میوه های استوایی از کجا بخریم
میوه های استوایی
در این مقاله قصد داریم انواع میوه های استوایی را برای شما معرفی کنیم. به طور کلی میوه های استوایی به دو دسته تقسیم شده اند. بعصی از میوه ها ظاهری بسیار زیبا و دلبرانه دارند و دسته دیگر ظاهری نه چندان زیبا و نافرم دارند. اما در کل میوه های استوایی جزو میوه های خوشمزه و عجیب به شمار می روند که در کنار داشتن مزایای زیاد دارای خواص درمانی و سلامتی هستند. امروزه میوه های استوایی جزو میوه های لاکچری و لوکس در کشور ما هستند. در ابتدا بهتر است با اسامی میوه های استوایی آشنا شوید تا آشنایی نسبی با این میوه ها پیدا کنید.
در ادامه اسم میوه های استوایی را نام می بریم. با تست میوه های استوایی عاشق آن ها می شوید. برای آشنایی بیشتر با انواع میوه های استوایی می توانید عکس میوه های استوایی را در اینترنت مشاهده کنید. شاید این سوال برایتان پیش آید که میوه های استوایی از کجا بخرم؟ یا میوه های استوایی از کجا بخریم؟ در جواب این سوال باید بگوییم که می توانید این محصولات را به صورت اینترنتی و حضوری خریداری کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد خرید و قیمت این میوه ها جملات خرید میوه های استوایی دیجی کالا، خرید میوه های استوایی در تهران، میوه های استوایی برای کجاست ، قیمت میوه های استوایی را در اینترنت سرچ کنید.
از جمله انواع میوه های استوایی می توان به موارد زیر اشاره کرد.
1_ میوه فیسالیس
میوه فیسالیس ظاهری بسیار جذاب و در عین حال عجیب دارد و در بعضی مواقع آن را به نام گیلاس زمینی نیز میشناسند. رنگ میوه نارنجی بوده و دارای پوست نازک است. طعم این میوه جذاب تقریبا مانند گیلاس و آناناس و توت فرنگی است. پوسته نازک بر روی این میوه را می توانید به آسانی جدا کنید. در زیر پوسته نازک نارنجی رنگ یک میوه کروی شکل نارنجی وجود دارد که تقریبا شبیه گیلاس است. بعد از شستن میوه میتوانید آن را میل کنید البته از گذشته تا به الان بومی ها این محصول به را صورت پخته شده مصرف میکرند و برای تولید انواع شیرینی از آن بهره می بردند.
2_ میوه کیوانا یا کیوانو
میوه کیوانا ظاهری بسیار عجیب و غریب دارد. پوسته این میوه شبیه خربزه بوده و به همین دلیل به آن خربزه شاخدار می گویند البته گوشته ی آن شبیه به خیار است و به همین دلیل بعضی از افراد به آنها خیار آفریقایی نیز می گویند. توجه داشته باشید که این میوه در دو گونه سمی و غیر سمی وجود دارد به همین دلیل در مصرف آن باید حواستان را جمع کنید. برای تشخیص سمی و غیر سمی بودن این میوه تنها کافیست به رنگ آن توجه کنید. این میوه طعم فوق العاده شگفت انگیز دارد. به عبارت دیگر بهتر است بگوییم مزه آن تقریباً به موز شبیه است. این میوه وقتی نارس باشد طعم خیار می دهد اما اگر کاملاً رسیده و پخته شود طعم موز دارد. با جدا کردن پوست آن می توانید این میوه را مصرف کنید اما راه دیگری برای مصرف این میوه استوایی وجود دارد. می توانید با استفاده از یک چاقوی تیز میوه را به دو قسمت تقسیم کرده و با قاشق قسمت داخلی و گوشته ی آن را مصرف کنید. از این میوه برای تهیه انواع اسموتی و بستنی استفاده می شود.
3_ میوه اژدها
میوه شگفت انگیز دیگر میوه اژدها یا دراگون فروت است. این میوه ظاهری بسیار جذاب داشته و دارای رنگ صورتی است. این میوه دارای پوست ضخیم صورتی رنگ بوده و بر روی بدنه خود برآمدگی های سبز رنگ دارد. در داخل این میوه گوشت سفید رنگ وجود دارد که در بعضی مواقع رنگ آن صورتی است. بر روی گوشتی میوه دانه های سیاه رنگ وجود دارد. میوه اژدهای دراگون فروت با رنگ زرد نیز وجود دارد اما از لحاظ ظاهر و تفاوت زیادی با دراگون فروت صورتی ندارد. این میوه طعمی مانند کیوی و گلابی دارد و کمی شیرین ملایم و گس است. برای مصرف میوه تنها کافی است با استفاده از یک چاقوی تیز آن را به دو نیم تقسیم کرده و به صورت اسکوپی گوشته داخلی آن را در آورید. می توانید در کنار این میوه از میوه هایی نظیر توت فرنگی و آناناس انبه و پرتقال و موز و میوه پاپایا استفاده کنید چرا که قطعا ترکیب طعم فوق العاده ای خواهد داشت.
4_ میوه پشن فروت
پشن فروت یا میوه لیلیکوئی که دارای پوسته سخت بوده و رنگ آن زرد و بنفش است. این میوه جذاب نوعی میوه گرمسیری است که دارای بیشتری خمیری شکل با دانه های انبوه است. گوشت داخلی پشن فروت به رنگ طلایی بوده و طعم پیچیده ای دارد. اگر بخواهیم طعم این میوه را توصیف کنیم باید بگویم که مزه آن کمی تند و اسیدی با طعم های شیرین است. گوشته ی این میوه لذیذ بوده و دانه های خوراکی و ترد دارد. برای مصرف این محصول باید به پوسته خارجی میوه توجه داشته باشید چرا که در هنگام رسیدن و پخته شدن پوست آن چروکیده می شود. برای مصرف این محصول مانند دیگر میوه ها تنها کافی است که با استفاده از یک چاقو آن را به دو نیم تقسیم کرده و با قاشق آن را میل کنید. گوشت داخلی میوه رنگ نارنجی و طلایی دارد به همین دلیل برای تزیین انواع کیک ها و شیرینی ها از آن استفاده می کنند. طعم این میوه با میوه هایی نظیر انبه و وانیل و طالبی و پاپایا جذاب تر می شود. همچنین برای تهیه پیش غذا از این محصول استفاده می کنند.
5_میوه رامبوتان
میوه عجیب غریب استوایی دیگر میوه رامبوتان است که دارای پوسته قرمز بوده و شبیه به توپ کاموایی است. در اطراف بدنه این میوه مژک های نرم و بلند وجود دارد و اندازه آن تقریباً اندازه میوه آلو است. زیر پوست این محصول میوه ای نرم و ژله ای شکل وجود دارد که تقریبا شبیه به انگور است. در قسمت داخلی میوه دانه غیر خوراکی و قهوه ای رنگ وجود دارد. طعم این میوه کمی شبیه مزه توت فرنگی است اما چیزی تقریبا بین گس و شیرین است. با توجه به اینکه قسمت پوسته میوه رامبوتان کمی سخت است بهتر است برای مصرف آن از یک چاقو استفاده کنید و با دقت قسمت پوست را جدا کنید. در وسط گیاه دانه ای وجود دارد که غیر خوراکی است. این میوه را می توانید به صورت خام مصرف کنید و حتما لازم نیست که در کنار آن از میوه های دیگر استفاده کنید. علاوه بر آن می توانید از این میوه برای تهیه سالاد و اسموتی استفاده کنید. اگر علاقه دارید که در کنار این میوه، میوه های دیگر را مصرف کنید می توانید از میوه هایی که طعم قوی دارند نظیر پشن فروش آناناس و نارگیل و نعناع و ریحان استفاده کنید.
6_ میوه آکای بری
این میوه شبیب بلوبری بوده و رنگ بنفش دارد همچنین سایز آن کوچک بوده و از خانواده توت ها است. میوه آکای بری سرشار از خواص بوده و سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. این میوه بسیار آسیب پذیر است به همین دلیل بلافاصله بعد از برداشت در بسته بندی های پلاستیکی منجمد و عرضه می شود. این میوه در کشورهای استوایی در کنار ماهی سرو شده و به صورت پوره شده فروخته می شود. طعم این میوه خنثی بوده و تقریباً طعمی بین توت سیاه و شکلات تلخ دارد. این میوه ظاهری بسیار منحصر به فرد و زیبا دارد به همین دلیل برای تزیین شیرینی و بستنی و انواع کیک ها استفاده می شود. این میوه با ترکیب میوه هایی نظیر میوه اژدها و نارگیل و آناناس توت فرنگی و پرتقال و گیلاس و غیره طعم جالبی دارد.
7_ جک فروت
این میوه گرمسیری جزو بزرگترین میوه های استوایی است که تا ۵۰ کیلو وزن دارد. پوست این میوه خاردار بوده و رنگ سبز دارد اما پوسته داخلی میوه بافت نرم و خامه ای شکل داشته و رنگ آن سفید است. در صورتی که میوه کاملا پخته و رسیده شود دانه های داخلی آنها قابل خوردن هستند. این میوه اگر کال باشد دارای طعم شیرین و ملایم است اما اگر کاملا پخته و رسیده شده باشند طعم آن کمی به تلخی می زند. این میوه شیره چسبناک دارد و هنگام برش دادن آن ممکن است شیره چسبناک مانع از برش میوه شود. برای مصرف این میوه ابتدا باید تیغه چاقو و دستتان را چرب کنید تا بتوانید بدون مزاحمت شیره ی چسبناک میوه را قطعه قطعه کنید. بعد از اینکه میوه را برش دادید با بافت لطیف داخلی میوه روبرو می شوید. در داخل میوه های طلایی و سفید شکل وجود دارند که بسیار لطیف بوده و خوراکی هستند. برای اینکه بتوانید بهتر میوه را مصرف کنید بهتر از آن را به چهار قسمت تقسیم کنید در این صورت می توانید غده های خوردنی داخلی گیاه را به راحتی جدا کنید. برای اینکه این میوه بهتر هضم شود بهتر است آن را بجوشانید و سپس میل کنید. این میوه را می توانید برای تزیین کیک استفاده کرده یا استفاده از آن مربا درست کنید. این میوه از لحاظ طعم تقریبا شبیه به نارگیل و موز آناناس و انبه است.
8_ میوه منگوستین
نام دیگر این میوه ترگیل است که ظاهری بسیار خوش رنگ و لعاب داشته و پوسته ضخیم دارد. رنگ پوست این محصول قرمز بوده و با رنگ گوشته کاملا تضاد دارد. گوشته داخلی این میوه شبیه سیر چند حبه است. قسمت های کوچک میوه هسته ندارد اما قسمت درشت میوه هسته های غیر خوراکی دارد. طعم این محصول شبیه به آناناس و توت فرنگی بوده و مزه ی آن گس و ملایم است. با فشار محکم می توانید پوسته میوه را بشکنید. بعضی از مواقع پوسته میوه آنقدر ضخیم و سخت می شود که مانند نارگیل باید پوست آن را با چکش و چاقو بشکنید. توجه داشته باشید که گوشته ی این میوه برخلاف میوه نارگیل به پوسته چسبیده نیست لذا در هنگام شکستن به قسمت داخلی میوه توجه داشته باشید. این میوه دانه دارد به همین دلیل قبل از مصرف باید دانه های آن را جدا کنید. از این میوه برای تزیین اسموتی و سالاد نیز استفاده می کنند. این میوه دارای انواع مختلفی است و بعضی از مدل های آن دارای پوسته شفاف بوده و دانه و پوسته ی خوراکی هستند. برخی مدل های این میوه دارای پوست نارنجی رنگ هستند و پوست آن راحت جدا می شود.
9_میوه لیچی
میوه لیچی دارای رنگ نارنجی بوده و پوست نازک دارد اما گوشته داخلی میوه رنگ شفاف و ظاهر ژله ای شکل دارد. در قسمت داخلی این میوه هسته ی بزرگ وجود دارد که غیر خوراکی است. طعم آن نیز شبیه به هندوانه و انگور و گلابی است. میوه لیچی عطر بسیار عالی دارد. برای مصرف این محصول می توانید آن را به صورت خام استفاده کنید و از آنجایی که پوست آن به راحتی جدا می شود در هنگام مصرف با مشکل مواجه نمی شوید. در تهیه دسرهای آسیایی از این محصول استفاده می کنند. میوه استوایی را می توانید در کنار میوه هایی نظیر انبه و نارگیل و سایر مرکبات استفاده کنید.
10_میوه پاپایا
بی شک یکی از پرطرفدارترین میوه های استوایی این میوه است. البته این میوه هنگامی که کاملا پخته و رسیده شود به رنگ زرد در می آید. این میوه پرطرفدار استوایی دارای گوشتی لطیف و بسیار نرم بوده و پوست نازک دارد. در داخل این میوه دانه هایی با رنگ و براق وجود دارد. این میوه باید به اندازه و در حد اعتدال مصرف شود. طعم این میوه بسیار دلچسب بوده و بافتی لطیف داشته و شیرین است. برای مصرف این محصول می توانید با استفاده از یک چاقوی تیز آن را به دو قسمت تقسیم کرده و دانه های سیاه داخلی آن را جدا کنید. این میوه طعم ملایمی دارد به همین دلیل در تولید اسموتی استفاده می شود. در کنار این میوه می توانید میوه هایی نظیر توت فرنگی و لیچی و آناناس استفاده کنید.
11_ میوه گواوا
یکی دیگر از میوه های استوایی پرطرفدار میوه گواوا است. درخت این میوه جزو درختان همیشه سرسبز بوده و در مناطق گرمسیری رشد می کند. ظاهر این میوه بیضی شکل و شبیه گلابی است اما در بعضی مواقع ظاهری شبیه سیب پیدا می کند. پوسته این میوه نیز قابل خوردن بوده و طعم آن شبیه توت فرنگی است که مزه شیرینی ملایم دارد. این میوه پوسته سفت ندارد به همین دلیل می توانید بدون هیچ مشکلی آن را مصرف کنید. در ابتدا میوه را شسته و با استفاده از چاقو آن را برش دهید. در بعضی مواقع از این میوه برای طعم دادن به گوشت ماهی به عنوان یک سس استفاده می کنند. در کنار آن می توانید میوه های دیگر نظیر توت فرنگی و آناناس و گیلاس را میل کنید.
12_ میوه آتیس
این میوه شکلی شبیه به قلب داشته و پوسته ی عجیب و غریب دارد. میوه این محصول لطیف بوده و فومی شکل است. گوشته داخلی میوه بسیار خوشمزه و خامه ای شکل است. طعم این میوه نعنایی بوده و پوست ضخیمی ندارد. برای مصرف این محصول تنها کافیست با استفاده از چاقوی تیز آن را به دو قسمت تقسیم کنید.
13_ موز
این میوه دوست داشتنی سلطان میوه های استوایی است. همه ما با این میوه استوایی خوشمزه آشنا هستیم و می دانیم که ظاهری کشیده هلالی شکل دارد. اگر این میوه استوایی ظاهری سفت و سبز شکل داشته باشد پلانتین نام داشته و قابل پختن است. موز قرمز رنگ کمیاب بوده که طعم آن با موزهای معمولی تفاوت ندارد. طعم این میوه نیاز به معرفی نداشته و در تولید بستنی به اسموتی و کیک استفاده می شود.
14_ میوه چیکو
این میوه دارای پوسته قهوه ای و کرم رنگ بوده و ظاهری تقریباً شبیه ازگیل دارد. وقتی میوه کاملاً رسیده شود طعم شیرین دارد اما اگر کال باشد طعم مالت و گس دارد. این میوه جز میوه های انرژی زا است چرا که دارای سطح بالایی قند بوده و در کشور ما نیز یافت می شود. طعم این میوه گس و شیرین است. این میوه را می توانید همراه با پوست مصرف کنید. می توانید برای تولید انواع سالاد و کیک و اسموتی از این میوه بهره ببرید. این میوه بسیار مغذی بوده و سرشار از مواد مغذی و معدنی است.
15_ میوه نارنگی ماندارین
این میوه جذاب در جشن تحویل سال چینی ها استفاده شده و دارای رنگ نارنجی درخشان است. پوست این میوه به راحتی جدا شده و طعم شیرین دارد. این میوه نیز جزو پرطرفدارترین میوه های استوایی است. از این میوه برای تزیین کیک نیز استفاده می کنند.