سرگرمی و ورزش

نکات طلایی برای یادگیری فتوشاپ

چگونه فتوشاپ یاد بگیریم؟ یکی از دغدغه های مردم در دنیای امروزی و عصر ارتباطات داشتن عکس و فیلم های زیبا و جذاب است به این منظور استفاده از فتوشاپ برای بسیاری از مردم جذاب است. این برنامه کاربردی در دو دوره مقدماتی و پیشرفته به علاقمندان آموزش داده میشود.

وسایل لازم برای اموزش فتوشاپ:

  1. سیستم
  2. سی دی فتوشاپ

سایر وسایل مورد نیاز در ادامه ذکر شده اند.


نرم افزار آموزش جامع فتوشاپ نشر بهکامان بهمراه آموزش فتوشاپ حرفه ای نشر بهکامان

مشخصات

  • شماره مجوز
    8-00282-074859 8-00282-072334
  • مرجع صادر کننده
    وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • زبان
    فارسی
  • گروه سنی
    کودک و نوجوان , بزرگسال
  • نوع دیسک
    DVD
  • تعداد دیسک
    2 حلقه
  • مدت آموزش
    2520 دقیقه
  • موضوع
    گرافیک , مالتی مدیا , عمومی
  • نسخه
    2020
  • قفل سخت‌افزاری
    ندارد

خرید محصول


فتوشاپ چیست ؟

فوتوشاپ یک نرم افزار ویرایشگر پیشرفته است که به وسیله Adobe Systems گسترش یافته است که به کمک آن طرح های گرافیکی خلق می کنند و عکس ها را ادیت حرفه ای می کنند .

مقاله پیشنهادی:بهترین مارک لامپ هالوژن سقفی

افرادی که کارهای گرافیکی انجام می دهند ، این ابزار عصای دست آنهاست . در کل می توان گفت که فتوشاپ یک وسیله برای افرادی است که در رایانه با گرافیک ثابت یا متحرک سر و کار دارند .‌

مقاله پیشنهادی:ساخت نرمالو با بادکنک

فتوشاپ ابزار اصلی طراحان گرافیک ، ناشرین کتب و مجلات ، چاپخانه ها ، شرکت های تبلیغاتی ، طراحان سایت ، عکاس ها ، نقاشان هنری ، طراحان نرم افزارها ، انیمیشن سازها و… می باشد .

مقاله پیشنهادی:بهترین مکان برای خرید هارد اکسترنال

این ابزار حرفه ای گرافیک در عصر فناوری که در آن زندگی می‌کنیم ، فقط یک نرم افزار نیست بلکه صنعت محسوب میشود .

این نرم افزار یک برنامه پر طرفدار برای روتوش و ایجاد عکس است . از نرم افزار های مهم کمپانی Adobe  است .

مقاله پیشنهادی:بهترین نوع تب سنج برای کودکان

به کمک این نرم افزار می توان تصاویر را به راحتی تغییر اندازه ، رنگ و … داد و یک تصویر جدید پدید آورد . فتوشاپ ابزار در کاربرد عکاسان و طراحان گرافیکی است .

هر چند که کارکرد اصلی فتوشاپ روتوش تصاویر است ولی از آن به طرزچسم گیری برای تصاویر مخصوص وب استفاده می کنند .‌

مقاله پیشنهادی:قیمت گاوصندوق کوچک

فتوشاپ با سایر نرم افزارهای Adot  نیز برای ویرایش ، ساخت انیمیشن و سی دی های آموزشی همخوانی خوبی دارد . فرمت مخصوص فایل های فتوشاپ ( PSD ) است که می تواند به Image Ready ، Illustrator ، Premiere، After Effects و Encore DVD انتقال یابد.

مقاله پیشنهادی:دمنوش بلوبری برای لاغری

چرا باید فتوشاپ بلد بود ؟

در عصر ما در بازار کارهای در ارتباط با فتوشاپ ، تسلط کامل بر این نرم افزار برای کسانی که به دنبال شغل هستند یک امتیاز به شمار می آید . و کارفرمایان زیادی هستند که به دنبال افراد مسلط  و حرفه ای در نرم افزار فتوشاپ می باشند .

نرم افزار فتوشاپ ابزارهای زیادی دارد که با تکرار و تمرین منجر به خلاقیت شما میشود . اگر حرفه شما با گرافیک در ارتباط است ، ترجیحا فتوشاپ را یاد بگیرید و با تمرین پیوسته بر این نرم افزار مسلط شوید .‌

کاربردهای فتوشاپ :

امروزه با یک نگاه در محیط اطراف محصولات گرافیکی فتوشاپ را در اطراف خود مشاهده می کنیم .‌

تصاویر پر خاطره ، کارت ویزیت ، پوستر های تبلیغاتی ، بنرها ، سربرگ ها ، طراحی رابط کاربری سایت ها و اپلیکیشن ها یا UI Design ، تصاویر شبکه های مجازی ، جلد نشریات و … که هیچ گاه راجع به نحوه به وجود آمدن آنها فکر نکرده این همه محصول ابزار حرفه ای فتوشاپ هستند .

در زیر کاربردهای مهم فتوشاپ را برای شما شرح می دهیم .

کاربرد فتوشاپ در گرافیک :

گرافیک یا طراحی گرافیکی یکی از شعله های هنرهای تجسمی است . در این رشته هنرمند از طریق نقاشی ، عکاسی یا سایر شیوه های چاپ ، تصاویری را پدید می آورد و در سطوح گوناگون اثر خلق شده اش را در معرض نمایش قرار می دهد .

یکی از کاربردهای مهم فتوشاپ طراحی گرافیک الکترونیکی است که به کمک آن هنرمند قادر است عکس های شگفت انگیز را با ابزارهای زیادی که در دست دارد را خلق کند و این تصاویر را برای نیازهای مختلف مثل طراحی  بنر و پوستر تبلیغاتی ، طراحی بسته بندی محصولات ، ایجاد تایپوگرافی ، طراحی جلد کتاب و…. پدید آورد .

گرافیست ها با کمک این ابزار می تواند نقاشی های دیجیتالی نیزخلق کنند .


نرم افزار آموزش جامع فتوشاپ نشر بهکامان بهمراه آموزش فتوشاپ حرفه ای نشر بهکامان

مشخصات

  • شماره مجوز
    8-00282-074859 8-00282-072334
  • مرجع صادر کننده
    وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • زبان
    فارسی
  • گروه سنی
    کودک و نوجوان , بزرگسال
  • نوع دیسک
    DVD
  • تعداد دیسک
    2 حلقه
  • مدت آموزش
    2520 دقیقه
  • موضوع
    گرافیک , مالتی مدیا , عمومی
  • نسخه
    2020
  • قفل سخت‌افزاری
    ندارد

خرید محصول


کاربرد فتوشاپ در معماری :

شاید برایتان جالب باشید که بدانید معماری نیز به ابزار فتوشاپ نیازمند است . از کاربردهای  فتوشاپ در معماری می توان از شیت بندی و پست پروداکشن نام برد .

معماران درطول تحصیل و یا هنگامی که به این حرفه می پردازند. ، پروژه معایب خود را باید به بهترین نحو انجام دهند و هیچ  ابزاری مثل فتوشاپ نمی تواند آنها را در این امر یاری برساند .

در پست پروداکشن به کمک نرم افزار فتوشاپ ، معمار قادر است رندر های نهایی خود را اصلاح کند ، پس زمینه باب میلش را خلق کند ، مصالح مد نظر را به سطوح بیافزاید و نور تصاویر را نیز عوض کند .

کاربرد فتوشاپ در عکاسی :

عکاس هنر زیبا. وسیعی است که شاخه های گوناگون مثل پرتره ، طبیعت ، و … دارد . آنچه که سبب زیبایی بیشتر تصاویر عکاسی شود و جلوه آنها را چندین برابر میکند ، استفاده از نرم افزار فتوشاپ است .

برای ما آشناترین کاربرد فتوشاپ روتوش و ادیت چهره به کمک فتوشاپ است . فتوشاپ در عکاسی چهره به زیباتر شدن تصویر کمک شایانی می کند.  و ابزار های مختلفی برای ادیت عکس و برطرف کردن ایرادات پرتره دارد .

عکاسان به کمک فتوشاپ کیفیت عکس را بالاتر می برند ‌حتی عکس های قدیمی را نیز ترمیم میکنند .

همینطور به کمک فتوشاپ می توان ، نور کنتراست عکس های ثبت شده ، زمینه عکس را تغییر داد . فیلترها و فن های عکاسی را در ابزار فتوشاپ می توان روی تصاویر ایجاد کرد .

کاربرد فتوشاپ در طراحی رابط کاربری :

طراحی رابط کاربری وب سایت یکی از قسمت های با اهمیت و اساسی مراحل طراحی سایت است که فتوشاپ به طراحان این بخش نیز کمک میکند .

طراحان با به کار گرفتن ابزارهای حرفه ای فتوشاپ اقدام به طراحی رابط کاربری Ui میکند. . و قسمت های گوناگون وب سایت را به گونه ای جذاب ، حرفه ای و عامه پسند پدید می آورند .

کاربرد فتوشاپ در طراحی تبلیغات :

تبلیغات یکی از عناصر اصلی کسب و کارها ،تولیدات و… است . هر کسی که محصولی برای عرضه به جامعه دارد حداقل یک بار از تبلیغات استفاده کرده است .

طراحان با به کار گرفتن فتوشاپ پوسترها ، بنرهای تبلیغاتی را بر اساس خواسته مخاطب در سایزهای گوناگون طراحی میکنند.


کتاب آموزش فتوشاپ برای همه اثر زینب مزرعه فراهانی

مشخصات فیزیکی

  • وزن
    325 گرم
  • قطع
    وزیری 
  • تعداد صفحات
    207 صفحه
  • نوع جلد
    شومیز 
     

فتوشاپ در صنعت برندینگ یک ابزار مهم به شما می آید و از آن برای طراحی هویت بصری برند ،کارت ویزیت و … کمک میگیرند .

بسیاری را از مردم  برای اینکه صاحب یک شغل شوند به دنبال یادگیری فتوشاپ هستند . عکاسی و طراحی گرافیکی از حرفه هایی هستند که به فتوشاپ گره خورده اند .

حتی توسعه دهندگان فرانت اند تو مجبورند بر اساس حرفه خود ، بر فتوشاپ مسلط باشند . ولی راه یادگیری فتوشاپ در زمان کوتاه چیست ؟ چگونه می توان بر این نرم افزار تسلط یافت ؟

باید نخستین گام در یادگیری فتوشاپ را درست برداشت ، از پایه با آن به نحو صحیح آشنا شد ، بعد سراغ زیر و بم های حرفه ای آن بروید و سپس  وارد دنیای لایتناهی فتوشاپ شوید .

برای یادگیری فتوشاپ ما اصول کلی را برای شما بیان کنیم و برای موفقیت طبق این اصول پیش بروید :

نخست مفاهیم اصلی طراحی گرافیکی را فرا بگیرید .

فرا گرفتن طراحیمار بسیار دشوار و پر پیچ و همی نیست ولی در هر حال نیاز به تکرار و تمرین دارد .‌

پس از اینکه اصول اولیه را یاد گرفتید بعد در پی یاد گیری مفهوم هایی مثل  طرازکردن ، کنتراست ، فضای منفی ، ریتم و سایر مفاهیم بروید.

احتمال دارد توجه نکردن به آنها و مسلط نبودن بر آنها روی کار نهایی شما اثر تا مطلوب بگذارد .

بگذارید از اول با شما رو راست صحبت کنیم . رفتن به بهترین کلاس های آموزش فتوشاپ شما را یک طراح گرافیکی ماعر نمیکند . پس ابتدا باید در پی یادگیری اصول پایه طراحی باشید و تکرار و تمرین زیاد داشته باشید .

در فضای مجازی آموزش های رایگان و پولی بسیاری وجود دارد که هر یک از آنها اصول ظریفی در طراحی را برای شما بیان میکند، که با هم تفاوت دارند .

لازم است این را بدانید که در این مرحله نیازی نیست که با ابزار فتوشاپ کار کنید . توصیه ما این است که برای اینکه با مفاهیم پایه ایاشنا بشوید به سایت های و  Canva Design School  و hackdesign رجوع کنید .

این سایت های انگلیسی زبان با بیانی روان این مفاهیم پایه را به شما آموزش می دهند .

تا حد امکان درباره Workspace در فوتوشاپ اطلاعات به دست بیاورید .

ادوبی فضاهای کاری (workspaces) زیادی در نرم‌افزار فوتوشاپ را در دسترس شما قرار می دهد . هیچ  منبعی بهتر از خود آموزش‌های فتوشاپ قادر نیست که در زمینه کار با فضای کاری برای شما مفید باشد و به شما کمک کند .

روزانه فقط روی یک ابزار متمرکز شوید .

نوار یا پالت ابزارهای فتوشاپ در قسمت چپ برنامه و به صورت باریک و طویل است ولی در هیچ از ابزارها ، زیر مجموعه ها زیادی وجود دارد که با زدن روی فلش کوچک انتخاب ، برش، روتوش ، نقاشی ، رسم ، سایز ، و… برای شما نشان داده میشود .

توصیه ما این است که یادگیری را با ابزاری شروع کنید که کمابیش با آن آشنا هستید . همینطور هر روز فقط  روی یک  ابزار تمرکز کنید و با آن کار کنید .

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با ابزارها و دستیابی به منابع پر قدرت از عبارت هایی مانند و دسترسی به منابع قدرتمند از عبارت‌هایی همچون “آموزش ابزارهای جادویی فوتوشاپ” به فارسی یا “tutorial magic wand tool Photoshop” را به کار ببرید . Rich Tooltips نیز نقطه آغاز خوبی در فتوشاپ است .

اگر هر روز ا فقط به یادگیری و تمرین یک ابزار اختصاص دهید دیگر مشکل پراکندگی اطلاعات و یادگیری آنها را ندارید و شورت کات های هر یک از ابزار را روی کیبورد به راحتی در ذهنتان می ماند .

روی ریزمهارت‌های فوتوشاپ تمرکز کنید .

در وبلاگ کمپانی ادوبی این جمله نوشته شده است : « ادوبی فوتوشاپ نرم‌افزار تخصصی عکاسان برای ادیت عکس ها است.

در این 21 سال عکاسان  این نرم‌افزار را  برای نمایش یک داستان، تجسم‌سازی مناظر رویایی، بیان عقاید در قالب تصاویر و کارهای بصری مختلفی به کار میگیرند.» ولی این موضوع را می دانستید که با فتوشاپ حتی می توان ویدیوها را نیز ادیت کرد ؟

آیا می دانستید با این نرم افزار تایپوگرافی های بی نظیری می توانی. خلق کنید ؟ با کمک این نرم افزار. می توانید یک ایمیل ، خبرنامه ، اچ تی ام ال یا تیشرت را طراحی کنید .

با فرا گرفتن مهارت های مدل های سه بعدی ،شما به آسانی می توانید فرصت های شغلی زیادی را بر اساس مهارت و علاقه تان کسب کنید .

کارهای متخصصان عکاسی را پیگیری کنید .

آسانترین شیوه یادگیری فتوشاپ ، آموزش‌ دی ن از متخصصین این ابزار است . شاید پیدا کردن یک مربی حرفه ای آموزش حضوری تا حدی دشوار باشد ولی می توانید از مربیان مجازی بهره بگیرید .

ابتدا آن شاخه مورد علاقه تان را مشخص کنید و سپس  مربی مجازی حرفه ای را که در شاخه مورد علاقه شما تبحر و تجربه زیادی دارد را در دنیای پهناور اینترنت جستجو کنید .

برای مثال اگر شما به نقاشی دیجیتالی علاقه دارید باید متخصصینی که در نقاشی دیجیتالی مهران دارند را پیدا کنید و از آنها فن و اصول کار را یاد بگیرید .

اگر نمی دانید که چطور می توان به این افراد دسترسی داشت ، پیشنهاد ما به شما مراجعه به وبلاگ جولیان کاست و راسل بران است و می توانید از آموزش های آنلاین و خوب آنها بهره ببرید .

مهارت‌های خود را با انجام کارهای کوچک به چالش بکشید .

شما با ایجاد یک ایده خوب در ذهن تان و با به کارگیری مهارت های که فرا گرفته آید ،می توانید یک اثر نو و هنری را خلق کنید . برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید از سایت های مانند DesignCrowd  کمک بگیرید.

در این مرحله شما نمی خواهید یک پروژه تجاری و رقابتی طراحی کنید . فقط می خواهید توانایی های تان را محک بزنید و ببینید توان مقابله با چالش های بزرگ را دارید .

برای شروع می توانید با پاک‌کردن پس زمینه تصاویر ، روتوش و ترمیم یک عکس قدیمی شروع کنید و خودتان را محک بزنید .

به عنوان یک فرد مبتدی شاید نتیجه رضایت بخشی نداشته باشد ولی اشکالی ندارد، شما تازه در آغاز راهی. همینطور  کارهای داوطلبانه مجازی را به عهده بگیرید .‌

پلتفرم‌هایی همچون OnlineVolunteering.org و Creatives Without Borders در این امر به شما کمک زیادی می کند.

یک چالش یک ماهه برای خود برگزار کنید .

ترتیب دادن یک چالش با این مدت زمانی ازچالش های طولانی مدت چند ماهه ، یک ساله و … موثرتر است . پس از اینکه دوره آموزشی تان به پایان رسید حالا باید آنچه را که یاد گرفته آید جمع بندی کنید و به کار بگیرید .

شما با این چالش ها می توانید فتوشاپ را یاد بگیرید و آن را تمرین کنید . منتها دستیابی به سایت های مثل  Udemy یا 30-Day Bootcampدر ایران راحت نیست .

ولی اگر در پی دوره های مجانی هستید ، به سایت Photoshop Essentials مراجعه کنید . یک سایت آموزشی مفید است که دارای ویدیو های آموزشی یوتیوب و فایل های پی دی افی قابل دانلود است .

Envato’s Tuts نیز دارای  یک بخش عالی به  اسم راهنمای یادگیری است که مجموعه ای غنی از آموزش فتوشاپ است .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن