راهنمای خرید پای مرغ و انواع آن با قیمت مناسب
پای مرغ
از زمان های قدیم از پای مرغ ، به عنوان غذایی مقوی برای کودکان و بزرگسالان استفاده میشد . شما می توانید از پای مرغ برای حیوانات نیز استفاده کنید . به عنوان مثال می توانید از پای مرغ برای سگ استفاده کنید . همچنین می توانید از پای مرغ برای گربه نیز استفاده کنید .
برخی افراد حساسیت به پای مرغ دارند که نباید از آن استفاده کنند . استفاده از پای مرغ در بارداری هم مفید است و برای مادر مقوی می باشد . پای مرغ آب پز دارای خواص بسیار زیادی می باشد . همچنین از پای مرغ برای جوش خوردن استخوان نیز استفاده می شود .
البته توجه داشته باشید که پای مرغ چربی دارد و نباید در مصرف آن زیاده روی کرد . اگر از آن دسته افرادی هستید که نمی خواهید در خانه پای مرغ را تمیز کنید ، می توانید از پای مرغ پاک شده که در فروشگاه ها موجود است ، استفاده کنید . در ادامه به سوالات شما در مورد این که پای مرغ چه خواصی دارد؟ و پای مرغ حاوی چیست ؟ پاسخ خواهیم داد .
مقاله پیشنهادی:نقاط ضعف قفل کتابی
خواص پای مرغ
همانطور که پیش از این گفتیم پای مرغ خواص بسیار زیادی دارد . پای مرغ هم برای کودکان و هم برای بزرگسالان مفید است . البته پای مرغ سرشار از چربی است و به افرادی که چاق هستند توصیه نمی شود. در ادامه به بررسی خواص پای مرغ می پردازیم.
مقاله پیشنهادی:لپ تاپ برای برنامه نویسی و طراحی وب
پای مرغ مفید برای پوست
یکی از خواص پای مرغ کلاژن سازی آن است . کلاژن ماده ای است که پوست را جوان و شاداب نگه می دارد و مانع بروز چروک در آن می شود .
پس اگر می خواهید پوستی صاف و روشن داشته باشید و از پییری زود رس جلوگیری کنید ، حتما از آن در وعده های غذایی خود استفاده کنید .
مقاله پیشنهادی:نصب میله بارفیکس روی چهارچوب فرانسوی
پای مرغ و تقویت سیستم ایمنی
از دیگر خواص مهم پای مرغ تقویت سیستم ایمنی بدن می باشد . این ماده غذایی مواد معدنی زیادی مثل مس ، منیزیم ، فسفر ، روی و کلسیم دارد . اگر ما از پای مرغ به طور منظم استفاده کنیم ، میتوانیم سیستم ایمنی بدنمان را در حد نرمال نگه داریم .
مقاله پیشنهادی:خرید فرش ماشینی
تسریع روند بهبود جراحات
پای مرغ سرشار از پروتئین است . نام این پروتئین آلبومین است که باعث می شود زخم ها زود تر بهبود پیدا کنند. در نتیجه مصرف این ماده غذایی با ارزش سبب می شود که بدن در مقابل عفونت ها قوی شود .
مقاله پیشنهادی:پد الکلی
پای مرغ و تسریع جوش خوردن استخوان ها
همانطور که میدانید هرچه سن انسان بالاتر می رود میزان کلسیم موجود در بدن کاهش می یابد . بنابراین استفاده منظم از پای مرغ که سرشار از کلسیم ، پروتئین و غضروف ساز است موجب قوی شدن استخوان ها و مفاصل شده و از شکسته شدن استخوان ها در زمان پیری جلوگیری می کند .
مقاله پیشنهادی:تابه گریل خارجی
پای مرغ و کاهش فشار خون
استفاده کردن از پای مرغ ، باعث کم شدن فشار خون می شود به این دلیل که در پای مرغ ماده ای ارزشمند به نام پتاسیم وجود دارد و این ماده برای افرادی که فشار خون بالا دارند ، مناسب است و فشار خون آن ها را تنظیم می کند .
پای مرغ و سلامت لثه ها
شما برای اینکه سلامت لثه ها را تامین کنید نیازمند مواد مغذی هستید . این مواد مغذی با مصرف پای مرغ که سرشار از کلاژن و اسید های آمینه است تامین می شود و می تواند از بیماری های لثه جلوگیری کند .
پای مرغ و سالم نگه داشتن ناخن ها
معمولا ما انسان ها به خصوص خانم ها به سلامتی ناخن های خود اهمیت زیادی قائل هستیم و برای این که ناخن های مقاوم و زیبایی داشته باشیم ، باید از مصرف پای مرغ که سرشار از کلاژن است غافل نشویم . مواد معدنی که موجب محکم شدن ناخن ها می شود شامل اسید های آمینه ، گلیسین و پرولاین است . همه این مواد در پای مرغ وجود دارد . اگر در هنگام پخت پای مرغ دقت کرده باشید ، ماده ژلاتینی از آن بیرون می آید که این ماده ژلاتینی منبع غنی کلسیم است و به مقاوم بودن ناخن ها کمک می کند .
پای مرغ و بهبود مشکلات گوارشی
پای مرغ را می توان به صورت سوپ درست کرد . با پختن سوپ تمام مواد مفید و مقوی پای مرغ در سوپ حل می شود و به عملکرد خوب دستگاه گوارش کمک می کند .
حفظ تعادل در هورمون ها با پای مرغ
شما با استفاده از این ماده غذایی می توانید هورمون های بدن را متعادل کنید . این ماده غذایی می تواند یک سوم نیاز بدن به روی را تامین کند .
پای مرغ و درمان رماتیسم
از آن جایی که این ماده سرشار از کلسیم می باشد ، می تواند جلوی بروز حملات قلبی را بگیرد و منجر به رفع رماتیسم شود . البته توجه داشته باشید که باید به صورت مداوم مصرف شود تا اثر خود را بگذارد .
پای مرغ و کودکان
از آن جایی که ممکن است کودکان پای مرغ را به صورت آب پز نخورند ، می توانید پای مرغ را با سوپ پخته و آن را به صورت سوپ به کودکان دهید . استفاده از این ماده در سن رشد خیلی تاثیر گذار و مفید است . بنابراین توصیه می کنیم که از پای مرغ در برنامه غذایی کودکتان استفاده کنید .
ویتامین های موجود در پای مرغ
در این ماده غذایی ویتامین های زیادی مثل آ ، د ، فسفر ، اسید های چرب ، منیزیم و کلسیم وجود دارد . از آنجا که بعضی از افراد مشکلاتی مثل پوکی استخوان ، آرتروز ، نرمی استخوان و خمیدگی دارند و بدن آن ها قادر به تولید پروتئین ها و ویتامین ها و یا مواد معدنی دیگر نیست ، باید به صورت مداوم از پای مرغ استفاده کنند .
فواید درمانی پای مرغ
این ماده غذایی بهترین منبع برای درمان پوکی استخوان ، نرمی آن و پیشگیری از ضعیف شدن مفاصل است . همچنین به رشد کودکان و نوجوانان کمک می کند و از سرماخوردگی زیاد جلوگیری می کند زیرا مانع ضعیف شدن بدن می شود . این ماده غذایی مقوی برای درمان دیسک کمر نیز مناسب است .
مضرات پای مرغ
هر ماده غذایی علاوه بر خاصیت ها مضراتی نیز دارد . پای مرغ هم از این قاعده مستثنی نیست . پای مرغ برای افرادی که چاق هستند مضر است زیرا سرشار از چربی می باشد . مچنین این ماده غذایی کلسترول بالایی نیز دارد . بنابراین افرادی که چربی خون و فشار خون بالا دارند ، بهتر است از آن استفاده نکنند . گر اینگونه افراد قصد مصرف پای مرغ را دارند باید آن را زیاد بجوشانند تا چربی های آن خارج شود و در نهایت این چربی ها را دور بریزند و از خوده پای مرغ استفاده کنند .
پای مرغ غذای محبوب آسیای جنوب شرقی
این ماده غذایی از مهم ترین و گران ترین مواد در این کشور ها است . علت محبوبیت زیاد آن هم بخاطر خوشمزگی آن است و هم به خاطر این که قشر کارگر درآمد لازم جهت خرید گوشت را ندارند ، بنابراین با استفاده از این قسمت از مرغ ، مواد مورد نیاز بدنشان را تامین می کنند .
پای مرغ و سلامت روانی
زندگی امروزه پر از استرس و اضطراب به خاطر مسائل مالی ، شغلی ، خانوادگی و … است . این ماده غذایی می تواند در بهبود استرس و اضطراب نقش مهمی داشته باشد . البته توجه داشته باشید که اگر هدف از بین بردن استرس است نباید پوست آن را بکنید .
طرز تهیه سوپ پای مرغ
برای تهیه سوپ ابتدا پای مرغ را تمیز کرد و درون ظرفی میریزم سپس کمی بر روی آن آب میریزیم . وقتی آب در حال جوشیدن است کف های آن را برمیداریم . سپس پیاز را پوست کنده و پس از تقسیم کردن به پای مرغ اضافه می کنیم . در مرحله بعد زردچوبه و نمک را اضافه می کنیم ، کمی صبر می کنیم تا پای مرغ اینگونه طعم دار و پخته شود . از این مرحله به بعد به پختن سایر مواد سوپ می پردازیم . پیازچه و اسفناج را شسته و آن ها را خرد می کنیم . سپس هویج و سیب زمینی را رنده میکنیم . حالا نوبت اضافه کردن مواد است . ابتدا هویج و سیب زمینی را اضافه می کنیم و بعد اسفناج و پیاز و بلافاصله جو دو سر را اضافه می کنیم و مواد را باهم مخلوط می کنیم . در آخر می توانیم پای مرغ که بافت و گوشت های آن نرم شده است را ریش ریش و ریز کنیم و در سوپ بریزیم . سپس سوپ را از روی اجاق گاز برداشته و درون ظرفی میریزم و با استفاده از سبزیجات روی آن را تزیین می کنیم .
کلام آخر
در این مقاله سعی کردیم در مورد فواید پای مرغ و ویتامین های موجود در آن بپردازیم . در ادامه به مضرات آن نیز پرداختیم . توجه داشته باشید که زیاده روی در استفاده از هر چیزی زیان آور است حتی اگر آن ماده سرشار از مواد مغذی بوده باشد .