چگونه نشاسته برنج را بگیریم؟
چگونه نشاسته برنج را بگیریم؟ برای افرادی که در رژیم هستند مهم است که برنجی که مصرف میکنند نشاسته نداشته باشید همچنین برخی دیگر از این نشاسته به صورت جداگانه برای چاقی و چاقی صورت استفاده میکنند. برنج در انواع پاکستانی، ایرانی، قهوه ای، هندی، تایلندی، گلستان، طبیعت، عمده به فروش میرسد.
برنج ایرانی نیم دانه عطری هاشمی سورت شده ممتاز پویا عسگری گیلوایی – 10 کیلوگرم
خاستگاه برنج در شرق دور است و کم کم پایش نیز به کشور ما باز شده و جز مواد غذایی اصلی ما ایرانی هاست .برنج گیاهی است که هر یک سال یکبار محصول می دهد و در مناطق گرم و پر اب مانند جلگه خوزستان و گیلان در ایران کشت میشود . برنج دارای گونه ها و طعم و عطرهای مختلفی است .
مقاله پیشنهادی: دست بند مردانه
برنج طارم ممتاز گلستان – 10 کیلوگرم
برنج دارای خواص بسیاری است ولی به دلیل نشاسته و کالری بالا باید در مصرف ان صرفه جویی کرد . مزیتی که نشاسته برنج به نشاسته سیب زمینی دارد این است که در افرادی که مشکل دیابت دارند و هنوز انسولین مصرف نمی کنند ، ساختار کلسترول را کم می کند و قند خون و انسولین خون را در وضعیت متعادل حفظ می کند .
مقاله پیشنهادی: مقوا فابریانو
برنج ایرانی پردیس مقدار 5 کیلوگرم
بر اساس مطالعاتی که توسط دکتر والتر کمپنر از مرکز پزشکی دانشگاه دوک انجام گرفته است ، رژیم غذایی برنج برای کسانی که مشکل کلیوی یا فشار خون بالا دارند بسیار خوب است . این رژیم شامل مصرف ۶ ماه برنج بدون نمک و میوه است .
مقاله پیشنهادی: گوشی پزشکی مناسب دانشجو
برنج ایرانی هاشمی طبیعت – 4.5 کیلوگرم
برنج سدیم بدن را کاهش می دهد و همین امر سبب کم شدن وزن میشود و همین کاهش وزن در کاهش فشار خون و برطرف کردن اختلالات کلیوی تاثیر دارد .دانشمندان هندی نیز به تاثیر برنج در کاهش فشار خون تاکید دارند .در مورد طبع یرنج متخصصین طب سنتی نظر واحدی ندارند ،
مقاله پیشنهادی: ابزار زن چوب
برنج هندی خوشبخت – 10 کیلوگرم
برخی از انها طبع برنج را سرد ، برخی دیگر و عدن ای دیگر معتدل می دانند ولی از لحاظ تر و خشکی همه اتفاق نظر دارند که خشک است . همینطور در مورد خاصیت های ان نیز نظرات مختلفی وجود دارد ، اگر برنج را ابکش کنید پ دم کنید طبع ان کمی گرم است ولی اگر به صورت کته ای درست شود ، طبع ان کاملا گرم است .
مقاله پیشنهادی: قویترین بلوور
برنج لوکس مقدار 10 کیلوگرم
نظر طب سوزنی در مورد برنج
متخصصین طب سوزنی معتقدند که برای خواب اوری ، رفع عطش ، اسهال صفراوی ، رفع لاغری ، افزایش اسپرم ، درد روده ، زخم روده ، اسهال خونی ، اختناق رحم و مشکلات مثانه کلیوی مفید است.از خواص دیگر ان از منظر طب سنتی جلا دادن رنگ صورت است و ان را شفاف و درخشان می کند.
مقاله پیشنهادی: شیر پاک کن سینره خوبه؟
برنج هندی مژده – 10 کیلوگرم
برنج از مواد غذایی اصلی مردم اسیا است و در کنار تمام خواص و مزیت هایی که دارد ، کالری ان بسیار بالاست و خوردن ان برای افراد با اضافه وزن زیاد با احتیاط توصیه میشود .برنج مملو از نشاسته است و ۲۰۰ گرم برنج تا حدود ۲۵۰ کیلوکالری انرژی را به بدن می رساند . البته این مقدار با توجه به نوع برنج فرق دارد . ولی شاید یرایتان جالب باشد که کالری برنج را می توان تا حدی کاهش داد و در مصرف ان کمتر نگران بود .
برنج هاشمی طبیعت – 900 گرم
در میان مواد غذایی دارای نشاسته مثل برنج، سیب زمینی و پاستاها، بضی این مواد نشاسته را با سرعت بالاتری در بدن تبدیل به قندهای قابل جذب میکنند.
پس به نکات زیر دقت کنید :
برنج دم سیاه درجه یک آقاجانیان – 5 کیلوگرم
مواد غذایی دارای شاخص گلیسمی بالا (کالری بیشتر) که به سرعت تبدیل به قند میشوند.مواد غذایی با شاخص گلیسمی پایین (کالری کمتر) که به وقت بیشتری برای آزاد کردن قند احتیاج دارند.
برای گرفتن نشاسته و کم کردن کالری برنج چه باید کرد :
برنج ایفا – 10 کیلوگرم
برنج را بشویید
برنج را پیش از پخت با آب بشویید تا نصف نشاسته آن گرفته شود. پس از ان زمان دهید تا در آب سرد خیسانده شود . هنگامی که نشاسته در آب نفوذ کرد و رنگ ان کدر شد آن را بریزید و مجددا آب تمیز روی برنج بریزید؛ البته با این کار به غیر از کمتر شدن شاخص گلیسمی، برنجی بعضی از مواد مغذی اش را نیز از دست می دهد .
برنج هندی 1121 دانه بلند طایفه – 10 کیلوگرم
پیلاف به جای کته و پلوی سفید
به جای کته یا پلوی دمی پیلاف مصرف کنید . حتما اسمش برایتان آشنا نیست و تا به حال به گوش تان نرسیده است . این گونه برنج تا حدی شبیه برنج کته استامبولی یا پلوهای ترکیبی است که می خوریم ولی با انواع سبزیجات پخته میشود.
برنح هندی بخشایش – 10 کیلوگرم
به این نحو که نخست انواع سبزیجات مخصوص پیلاف مانند قارچ، تره فرنگی، سیر و غیره را تفت میدهند و سپس برنج را شسته و به ان اضافه می کنند . پس از کمی تفت آب گوشت را به آن اضافه می کنند و بعد از جوشیدن زیر شعله را کم کرده و تا برنج اماده شچد و بپزد . این سبک پخت برنج به دلیل دارا بودن سبزیجات و روغن سبب خنثی شدن شاخص گلیسمی برنج میشود.
برنج هندی ترانه – 10 کیلوگرم
روغن نارگیل
این روش به این صورت است که به آب برنج کمی روغن نارگیل اضافه میکنند. پس از پخته شدن برنج، آن را برای ۱۲ ساعت در یخچال نگه کی دارند تا سرد شود. با این کار یعنی سرد کردن برنج ساختار آن کامل تغییر می کند و میزان کالری و نشاسته آن هم کاهش می یابد .
برنج هندی 1121 شهرخاطرات 10 کیلوگرم
برنج قهوهای را هم امتحان کنید
برنج قهوهای یکی از غلات سالم و کم ضرر پر خواص است. این برنج ویتامینها و مواد معدنی زیادی دارد و برای سلامتی بسیار مفید است . مصرف برنج در رژیم غذایی ان را کامل می کند و افراد بسیاری به مصرف ان رو اورده اند . بیشتر برنجی که هر ساله کشت میشود ،
برنج طارم قهوه ای ممتاز برنج تو – 1 کیلوگرم
تحت فرآیندهایی قرار میگیرد تا به برنج سفید تبدیل شود، در حالی که لایههای جوانه و سبوسی که از دانه جدا میشود دارای میزان زیادی فیبر، پروتئین، ویتامینها و مواد معدنی می باشد . آنچه از این ماده غذایی در فرایند سفید شدن به جا می ماند فقط آندوسپرم دانه و عمدتا حاوی نشاسته است. خالص ترین شکل برنج، برنج قهوهای کامل است که فقط پوسته غیرخوراکی آن جدا شده است .
برنج قهوه ای هاتی کارا – 900 گرم
برنج یک ماده غذایی مملو از کربوهیدرات ها، منگنز، سلنیوم، فسفر، منیزیوم و ویتامینهای گروه ب است و از لحاظ تغذیهای بسیار غنی است؛در فرایند سفید شدن یک ماده غذایی فقیر میشود . همینطور برنج قهوهای، لایه سبوس خود را نگه میدارد و به نسبت برنج سفید، دارای چهار برابر فیبر غیرمحلول بیشتر است. برنج فاقد گلوتن است و برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند بسیار مناسب است. برنج قهوهای و همه غلات و دانههای سبوسدار، مملو از منیزیم می باشند. منیزیم بیشتر از ۳۰۰ نوع آنزیم در بدن را فعال می کند.
برنج سبوس دار قهوه ای هاشمی هلشی – 2.5 کیلوگرم
- مصرف روزانه برنج قهوهای به دلیل داشتن فیبر غیرمحلول و سلنیوم، میتواند از سرطان کولون جلوگیری کند. فیبر غیرمحلول، مدت زمان در معرض بودن مواد سرطان زا با سلولهای کولون (روده بزرگ) را کاهش می دهد و بر اساس تحقیقاغ سلنیوم از تکثیر سلولهای سرطان، پیشگیری میکند.
برنج قهوه ای هاتی کارا مقدار 2000 گرم
- فیبر درون برنج قهوهای در کم کردن میزان کلسترول تاثیر دارد . همینطور برای حفظ تعادل قند خون و پیشگیری از تشکیل سنگ مثانه نیز موثر است . برنج قهوهای، ۳ برابر برنج سفید فیبر دارد و فیبر به کاهش کلسترول، کنترل قند خون و دیابت کمک می کند. سرطان روده بزرگ و یبوست را رفع می کند.
برنج قهوه ای پنگوئن -1 کیلوگرم
- برنج قهوهای همینطور مملو از منگنز، سلنیوم و منیزیم می باشد به گونه ای که یک فنجان از آن، ۸۰ درصد از نیاز روزانه بدن به منگنز را تامین میکند. منگنز سبب تولید انرژی از پروتئین و کربوهیدرات میشود و همینطور در ساخت اسیدهای چرب نیز موثر است. منگنز برای سلامتی سیستم اعصاب و برای تولید هورمونهای جنسی نیز نقش عمده ای دارد و جزو مهم آنتی اکسیدان است و از تخریب سلول جلوگیری میکند، همچنین منگنز از رعشه، ضعف روحی، جوشهای پوستی و آسیبهای لوزالمعده پیشگیری می کند .
برنج قهوه ای ممتاز برنج تو – 2.5 کیلوگرم
- یک پیمانه برنج قهوهای پخته شده در حدود ۳/ ۲۷ درصد از نیاز روزانه بدن به سلنیوم را تامین میکند. سلنیوم یکی از عناصر اصلی متابولیسم بدن است، به طور مثال در سوخت و ساز هورمون سلنیوم با کمک ویتامین E نقش آنتی اکسیدانی خود را تکمیل می کند . سلنیوم نه تنها برای پیشگیری با سرطان اهمیت دارد ، برای درمان بیماریهای قلبی، کاهش علامتهای تنگی نفس، درد و همچنین تسکین ورم و التهاب مفاصل نیزموثراست .
- برنج قهوهای و همه غلات و دانههای سبوس دار، سرشار از منیزیم می باشند ؛ منیزیم بیشتر از ۳۰۰ نوع آنزیم را در بدن فعال می کند . این آنزیمها در استفاده بدن از گلوکز و انسولین نقش دارند . بر پایه تحقیقات انجام گرفته برنج قهوهای، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد .
- روغن برنج قهوهای (یا روغن سبوس برنج)، حاوی میزان کمی کلسترول LDL (کلسترول بد) است. برنجهای قهوه ای شاخص گلیسمی کمتری دارند برنج قهوهای را میتوان تا ۶ ماه در محیط خانه نگه داشت .
نحوه پخت برنج قهوهای
نحوه پخت برنج قهوهای به این صورت است که هر پیمانه برنج را با دو پیمانه آب در حال جوش یا آب گوشت در حال جوش اضافه کنید. هنگامی که آب دوباره همراه برنج ها جوش زد ، حرارت آن را ملایم کنید، درب قابلمه را بگذارید تابرای ۳۵ تا ۴۵ دقیقه ارام ارام بپزد.
مقدار آب باید به گونه ای باشد که همزمان با پخت برنج اب ان نیز کشیده و جذب شود . اگر میزان اب زیاد باشد و مجبور به ریختن ان باشید ، بسیاری از ویتامینها ، املاح و مواد مغذی اش از بین خواهد رفت .روش دیگر گرفتن نشاسته ، مصرف برنج قهوه ای مغذی و مفید است .
ایا با ابکش کردن برنج نشاسته ان از بین می رود :
افراد زیادی به غلط فکر می کنند که با جوشاندن برنج مواد نشاسته ای برنج بیرون می رود و کالری آن کم میشود . در واقع با ابکش کردن برنج میزان زیادی از فیبر محلول در برنج از دست می رود و ارزش غذایی اش کاهش می یابد .
جوشاندن برنج فقط باعث از دست رفتن ویتامین های D و B 1 خواهد شد. هنگامی که برنج خیسانده میشود میزان زیادی از ویتامین D آن در آب حل می شود و با جوشاندن آن ویتامین B 1 برنج نیز از دست می رود . ولی می توان با کته کردن برنج در آبی که در آن خیسانده شده مواد مغذی اش را حفظ کرد .
پس جوشاندن برنج قادر نیست مواد نشاسته ای آن را از ببرد . مواد نشاسته ای با جوشاندن فقط تحت تاثیر حرارت شکسته می شود و جذب آن اسانتر میشود .همینطور با جوشاندن برنج قند آن نیز کم نمیشود. زیرا قند از تجزیه نشاسته به دست می اید و جوشاندن برنج قادر نیست
قند آن را کاهش دهد. همینطور جوشاندن برنج حتی سموم موجود در دانه های آن را نیز از بین نمی برد، پس اگر برنج به سمی آلوده باشد آن سم با جوشاندن از دانه برنج بیرون نخواهد رفت .برای کم کردن نشاسته و کالری برنج ترجیحا برنج قهوه ای مصرف کنید و یا یکی از روش های بالا را به کار بگیرید .