چگونه ترشی غذا را بگیریم؟
چگونه ترشی غذا را بگیریم؟ ترشی از طعم های متنوع و جالبی است که میتواند در غذاها از آن استفاده کنید اما این ترشی نباید از حد بگذرد چون آزار دهنده میشود و غذا دیگر قابل استفاده نخواهد بود. انواع غذاها مثل خورش کرفس، قیمه، قورمه سبزی، آش دوغ، آش رشته، مرغ، فسنجان ممکن است ترش شود. در این آموزش به شما یاد خواهید داد چگونه ترشی غذا را بگیرید.
مزه ترش یکی از طعم های پر طرفدار به ویژه در غذاهای ایرانی است . اما اگر غذا بیش از حد ترش شود نه تنها مزه اش خوب میشود بلکه علاوه بر طعم ناخوشایند ، با خوردن ان معده هم اذیت میشود .
شکر سفید فرهاد – 900 گرم
اگر غذای تان ترش شد باید به دنبال راهی برای کم کردن ترشی ان باشید . هر چند که معتدل کردن طعم ترشی کار اسانی نیست ولی چند راه مختلف برای کم کردن ترشی غذا وجود دارد . در این مطلب چند روش مختلف کم کردن ترشی را برایتان بیان می کنیم . این مقاله را بخوانید و به خاطر بسپارید تا اگر این مشکل برای غذایتان پیش امد یکی از آنها را به کار ببرید .
مقاله پیشنهادی: قیمت دستبند مردانه طلا
شکر سفید یک نفره ندند – 5 گرم بسته 40 عددی
برای گرفتن ترشی غذا چکار باید کرد؟
پیش ازاینکه ترفندهای ترشی غذا را برای شما بیان کنیم باید بدانید که شیوه گرفتن ترشی غذا برای همه غذاها مشابه نیست و هر شیوه برای یک نوع غذا به کار می اید ،به طور مثال برای رفع ترشی قرمه سبزی نمی توان به ان شکر اضافه کرد.
مقاله پیشنهادی:خرید مقوا فابریانو
- اضافه کردن شکر یا قند
اگر خورشت های شما از نوعی است که می توان که می توان به ان شکر یا قند افزود ، مثل خورش الو می توان درحد متعادل و کم ، با اضافه کردن شکر و قند ترشی ان را بی اثر کرد. خورشت هایی مثل مرغ و الو ، قیمه و فسنجان را می توان با افزودن شکر ترشی اش را کم کرد.
شکر سفید دولیتل – 2.7 کیلوگرم
قند شکسته گلستان مقدار 650 گرم
- اضافه کردن سیب زمینی
سیب زمینی حاوی نشاسته فراوانی است که نشاسته اش در غذا رها می کند و مزه ترش و شور را به خود می گیرد و طعم غذا را متعادل می کند . اگر می خواهید در پایان کار سیب زمینی ها را از خورشت بیرون بیاورید ، بعد آن را به شکل خلالی درشت ریز کنید و به خورشت بیافزایید .
مقاله پیشنهادی: گوشی پزشکی ارزان
این روش برای همه خورشت ها کار امد است است.در خورشتی مثل قورمه سبزی باید سیب زمینی را کامل بیرون اورد .
سیب زمینی Fresh مقدار 1 کیلوگرم
- اضافه کردن پیاز داغ
پیاز داغ از افزودنی هایی است که طعم غذا را بسیار لذیذ می کند و در کنار ان ترشی اش را می گیرد . پیاز داغ به دلیل داشتن مزه شیرین کمی که دارد می تواند ترشی غذا را کاهش دهد .
مقاله پیشنهادی: ابزار نجاری مدرن
نحوه درست کردن پیاز داغ برای گرفتن ترشی به این صورت است که پیاز داغ را رنده درشت بزنید ، درون تابه بدون روغن گذاشته و اجازه دهید تا اب ان بخار شود و رنگش طلایی شد سپس کمی روغن به ان اضافه کنید و خوب سرخش کنید و در اضافه نمودن روغن ، اصلا به کم اضافه نمودن ان فکر نکنید ، زیرا روغن نیز مقداری از ترشی غذا را به خود جذب می کند . پس پیاز داغ با روغن زیاد هم طعم غذا را متعادل می کند، ان را لذیذ و خوشمزه میکند و خورشت نیز جا افتاده می شود .
این شیوه نیز برای همه خورشت ها کار امد است.
تابه اکا مدل 200 سایز 22
رنده آشپزخانه پارس کد 04
روغن سرخ کردنی سمن – 1.35 کیلوگرم
- اضافه کردن جوش شیرین
جوش شیرین فورا با ترشی یا اسیدیته غذا عکس العمل نشان می دهد و آن را بی اثر می کند؛ ولی این روش با اینکه موثر است ولی به دلیل اینکه برای بدن ضرر هایی دارد بهتر است ان را به کار نبرید و ما این روش را به شما توصیه نمی کنیم .
جوش شیرین ضامن – ۳۰۰ گرم
نکته : دقت داشته باشید، مقدار جوش شیرین را با هم به غذا نیافزایید و ان را باید به غذا کم کم افزود و حین اضافه کردن، هر چند دفعه یکبار نیز طعم ان را تست کنید . ممکن است انقدر جوش شیرین اضافه کرده اید که تمام طعم ترش غذا را خنثی کند و دوباره مجبور شوید که به ان ترشی اضافه کنید . پس به میزانی که به ترشی متعادل برسد، جوش شیرین به ان بیافزایید .
مقاله پیشنهادی: بهترین دمنده و مکنده
شکر سفید سوئیتشو -1 کیلوگرم
- اضافه کردن نمک
اگر به غذایتان نمک اضافه نکرده اید و هنوز جا دارد که به ان نمک افزود ، اضافه نمودن نمک نیز راه ایده الی برای گرفتن ترشی است و با افزودن نمک ترشی غذا مطلوب میشود . اگر غذایتان خوش نمک است اصلا به این گزینه فکر نکنید .
مقاله پیشنهادی: بهترین شیر پاک کن ایرانی
نمک دریایی ید دار دلفین مدل N 900D وزن 900 گرم
- اضافه کردن مواد اولیه
اگر غذا به مقدار زیادی ترش شده است که دلتان نمی خواهد اسراف کنید و انرا دور بریزید و ازطرفی قابل خوردن نیست فقط یک راه می ماند و ان هم اضافه نمودن مواد اولیه به خورش است . پس اگر وقت کافی دارید اصلا نگران ترشی خورشت نباشید ، مقداری از مواد غذایی خورش را جداگانه بپزید و سپس ان را با خورشت ترکیب کنید تا وقتی که به ترشی مطلوب برسد .