چند رسپی خوشمزه پخت قارچ سوخاری
چگونه قارچ سوخاری درست کنیم ؟ قارچ سوخاری یک وعده غذایی لذیذ و کامل است که معمولا در کنار مرغ سوخاری سرو میشود. یکی از چالش های مهم پخت این غذای خوشمزه جلوگیری از آب انداختن قارج است. این غذای مفید در انواع شکم پر، پنیری و… تهیه میشود.
مواد لازم برای درست کردن قارچ سوخاری:
- قارچ
- پودر سوخاری
- ادویه
در ادامه سایر مواد نیز ذکر شده اند.
قارچ دکمه ای کامل ملارد – 400 گرم
مشخصات اصلی
-
ابعاد بستهبندی8 × 14 × 17 سانتیمتر
-
وزن0.400 کیلوگرم
-
وزن بستهبندی0.415 کیلوگرم
-
ارگانیکخیر
-
شماره پروانه بهداشت079101211401913
-
سایر توضیحاتدمای مناسب برای نگهداری: 4-2 درجه سانتی گراد
-
نوع بسته بندیظرف پلاستیک
-
شرایط نگهدارییخچال
آرد سوخاری هاتی کارا مقدار 300 گرم
مشخصات
-
وزن300 گرم
-
ابعاد بستهبندی18.9 × 13.4 × 4.6 سانتیمتر
-
ارگانیکخیر
-
شماره پروانه بهداشت22/12182
-
سایر توضیحاتارزش غذایی محصول در هر 100 گرم:
-
انرژی :336.6 کیلوکالری
-
قند : 6.6 گرم
-
چربی : 3.24 گرم
-
پروتئین : 9.9 گرم
-
کربوهیدرات : 73.6 گرم
-
شکلپودر
قارچ سوخاری از پیش غذاها بسیار پر طرفدار در میان فست فود هاست که جز غذاهای جدید و مدرن است .
با اینکه تمام غذاهای سوخاری کالری بالایی دارند هم به دلیل روغن زیاد در حین پخته شدن و هم به علت آرد سوخاری و سفید روی آن .
آرد سوخاری هاتی کارا مقدار 300 گرم
مشخصات
-
وزن300 گرم
-
ابعاد بستهبندی18.9 × 13.4 × 4.6 سانتیمتر
-
ارگانیکخیر
-
شماره پروانه بهداشت22/12182
-
سایر توضیحاتارزش غذایی محصول در هر 100 گرم:
-
انرژی :336.6 کیلوکالری
-
قند : 6.6 گرم
-
چربی : 3.24 گرم
-
پروتئین : 9.9 گرم
-
کربوهیدرات : 73.6 گرم
-
شکلپودر
با این حال می توان گفت که قارچ سوخاری از سایر سوخاری ها کم کالری تر و سالم تر است .
قارچ سوخاری به روش های گوناگونی پخته میشود و هر روش دارای نکات خاص خود است با رعایت همه نکات یک قارچ سوخاری خوشمزه و مانند قارچ های رستوران های نامی می توانید بپزید .
شیوه تهیه قارچ سوخاری رستورانی خوشمزه
مواد مورد نیاز
1 پیمانه آرد سفید
300 گرم قارچ تازه
4/1 قاشق غذاخوری نمک
4/1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
1 پیمانه آب
2 پیمانه پودر پانکو یا پودرسوخاری
نصف پیمانه نشاسته ذرت
آرد سفید تک ماکارون مقدار 900 گرم
مشخصات
-
وزن900 گرم
-
وزن بستهبندی925 گرم
-
ابعاد بستهبندی22 × 6 × 15 سانتیمتر
-
تراریختهخیر
-
شماره پروانه بهداشت56/15349
-
سایر توضیحاتهر سهم معادل 30 گرم آرد
-
انرژی: 103 کیلوکالری
-
قند: 0.1 گرم
-
چربی:0.3 گرم
-
شکلپودر
قارچ دکمه ای کامل ملارد – 400 گرم
مشخصات اصلی
-
ابعاد بستهبندی8 × 14 × 17 سانتیمتر
-
وزن0.400 کیلوگرم
-
وزن بستهبندی0.415 کیلوگرم
-
ارگانیکخیر
-
شماره پروانه بهداشت079101211401913
-
سایر توضیحاتدمای مناسب برای نگهداری: 4-2 درجه سانتی گراد
-
نوع بسته بندیظرف پلاستیک
-
شرایط نگهدارییخچال
بیکینگ پودر گلستان – 120 گرم
مشخصات
-
وزن120 گرم
-
ابعاد بستهبندی4 × 4 × 10 سانتیمتر
-
ارگانیکخیر
-
شماره پروانه بهداشت22/1363
نشاسته ذرت زر فروکتوز – 500 گرم
ابتدا قارچ ها با یک دستمال نمدار کاملا تمیز کنید .
سپس آرد سفید، نشاسته ذرت، بکینگ پودر، نمک، همه را در یک ظرف بریزید و آب را کم کم به آن بیافزایید ، با هم مخلوط کنید . غلیظی مایه درست شده باید از غلظت ماست کمی بیشتر باشد .
مقاله پیشنهادی:لوازم تحریر ارزان و شیک
قارچ ها را با چنگال درون مایه فرو می بریم ، پس از چنگال را بالای همان ظرف نگهدارید تا مقدار اضافی مایه به داخل ظرف بچکد .
حالا روی سطح قارچ ها پودر سوخاری باید بزنید .
مقاله پیشنهادی: دانگل وای فای
روغن را در ظرف عمیقی بریزید و داغ کنید .
دانه دانه قارچ ها را درون روغن بریزید ، وقتی نیمه سرخ شدند آنها را بیرون بیاورید .
مقاله پیشنهادی:بهترین برند تخت تاشو
قارچ های نیمه پر ا دوباره داخل روغن قرار دهید و اگر ظرف تان کوچک بود ،چند دانه از آنها را با هم سرخ کنید ، زمانی که به رنگ مورد نظر رسیدند از ظرف بردارید .
دلیل این کار این است که تمام قارچ ها با هم سرخ می شوند و موقع سرو کردن ، برخی از آنها سرد نیست .
مقاله پیشنهادی:بهترین کرم ترک پا لدورا
چند نکته مهم در تهیه قارچ سوخاری رستورانی :
قارچ های ترد و تازه را تهیه کنید .
بهتر است که قارچ ها را نشویید و با یک دستمال خیس آنها را پاک کنید . اگر با این روش همچنان کثیف بودند ، قارچ ها را دانه دانه با آب شستشو کنید و فورا باید با دستمال خشک شوند .
مقاله پیشنهادی:سرسره
قارچ ها اگر زیاد در آب باشند و نم دار باشند آب را به خود میگیرند و حین سرخ شدن آبکی میشوند.
حرارت ظرف زمان سرخ کردن قارچ ها باید کم باشد اگر زیاد باشد فقط خمیر دور قارچ سرخ میشود و قارچ خام باقی می ماند.
مقاله پیشنهادی:ظرف خالی ریمل
این نکات را باید در همه روش هایی که قارچ را با آن می پزید عایت نمایید .
طرز تهیه قارچ سوخاری خوشمزه با پنیر پیتزا :
مواد مورد نیاز
1 کیلوگرم قارچ
نمک 2/1 قاشق چای خوری
1 عدد تخم مرغ
به مقدار لازم آرد ذرت
1 قاشق چایخوری شیر
2/1 پیمانه آرد سوخاری
2/1 پیمانه پنیر پیتزا
2/1قاشق چای خوری پودر سیر
شیر نیم چرب ارگانیک کوهپناه مقدار 940 میلی لیتر
مشخصات اصلی
-
حجم0.94 لیتر
-
طعمساده
-
شماره پروانه بهداشت13/12224
-
نوع شیرگاوی
-
نوع بسته بندیبطری
-
میزان چربینیم چرب
-
مناسب برایخانواده
-
فرآیند حرارتیپاستوریزه , هموژنیزه
-
ارگانیکبله
پنیر پیتزا کاله مقدار 180 گرم
مشخصات
-
وزن180 گرم
-
ابعاد بستهبندی21.5 × 14.5 × 3 سانتیمتر
-
میزان چربیپرچرب
-
شکل پنیررنده شده
-
شماره پروانه بهداشت49/13731
-
شرایط نگهداریدر فریزر نگهداری شود ( دمای 18- درجه)
-
نوع بسته بندیوکیوم
پودر سیر الیت مقدار 85 گرم
مشخصات
-
وزن85 گرم
-
ابعاد بستهبندی12 × 4.5 × 4.5 سانتیمتر
-
شماره پروانه بهداشت56/15014
قارچ ها را در آرد غوطه ور کنید .
نمک، فلفل و پودر سیر و شیر را به تخم مرغ افزوده و هم بزنید .
قارچ ها را درون این ترکیب بریزید .
حال آرد سوخاری و پنیر را با هم ترکیب کنید .
قارچ ها را در ترکیب آرد سوخاری و پنیر قرار دهید و خوب بغلطانید تا همه سطح آنها است مخلوط را به خود بگیرد .
روغن را در یک ظرف عمیق داغ کردن و اجازه دهید تا داغ شود .
حالا قارچ ها را دانه دانه درون روغن ریخته و سرخ کنید و مواظب باشید که نسوزند و کاملا ترد باشند .
نکته :
هیچ گاه برای سرخ نمودن قارچ از سرخ کن استفاده نکنید .
طرز تهیه قارچ سوخاری با تخم مرغ :
مواد مورد نیاز
1کیلوگرم قارچ
1عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری شیر
2/1قاشق چای خوری نمک
2/1پیمانه آرد سوخاری ادویه دار
تخم مرغ تلاونگ بسته 20 عددی
مشخصات اصلی
-
وزن بستهبندی1260 گرم
-
ابعاد بستهبندی26 × 26 × 7 سانتیمتر
-
تعداد در بسته20 عدد
-
ارگانیکخیر
-
شماره پروانه بهداشت242001
طرز تهیه
قارچ ها را تمیز و خشک کنید .
تخم مرغ را با شیر و نمک کاملا به هم مخلوط کنید .
قارچ ها را در ترکیب شیر و تخم مرغ گذاشته و سپس در پودر سوخاری بغلطانید و همانند مراحل قبل قارچ ها در روغن داغ تا هنگامی که رنگ آن قهوه ای شود سرخ کنید .
نکته :
در این شیوه و شیوه قبلی برای پف کردن قارچ ها میتوان مقداری ماء الشعیر نیز به ترکیب تخم مرغ و شیر اضافه کنید .
طرز تهیه قارچ سوخاری زعفرانی :
مواد مورد نیاز
500 گرم قارچ متوسط
1عدد تخم مرغ
ا قاشق چایخوری زعفران دم کرده
ا قاشق مربا خوری آبلیمو
4 قاشق غذاخوری ماست
به مقدرا لازم نمک و فلفل
به مقدار لازم آرد سوخاری ساده
به مقدار لازم آرد سوخاری درشت
زعفران درجه یک مصطفوی – 4.608 گرم
مشخصات
-
وزن4.608 گرم
-
وزن بستهبندی– گرم
-
ابعاد بستهبندی11 × 12 سانتیمتر
-
شکل زعفرانسرگل
-
شماره پروانه بهداشت50/1221
-
سایر توضیحاتوزن معادل یک مثقال
-
زعفران رشته ای درجه یک
ماست سون کم چرب کاله مقدار 2.2 کیلوگرم
مشخصات اصلی
-
وزن2.2 کیلوگرم
-
نوع بستهبندیخانواده
-
ابعاد بسته بندی21.5 × 11 × 11 سانتیمتر
-
نوع ماستساده
-
شماره پروانه بهداشت49/13289
-
میزان چربیکم چرب
ماست و تخم مرغ را با هم ترکیب کنید
آب لیمو، نمک، فلفل و زعفران را به آن بیافزایید و هم بزنید .
آرد سوخاری ساده را کم کم به مخلوط آماده شده اضافه کنید تا کمی غلیظ شود (نباید خیلی غلیظ شود) .
قارچ های تمیز و خشک را درون این ترکیب بریزید . نیم ساعت اجازه دهید تا مواد کاملا به خوردش بروند .
روغن را در ظرف عمیقی ریخته و داغ کنید .
در ظرف دیگری آرد سوخاری درشت تر بریزید و قارچها را به این آرد اضافه و سپس سرخ کنید .
پس از سرخ شدن برای گرفتن روغن اضافی ، آنها را روی دستمال کاغذی بگذارید .
طرز تهیه قارچ سوخاری شکم پر با پنیر خامه ای :
مواد مورد نیاز
2عدد پیازچه متوسط
250 گرم پنیرخامه ای
4/1 قاشق چایخوری پودر سیر و پودر فلفل قرمز
نصف قاشق چایخوری نمک
20 عدد قارچ
1 پیمانه آرد
3 عدد تخم مرغ
آرد سوخاری به مقدار لازم
پنیر خامه ای ویلی کاله – 350 گرم
مشخصات
-
وزن350 گرم
-
ابعاد بستهبندی13 × 6.5 × 9.5 سانتیمتر
-
میزان چربیکم چرب
-
شکل پنیرقالبی
-
شماره پروانه بهداشت49/14339
-
شرایط نگهداریدر یخچال نگهداری شود (دمای 1 تا 4 درجه)
-
نوع بسته بندیپلی اتیلن
طرز تهیه
پس از پاک کردن قارچها، جوری که کلاهک قارچ ها صدمه نبیند ، ساقه آن ها را جدا کنید .
پنیر خامه ای، نمک، پودر فلفل و سیر و پیازچه های خرد شده را با هم ترکیب کنید .
قارچ ها را با مواد گفته شده پر کنید .
در یک ظرف دیگر آرد ، تخم مرغ و پودر سوخاری بریزید .
قارچها را به ترتیب داخل آرد، سپس تخم مرغ کرده و در نهایت آغشته به پودر سوخاری کنید .
ده دقیقه منتظر بمانید تا مواد جذب قارچ ها شود .
برای اینکه پنیر خامه ای زمان سرخ شدن قارچ ها بیرون نریزد ، باید آنها را حدود ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا سفت شوند .
قارچ ها را در روغن داغ تا هنگامی که رنگ آنها قهوه ای طلایی شود، باید سرخ کنید .
قارچ ها را روی آبکش یا دستمال برای خروج روغن اضافی می گذاریم .
قارچ ها را در توری یا روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغنش گرفته شود .
طرز تهیه قارچ سوخاری در فر :
مواد اولیه برای 2 نفر
قارچ تازه 10 عدد
آرد سفید 1 پیمانه
آرد ذرت 1/2 پیمانه
بکینگ پودر 3/4 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
آب 1 پیمانه
پودر سوخاری 2 پیمانه
طرز تهیه قارچ سوخاری :
نخست در یک ظرف بزرگ ، آرد ، بکینگ پودر و نمک را ترکیب کنید .
به این ترکیب تا هنگامی که صاف شود ، آب بیافزایید .
قارچ را به این مایه اضافه کنید طوری که سراسر خمیر به قارچ برسد .
سپس قارچ را در پودر سوخاری بغلطانید ، به گونه ای که تمام سطح آن را بپوشاند ،پ س قارچ ها را یکی یکی به آرد سوخاری اضافه کنید .
سپس سینی فر را کمی چرب کنید.
حال درجه فر را روی ۲۰۰ درجه بگذارید تا سطح آن کاملا قهوه ای شود .
می توان قارچ ها را در روغن کم سرخ کرد و پس از سرخ شدن، روغن آنرا با دستمال کاغذی بگیرید .
نکات :
می توانید به پودر سوخاری و آرد سفید مقداری جوز هندی ، سبزیجات معطر خشک مانند (جعفری، کرفس، نعنا و برگ بو ) نیز اضافه کنید.
پودر ريشه جوز هندي ضامن – 80 گرم
مشخصات
-
وزن80 گرم
-
ابعاد بستهبندی5×6×11 سانتیمتر
-
ارگانیکخیر
-
شماره پروانه بهداشت50/10332
-
سایر توضیحاتبا کیفیت و درجه یک
-
درب نمك پاشي
-
مناسب جهت طعم دار كردن كالباس ، گوشت ، آبگوشت ، سوپ و…
ترجیحا قارچ ها را در روغن زیتون یا کنجد سرخ کنید .
روغن زیتون لادن – 250 میلی لیتر
مشخصات
-
حجم0.250 لیتر
-
وزن0.250 کیلوگرم
-
نوع روغنزیتون
-
حالت روغنمایع
-
مخصوصسالاد و پخت و پز
-
پالمندارد
-
تراریختهخیر
-
نوع بستهبندیشیشه
-
ارگانیکخیر
-
شماره پروانه بهداشت1486/ظ/38
-
سایر توضیحاتروغن زیتون 100% خالص
-
مناسب برای پختوپز و سالاد و سرخ کردن با حرارت ملایم
-
ارزش غذایی بر اساس اطلاعات سازمان غذا و دارو در هر 15 میلی لیتر:
-
انرژی 126 کیلوکالری
-
چربی 14 گرم
-
اسیدهای چرب ترانس 0.004 گرم
-
بدون قند و نمک
روغن کنجد سمن – 900 گرم
مشخصات
-
وزن0.9 کیلوگرم
-
نوع روغنکنجد
-
حالت روغنمایع
-
مخصوصسرخ کردنی
-
پالمندارد
-
تراریختهخیر
-
نوع بستهبندیبطری
-
شماره پروانه بهداشت13/ظ/1008
-
سایر توضیحاتمناسب برای سرخ کردن و پخت و پز
-
ارزش غذایی محصول در هر 14 گرم:
-
انرژی: 126 کیلوکالری
-
چربی: 14 گرم
-
فاقد قند، نمک و اسیدهای چرب ترانس
-
تصفیه شده و بدون بو
-
بدون بوبله
-
ویتامینندارد
قارچ و پودر سوخاری را درون یک کاسه آب ، آبلیمو. آویشن و سیر نیز برای بیست دقیقه می توانید خیس دهید پس ازبیرون آوردن از آب ، دوباره به آن نمک و آبلیمو بزنید سپس آن را خوب در آرد سوخاری بغلطانید و سرخ کنید .
قارچ سوخاری هم به عنوان پیش غذا و هم برای دورچین غذا استفاده میشود .
شما بر اساس میل تان هر یک ازروش ها را که می پسندید انتخاب کنید و طبق آن و با رعایت تمامی نکات قارچ سوخاری به سبک رستورانی در خانه درست کنید و آن را با سس سیر ، کچاپ میل کنید .
سس کچاپ در بازار به صورت آماده وجود دارد ما در اینجا طرز تهیه سس سیر را برایتان شرح می دهیم .
مواد اولیه برای تهیه سس سیر :
سیر ۱ پیمانه
آب لیمو ۱/۲ پیمانه
نمک ۱ قاشق سوپخوری
روغن کانولا ۱/۳ پیمانه
روغن کانولا ویتامینه لادن طلایی – 1.8 لیتر
مشخصات
-
حجم1.8 لیتر
-
وزن1.62 کیلوگرم
-
نوع روغنکانولا
-
حالت روغنمایع
-
مخصوصسالاد و پخت و پز
-
پالمندارد
-
تراریختهخیر
-
نوع بستهبندیبطری
-
ارگانیکخیر
-
شماره پروانه بهداشت22/13444
-
سایر توضیحاتارزش غذایی هر قاشق غذا خوری لادن (15 میلی لیتر) :
-
انرژی : 126 کیلوکالری
-
قند : 0 گرم
-
چربی : 14 گرم
-
نمک : 0 گرم
-
اسبدهای پرب ترانس 0.14 گرم
-
شناسه کالا2220059541817
سیر خشک Fresh مقدار 500 گرم
مشخصات اصلی
-
ابعاد بستهبندی13 × 10 × 6 سانتیمتر
-
وزن0.5 کیلوگرم
-
وزن بستهبندی0.512 کیلوگرم
-
ارگانیکخیر
دستور تهیه سس سیر :
ابتدا سیر و نمک را درون دستگاه مخلوط کن گذاشته و با هم مخلوط کنید .
حالا با لیسک اطراف تمیز کرده و مواد جمع شده را به مخلوط اضافه کنید و درون آن دو قاشق آب لیمو و روغن را درون آن بریزید و دوباره میکسر را روشن کنید ، کم کم آب لیمو و روغن را اضافه کنید ، هم بزنید و مجددا اضافه کنید تا سس شما حالت خامه ایبگیزد حدود ۷ دقیقه این کار طول می کشد .
پس ازان سیر را به مدت ۳ ماه در ظرف در بسته در یخچال می توان نگهداری کرد .