چگونه همبرگر درست کنیم؟
چگونه همبرگر درست کنیم؟همبرگر از فست فوت های مورد علاقه بسیاری ازمردم است که ضرر آن از بسیاری از فست فود های دیگر کمتر است. همبرگر در انواع مدل های خرچنگی، مرغ، بوقلمون، ساندویچ، گیاهی، ذغالی، گوشت و سویا، ترکیه ای، سبزواری، تند و… تهیه میشود.
همبرگر گوشت 90% ب.آ مقدار 400 گرم
همبرگر
همبرگر یکی از محبوب ترین غذاهای جهان به شمار می رود. این فست فود با نام بیف برگر و تنها برگر نیز شناخته می شود. منظور از برگر تکه گوشتی می باشد که معمولا در نان های گرد و به همراه مخلفاتی مانند گوجه، کاهو، پیاز، خیارشور، انواع سس ها و… سرو می شود. طرز تهیه ی این تکه گوشت گرد می تواند متفاوت باشد اما ماده ی اصلی آن گوشت چرخ کرده است. البته نوع رژیمی آن نیز وجود دارد
مقاله پیشنهادی: قیمت سبد پیک نیک
که از سبزیجات تشکیل شده است. ساندویچ همبرگر می تواند انواع مختلفی مانند چیز برگر، ماشروم برگر و… نیز داشته باشد.
همبرگر ممتاز منجمد پمینا کاله مقدار 500 گرم
تاریخچه
ریشه ی واژه ی همبرگر آلمانی می باشد و به معنی متعلق به شعر هامبورگ می باشد. هام در زمان آلمانی به معنای گاو و یا گوشت گاو می باشد و برگ به معنای تپه می باشد.
مقاله پیشنهادی: قیمت کاپ کیک پایه دار چوبی
به دلیل همین ریشه ی آلمانی این کلمه برخی ها معتقدند که دستورپخت آن اصالتا برای این کشور است در حالی که بسیاری از افراد مخالف این موضوع می باشند.
حدودا در اوایل قرن ۱۹ میلادی مصرف گوشت های طعم دار شده با پیاز و نمک و فلفل در رستوران های آلمان رواج داشته است. اما مصرف آن به عنوان ساندویچ نبوده و بدون نان استفاده می شده است. در اواسط قرن ۱۹ گروهی از افراد آلمانی به آمریکا مهاجرت می کنند و برای امرار معاش رستوران هایی باز میکنند
مقاله پیشنهادی: میز متحرک کامپیوتر
که این نوع گوشت های طعم دار جزو منوی اصلی آن ها به شمار می رفته است. به مرور زمان این گوشت های طعم دار بین آمریکاییان محبوبیت فراوانی پیدا میکند و با ترکیب با دستور پخت های مختلف و مدرن به همبرگر های امروزی تبدیل می گردد.
گوشت مغز ران گوساله دارا – 800 گرم
مزایای تهیه ی همبرگر خانگی
همان طور که می دانید همبرگر جزو فست فود به شمار می رود و مزایای مصرف فست فود بر کسی پنهان نیست. البته می توان با تهیه ی همبرگر در خانه ساندویچ سالم تر و در عین حال خوش طعم تری داشته باشید.
مقاله پیشنهادی: دستگاه تهویه هوا
از جمله نکاتی که در فست فودی ها کمتر به آن توجه می شود عدم توجه به کیفیت مواد اولیه و هم چنین پخت صحیح گوشت می باشد.
تخم مرغ تلاونگ بسته 15 عددی
عدم پخت صحیح گوشت باعث ایجاد انواع بیماری ها مانند انگل می شود. نکته ی دیگر استفاده از روغن مانده در سرخ کردن است که باعث سرطان زا شدن مواد غذایی و ایجاد مشکلات دیگرمی گردد.
مقاله پیشنهادی: گوشت کوب پوره کن
شما می توانید با رعایت این نکات هنگام تهیه ی فست فود های مورد علاقه ی خود مخصوصا همبرگر در خانه، موجب مبدل ساختن آن ها به غذاهای سالم خانگی شوید.
جدای از کیفیت و سلامت همبرگر خانگی می توان به به صرفه بودن قیمت آن نیز اشاره کرد و حتی می توان با تولید و فروش این همبرگر ها به منبع درآمد خوبی نیز دست یافت.
نحوه ی تهیه ی همبرگر در خانه
مقاله پیشنهادی: قیمت فرش اتاق کودک پسرانه
همبرگر معمولا از گوشت، مخصوصا گوشت گوساله تهیه می شود. البته می توان برگر مرغ و یا مخلوط گوشت با مرغ را نیز با توجه به ذاعقه ی خود تهیه کنید. هم چنین در برخی دستور پخت ها برگر سبزیجات نیز وجود دارد. برای درست کردن همبرگر لازم است ابتدا نوع گوشت مورد علاقه ی خود را تعیین کرده و سپس آن را چرخ نمایید. در مرحله ی بعد لازم است گوشت چرخ کرده را به خوبی ورز دهید.
حال به ازای هر ۶۰۰ گرم گوشت یک عدد تخم مرغ، نصف لیوان پیاز رنده شده و یا خیلی ریز خرد شده، یک چهارم لیوان پودر نان خشک و یا پودر سوخاری، یک و یا دو حبه سیر رنده شده و به مقدار لازم نمک و فلفل را اضافه نموده و به خوبی ورز دهید تا کاملا یک دست شود. اگر میزان گوشت متفاوتی استفاده می نمایید دقت داشته باشید که مواد دیگر را متناسب با همین دستور به ان اضافه کنید.
سپس مایع یک دست شده را در ظرفی ریخته و اجازه دهید که حدود چند دقیقه استراحت نماید. نکته ای که در درست کردن مایع گوشت باید به آن دقت داشته باشید این است که بهتر است پیازها را به صورت خیلی ریز رنده کرده و آب آن را کامل بگیرید. در صورتی که قصد خرد کردن آن را دارید دقت داشته باشید که به صورت خیلی ریز آن را خرد کنید.
هم چنین برای تهیه ی پودر نان خشک می توانید نان باگت را در فر خشک نموده و سپس آن را آسیاب کرده و به پودر تبدیل کنید. بعد از این که اجازه دادید مایع همبرگر شما استراحت کند باید ان را به گلوله های مساوی تقسیم نمایید. تعداد گلوله ها بستگی به میزان مواد شما دارد. در صورتی که از ۶۰۰ گرم گوشت استفاده نموده اید باید مایع همبرگر را به ۶ قسمت مساوی تقسیم نمایید
و سپس هر قسمت را توسط دستگاه همبرگر زن دستی قالب گیری نموده و سپس گریل نمایید. البته شما می توانید مایع را به طور کلی داخل همبرگر زن برقی ریخته و همبرگر های قالب گیری شده و یکسان را تحویل بگیرید. اگر قصد درست کردن چیز برگر را دارید یک تکه پنیر گودا را هنگام گریل کردن و یا سرخ کردن روی همبرگر خود قرار دهید تا آب شود.
بعد از طبخ همبرگر می توانید ان را با انواع نان های باگت، سنگک، لواش، تافتون و… میل نمایید. هم چنین می توانید در کنار همبرگر از کاهو، گوجه، خیارشور، قارچ، پیاز حلقه شده و انواع سس های مایونز، کچاب، فرانسوی، خردل و… میل نمایید. شما می توانید ساندویچ همبرگر خود را به همرآه انواع نوشیدنی ها مانند نوشابه، دلستر، شربت و… میل نمایید.
همبرگر زن
یکی از لوازمی که در تهیه ی همبرگر ضروری می باشد دستگاه همبرگر زن است. استفاده از این دستگاه علاوه بر بهتر ساختن کیفیت همبرگر شما و تبدیل آن به همبرگر حرفه ای، سرعت درست کردن همبرگر را هم افزایش می دهد. از این دستگاه در خانه، رستوران، فست فودی ها و… استفاده می شود.
انواع همبرگر زن
همبرگر زن به طور کلی به سه نوع دستی، نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک تقسیم می شود. هر یک از این انواع در نحوه کار، سرعت، بهداشت، قیمت و… با هم تفاوت هایی دارند. در ادامه ی مطلب به توضیح هریک از این انواع پرداخته می شود.
همبرگر زن دستی
این نوع از همبرگرزن می تواند در انواع پلاستیکی و یا فلزی وجود داشته باشد. برای استفاده از آن باید مواد همبرگر را داخل یک کیسه ی پلاستیکی گذاشته و داخل این دستگاه قرار داد. با بستن درب این دستگاه و وارد کردن فشار مواد همبرگر به خود شکل می گیرند و منسجم تر می شوند.
در واقع می توان گفت این دستگاه به عنوان یک قالب عمل می کند. قیمت این دستگاه به نسبت سایر انواع همبرگرزن پایین تر می باشد. برای رعایت بهداشت در استفاده از این دستگاه باید حتما از کیسه های پلاستیکی استفاده کرد و هم چنین بعداز چند بار مصرف کاملا دستگاه را شست و شو کرد. سرعت تولید همبرگر در این دستگاه نیز به نسبت سایر انواع آن پایین تر می باشد.
همبرگر زن نیمه اتوماتیک
همبرگر زن نیمه اتوماتیک با عنوان همبرگرزن دستی صنعتی نیز کار برد دارد. این نوع همبرگر زن نیز مانند همبرگر زن دستی با نیروی مکانیکی کار می کند ولی دارای ابعاد بزرگتری نسبت به آن می باشد. مزیت این دستگاه به همبرگر زن دستی سرعت بالا تر آن در تهیه ی همبرگر ها می باشد. مواد همبرگر درون این دستگاه قرار میگیرند و با چرخاندن اهرمی که کنار دستگاه قرار گرفته است می توان گوشت را پرس کرده و منسجم ساخت. جنس این دستگاه از استیل می باشد که به راحتی قابل شست و شو است.
همبرگر زن اتوماتیک
این نوع همبرگر زن با نیروی برق کار میکند و نیاز به هیچ گونه دخالت دست ندارد. البته در صورت دلخواه می توان برق آن را قطع کرده و با نیروی مکانیکی دست از آن استفاده کرد.
این دستگاه به نسبت سایر انواع همبرگر زن دارای ابعاد بزرگتری بوده و به دلیل امکانات آن دارای قیمت بالا تری نیز می باشد. از جمله ی این امکانات می توان به ساخت همبرگر در انواع قالب های گرد و مستطیلی و هم چنین پوشانده شدن اتوماتیک آن توسط کاغذ مومی اشاره کرد. بعضی از انواع دارای قابلیت بسته بندی کردن اتوماتیک نیز می باشند.
سرعت تولید همبرگر در این دستگاه به نسبت سایر انواع بسیار بالاتر می باشد. برای استفاده از این دستگاه تنها کافی است مواد همبرگر را درون جایگاه قرار دهید تا به صورت خودکار پرس شده و از جایگاه خروج به شما تحویل داده می شود.