنید، سعی کنید حلقه ها زیاد نازک نباشند. داخل کاسه ای شیر، آرد سفید، پودر دارچین، نمک و پودر سیر را مخلوط کنید. تخم مرغ ها را نیز اضافه نمائید و خوب مخلوط کنید تا به غلظتی مانند ماست برسد.
در این مرحله از تهیه پیاز سوخاری روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود. آرد سوخاری را در کاسه ای کنار دستتان قرار دهید. پیازها را داخل مخلوطی که آماده کرده اید بزنید. سپس به آرد سوخاری آغشته کنید و در روغن سرخ نمائید.
مقاله پیشنهادی: کاور چمدان شفاف
پس از اینکه طلایی شد خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش خارج شود. سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید.
مقاله پیشنهادی: کهنه شور
پیاز سوخاری مجلسی
طرز تهیه پیاز سوخاری پفکی
مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری پفکی:
- دوغ: 3 فنجان
- پیاز: 2 عدد (پیاز شیرین حلقه شده)
- آرد: 330 گرم
- پودر پیاز: 3 قاشق غذاخوری
- پودر سیر: 3 قاشق غذاخوری
- نمک: یک و نیم قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: یک و نیم قاشق چایخوری
- روغن کانولا: 4 فنجان
مراحل تهیه پیاز سوخاری پفکی:
دوغ را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. پیاز ها را به شکل حلقه ای برش دهید و لایه ها را جدا کنید. حلقه های پیاز را به دوغ اضافه کنید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید. آرد، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل سیاه را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
در این مرحله از تهیه پیاز سوخاری به مقدار کافی روغن داخل یک ماهیتابه نچسب بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیازها را تکان دهید تا دوغ اضافی بریزد و بعد آن ها را در کاسه آرد بچرخانید تا خوب به آرد آغشته شوند.
پیاز را داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ و برشته شود (هر پیاز به مدت 2 دقیقه) و بعد به یک دستمال تمیز انتقال دهید تا روغن آن گرفته شود.
مقاله پیشنهادی: ادویه گراماسالا برای چه غذاهایی استفاده میشود
چطور پیاز سوخاری درست کنیم ؟
طرز تهیه پیاز سوخاری مجلسی
مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری مجلسی:
طرز تهیه 4 مدل پیاز سوخاری به شیوه جدید و آسان
پیاز سوخاری یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین پیش غذاهاست که در منوی اغلب رستوران ها پیدا میشه. روش های مختلفی برای درست کردن پیاز سوخاری وجود داره؛ خیلی ها پیاز سوخاری با خمیر بنیه درست می کنن و بعضی ها اون رو با پودر سوخاری ترجیح میدن. پیاز سوخاری پنیری یا با ژامبون هم شکل های دیگه ی پیاز سوخاریه. پیاز سوخاری اغلب به شکل حلقه ای درست میشه، اما پیاز سوخاری به شکل گل هم طرفدارهای خودشه داره و علاوه بر طعم فوق العاده، زیبایی خاصی به بشقاب سرو میده. طرز تهیه پیاز سوخاری ساده به این صورت که پیاز رو از عرض به صورت ورقه ورقه برش داده و بعد از مخلوط کردن حلقه های پیاز با مواد مختلف از جمله آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری، اون رو سرخ کرده و با انواع سس سرو می کنن. البته این روش تنها یکی از روش های درست کردن پیاز سوخاریه. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پیاز سوخاری شکم پر رو آموزش بدیم که احتمالا اسم اون رو کمتر شنیدید یا امتحان کردید. پیاز سوخاری شکم پر انواع و اقسام مختلف داره. یعنی میشه داخل پیاز رو با مواد مختلفی پر کرد. در این روش ما از گوشت چرخ کرده برای پر کردن پیاز استفاده کردیم. به این صورت که پیاز به شکل حلقه ای برش خورده و داخل اون از ترکیب گوشت چرخ کرده با ادویه های مختلف پر میشه. البته نا گفته نمونه که در طرز تهیه پیاز شکم پر از پنیر چدار هم استفاده میشه. در نتیجه میشه اون رو یه مدل از پیاز سوخاری پنیری هم در نظر گرفت. از اون جایی که این پیاز سوخاری خیلی کامل و سنگینه، علاوه بر پیش غذا به عنوان غذای اصلی هم سرو میشه و شما می تونید در مهمانی ها و دورهمی هاتون این غذای خوشمزه و لذیذ رو به همراه سس مورد علاقه تون آماده و سرو کنید.
مقاله پیشنهادی: قیمت پهباد کنترلی ارزان
طرز تهیه پیاز سوخاری شکم پر
مواد لازم برای پیاز سوخاری شکم پر
-
- گوشت چرخ کرده 455 گرم
- نمک 1 قاشق چایخوری
- فلفل 1/2 قاشق چای خوری
- پودر پیاز 1 قاشق چایخوری
- پنیر چدار 115 گرم
- پیاز سفید بزرگ 1 عدد
- آرد 125 گرم
- تخم مرغ 5 عدد
- آرد سوخاری 150 گرم
۱- داخل کاسه، گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و پودر پیاز را ریخته و خوب با هم مخلوط کنید.
۲- پیاز را شسته و پوست پیاز را از آن جدا کنید. سپس آن را به شکل افقی روی تخته قرار دهید. به طوری که سر و ته پیاز در چپ و راست باشند. سپس آن را به حلقه هایی به ضخامت ۱ سانتی متر برش دهید. حلقه های پیاز را از هم جدا کنید.
۳- ۱ قاشق از مخلوط گوشت را برداشته و آن را داخل یکی از حلقه های پیاز بریزید. سپس آن را فشار دهید تا فرم قالب پیاز را بگیرد.
۴- پنیر چدار ورقه ای را به شکل مربع برش دهید. یک برش از آن را روی گوشت قرار داده و روی آن را با مقدار دیگری از گوشت بپوشانید. گوشت را داخل پیاز فشار دهید تا کاملا فرم بگیرد.
۵- سایر حلقه های پیاز را نیز به همین روش از مخلوط گوشت پر کنید.
۶- آرد، تخم مرغ هم زده و پودر سوخاری (یا آرد سوخاری) را در ۳ کاسه ی جداگانه بریزید.
۷- حلقه های پیاز پر شده را ابتدا به آرد آغشته کنید و آن را تکان دهید تا اضافه ی آرد از روی آن بریزد.
۸- سپس پیازهای آغشته به آرد را داخل مخلوط تخم مرغ هم زده شده نیز بغلتانید.
۹- اکنون پیازها را داخل کاسه ی آرد سوخاری انداخته و به آن آغشته کنید.
۱۰- این روند را دو بار تکرار کنید.
۱۱- داخل قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود.
۱۲- پیازهای شکم پر را دانه دانه داخل روغن داغ بیندازید و هر کدام را به مدت ۵ الی ۶ دقیقه سرخ کنید تا زمانی که طلایی رنگ شوند.
۱۳- پس از سرخ شدن پیازهای سوخاری شکم پر، آن ها را از داخل روغن داغ بیرون آورده و روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
۱۴- پیاز سوخاری شکم پر را به همراه سس دلخواه تان سرو کنید.
نکات کلیدی طرز تهیه پیاز سوخاری شکم پر
– برای تزیین پیاز سوخاری شکم پر می توانید مقداری جعفری تازه ی خرد شده روی آن بپاشید.
– با این مقدار مواد اولیه، حدود ۶ حلقه پیاز سوخاری شکم پر خواهید داشت.
– پیازها را ضخیم برش دهید تا کاملا دور تا دور گوشت را احاطه کند. یک پیاز متوسط را به ۳ قسمت مساوی (از عرض) تقسیم کنید.
– هنگام سرخ شده پیازهای سوخاری شکم پر هر چند ثانیه آن ها را هم بزنید و زیر و رو کنید تا تمام قسمت های آن ها کاملا سرخ شوند.
– می توانید از گوشت چرخ کرده ی گاو یا گوسفند استفاده کنید.
– به دلخواه می توانید از ادویه های دیگر از جمله پودر سیر نیز برای مزه دار کردن گوشت پیاز سوخاری شکم پر استفاده کنید.