چگونه پلو درست کنیم؟
چگونه پلو درست کنیم؟پلو از غذاهای اصیل ایرانی است که بسیار محبوب است. در واقع پلو به برنجی گفته می شود که با موادی مانند زعفران، خلال بادام و پسته، خلال پوست پرتقال، سبزی هایی مانند شوید، گوشت چرخ کرده، و… مخلوط شود.
برنج ایرانی نیم دانه عطری هاشمی سورت شده ممتاز پویا عسگری گیلوایی – 10 کیلوگرم

شیوه تهیه پلو
پلو یکی از غذاهایی است که با برنج تهیه میشود و در کنار بسیاری از غذاها مثل انواع خورشتهای و کباب یا مرغ مورد استفاده قرار می گیرد .
برنج طارم ممتاز گلستان – 10 کیلوگرم

طرز تهیه پلو با چلو فرق دارد و باید این نکته را در نظر داشته باشید .
مقاله پیشنهادی:تقسیم کننده کشو
همانطور که می دانیم برنجی که از بیرون تهیه میکنیم دارای دانههای خشکی است که باید پخته شود تا قابل مصرف و قابل استفاده شود .
برنج ایرانی پردیس مقدار 5 کیلوگرم

برای مصرف برنج باید آن را به صورت آبکش یا کته تهیه کنید که هر کدام از این روش ها نیز به یک صورت است .در واقع چلو برنج که به صورت کته تهیه میشود اما پلو تمامی برنج ها و کته ها را در بر می گیرد .
مقاله پیشنهادی:خرازی ارزان قیمت
شیوه تهیه پلو خیلی مهم است و اگر فرد یک آشپز خوب و ماهر باشد می تواند برنج را به صورت پلو بهخوبی تهیه کند .
برنج ایرانی هاشمی طبیعت – 4.5 کیلوگرم

پلو را می توانید یا به تنهایی و به صورت ساده تهیه کنید یا از مخلفات دیگر مثل سبزی ها و یا حبوبات در تهیه آن استفاده کنید .
مقاله پیشنهادی:بهترین مارک شامپو سگ
تهیه این پلو ها کار سختی نیست و فقط باید بعضی از تکنیک ها را در تهیه آنها بدانید .در ادامه علاوه بر طرز تهیه پلو ساده و انواع مختلف آن به بعضی از خواصی که پل و دارد اشاره خواهیم کرد پس با ما همراه باشید .
برنج هندی خوشبخت – 10 کیلوگرم

برنج هنگامی که به صورت پلو پخته می شود ، سرشار از فواید زیادی است .بهطور ذاتی دانه های برنج دارای ویتامین ها و مواد معدنی مفید و متفاوتی هستند و سرشار از کلسیم فیبر و آهن می باشند .
مقاله پیشنهادی:کشک سمیه نیاز به جوشاندن دارد
همچنین دارای کربوهیدرات و سدیم هستند که از این لحاظ هم برای افراد خیلی مفید می باشند .
برنج لوکس مقدار 10 کیلوگرم

این خاصیت ها در همه برنج ها ویژه برنج های ایرانی وجود دارد اما هنگامی که برنج را به صورت پلو تهیه میکنید فواید دیگری هم به این خواص اضافه میشود .
مقاله پیشنهادی:پاستل گچی
به پلو به فعالیت دستگاه گوارش کمک می کند و به دلیل هضم آسانی که دارد برای دستگاه گوارش خیلی مفید است .
برنج هندی مژده – 10 کیلوگرم

همچنین پلو برای کمک به درمان بیماریهای گوارشی هم مصرف می شود .در ضمن برای مراقبت از پوست خیلی مفید واقع میشود و از آلزایمر نیز پیشگیری میکند .
مقاله پیشنهاد ی : قیمت رگلاتور کپسول گاز
اگر از برنج سفید استفاده کنید خاص اینچنینی را به همراه خواهد داشت اما برنج قهوه ای که تسویه نشده و فرآوری نشده است خیلی مفید تر و پر کاربرد تر است که میتوانید برنج قهوهای را به صورت پلو تهیه و استفاده کنید و از این خواص بی نظیر بهره ببرید .
برنج هاشمی طبیعت – 900 گرم

به دلیل داشتن کربوهیدرات برنج و به طور کلی پلو می تواند کمی باعث چاقی و افزایش وزن میشود اما این در صورتی که مصرف آن خیلی زیاد باشد .در واقع مصرف هر نوع ماده غذایی بدون برنامه و بدون حد و اندازه میتواند باعث چاقی شود پس این موضوع که بعضی از افراد مصرف برنج را به طور کلی قطع میکنند کار درستی نیست و خیلی از ویتامینها و مواد معدنی که از طریق برنج دریافت می شود را جذب نخواهند کرد .
برنج دم سیاه درجه یک آقاجانیان – 5 کیلوگرم

پس در مصرف برنج و پلو اعتدال داشته باشید تا چاق نشوید و از خواص بینظیر این غذا نیز محروم نمایید .حالا به این جا رسیدیم که چگونه میتوان پلو را تهیه کرد .در واقع برای اینکه بتوانید یک پلو خوب و خوش طعم تهیه کنید بعضی نکات را در نظر داشته باشید .
نمک تصفیه کریستاله یددار گلستان مقدار 500 گرم

این نکات مواردی هستند که باید قبل از تهیهپلو آنها را انجام دهید و رعایت کنید .قبل از اینکه برنج را استفاده کنید آن را چند بار با آب ولرم بشویید تا آلودگی های آن پاک شود .بهتر است برنج را قبل از تهیه پلو بخیسانید و اینکار را حدود ۳ تا ۶ ساعت با توجه به نوع برنج انجام دهید .
نمک هاتی کارا – 400 گرم

در مرحله شست و شوی برنج از مقداری نمک استفاده کنید تا برنج کمی مزه بگیرد و در مرحله پخت هم مقداری نمک اضافه کنید .وقتی برنج را روی حرارت قرار دادید باید شعله را روی حرارت ملایم تنظیم کنید زیرا شعله کم یا زیاد باعث می شود پلوی خوبی به دست نیاید .
کره پاستوریزه پاک مقدار 100 گرم

همچنین مراقب باشید که آب برنج هنگام پخت سر نرود .برنج باید به گونه ای تهیه شود که یا در هنگام پخت بجوشد تا قد بکشد یا به آب در حال جوش اضافه شود .در تهیه پلو مقدار روغن و نمک را با توجه به حجم پلو و ضائقه خود تنظیم کنید و توجه کنید که از مقدار خیلی زیادی نمک و روغن استفاده نکنید زیرا این کار باعث تهیه یک پلویی سالم تر برای شما میشود .
کره شکلی – 50 گرم بسته 6 عددی

یکی دیگر از نکات مهم برای تهیه یک پلوی خوش طعم استفاده از یک برنج مرغوب است که برنج های ایرانی در این مرحله بهترین و بیشترین کیفیت را دارند .در تهیه پلو که به صورت ساده تهیه می شود باید ابتدا مقدار برنج را با توجه به تعداد نفرات تعیین کنید .
کره حیوانی پاستوریزه میهن – 100 گرم

سپس برنج را با آب ولرم و مقداری نمک شسته و آن را در یک ظرف با مقداری آب قرار دهید و کمی نمک هم به مواد اضافه کنید .اجازه دهید برنج خوب خیس بخورد .سپس برنج را در یک ظرف مناسب بریزید و به مقدار مناسب نمک و روغن اضافه کنید و مواد را روی حرارت با شعله متوسط قرار دهید .
زردچوبه گلپارس – 500 گرم

باید صبر کنید تا آب برنج تقریبا تمام شود .وجود مقداری آب در ظرف خوب است زیرا اگر آب خیلی تبخیر شود برنج خشک خواهد شد سپس برنج را یک دور هم بزنید و درب قابلمه را ببندید .اگر از قابلمه های مخصوص استفاده می کنید نیازی به دم کنی ندارید اما در غیر این صورت باید درب قابلمه را با دم کنی بپوشانید و سپس در آن را ببندید .
زرد چوبه سحرخیز – 500 گرم

برای تهیه پلو شعله گاز را خیلی زیاد نکنید تا برنج نسوزد .این شیوه برای تهیه پلو ساده است که خیلی روش آسانی است می توانید پلو را به صورت پلو کرهای هم تهیه کنید که یک طعم بی نظیر و فوق العاده دارد .برای تهیه پلو کرهای باید پس از شستن برنج آن را با آب روی حرارت قرار دهید و نمک را به آن اضافه کنید .
زرشک مصطفوی مقدار 100 گرم

سپس کره را در یک ظرف ذوب کنید و اجازه دهید کمی سرخ شود .وقتی مراحل پخت پلو تقریباً کامل شد کره را به برنج اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید .پس از ۱۵ دقیقه یا نیم ساعت پلو کره ای شما کاملاً آماده است و می توانید آن را با غذاهای مختلف سرو کنید .همانطور که قبلا هم اشاره کردیم پلو را می توانید به شیوه های مختلف و با مواد مختلف تهیه کنید .
برنج قهوه ای هاتی کارا مقدار 2000 گرم

برای مثال استانبولی پلو یک مدل از انواع پلو از که خیلی خوش طعم و لذیذ می باشد .در تهیه استانبولی پلو باید سیب زمینی ها را خرد کنید و با پیاز داغ تفت دهید و به آن زردچوبه و نمک اضافه کنید .سپس پلو را به شیوه ی ساده آماده کنید و هنگامی که آب آن تقریباً تمام شد آن را با سیب زمینی و پیاز داغ مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا سیب زمینی ها در همه قسمتهای پلو پخش شود .
برنج قهوه ای پنگوئن -1 کیلوگرم

سپس درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید خوب بپزد .اگر لوبیا سبز را دوست دارید می توانید علاوه بر سیب زمینی مقدار لوبیا سبز و هویج رنده شده هم به سیب زمینی هایتان اضافه کنید تا استانبولی پلو خوش طعم تر و لذیذتری داشته باشید. یک نوع دیگر از انواع پلو ها زرشک پلوی مجلسی است که در تهیه آن زرشک و مغز بادام و مغز پسته و کمی زعفران را با هم تفت میدهید و به صورت لایه لایه به پلو ساده اضافه می کنید .
آبلیمو مهرام – 250 میلی لیتر

در نهایت یک زرشک پلویی و خوشطعم خواهید داشت .انواع پلو های دیگری که می توانید تهیه کنید عدس پلو و رشته پلو و یا حتی ماش پلو است که در تهیه این پلوها هم باید حبوبات و موادی که میخواهید در پلو بریزید را به طور جداگانه پخته و تفت دهید ، سپس پلو را بطور ساده تهیه کنید و این مواد را به صورت لایه لایه پلو اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید و اجازه دهید دم بکشد .
پلو ها انواع مختلفی داشته و خیلی متنوع می باشند و شما می توانید به راحتی انواع آنها را تهیه و استفاده کنید .فقط کافیست شیوه تهیه پلوی ساده را بلد باشید تا بتوانید انواع این پلوها را درست کنید .
نکات و فنونی که برای پخت پلو بهتر است در نظر داشته باشید را تا حدی برایتان شرح دادیم اما در ادامه باز هم وضعیت نکات را خواهیم گفت .ظرفی که می خواهید پلو را در آن بپزید در عین سادگی اهمیت زیادی دارد و باید یک ظرف مناسب برای پخت پلو در نظر داشته باشید و تناسب حجم برنج و ظرف را در نظر بگیرید .
از ظرف های کوچک برای پخت برنج استفاده نکنید زیرا بی رنج هنگامی که به خوبی پخته میشود . حجمی به اندازه ۲ برابر حجم مقدار خام خود را در بر میگیرد پس یک ظرف مناسب باعث میشود پلو به خوبی بپزد اما اگر ظرف کوچک باشد برنج به خوبی دم نمی کشد .
همانطور که قبلاً هم گفتیم شعله برنج هم خیلی مهم است و بهتر است به ظرف برنج را روی شعله از گاز قرار دهید که کاملاً پخش باشد و تنها یک قسمت از ظرف را پوشش ندهد تا همه قسمتهای پلو به خوبی پخته شود .اگر برنج را در حال جوشیدن روی حرارت قرار دادید و فراموش کردید و برنج خیلی جوش خورد یا به اصطلاح وار است کافی است ۲ یا ۳ قاشق غذاخوری آب لیمو را به آن اضافه کنید تا از وارفتن و شفته شدن برنج جلوگیری شود .
ظرفی که میخواهید پلورو در آن قرار بدهید قبل از اضافه کردن برنج کمی چرب کنید تا یک ته دیگه زیبا و طلایی به شما بدهد .گاهی اوقات برنج به خوبی قطع نمی کشد و پلوی که تهیه می کنید با وجود طعم خوب کم حجم است .
در این زمان بهترین کاری که میتوانید انجام دهید این است که هنگامی که برنج در حال جوشیدن از و جوشش آن خیلی زیاد شده است یک استکان یا نصف لیوان آب سرد را به برنج اضافه کنید و هم بزنید .همچنین می توانید در این هنگام دو قاشق روغن مایع برنج اضافه کنید تا باعث شود قد برنج بیشتر شود .با رعایت این نکات ریز و ساده می توانید یک پلوی خوش طعم و لذیذ تهیه کنید .