خرید آووکادو ارزان قیمت + 9 مدل با کیفیت
آووکادو در مدلهای تر و خشک در بازار تجریش تهران،اهواز،سنندج،اصفهان،شیراز،مشهد،رشت به فروش می رسد.قبل از خرید آووکادو به بررسی نکات زیر می پردازیم:
آووکادو دارای ویتامین و ماده معدنی شامل ویتامین های C، E، K، B1 ، B2، B3، B5، B6، پتاسیم، منیزیم، منگنز، مس، آهن و فولات می باشد. خوردن زیاد اواکادو باعث افزایش وزن میشود.
افرادی که دچار دیابت،فشار خون هستند مصرف اواکادو به انها توصیه میشود چون باعث پایین امدن قند وفشارخون میشود.
چطور اواکادو را استفاده کنیم:ابتدا آووکادو رااز طول به دو قسمت ببرید و سپس با چرخاندن دو قسمت ازهم جدا میشوند. هسته را با نوک چاقو و با کمترین فشار و جدا کنید، سپس هر قسمت را دوباره از طول به دو تکه تقسیم نمایید. حالا پوست آووکادو را به راحتی و به آرامی به کمک دست از میوه جدا نمایید. بدر وعده صبحانه به جای کره،اواکادو روی نان بمالید و میل کنید یا میتوانید ان را با عسل میل کنید.
مقاله پیشنهادی: قیمت کاموا کیلویی
از اواکادو می توانید در تهیه سالاد،نان،دسر استفاده کنید
آووکادو میوه ای سبز رنگ با دانه ای درشت است. حدود ۰۰۴ نوع اواکادو درحهان وجود دارد
اواکادو در مناطقی که درارای هوای گرم هستند رشد میکنند.میتوانید از اواکادو روغن تهیه کنید و
روغن آووکادو دارای ویتامین های مختلف مانند P ، C، K ، H ، E، D ، B، A می باشد .
در زمینه ارایشی از اواکادو برای تهیه کرم دست وصورت که باعث ابرسانی میشود. اگر صورتتان جوش می زند از ماسک صورت استفاده کنید، برای تقویت و پرشدن موهایتان از روغن اواکادو استفاده کنید وکرم هایی برای ماساژ برای دردهای مفصلی از،این میوه پرخاصیت استفاده شده است.
انواع مختلف اواکادو عبارتند از: بیکن،فوئت،گوان،هس،رید
1-آووکادو ایرانی فله – 1 عدد
مشخصات
-
وزن0.1 کیلوگرم
-
وزن بستهبندی0.21 کیلوگرم
-
تعداد تقریبی در بستهیک عدد
-
ارگانیکخیر
آووکادو چیست؟
نوعی میوه به شکل گلابی وبه رنگ سبز روشن و پوستی به رنگ سبز تیره با هسته بزرگ که دارای انتی اکسیدان فراون می باشد.
دراینجا قصد داریم نکاتی در مورد آووکادو سالم رابررسی کنیم
مقاله پیشنهادی: قیمت دزدگیر ماشین پراید
آووکادو میوه ای توت مانند است که دارای هسته می باشد. این نوع میوه که از نظر اندازه،بافت،شکل 500نوع است.عمر درخت اواکادو400 سال است که درجنوب مکزیک است.
قدمت آووکادو
آووکادو در ۰۱ هزار سال قبل از میلاد مسیح در غاری در مکزیک پیداشد که این گیاه۰۰۰۵ سال پیشاز میلاد در امریکای مرکزی وجنوبی کشت شده است.
2-آووکادو – بسته ی دو عددی
مشخصات
-
وزن0.500 کیلوگرم
-
ارگانیکخیر
کلمه آووکادو از کلمه “ازتک”به معنای بیضه گرفته شده است.به علت شباهت میوه به این قسمت از بدن گفته شده است. شکل و.پوست آووکادوچون چرم مانند اش بهalligator pear معروف است. بزرگترین تولیدکنندگان آووکادو
(کشور های مکزیک،پرو،اندونزی،کلمبیا،دومنیکن هستند..محبوب ترین نوع اواکادو،hass است) و۵۹درصد آووکادوهای مصرفی را ایالات متحده،کالیفرنیا بر عهده دارند. برترین وپرطرفدارترین نوع آووکادودر کشور، آووکادوهاس میباشد.
مقاله پیشنهادی: قیمت تقویت مژه اکسیلیا نظرات
اوواکادو به میوه پرخاصیت وصنعتی معرف است. در این مقاله میخواهیم انواع مختلف اواکادو را به شما معرفی کنیم.)
قصد داریم انواع اوواکادو را معرفی کنیم پس باما همراه باشید
معرفی انواع آووکادو:
ارقام نوع A:
انواع آووکادو به دسته ارقام نوع A و ارقام B تقسیم می شود در ادامه مطلب شما را بار ارقام نوع A آووکادو آشنا خواهیم کرد.
3-آووکادو خارجی بسته 3 عددی
مشخصات
-
وزن0.750 کیلوگرم
-
ارگانیکخیر
آووکادوChoquette:
اگر میخواهید از خوردن اوواکادو لذت ببرید به شما اوواکادوchoquette که میوه ای با پوست صاف و براق،سبزتیره و ابدار است که ترکیبی از اوواکادو کواتمالاوهندغربی پیشنهاد میکنیم.
مقاله پیشنهادی: خرید بوت زنانه
آووکادوGwen
این اوواکادو اولین بار در کالیفرنیا کشت شده که بنا بر پوست سبزه تیره و ضخیمی که دارد،گوشتی خامه ای و خوش،طعم دارد وبه راحتی از پوستش جدامیشود.
آووکادوLula:
اگر میخواهید اوواکادو lula را پرورش دهید باید بدانید که این نوع در جنوب فلوریدا است که نسبت به دلمه وقارچ ها بسیار حساس تر است.ولی می توانند اکثر مناطق اب وهوایی را تحمل کنند.
4-آووکادو خارجی بسته 10 عددی
مشخصات
-
وزن3 کیلوگرم
-
ارگانیکخیر
آووکادوMaluma:
این نوع اوواکادو به رنگ بنفش،تیره و وزنی تا۶۳ سانتی متراست دارای پوستی بسیار زبر وخشن با دانه ای بسیار بزرگتر از انواع دیگر اوواکادو ها می باشد.
مقاله پیشنهادی: بهترین ضبط پایونیر ۶ خروجی
آووکادوMexicola:
برای افرادی که طعم ومزه رازیانه را میپسندندپبشنهاد میکنیم اواکادوmaxicolaکه به رنگ سیاه است پوست این میوه صاف وبراق وبیسار خوش طعم است.تنها مشکل این میوه پوست نازک ان است چون پوست کندن آن مشکل است
آووکادوPinkerton:
آووکادوی pinkerton باظاهری متفاوت، دراز وبلند ودانه گوشتی به رنگ سبزوپوستی خشن وضخیم تنها اوواکادوی است که روغن زیادی دارد به همین خاطر دربرابر سرما وبخبندان مقاوم است.
مقاله پیشنهادی: چگونه رنگ قهوه ای بسازیم
آووکادوHass:
یکی از محبوب ترین آووکادو های متفاوتhass که به رنگ سیاه مایل به ارغوانی دارای بافتی مخملی و طعم ان مغزدار وبینظیر است و نشانه رسیده تر بودن این اووکادو این است که هرچه رنگ ارغوانی به بنفش تیره درآید رسیده تر است.
5-آووکادو سيزده – 200 گرم
مشخصات
-
وزن0.2 کیلوگرم
-
ارگانیکخیر
بهتر است بدانید که این نوع اووکادو برای تهیه گوامامول مناسب است.ودارای عطر وطعم منحصر به فرد است.
اووکادو lamp hass یک نوع اووکادوی Hass است که طعمش مشابه Hass است ولی بسیار بزرگتر است.
آووکادوWurtz:
به نظر شما تمام اواکادو ها درخت هستند؟
خیر جالبه است بدانید اواکادوی Wurtzکوچک وبه صورت بوته ی کوچم که به بیش از۳متر نمی رسد ودارای عطر وطعم خوشمزه است که از مه تا سپتامبر رسیده ومی توانیم استفاده کرد.
آووکادوReed:
خوشمزه ترین نوع اواکادو،اواکادوی Reed که گرد ورنگ سبزه تیره واز بزرگتریت اواکادوها است وتقریبا هم اندازه یک توپ نرم با پوستی نیمه ضخیمی وبافتی صاف وبراق وگوشت ان به رنک طلایی_زرد است. ونخستین بار توسط جیمز رید کشف شده است.
به صورت کل آوکادوهاسرشارازویتامینEوB،هستند.از خرید اواکادوی قهوه ای که داخل ان ریش ریش،سیاه وسفت است اجتناب کنید.
ازکجا متوجه شویم آوواکادو بدمزه است وبرای صبحانه مناسب نیست:
به ظاهر ان توجه کنیم:
اواکادو باید شکل کشیده ای است وهرچه بیشتر کوچک تر به نطر برسد دارای کرم بیشتری در داخلش است.
6-آووکادو -دو عدد
مشخصات
-
وزن0.5 کیلوگرم
-
ارگانیکخیر
به رنگ اواکادو توجه کنید:
رنگ اواکادو باید سبز روشن و عاری از هرگونه لکه تیرهباشد.پس اگرسبز روشن نباشد باید سایه یکنواخت پر از خال های تیره باشد
از دیگر موارد که درانتخاب اواکادوباید دقت کرد بافت اواکادو است:
اواکادو را وقتی با انگشتان لمس میکنیم نباید علامت باقی بماند اما توجه کنید که نباید سفت مانند سنک ونه خیلی نرم باشد.
توجه به ساقه اواکادو از دیگر مواردی است که باید مد نظر داشته باشیم:
ساقه اواکادو را از بالا بکشید اکر سبزبود خوب است امااگر قهوه ای بود یکی دیگر را انتخاب کنید.
7-آووکادو درجه یک – 250 گرم
اگر می خواهید از اواکادو برای غذا استفاده کنید باید نرم باشد چون بافت بسیار خامه ای روغنی دارد.
ایا میدانید اواکادویی که رسیده نیست چکار کرد تا زودتر رسیده شود پیشنهاد میکنبم ااین رپش راحتما امتحان کنید:
درفرقراردهید – بدون اینکه آن را روشن کنید،در عرض چند ساعت یا یک روز می رسد.
در اینجا قصد داریم تا۵روش را به شما اموزش دهیم تا دبگر نگران ابن نباشید که اواکادو خراب یا نارسیده است پس با ماهمراه باشید.
- پوست بیش از حد نرم و فرو رفته
برای اینکه متوجه شوید که اواکادو رسیده است بهتر است با کف دست به ارامی فشار دهید واز انگشتان استفاده نمنید چون ممکن است،گوشت میوه اسیب ببند وخراب شود.
اواکادوی رسیده است که کمی نرم باشد واکرسفت بود نشان دهنده کال بودن اواکادو است.ونمیتوانید ان را بخورید.
اگر در هنکام فشردن فرورفتگی کوچک روی اواکادو ایجاد شود باید ان را له کنید چون بیش از حد رسیده است.
اگربافشردن نیز فرورفتگی بزرگ ایجاد شود یعنی بیش ازخد رسیده است واحتملا خراب شده است.
8-آووکادو درجه یک – 260 گرم
مشخصات
-
وزن0.26 کیلوگرم
-
ارگانیکخیر
اگر قبل از فشردن فرورفتگی روی میوه باشد دیگر مناسب خوردن نیست.
سیاه شدن پوست میوه
بعضی انواع آووکادو بعد از رسیدن تغییر رنگ میدهند،بخصوص آووکادو هاس که حدود 80 درصدآووکادو مصرفی درسراسردنیا راتشکیل میدهد.اواکادوی هاس رسیده رنگ پوستش سبز تیره یا قهوه ای است.واگر تیره تر وسیاه ونرم باشد اواکادو خراب است.
بافت رشته ای و تیره
تشخیص اواکادو رسیده وخراب بعد از خرید باید چگونه باشد؟
اگر گوشت ان به رنگ سبز روشن باشد میتوان آن را خورد اگر لکه های قهوه ای بود میتوان انها رابه راحتی جدا کرد درغیر اینصورت فاسد است.
از نشانه های دیگر خراب شدن اووکادو ،رشته های تیره، داخل گوشت است. البته اووکادوهایی که از درختان جوان برداشت میشوند ممکن است رگه های تیره داشته باشند که این نشانه خرابی،میوه نیست..
9-آووکادو درجه یک – 250 گرم
مشخصات
-
وزن0.3 کیلوگرم
-
وزن بستهبندی0.4 کیلوگرم
-
ارگانیکخیر
پس میوه ای که طعم ازلحاظ ظاهری خوب به نظر میرسد که قابل خوردن است.
تنها حالت رشته ای بودن اووکادو به تنهایی نشانه خرابی نیست چون ممکن است به خاطر شرایط رشد باشد.
بدون عطر و بو
از دیگر نشانه های اووکادو رسیده عطر ملایم که طعمی اجیلی دارد است اگر طعم وبوی ترشی وغیرطبیعی داشته باشد فاسد است وباید دور ریخته شود.
زمانی که میکروب به میوه آسیب برساند طعم و بوی بد به معنای فاسد شدن میوه است ومیوه فاسد باعث ایجاد ترکیبات سمی درمیوه می شود و نباید استفاده شود
به طور خلاصه می توان گفت اووکادوهای،خراب باهم متفاوت هستند اما میشود آنها را تشخیص داد.
کپک
اگر برروی اووکادو کرک سفید یا خاکستری دیده شد کپک زده است وممکن است به داخل گوست نفوذ کرده باشد و از بو کردن ان جلوگیری کنید چون ممکن است باعث مشکلات تنفسی شود.
اگر بعد از بریدن متوجه کپک شدیم چه کاری باید انجام دهیم؟باید ان را دور بریزیم حتی اکر قسمتی کپکی باشد چون کپک به راحتی به قسمت های دیگر سرایت میکند.
آیا مصرف آووکادو بیش ازحد رسیده بیخطراست؟
خوردن آووکادو خراب برای بدن مضر است یاخیر؟ بله نوع فساد واینکه چقدر از میوه خراب شده بستگی دارد.
میوه ای که در حال قهوه ای شدن هستند می توانید از قسمت هایی که قهوه ای نشده اند استفاده کنید.
درهرصورت با مشاهده کپک وترش مزه بودن وتغییر رنگ دیگر اووکادو رانخورید زیرا احتمال دارد بیمارشوید.
جالب است بدانید بعداز برش اووکادو گوشت شروع به قهوای شدن میکند ولی به این معنی است که باید آن قسمت ها را جدا کرده بقیه را استفاده نمایید.
برای اینکه اووکادو قهوه ای نشود باید چه کار کرد؟روی آن مقداری آبلیمو زده ودر ظرف درب دار در یخچال نگه داری کنید
و از اووکادوهای بیش از نرم برای تهیه اسموتی،سس سالاد ومحصولات پخته شده استفاده کرد.