خرید بهترین مارک شلوار لگ ارزان قیمت + 8 مدل با کیفیت
شلوار لگ در مدلهای زنانه، دخترانه،مردانه،ارزان، چرم، براق، ورزشی، ترک،مجلسی به فروش می رسد. قبل از خرید شلوار لگ به بررسی خرید آن می پردازیم:
شلوار های لگ نوعی از شلوار ها می باشند که معمولا از جنس های کشسان مانند لاکرا، ویسکوز، چرم، جیر و… ساخته شده و موقع پوشیدن به بدن می چسبند. این نوع شلوارها در انواع طرح ها و مدل های گوناگون موجود می باشند که شما می توانید بسته به کاربرد مورد نظر خود هریک از این انواع را انتخاب کرده و خریداری نمایید.
مقاله پیشنهادی: چه یخچالی خوبه بخریم
از انواع شلوارهای لگ می توان به شلوارهای لگ ورزشی، چرم، طرح دار، تابستانی، زمستانی، مچی، زانویی، پاشنه دار، خنک، براق، مجلسی، لی، مردانه، زنانه، نخی، خز دار و… اشاره کرد. استفاده از این شلوار ها مزیت های زیادی را به دنبال خواهد داشت. از جمله ی این مزایا می توان محافظت از پا هنگام گرما، سرما، ورزش و… را نام برد. علاوه بر این ها شلوارهای لگ به دلیل خاصیت کشسانی و ارتجاعی بالایی که دارند، برای انجام حرکات مختلف ورزشی مناسب می باشند.
مقاله پیشنهادی: شابلون شله زرد
اکثر افراد این شلوار ها را با ساپورت ها اشتباه می گیرند اما باید ذکر کرد که شلوارهای لگ با ساپورت ها تفاوت های فراروانی دارند. از جمله ی این تفاوت ها می توان به ضخامت آن ها اشاره کرد. ساپورت ها به نسبت شلوارهای لگ نازک تر و تنگ تر می باشند. هنگام خرید شلوار های لگ باید به نکاتی توجه کرد.
مقاله پیشنهادی: خرید دامن زنانه
از جمله ی این نکات توجه به کیفیت شلوار های لگ می باشد. برای اطمینان از کیفیت آن ها می توان از برندهای معتبری مانند نایک، سوییت، سورن، شاین، لاکرا، پروانه و… اشاره کرد. شما می توانید انواع شلوارهای لگ دل خواه خود را از فروشگاه های لباس فروشی و یا حتی ورزشی تهیه فرمایید علاوه بر این می توانید به صورت غیر حضوری و از طریق سایت های اینترنتی مانند ترب و دیجی کالا نیز آن ها را تهیه نمایید.
1-لگینگ زنانه کد 8.1
مشخصات
جنس
نخ , ویسکوز
فرم
جذب
قد
بالای مچ
نوع فاق
متوسط
طرح پارچه
ساده
مورد استفاده
مجلسی , روزمره
2-لگینگ زنانه کد 111213
مشخصات
جنس
نخ , پلی استر
فرم
جذب
قد
روی مچ
نوع فاق
متوسط
طرح پارچه
ساده
مورد استفاده
روزمره
کمر کش
شلوار لگ چیست؟
شلوار لگ نوعی از شلوار است که امروزه پوشیدن آن مد شده است. این نوع شلوار جنس کشسانی داشته و به محض پوشیدن به بدن می چسبد. این نوع شلوار دارای مدل های متفاوتی می باشد حتی برخی از مدل های آن کاربردی مانند گن دارند و موجب کوچک نشان دادن شکم می گردد. شلوار های لگ معمولا از پارچه هایی از جنس لاکرا، ویسکوز، چرم مصنوعی، جیر، پلی آمید و یا پارچههای پلاستیکی با کشسانی بالا ساخته میشوند که با شستشو تغییر سایز نداده و کیفیت خود را از دست نمیدهد. خاصیت کشسانی این شلوار ها سبب شده تا مورد مناسبی برای استفاده هنگام ورزش کردن به شمار روند.
مقاله پیشنهادی: کمربند دخترانه
تاریخچه ی شلوار لگ
در حدود ۵۰ سال قبل اولین لگینگ ها به عنوان شلوار چسبان و با کمربند های بزرگ وارد بازار شدند. جنس اغلب این شلوارها از جنس لاکرا و نایلون بوده و برای انجام ورزش هایی که نیاز به انعطاف زیادی دارند، کاربرد داشت. امروزه شلوارهای لگ در انواع رنگ ها و طرح های گوناگون تولید می شوند.
تفاوت شلوار لگ با ساپورت، ساق شلواری و جوراب شلواری
ساق شلواری نوعی شلوار مخصوص زنان می باشد که معمولا از جنس جوراب است. این شلوار معمولا برای پوشیدن زیر دامن و لباس های مجلسی کار برد دارد و هدف اصلی آن پوشاندن پاها می باشد. جوراب شلواری هم نمونه ای از ساق شلواری به شمار می رود با این تفاوت که جوراب شلواری قسمت جورابی نیز دارد به این معنا که ترکیبی از جوراب و شلوار به شمار می رود. ساپورت نیز اصطلاحی است که معمولا برای هر نوع شلوار چسبانی به کار می رود.
مقاله پیشنهادی: خرید صابون مایع
اما در اصل شلوار های ساپورت نازک تر از شلوارهای لگ می باشند و بدن نما ترند. هم چنین استفاده از آن ها هنگام ورزش پیشنهاد نمی شود زیرا به راحتی شلوار های لگ نبوده و تنگ می باشند. کمر شلوارهای ساپورتی تماما از جنس کش می باشد اما شلوارهای لگ می توانند دارای کمربند نیز باشند. به طور کلی ساپورت ها بیش تر مناسب برای پوشیدن زیر دامن و یا لباس های مجلسی به کار می روند در صورتی که شلوارهای لگ را می توان در انواع مکان ها از جمله مهمانی، باشگاه، مکان های تفریحی و… پوشید.
3-لگینگ زنانه چهار فصل مدل چرم میجیاتینگ کد 01
مشخصات
جنس
ویسکوز , پلی استر
فرم
جذب
قد
بلند
نوع فاق
متوسط
طرح پارچه
ساده
مورد استفاده
مجلسی , روزمره
انواع شلوار لگ
شلوارهای لگ در مدل های زنانه و مردانه به کار می روند و دارای انواع متفاوتی از جمله شلوار لگ طرح جین، لگ چرمی، لگ طرح دار، لگ ورزشی، لگ مچی، لگ چاپی، لگ پاشنه دار، لگ زانویی، لگ مجلسی، لگ تابستانی، لگ زمستانی و… می باشند. شما می توانید بر حسب نیاز خود هر یک از این انواع را انتخاب کرده و تهیه نمایید.
مقاله پیشنهادی: خرید کیف مدرسه
مزایای شلوار لگ
شلوارهای لگ به دلیل خاصیت کشسانی بالایی که دارند مناسب برای انواع ورزش ها از جمله دوچرخه سواری، بدنسازی و… می باشد. از مزایای دیگر شلوارهای لگ می توان به پوشاندن پاها در برابر هوا به خصوص هوای سرد اشاره کرد.علاوه بر این ها برخی از مدل های شلوار لگ برای جلوگیری از درد عضلات پا به کار می رود. هم چنین این مدل با ظاهر شیکی که دارد در زیبایی استایل تاثیر چشم گیری خواهد داشت.
خرید شلوار لگ
برای خرید شلوار لگ لازم است به نکاتی توجه نمایید تا بتوانید بهترین و مناسب ترین خرید را انجام دهید. در ادامه ی مطلب به برخی از این نکات پرداخته می شود.
سایز
مهم ترین نکته در خرید هرگونه لباس و شلواری توجه به سایز آن می باشد. استفاده از سایزهای خیلی کوچک و یا خیلی بزرگ می تواند موجب بروز مشکلاتی برای بدن گردد.
کاربرد
شلوارهای لگ انواع فراوانی دارند که هریک ویژگی های خاصی داشته و می تواند در موقعیت خاصی کاربرد داشته باشد. شما می توانید بر حسب ویژگی مورد انتظار خود نوع شلوار لگ را انتخاب نمایید. به طور مثال اگر قصد استفاده از شلوار لگ در هنگام ورزش را دارید می توانید از لگ های ورزشی استفاده نمایید.
4-لگینگ زنانه طرح چریکی مدل 1501
مشخصات
جنس
پلی استر
فرم
جذب
قد
روی مچ
نوع فاق
متوسط
طرح پارچه
طرح دار
مورد استفاده
روزمره
دمای هوا
شما می توانید نوع لگ های مناسب خود را بر اساس دمای هوا نیز انتخاب کنید. به این شکل که برخی از لگ ها مناسب برای فصل تابستان و برخی مناسب برای فصل زمستان می باشند. لگ های تابستانی دارای بافتی نازک تر می باشند و موجب خنک نگه داشتن پاها می گردند به عکس لگ های زمستانی بافتی کلفت تر دارند و دارای پرزهایی اند که موجب گرم نگه داشتن پاها می گردد. علاوه بر این تعدادی از لگ های تابستانی مانند لگ های زانویی، مچی، ربع و… دارای اندازه هایی کوتاه تر می باشند. برخی از لگ ها نیز پاشنه دارند.
کیفیت
انتخاب کیفیت لگ ها از اهمیت زیادی برخوردار است. لگ های بی کیفیت علاوه بر عدم راحتی پاها ممکن است موجب بروز آسیب به آنان نیز شود. برای اطمینان از کیفیت شلوارهای لگ می توان از برندهای معروف آن استفاده کرد.
شلوار های واید لگ
شلوارهای واید لگ با شلوارهای لگ دارند. شلوارهای واید لگ در قسمت کمر و باسن تنگ بوده و در قسمت ران و ساق های پا گشاد می شوند. این نوع شلوار ها در صنعت مد و فشن طرفداران زیادی پیدا کرده اند.
لگ های بارداری
شاید جالب باشد بدانید نوعی از شلوار لگ ها مخصوص دوران بارداری می باشند. این شلوارها به دلیل خاصیت کشسانی فراوان و هم چنین نازک و خنک بودن آن انتخاب مناسبی برای خانم های باردار به شمار می روند.
لگ و شلوارک سرهمی
بسیاری از ورزشکاران هنگام ورزش به دلیل مزایای زیادی که قبلا ذکر شد از لگ ها استفاده می کنند. اما برخی از آن ها به دلایلی از روی لگ های خود شلوارک می پوشند. پوشیدن شلوارک از روی لگ ها می تواند ترکیب جذابی ایجاد کند. تولید کننده های شلوارهای لگ نیز با توجه به این جذابیت اقدام به تولید انواع لگ و شلوارک های سرهمی کرده اند
5-لگینگ زنانه کد 1112266
مشخصات
جنس
کشبافت
فرم
جذب
قد
روی مچ
نوع فاق
متوسط
طرح پارچه
ساده
مورد استفاده
روزمره
پوشیدن لباس های مناسب با شلوار لگ
شما می توانید شلوار لگ را با تونیک هایی که حالت مورب دارند بپوشید. تونیک هایی که دارای خطوط عمودی در طراحی آن می باشند میز موجب قد بلند و لاغر نشان دادن شما می گردند. هنگامی که قصد پوشیدن شومیز و یا پیراهنی را دارید که بلندی آن تا ران و باسن شماست می توانید از لگ های چرمی استفاده کنید. در فصل زمستان نیز می توانید لگ های خود را با بولیز و پانچو بپوشید. ترکیب لگ و پولیور به همراه یک رویه ی بلند نیز می تواند جذابیت زیادی به همراه داشته باشد. اگر قصد پوشیدن لباس های اداری را دارید بهتر است از لگ های بدون طرح و با رنگ تیره استفاده نمایید. لگینگ های طرح جین و یا جگینگ ها برای استفاده ی روزانه مناسب می باشند. علاوه بر این ها استفاده از زیورآلات و اکسسوری ها با شلوارهای لگ به خصوص گردن بند های بلند، می تواند زیبایی و شیک بودن استایل را دو چندان نماید. اگر قصد پوشیدن لگ ها را با شومیز، بلوز، تونیک و… طرح دار را دارید می توانید رنگ لگ ها را با طرح های کنار این لباس ها ست نمایید.
کفش مناسب با لگ
شما می توانید کفش های عروسکی و تخت، صندل ها، بوت ها و کفش های پامیس را با شلوارهای لگ ست کنید. البته مدل لگ نیز در انتخاب کفش مناسب آن بی تاثیر نیست. به طور مثال بهتر است لگ های مجلسی را با کفش های پاشنه بلند پوشید و یا این که لگ های ورزشی را با کتانی و کفش های ورزشی پوشید
6-لگینگ زنانه کد 1101.1
مشخصات