خوراکی ‌ها

راهنمای خرید اینترنتی بهترین مارک کنسرو ذرت ارزان قیمت

کنسرو ذرت چیست؟ کنسرو ذرت را از کجا بخریم؟ کنسرو ذرت د رانواع مدل های مکزیکی، کوچک، بزرگ، دلپذیر، شیرین، فله ای، سحر، تایلندی، سه کیلویی، پنج کیلویی، شیشه ای به فروش میرسد. قبل از خرید اینترنتی بهترین مارک کنسرو ذرت به بررسی نکات خرید آن میپردازیم:

میل کردن ذرت کبابی یکی از لذت بخش ترین خوراکی ها است، اما لذت بخش تر ازآن استفاده از کنسرو ذرت برای خوراکی هایی همچون ذرت مکزیکی است! شما از کنسرو ذرت چه استفاده هایی می کنید؟ آیا از کنسرو های صنعتی موجود در مغازه استفاده می کنید یا خودتان در منزل تهیه می کنید؟

کنسرو های دلپذیر، رعنا و بهروز از معروف ترین های بازار هستند اما شما کدام را انتخاب می کنید؟ هر نوع برندی را انتخاب کنید توجه کنید که حتما کنسرو ذرت شرکتی را برای استفاده باید بجوشانید اما چرا باید این کار را انجام داد؟. ذرت چه مزایا و مضراتی دارد؟ و در چه مواردی استفاده  می شود که حتی عده ای آن را به صورت فله ای می خرند یا می پزند؟ آیا به تراریخته بودن و تاریخ انقضای ذرت هایی که می خرید توجه کرده اید؟

مقاله پیشنهادی: چمدان خوب چی بخرم

محصولات را در فصل برداشت می توان به روش های گوناگون خشک کردن، تهیه ترشی، مربا، نمک سوز و کنسرو کردن ذخیره کرد. کنسرو کردن یکی از روش هایی است باعث حفظ حالت طبیعی محصول می شود. در میان کنسروها، ذرت یکی از خوش مزه ترین نوع ها می باشد که بسیار مفید بوده و در انواع غذاها مصرف می شود .

ذرت گیاهی بومی آمریکا است که اولین بار توسط مکزیک کشف و استفاده شد، این گیاه که طبعی سرد و خشک دارد، حاوی کربوهیدرات هایی مانند نشاسته، پروتئین و فیبر فراوانی می باشد. بخاطر طعم شیرینی که دارد طرفداران زیادی دارد اما از معایب این خوراک وجود کوتاه مدت آن در سال است از طرفی چون مصرف زیادی در زندگی روزمره و ارزش غذایی بالایی دارد، باید آن را با روش هایی مثل فریز یا کنسرو کردن ذخیره کرد.

فریز کردن باعث کاهش ارزش غذایی مواد می شود و فقط تکثیر باکتری هارا کند می کند، نه که اصلا رشد نکنند، بنابرین کنسرو کردن بهترین روش ذخیره مواد غذایی است که تقریبا حالت طبیعی آن هارا حفظ می کند و می توان آن را مدت بیشتری نگه داری نمود .

مقاله پیشنهادی: فروش شیشه های کوچک تزیینی

از دیگر خواص ذرت می توان به کاهنده بودن درد های روماتیسمی و درمان یبوست و بواسیر توسط فیبر موجود در آن اشاره کرد. ذرت سرشار از مواد معدنی همچون کلسیم، منگنز، منیزیم، مس، فسفر، پتاسیم  و ویتامین هایی چون A ،C ،B5 ، B1، B9 یا فولات، امگا3 و تیامین می باشد که هریک ویژگی خاصی به ذرت داده است و بیشتر آنها بسیار مفید و ضروری است، برای مثال کلسیم و فسفر در استخوان سازی کودکان و ورزشکاران، تیامین برای تقویت حافظه و عصاب، فولات ماده ای بسیار ضروری در بارداری و اسید پانتوتنیک نیز ویتامین دیگری در ذرت است که موجب شکستن چربی و کربوهیدرات می شود و به نوعی باعث آزاد شدن انرژی می شود و فقدان آن در رژیم غذایی باعث ورم پوستی می شود .

مقاله پیشنهادی: کرنبری از کجا بخریم

همچنین ذرت سرشار از انواعی آنتی اکسیدان ها است که در جلوگیری و بهبود سرطان ها عمل می کنند و آنزیم مبدل آنژیوتانسین را مهار می کند در نتیجه باعث کاهش فشار خون می شود، مجموع این مواد ویژگی های درمانی زیادی به ذرت داده است، علاوه بر اینها ماده موجود در ذرت که باعث زردی آن شده است در سلامت چشم ها تاثیر گذار است .

به طور کلی ذرت باعث تقویت سیستم ایمنی در برابر بیماری هایی چون سرماخوردگی و آنفولانزا تا سرطان می شود، میزان کلسترول خون را تنظیم و به کمک امگا3 احتمال بیماری های قلبی را کاهش داده و باعث سلامت قلب می شود، سوخت و ساز بدن را تنظیم کرده و در تقویت ناخن و پوست مفید است.

مقاله پیشنهادی: ماست یونانی کاله

برای تهیه کنسرو ذرت در خانه ابتدا باید ذرت های مناسبی که مشهور به ذرت مکزیکی یا ذرت شیرین هستند را خریداری کنید. هنگام خرید نیز از ظاهر یا لمس کردن بلال می توانید به تر و تازه و ردیف بودن ذرت های آن پی ببرید، برای این کار سعی کنید از ریش های بالای بلال بتوانید داخل آن را نگاه کنید، اگر فروشنده اجازه این کار را نداد با لمس تنه ی بلال به ردیف بودن آن پی ببرید، از طرفی اگر برگ های آن حالت زنگ زدگی داشت نشان دهنده کرم زده بودن آن است ، تیره و پلاسیده بودن ریش های بلال نیز نشان از کهنگی آن است پس از خرید این نوع بلال ها خودداری نمایید .

مقاله پیشنهادی: دنده دوچرخه

پس از خرید مناسب و کندن پوست های بلال و تمیز کردن، باید آن را بپزید، اما دو راه برای پختن دارید. یک، ابتدا دانه های آن را جدا کنید بعد بپزید. دومین راه، پختن بلال های درسته و بعد جدا کردن دانه های آن است که این روش را توصیه نمی کنیم زیرا در این صورت کندن دانه های پخته شده بسیار سخت است و هنگام انجام این کار بیشتر دانه ها له می شوند. البته می توانید به جای دان کردن بلال آن را با چاقو به صورت حلقه ای یا استوانه ای برش بزنید .

موقع پختن دانه های ذرت بهتر است به آن نمک نزنید زیرا باعث سفت شدن می شود و شکر باعث نرم و خوش مزه شدن آن ها می شود بنابرین ابتدا به آن شکر بزنید تا بپزد و در آخر به آن نمک بزنید تا طعم دار شود. برای پختن ذرت ها می توانید از مایکروویو استفاده کنید فقط هر چند دقیقه حتما میزان پختن آن را چک کنید .

مقاله پیشنهادی: بهترین مارک جلوبندی206

بعد از پختن آن هارا با آبی که در آن پخته در ظرفی ترجیحا شیشه با درپوشی فلزی ریخته و کاملا آن را پر کنید و درب آن را محکم ببندید تا هوا وارد نشود .

قابلمه ای بزرگ (مناسب تعداد شیشه هایی که دارید) را پر از آب کنید که وقتی شیشه هارا در آن قرار دادید حداقل تا نصف آن ها آب باشد، اما بهتر است تا سر آن ها پر از آب باشد. سپس قابلمه را روی گاز قرار داده و بعد از به جوش آمدن آب 15 الی30 دقیقه به آن فرصت جوشیدن می دهیم و بعد خاموش می کنیم تا سرد شود. به این ترتیب می توانیم ذرت هارا برای فصل زمستان و نبودن آن ذخیره کنیم تا در غذاها استفاده کنیم. تهیه کنسرو ذرت در خانه علاوه بر صرفه جویی اقتصادی به شما اطمینان خاطر در استفاده از محصولی که خودتان آن را درست کرده اید می دهید زیرا دیگر خبری از مواد افزودنی و نگهدارنده نیست .

اما بانوان شاغل یا کسانی که حوصله یا شرایط تهیه کنسرو در خانه را ندارند می توانند از کنسروهای شرکتی موجود در بازار استفاده کنند. کنسرو ذرت دلپذیر، اویلا، بیژن، بهروز و گلنوش و لئونارد از معروف ترین های بازار هستند که می توانید از بازار یا به صورت اینترنتی خریداری نمایید. بسته بندی های این کنسرو ها عموما فلزی و پرس شده است که حتی احتمال نشت و نم پس دادن مایع آن نیز وجود ندارد و امکان ارسال و پست کردن آن را فراهم کرده است. علاوه بر این در های فلزی آن ها طوری طراحی شده اند که به راحتی و بدون نیاز به چاقو باز می شوند .

کنسرو ذرت دلپذیر که کالری بالایی دارد، فاقد اسیدهای چرب ترانس است ،شکر کمی در آن وجود دارد. این محصول 415 گرمی است و فقط کافی است قبل از مصرف 20 دقیقه آن را ظرف آب بجوشانید .

مهم ترین موضوع در استفاده از هر کدام از برند های کنسرو ذرت، جوشاندن آن قبل از مصرف است که این کار باعث از بین بردن نوعی باکتری است که اگر وارد بدن شود توانایی فلج کردن کل بدن را دارد.

مانند تمام مواد غذایی می تواند مضراتی داشته باشد که بیشتر این خطرات به شیوه پخت و مصرف آن بستگی دارد، مثلا پنیر پیتزا،کالباس و سس هایی که به ذرت مکزیکی اضافه می شوند در مواقعی باعث ایجاد فشاد خون و چربی و گاهی اضافه وزن می شود یا نمک و شکری که هنگام کنسرو کردن به آن اضافه می شود در صورت زیاد بودن می تواند مشکلاتی را ایجاد کند. ذرت های تراریخته ای که در تهیه کنسرو های آماده استفاده می شوند نیز گاهی باعث آلرژی، رشد بیماری های اوتیسم و آلزایمر می شود اما تراریخته بودن محصولات روی آنها درج شده است که باید به آن توجه نمود، علاوه بر این به تاریخ انقضای محصولاتی که خریداری می کنید نیز توجه کنید .

به دلیل کربوهیدرات و قند بالای ذرت علاوه بر اینکه قند خون افراد سالم را بالا می برد برای افراد دیابتی نیز مضر می باشد، قند آن نیز باعث تغذیه باکتری های دهان و در نهایت رشد و آسیب آنها به دندان می شود. نشاسته ی موجود در ذرت به دلیل فراوانی و سنگین بودن آن باعث کسلی و خواب آلودگی می شود. اگر ذرت را به صورت خام مصرف کنیم نیز باعث مشکلاتی چون نفخ و اسهال می شود، به طور کلی از مضرات مصرف طولانی و مدوام ذرت مشکلات گوارشی می باشد .

همچنین ذرت حاوی مقدار بسیار کمی از نیاسین است. مصرف طولانی و پی در پی ذرت با کمبود نیاسین باعث اختلای در رشد کودکان، زنان باردار و شیرده، نوجوانان، و حتی ورزشکاران می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن