چگونه سس مایونز درست کنیم؟
چگونه سس مایونز درست کنیم؟ سس مایونز خانگی با موادی مانند ماست، سرکه، شیر و موادی از این دست که اغلب بنا به سلیقه افراد قابل تغییر هستند تهیه میشود. همچنین انواع بدون چربی، کم چرب و پر چرب دارد.
سس مایونز تبرک – 900 گرم
درست کردن یک الویه ی خوشمزه با یک سس مایونز خانگی
این افراد طرفدار استفاده از سس برای سالاد ها و غذاها هستند.ما انواع زیادی سس داریم که هر کدام از آن ها کاربردهای خاص خود را دارند و برای درست کردن نوع خاصی از غذا استفاده می شود.یکی از انواع پرطرفدار سس ها، سس مایونز می باشد.
مقاله پیشنهادی: مرکز فروش کمدهای پارچه ای
سس مایونز بیژن – 460 گرم
از سس مایونز نیز برای درست کردن انواع سالاد ها و غذاها و هم چنین درست کردن سالاد ماکارونی یا سالاد الویه استفاده می شود.شما می توانید از سس مایونز برای روس سالاد نیز استفاده کنید.جالب است بدانید که سس مایونز برای نرم کردن موها نیز بسیار خوب است و اگر موهای خشک و شکننده ای دارید می توانید از سس مایونز برای نرم کردن موهای خود استفاده کنید.
مقاله پیشنهادی: بهترین مارک همزن برقی کاسه دار
سس مایونز کم چرب مهرام – 460 گرم
شما می توانید سس مایونز را به صورت آماده از فروشگاه ها خریداری کنید یا اینکه خودتان در منزل سس مایونز درست کنید.درست کردن سس مایونز خانگی هم برای سلامتی شما ضرر کمتری دارد و هم اینکه از لحاظ اقتصادی به صرفه تر است.
مقاله پیشنهادی: مانتو اداری ارزان در تهران
سس مایونز کم چرب کاله مقدار 900 گرم
اگر می خواهید یک سس مایونز خانگی و خوشمزه و کم ضرر درست کنید و از آن برای درست کردن غذاهای مختلف استفاده کنید با ما همراه باشید تا طرز تهیه درست کردن سس مایونز خانگی به شما آموزش بدهیم
موادی که برای درست کردن یک سس مایونز خانگی به آن نیاز دارید، شامل مواد زیر است:
مقاله پیشنهادی: تستر نان
تخم مرغ تلاونگ بسته 15 عددی
تخم مرغ، روغن ،نمک ،سرکه،آویشن ،شکر،پودر خردل و آبلیمو
در مرحله اول برای درست کردن سس مایونز باید زرده تخم مرغ از سفیده آن جدا کنید و برای این که به راحتی می توانید این کار را انجام دهید باید به محض خروج تخم مرغ از یخچال این کار را انجام بدهید.تخم مرغ را همراه با کمی شکر و نمک و پودر فلفل و پودر خردل داخل مخلوط کنید و داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید.
مقاله پیشنهادی: بوراکس در داروخانه
روغن مایع آفتابگردان ویتامینه لادن – 810 گرم
اگر مخلوط کن یا دستگاه غذاساز ندارید می توانید از همزن برقی یا همزن دستی نیز استفاده کنید.کمی آبلیمو و کمی سرکه را با هم ترکیب کنید و نصف این ترکیب را آرام آرام به مخلوط تخم مرغ و شکر و پودر فلفل اضافه کنید و شروع به هم زدن این مواد با هم بکنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.
مقاله پیشنهادی: کره بادام زمینی از کجا بخرم
روغن مایع بهار الماس – 1.5 لیتر
حالا مقداری روغن به مواد خود اضافه کنید.
شما باید در ابتدا نصف روغن را داخل مخلوط تخم مرغ و مواد دیگر بریزید و در ادامه آن را به خوبی با بقیه مواد مخلوط کنید و سپس بقیه سرکه و آبلیمو را به مواد اضافه کنید و باز هم با دور تند همزن یا با همزن دستی به خوبی با هم مخلوط کنید و در آخر آن مقدار از روغن را که با آن باقی مانده است، نیز به ترکیب تخم مرغ و مواد دیگر اضافه کنید و باز هم به خوبی با هم هم بزنید.
نمک تصفیه شده ید دار تبلور مجدد گلها – 500 گرم
سس نه باید خیلی شل باشد و نه خیلی سفت و غلیظ و اگر سس شما خیلی شل بود می توانید مقدار بیشتری تخم مرغ به آن اضافه کنید و اگر سس شما خیلی سفت بود باید آب لیمو یا سرکه بیش تری به آن اضافه کنید.هم چنین می توانید برای شل کردن سس مقدار بیش تریروغن آن اضافه کنید تا رقیق تر شود.
نمک تصفیه یددار طلوع وزن 1000 گرم بسته 3 عددی
هنگامی که سس آماده شد در مرحله آخر مقداری فلفل سفید داخل سس بریزید و اجازه دهید که دو الی سه ساعت در محیط بماند تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند و مزه های شان به خرد هم برود.و سپس سس را در یک ظرف شیشهای در دار قرار بدهید و داخل یخچال نگهداری کنید
و باید بدانید که این سس خانگی تهیه شده است و مواد نگهدارنده ندارد مدت زمان نگهداری آن یک الی دو هفته است و بعد از آن دیگر خراب میشود و سعی کنید که هر بار برای مدت یک هفته سس درست کنید و بیش تر سس درست نکنید.زیرا اگر بیشتر از یک هفته تا ۱۰ روز در یخچال بماند فاسد می شود و کپک می زند و دیگر قابل استفاده کردن نیست.
پودر خردل زرد دستچین کالا – 100 گرم
نکاتی درباره درست کردن سس مایونز:
نکته ای که برای درست کردن سس مایونز مهم است و اگر آن را رعایت نکنید باعث بریده شدن سس می شود اضافه کردن یک باره و یهویی سرکه و آبلیمو به داخل تخم مرغ است.پس شما باید آرام آرام و تدریجی آبلیمو و سرکه را به تخم مرغ اضافه کنید تا بریده نشود و سس شما خراب نشود.
پودر آویشن شاهسوند مقدار 60 گرم
سس مایونز اغلب به رنگ سفید است و یکی از مشکلاتی که برای درست کردن سس مایونز خانگی وجود دارد که رنگ سس زرد می شود و دلیل آن این است که شما به خوبی تخم مرغ را هم نزده اید و اگر با مخلوط کن برقی یا همزن برقی شروع به هم زدن تخم مرغ کنید، بهتر است که ۵ الی ۱۰ دقیقه تخم مرغ را به خوبی هم بزنید تا رنگ آن سفید شود و سپس برای درست کردن سس از آن استفاده کنید.
سرکه قرمز سرکه قزوین – 3 لیتر
اگر در منزل فلفل سفید ندارید، میتوانید از فلفل سیاه استفاده کنید ولی اگر می خواهید سس مایونز شما دقیقاً شبیه سس های مایونز بیرونی بشود و کاملا سفید و یک دست باشد باید حتماً از فلفل سفید استفاده کنید ولی فرقی در طعم سس مایونز با فلفل سفید و فلفل سیاه وجود ندارد.
شکر سفید ندند – 450 گرم
برای اینکه سس مایونز شما خوشمزه تر و با کیفیت تر شود می توانید از روغن زیتون استفاده کنید ولی اگر روغن زیتون نداشتید می توانید از روغن مایع نیز برای درست کردن سس مایونز استفاده کنید.روغن زیتون از لحاظ بافت و ساختاری روغنی خنثی می باشد و به همین دلیل باعث میشود که بافت سس مایونز شما یک دست تر و نرم تر شود.
شکر سفید سامزستار – 1 کیلوگرم
شما می توانید از انواع ادویه ها مانند آویشن، پاپریکا، فلفل قرمز، فلفل سیاه، فلفل ترکی، پول بیبر، اورگانو و …. برای طعم دادن به سس مایونز خود استفاده کنید و با اضافه کردن ترکیبات و ادویه های مختلف به سس، سس های مایونز جدیدی به وجود بیاورید.
آبلیمو ناجی – 2 لیتر
هم چنین اگر از ادویههای رنگ دار یا حتی رنگ های خوراکی در سس مایونز استفاده کنید میتوانید سس های مایونز با رنگ های مختلف و متنوعی درست کنید که برای تزیین سالاد ها و غذاها بسیار زیبا و جذاب خواهند بود.همچنین شما می توانید از سبزیجات خشک مانند آویشن خشک یا جعفری خشک یا سایر سبزیجات خشک برای سس استفاده کنید و آن ها را داخل سس بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید.
آبلیمو سلوا – 1 لیتر
این کار هم باعث میشود که سس شما خوشمزه تر شود و هم عطر سبزیجات خشک شده به داخل سس میرود و سس شما خوشبوتر میشود و هم چنین میتواند بوی زهم تخم مرغ را نیز بگیرد.اما نکتهای که باید بدانید این است که سس مایونز چرب است و برای سلامتی شما مضر است
روغن زیتون بکر – 1 لیتر
و شما نباید همیشه از سس مایونز استفاده کنید زیرا این صورت باعث رسوب کلسترول و چربی در رگ های شما می شود و ریسک ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را در شما افزایش می دهد و هم چنین منجر به افزایش کلسترول و چربی خون شما می شود و ریسک دیابت را نیز در شما زیاد می کند.
روغن زیتون ارگاینک فرابکر اکسیر – 750 میلی لیتر
هم چنین باید بدانید که استفاده مکرر و مداوم از سس مایونز باعث احتمال وقوع بیشتر سکته قلبی و مغزی در شما بشود. برای رژیمی تر شدن سس مایونز شما می توانید از روغن خیلی کمتری برای درست کردن سس استفاده کنید و هم چنین از روغن های گیاهی مانند روغن زیتون و روغن کلزا برای درست کردن سس مایونز استفاده کنید.
پاپریکا چاشلند – 70 گرم
در کل برای اینکه یک سس مایونز کم چرب تر و کم ضررتر بخورید که ریسک بیماریها را در خود افزایش ندهید.پس بهتر است که در منزل سس مایونز درست کنید و سس های مایونز بیرونی چربی و پالم بسیار زیادی دارند و همه این ها باعث میشود که سلامتی شما را به خطر بیفتد.
هم چنین سس های بیرونی دارای مواد نگهدارنده هستند و این مواد نگهدارنده برای بدن شما ضرر دارد و اگر به صورت مداوم سس مایونز بخورید، باعث آسیب به دستگاه ها و اندام های بدن شما می شود و شما را در ریسک ابتلا به انواع بیماری ها قرار می دهد.
پس بهتر است که شما در منزل و مواد سالم تری سس مایونز درست کنید.شما می توانید برای درست کردن انواع سالاد ها از سس مایونز استفاده کنید.هم چنین شما می توانید برای درست کردن سس پنیر و سس آلفردو برای روی پاستا از سس مایونز استفاده کنید.
شما می توانید سس مایونز را روی سیب زمینی های سرخ کرده یا تنوری بریزید و از خوردن آن لذت ببرید و حتی می توانید روی پیتزا نیز سس مایونز بریزید که خیلی خوشمزه می شود.سس مایونز یکی از بهترین و خوشمزه ترین سس ها برای درست کردن ساندویچ و همبرگر است.
هم چنین برای درست کردن الویه و سالاد ماکارونی شما به سس مایونز نیاز دارید.شما می توانید موقع سرو انواع مختلف سالادها کمی سس مایونز روی آن ها بریزید و از خوردن سالاد لذت ببرید.ولی در کل حواس تان باشد که در خوردن سس مایونز زیاده روی نکنید زیرا برای سلامتی شما مضر است.
پس اگر میخواهید یک سس مایونز خوشمزه و سالم و خانگی درست کنید و از آن برای درست کردن غذاها و سالادهای مختلف بهره بگیرید بهتر است که به روشی که در بالا برای درست کردن سس مایونز به شما آموزش دادیم، توجه کنید و سس مایونز درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید و خیالتان راحت باشد که داری مواد مضر برای سلامتی نیست.
–