خرید محافظ پاور بانک ارزان قیمت + 8 مدل با کیفیت
محافظ پاور بانک در مدلهای چرمی، سیلیکون پاور، سامسونگ، شیائومی 2000 مدل pb200lzm ، شیائومی ردمی، انرجایزر به فروش می رسد. قبل از خرید محافظ پاور بانک به بررسی نکلات خرید آن می پردازیم:
پاور بانک وسیله ای است که توانایی ذخیره ی انرژی الکتریکی را دارد. شما می توانید هنگامی که به هر دلیلی به برق دسترسی ندارید با این انرژی ذخیره شده در پاور بانک به شارژ کردن وسایلی مانند تلفن همراه، تبلت، اسپیکر، هدفون، دوربین عکاسی، آی پد، ایرپاد و… بپردازید. پاور بانک ها دارای انواع گوناگون معمولی، خورشیدی یا سولار، ظرفیت بالا، مودم دار و… می باشند. نوعی از پاور بانک ها به عنوان محافظ یا قاب تلفن همراه استفاده می شوند. این نوع پاور بانک ها علاوه بر محافظت از تلفن همراه، نقش شارژر آن را نیز ایفا می کنند. شما معمولا پاوربانک ها را به دلیل مورد نیاز بودن همراه خود جابجا می کنید تا در صورت لزوم از آن ها برای شارژ کردن تلفن همراه خود بهره بگیرید. به همین دلیل همواره در معرض برخورد ضربه قرار دارد به همین دلیل داشتن یک محافظ مخصوص برای پاور بانک ها الزامی است. محافظ پاور بانک باید مقاومت کافی برای محافظت از پاور بانک را داشته باشد. علاوه بر این باید با اندازه ی پاور بانک شما نیز متناسب باشد.
مقاله پیشنهادی: چراغ اضطراری
خرید کیف های محافظ با کیفیت دارای اهمیت زیادی می باشد. برای اطمینان از کیفیت ان ها می توانید از برندهای معروفی چون شیایومی، سامسونگ، انکر، روموس، انرجایرز و… اشاره کرد.
مقاله پیشنهادی: نحوه استفاده از ضد زنگ
شما می توانید انواع مدل های پاور بانک و هم چنین کیف های محافظ پاور بانک را به صورت غیر حضوری و از طریق فروشگاه های اینترنتی مانند دیجی کالا تهیه نمایید.
پاور بانک
شاید برای شما نیز پیش آمده است که در مواقعی که به دلایلی مانند سفر، قطع شدن برق و… به منبع برق دسترسی ندارید باتری موبایل شما به کم ترین حد ممکن رسیده و خاموش شود.
مقاله پیشنهادی: ساخت فنر با سیم مفتول
در این مواقع وجود یک پاور بانک الزامی می باشد. پاور بانک وسیله ای است که می تواند انرژی برق را در خود ذخیره کرده و هنگام نیاز به تلفن همراه شما منتقل کند.
مقاله پیشنهادی: قفسه کتاب رومیزی
علاوه بر تلفن همراه می توان شارژ لازم برای تبلت، آی پد، هدفون، اسپیکر، دوربین و به طور کل هر وسیله ای که بتوان با سیم یو اس پی شارژ شود را تهیه نمود.
انواع پاوربانک
پاوربانک ها دارای انواع مختلفی می باشند که هر یک از آن ها دارای ویژگی های متفاوتی می باشند. شما می توانید با توجه به ویژگی های هریک از آن ها پاور بانک مناسب خود را انتخاب کرده و تهیه نمایید.
مقاله پیشنهادی: پیچ گوشتی برقی ارزان
در ادامه ی مطلب به بیان انواع پاور بانک ها و توضیح هر کدام پرداخته می شود.
پاوربانک معمولی
اکثر پاوربانک های موجود در بازار از نوع پاور بانک های معمولی می باشند. این نوع پاور بانک ها هنگام دسترسی به برق، شارژ می شوند و انرژی را در خود ذخیره می کنند
مقاله پیشنهادی: بهترین خط چشم رنگی
و در هنگام قطع شدن و یا عدم دسترسی به برق توسط یک کابل به تلفن همراه، تبلت و یا سایر وسایل شما متصل شده و توسط انرژی الکتریکی ذخیره شده در خود موجب شارژ شدن این وسیله ها می گردند.
پاوربانک خورشیدی سولار
تفاوت این نوع پاوربانک ها با پاور بانک های معمولی در منبع شارژ آن ها می باشد. این نوع پاوربانک ها به دلیل داشتن سلول های خورشیدی توانایی جذب انرژی نورانی خورشید و تبدیل آن به انرژی الکتریکی را دارد. این پاوربانک زیر نور خورشید شارژ شده و در هنگام مورد نیاز برای شارژ کردن تلفن همراه و سایر وسایل شما به کار می رود. مزیت این نوع پاوربانک ها استفاده ی به صرفه از انرژی نور خورشید و به تبع صرف نشدن هزینه ی زیاد برای تامین انرژی الکتریکی می باشد. علاوه بر این می توان اشاره کرد که این پاوربانک ها می توانند درمکان هایی که به برق دسترسی ندارید بسیار مفید واقع شود. از معایب این پاور بانک ها نیز می توان به نیازمند بودن آن به قرار گیری در مدت طولانی زیر نور خورشید اشاره کرد. علاوه بر این در زمان هایی که هوا آفتابی نیست و یا هنگام شب امکان شارژ کردن این پاوربانک ها موجود نیست.
پاوربانک های مودم دار
نوعی از پاوربانک ها مجهز به مودم وای فای می باشند. انرژی الکتریکی این مودم ها از پاوربانک متصل به آن تهیه می شود. مزیت این نوع پاوربانک های مودم دار علاوه بر کارایی های پاوربانک های معمولی، دارای مزیت های دیگری از جمله مجهز بودن به وای فای های همراه در شرایطی که برق و یا خط تلفن ثابت موجود نیست. علاوه بر این ها برخی از این پاوربانک ها جای مخصوصی برای قرار دادن سیم کارت نیز دارند.
پاوربانک های ظرفیت بالا
ظرفیت پاوربانک ها به معنی مدت زمان نگهداری انرژی می باشد. هرچه ظرفیت پاوربانک ها بالاتر باشد مدت زمان نگهداری انرژی آن ها نیز بالاتر می رود. از پاوربانک های ظرفیت بالا برای شارژ کردن انواع لپ تاپ و تبلت می توان بهره گرفت.
محافظ های پاور بانک
نوعی از پاوربانک ها داخل محافظ های تلفن های همراه تعبیه می شوند. استفاده از این محافظ ها علاوه بر حفاظت از تلفن همراه و دادن جنبه ی زیبایی به او موجب شارژ کردن آن نیز می شوند. این نوع قاب ها بسیار کاربردی می باشند و به اصطلاح با یک تیر چند نشان می زنند. از جمله مهم ترین مزیت های این پاوربانک ها سبک بودن و عدم نیاز به اختصاص فضای اضافه به آن می باشد. علاوه بر این ها این نوع محافظ ها به محض خالی شدن باتری تلفن همراه شما وارد عمل شده و اقدام به شارژ آن می کنند بنابراین شما نیازی به اختصاص زمان جداگانه ای برای شارژ تلفن همراه خود ندارید.
نحوه عملکرد محافظ پاوربانک
برخی از قاب ها یا محافظ های پاوربانک توسط نیروی مغناطیسی کار کرده و به شارژ تلفن همراه شما می پردازند. برخی از محافظ ها دارای سنسور هوشمند بوده و به محض کم شدن باتری تلفن همراه شما به طور هوشمند به شارژ کردن آن اقدام می کند. اما اکثر محافظ ها دارای دکمه ای روی محافظ می باشند که در زمان دل خواه به شارژ تلفن همراه شما می پردازد.
مزایای محافظ های پاوربانک
استفاده از محافظ های پاوربانک می تواند مزایای زیادی به همراه داشته باشد که در ادامه ی مطلب به برخی از مهم ترین آن ها اشاره شده است:
محافظت : این نوع محافظ ها مانند هر محافظ و قاب دیگری به محافظت از تلفن همراه شما می پردازد.
شارژ کردن : محافظ های پاوربانک می تواند هنگامی که به شارژر و یا منبع برق دسترسی ندارید به شارژ گوشی شما پرداخته می شود.
شارژ سریع: محافظ های پاوربانک به دلیل داشتن ظرفیت پایین به سرعت شارژ می شوند و نیازی نیست زمان زیادی را به شارژ کردن آن ها اختصاص دهید.
در دسترس بودن: این محافظ های پاوربانک همواره به تلفن همراه شما متصل می باشند به این ترتیب هر زمانی که تلفن همراه شما در اختیارتان باشد به این محافظ ها نیز دسترسی خواهید داشت.
عدم اشغال مکان: این پاوربانک ها به عنوان قاب یا محافظ گوشی شما قرار دارند به این ترتیب فضای اضافه ای را به عنوان پاوربانک اشغال نمی کنند هم چنین دارای وزن سبکی نیز می باشند.
زیبایی : این نوع محافظ ها علاوه بر تامین شارژ و محافظت از تلفن همراه شما موجب زیبایی تلفن همراه شما نیز می شود.
معایب محافظ های پاوربانک
مانند هر وسیله ی دیگری محافظ های پاوربانک نیز علاوه بر مزایا دارای معایبی نیز می باشند. شما می توانید با مقایسه ی معایب و مزایای آن نسبت به خرید آن اقدام نمایید. در ادامه ی مطلب به بیان معایب محافظ های پاوربانک پرداخته می شود:
داغ شدن تلفن همراه : وجود هرنوع محافظ و قاب هنگام شارژ گوشی موجب داغ کردن آن می شود. در محافظ های پاوربانک که چاره ای جز وجود محافظ روی گوشی نمی باشد نیز می توانید شاهد داغ شدن تلفن همراه خود شوید.
ضخیم شدن : برخی از محافظ ها در عین نازک و سبک بودن استحکام بالایی نیز دارند اما این نوع محافظ های پاوربانک دارای ضخامت زیادی بوده و به همین دلیل هنگام استفاده ی ان به عنوان محافظ ها تلفن همراه شما به نسبت استفاده از سایر محافظ ها یا قاب ها دارای ضخامت زیادی می شوند.
کاهش عمر باتری : این نوع محافظ ها ممکن است موجب کاهش عمر باتری تلفن همراه شما گردند.
شارژر یک جانبه: پاوربانک های دیگر معمولا توانایی شارژ کردن چند دستگاه را به طور هم زمان دارند اما این نوع محافظ های پاوربانک تنها توانایی شارژ کردن تلفن همراه شما را دارند.
کاهش مقاومت : این نوع محافظ ها توانایی مقاومت کم تری به نسبت سایر محافظ های تلفن همراه دارند.
کیف های محافظ پاوربانک
پاور بانک ها نیاز به کیف ها و یا کاورهای محافظ دارند تا در صورت جابجا کردن آن ها و یا بردن به سفر دچار آسیب نگردند. این نوع محافظ ها باید علاوه بر دارا بودن مقاومت در برابر ضربه و آسیب با پاوربانک متناسب بوده تا بتواند به بهترین شکل آن را پوشش دهد. به همین جهت محافظ ها معمولا متناسب با مارک پاوربانک ها ساخته می شوند.
خرید کیف های محافظ پاور بانک
برای خرید کیف های محافظ پاور بانک باید به ملاک هایی مانند جنس، مقاومت، قیمت، وزن، کیفیت، سایز، زیبایی و… توجه کرد. برای اطمینان از کیفیت محافظ های پاوربانک می توان آن ها را از برندهای معتبر و شناخته شده تهیه نمود.
پاور بانک وسیله ای است که توانایی ذخیره ی انرژی الکتریکی را دارد. شما می توانید هنگامی که به هر دلیلی به برق دسترسی ندارید با این انرژی ذخیره شده در پاور بانک به شارژ کردن وسایلی مانند تلفن همراه، تبلت، اسپیکر، هدفون، دوربین عکاسی، آی پد، ایرپاد و… بپردازید. پاور بانک ها دارای انواع گوناگون معمولی، خورشیدی یا سولار، ظرفیت بالا، مودم دار و… می باشند.
نوعی از پاور بانک ها به عنوان محافظ یا قاب تلفن همراه استفاده می شوند. این نوع پاور بانک ها علاوه بر محافظت از تلفن همراه، نقش شارژر آن را نیز ایفا می کنند. شما معمولا پاوربانک ها را به دلیل مورد نیاز بودن همراه خود جابجا می کنید تا در صورت لزوم از آن ها برای شارژ کردن تلفن همراه خود بهره بگیرید.
به همین دلیل همواره در معرض برخورد ضربه قرار دارد به همین دلیل داشتن یک محافظ مخصوص برای پاور بانک ها الزامی است. محافظ پاور بانک باید مقاومت کافی برای محافظت از پاور بانک را داشته باشد. علاوه بر این باید با اندازه ی پاور بانک شما نیز متناسب باشد.
خرید کیف های محافظ با کیفیت دارای اهمیت زیادی می باشد. برای اطمینان از کیفیت ان ها می توانید از برندهای معروفی چون شیایومی، سامسونگ، انکر، روموس، انرجایرز و… اشاره کرد. شما می توانید انواع مدل های پاور بانک و هم چنین کیف های محافظ پاور بانک را به صورت غیر حضوری و از طریق فروشگاه های اینترنتی تهیه نمایید.
1-کاور مدل ZH-001 مناسب برای پاوربانک شیائومی Redmi 10000mAh
مشخصات
-
ابعاد150x80x1 میلی متر
-
وزن20 گرم
-
مشخصات– مناسب برای پاور بانک شیائومی 10000 میلی آمپر ساعت
-
– محافظت از سطح جانبی پاور بانک
-
– جنس سیلیکونی نرم و محکم با قابلیت نصب و خارج کردن آسان از روی پاور بانک
پاور بانک
شاید برای شما نیز پیش آمده است که در مواقعی که به دلایلی مانند سفر، قطع شدن برق و… به منبع برق دسترسی ندارید باتری موبایل شما به کم ترین حد ممکن رسیده و خاموش شود. در این مواقع وجود یک پاور بانک الزامی می باشد.
پاور بانک وسیله ای است که می تواند انرژی برق را در خود ذخیره کرده و هنگام نیاز به تلفن همراه شما منتقل کند. علاوه بر تلفن همراه می توان شارژ لازم برای تبلت، آی پد، هدفون، اسپیکر، دوربین و به طور کل هر وسیله ای که بتوان با سیم یو اس پی شارژ شود را تهیه نمود.
انواع پاوربانک
پاوربانک ها دارای انواع مختلفی می باشند که هر یک از آن ها دارای ویژگی های متفاوتی می باشند. شما می توانید با توجه به ویژگی های هریک از آن ها پاور بانک مناسب خود را انتخاب کرده و تهیه نمایید. در ادامه ی مطلب به بیان انواع پاور بانک ها و توضیح هر کدام پرداخته می شود.
2-کاور مدل Sil10 مناسب برای پاوربانک شیائومی Redmi 10000 mAH
مشخصات
-
جنس سیلیکونی
-
محافظت از سطح جانبی پاور بانک در برابر ضربه و خط و خش
پاوربانک معمولی
اکثر پاوربانک های موجود در بازار از نوع پاور بانک های معمولی می باشند. این نوع پاور بانک ها هنگام دسترسی به برق، شارژ می شوند و انرژی را در خود ذخیره می کنند و در هنگام قطع شدن و یا عدم دسترسی به برق توسط یک کابل به تلفن همراه، تبلت و یا سایر وسایل شما متصل شده و توسط انرژی الکتریکی ذخیره شده در خود موجب شارژ شدن این وسیله ها می گردند.
پاوربانک خورشیدی سولار
تفاوت این نوع پاوربانک ها با پاور بانک های معمولی در منبع شارژ آن ها می باشد. این نوع پاوربانک ها به دلیل داشتن سلول های خورشیدی توانایی جذب انرژی نورانی خورشید و تبدیل آن به انرژی الکتریکی را دارد. این پاوربانک زیر نور خورشید شارژ شده و در هنگام مورد نیاز برای شارژ کردن تلفن همراه و سایر وسایل شما به کار می رود. مزیت این نوع پاوربانک ها استفاده ی به صرفه از انرژی نور خورشید و به تبع صرف نشدن هزینه ی زیاد برای تامین انرژی الکتریکی می باشد. علاوه بر این می توان اشاره کرد که این پاوربانک ها می توانند درمکان هایی که به برق دسترسی ندارید بسیار مفید واقع شود. از معایب این پاور بانک ها نیز می توان به نیازمند بودن آن به قرار گیری در مدت طولانی زیر نور خورشید اشاره کرد. علاوه بر این در زمان هایی که هوا آفتابی نیست و یا هنگام شب امکان شارژ کردن این پاوربانک ها موجود نیست.
پاوربانک معمولی
اکثر پاوربانک های موجود در بازار از نوع پاور بانک های معمولی می باشند. این نوع پاور بانک ها هنگام دسترسی به برق، شارژ می شوند و انرژی را در خود ذخیره می کنند و در هنگام قطع شدن و یا عدم دسترسی به برق توسط یک کابل به تلفن همراه، تبلت و یا سایر وسایل شما متصل شده و توسط انرژی الکتریکی ذخیره شده در خود موجب شارژ شدن این وسیله ها می گردند.
پاوربانک خورشیدی سولار
تفاوت این نوع پاوربانک ها با پاور بانک های معمولی در منبع شارژ آن ها می باشد. این نوع پاوربانک ها به دلیل داشتن سلول های خورشیدی توانایی جذب انرژی نورانی خورشید و تبدیل آن به انرژی الکتریکی را دارد. این پاوربانک زیر نور خورشید شارژ شده و در هنگام مورد نیاز برای شارژ کردن تلفن همراه و سایر وسایل شما به کار می رود. مزیت این نوع پاوربانک ها استفاده ی به صرفه از انرژی نور خورشید و به تبع صرف نشدن هزینه ی زیاد برای تامین انرژی الکتریکی می باشد.
علاوه بر این می توان اشاره کرد که این پاوربانک ها می توانند درمکان هایی که به برق دسترسی ندارید بسیار مفید واقع شود. از معایب این پاور بانک ها نیز می توان به نیازمند بودن آن به قرار گیری در مدت طولانی زیر نور خورشید اشاره کرد. علاوه بر این در زمان هایی که هوا آفتابی نیست و یا هنگام شب امکان شارژ کردن این پاوربانک ها موجود نیست.
3-کاور مدل Sil09 مناسب برای پاوربانک شیائومی PLM09ZM
مشخصات
-
جنس سیلیکونی
-
محافظت از سطح جانبی پاور بانک در برابر ضربه و خط و خش
پاوربانک های مودم دار
نوعی از پاوربانک ها مجهز به مودم وای فای می باشند. انرژی الکتریکی این مودم ها از پاوربانک متصل به آن تهیه می شود. مزیت این نوع پاوربانک های مودم دار علاوه بر کارایی های پاوربانک های معمولی، دارای مزیت های دیگری از جمله مجهز بودن به وای فای های همراه در شرایطی که برق و یا خط تلفن ثابت موجود نیست. علاوه بر این ها برخی از این پاوربانک ها جای مخصوصی برای قرار دادن سیم کارت نیز دارند.
پاوربانک های ظرفیت بالا
ظرفیت پاوربانک ها به معنی مدت زمان نگهداری انرژی می باشد. هرچه ظرفیت پاوربانک ها بالاتر باشد مدت زمان نگهداری انرژی آن ها نیز بالاتر می رود. از پاوربانک های ظرفیت بالا برای شارژ کردن انواع لپ تاپ و تبلت می توان بهره گرفت.
4-کاور مدل ZH-002 مناسب برای پاوربانک شیائومی Redmi 20000 mAH
مشخصات
-
ابعاد150x75x10 میلی متر
-
وزن35 گرم
-
مشخصات– مناسب برای پاور بانک شیائومی 20000 میلی آمپر ساعت
-
– محافظت از سطح جانبی پاور بانک
-
– جنس سیلیکونی نرم و محکم با قابلیت نصب و خارج کردن آسان از روی پاور بانک
محافظ های پاور بانک
نوعی از پاوربانک ها داخل محافظ های تلفن های همراه تعبیه می شوند. استفاده از این محافظ ها علاوه بر حفاظت از تلفن همراه و دادن جنبه ی زیبایی به او موجب شارژ کردن آن نیز می شوند. این نوع قاب ها بسیار کاربردی می باشند و به اصطلاح با یک تیر چند نشان می زنند. از جمله مهم ترین مزیت های این پاوربانک ها سبک بودن و عدم نیاز به اختصاص فضای اضافه به آن می باشد. علاوه بر این ها این نوع محافظ ها به محض خالی شدن باتری تلفن همراه شما وارد عمل شده و اقدام به شارژ آن می کنند بنابراین شما نیازی به اختصاص زمان جداگانه ای برای شارژ تلفن همراه خود ندارید.
نحوه عملکرد محافظ پاوربانک
برخی از قاب ها یا محافظ های پاوربانک توسط نیروی مغناطیسی کار کرده و به شارژ تلفن همراه شما می پردازند. برخی از محافظ ها دارای سنسور هوشمند بوده و به محض کم شدن باتری تلفن همراه شما به طور هوشمند به شارژ کردن آن اقدام می کند. اما اکثر محافظ ها دارای دکمه ای روی محافظ می باشند که در زمان دل خواه به شارژ تلفن همراه شما می پردازد.
5-کاور مدل Sil20 مناسب برای پاوربانک شیائومی Redmi 20000 mAH
مشخصات
-
جنس سیلیکونی
-
محافظت از سطح جانبی پاور بانک در برابر ضربه و خط و خش
مزایای محافظ های پاوربانک
استفاده از محافظ های پاوربانک می تواند مزایای زیادی به همراه داشته باشد که در ادامه ی مطلب به برخی از مهم ترین آن ها اشاره شده است:
محافظت : این نوع محافظ ها مانند هر محافظ و قاب دیگری به محافظت از تلفن همراه شما می پردازد.
شارژ کردن : محافظ های پاوربانک می تواند هنگامی که به شارژر و یا منبع برق دسترسی ندارید به شارژ گوشی شما پرداخته می شود.
شارژ سریع: محافظ های پاوربانک به دلیل داشتن ظرفیت پایین به سرعت شارژ می شوند و نیازی نیست زمان زیادی را به شارژ کردن آن ها اختصاص دهید.
در دسترس بودن: این محافظ های پاوربانک همواره به تلفن همراه شما متصل می باشند به این ترتیب هر زمانی که تلفن همراه شما در اختیارتان باشد به این محافظ ها نیز دسترسی خواهید داشت.
عدم اشغال مکان: این پاوربانک ها به عنوان قاب یا محافظ گوشی شما قرار دارند به این ترتیب فضای اضافه ای را به عنوان پاوربانک اشغال نمی کنند هم چنین دارای وزن سبکی نیز می باشند.
زیبایی : این نوع محافظ ها علاوه بر تامین شارژ و محافظت از تلفن همراه شما موجب زیبایی تلفن همراه شما نیز می شود.
معایب محافظ های پاوربانک
مانند هر وسیله ی دیگری محافظ های پاوربانک نیز علاوه بر مزایا دارای معایبی نیز می باشند. شما می توانید با مقایسه ی معایب و مزایای آن نسبت به خرید آن اقدام نمایید. در ادامه ی مطلب به بیان معایب محافظ های پاوربانک پرداخته می شود:
داغ شدن تلفن همراه : وجود هرنوع محافظ و قاب هنگام شارژ گوشی موجب داغ کردن آن می شود. در محافظ های پاوربانک که چاره ای جز وجود محافظ روی گوشی نمی باشد نیز می توانید شاهد داغ شدن تلفن همراه خود شوید.
ضخیم شدن : برخی از محافظ ها در عین نازک و سبک بودن استحکام بالایی نیز دارند اما این نوع محافظ های پاوربانک دارای ضخامت زیادی بوده و به همین دلیل هنگام استفاده ی ان به عنوان محافظ ها تلفن همراه شما به نسبت استفاده از سایر محافظ ها یا قاب ها دارای ضخامت زیادی می شوند.
کاهش عمر باتری : این نوع محافظ ها ممکن است موجب کاهش عمر باتری تلفن همراه شما گردند.
شارژر یک جانبه: پاوربانک های دیگر معمولا توانایی شارژ کردن چند دستگاه را به طور هم زمان دارند اما این نوع محافظ های پاوربانک تنها توانایی شارژ کردن تلفن همراه شما را دارند.
کاهش مقاومت : این نوع محافظ ها توانایی مقاومت کم تری به نسبت سایر محافظ های تلفن همراه دارند.
6-کاور مدل CO-6 مناسب برای پاوربانک شیائومی Redmi 20000 mAH
مشخصات
-
جنس سیلیکونی
-
محافظت از سطح جانبی پاور بانک در برابر ضربه و خط و خش
کیف های محافظ پاوربانک
پاور بانک ها نیاز به کیف ها و یا کاورهای محافظ دارند تا در صورت جابجا کردن آن ها و یا بردن به سفر دچار آسیب نگردند. این نوع محافظ ها باید علاوه بر دارا بودن مقاومت در برابر ضربه و آسیب با پاوربانک متناسب بوده تا بتواند به بهترین شکل آن را پوشش دهد. به همین جهت محافظ ها معمولا متناسب با مارک پاوربانک ها ساخته می شوند.
خرید کیف های محافظ پاور بانک
برای خرید کیف های محافظ پاور بانک باید به ملاک هایی مانند جنس، مقاومت، قیمت، وزن، کیفیت، سایز، زیبایی و… توجه کرد. برای اطمینان از کیفیت محافظ های پاوربانک می توان آن ها را از برندهای معتبر و شناخته شده تهیه نمود.
7-کاور سومگ مدل SMG-2V مناسب برای پاوربانک شیائومی مدل YDDYP01
مشخصات
-
– مناسب برای پاور بانک شیائومی 20000 میلی آمپر ساعت ورژن V2
-
– سبک و انعطاف پذیر
-
– محافظت از سطح جانبی پاور بانک
-
– جنس سیلیکونی نرم و محکم با قابلیت نصب و خارج کردن آسان از روی پاور بانک
8-کاور مدل 93368 مناسب برای پاوربانک 10400 میلی آمپر ساعتی شیائومی
مشخصات
-
ابعاد92 × 78.5 × 23 میلی متر
-
وزن26 گرم
-
مشخصات– مختص پاور بانک 10400mAh شیاومی با نام تجاری NDY-02-AD
-
– قابل استفاده برای مودم های ZMI شیائومی در مدل های MF815 و MF855 تنها به شرط قبول شرایط مندرج در بخش بررسی محصول
-
– ساخته شده از سیلیکون بادوام و با کیفیت
-
– انعطاف پذیری بالا