خرید ژنراتور برق + معرفی سه مدل محبوب برای خرید
ژنراتور برق به صورت سه فاز،خانگی،گازی،دیزلی،بدون سوخت،برقیو صنعتی به فروش می رسد. قبل از خرید ژنراتور برق به بررسی 3 مدل از نظر خریداران می پردازیم:
شما شاید بارها با مشکل قطعی برق برخورد کرده باشید یا در محلی که شما ساکن هستید این اتفاق بیشتر پیش آمده باشد و شما در تاریکی تنها مانده باشید ، نگران نباشید چون ژنراتورها نمیخواهند شما را در تاریکی تنها بگذارند. البته همه اینها وقتی ممکن است که شما انتخاب درستی انجام داده باشید.
یک ژنراتور می تواند خانه شما را روشن کرده و در تابستان خنک و در زمستان گرم نگه دارد ، آشپزخانه شما همیشه در دسترس و با آسودگی به کامپیوتر ، شارژر موبایل و دیگر وسایل برقی ضروری دسترسی خواهید داشت.
مقاله پیشنهادی:خرید اینترنتی لوازم التحریر
اکثر خریداران معمولا بعد از روبرو شدن با مشکل قطعی برق اقدام به خرید می کنند و غالبا بدون تحقیق و به صورت تصادفی یک ژنراتور انتخاب میکنند ، بدون اینکه دقیقا بدانند برای چی این مدل را انتخاب و با خود به منزل میبرند.(تعجبی ندارد که این افراد در نهایت کارشان به چراغ قوه بکشد).
مقاله پیشنهادی:بهترین دانگل وای فای
اما با انتخاب درست دیگر در زمان قطع یبرق چه در خانه و یا محل کار با مشکل روبرو نخواهید بود. ژنراتورها بسته به نوع مصرف و کاربردی که دارند به انواع خانگی و صنعتی تقسیم بندی می شوند. نوع های خانگی یا پرتابل یا قابل حمل، توان مصرفی کمتری دارند و به اندازه نیاز مصارف خانگی مانند استفاده برای ویاسل مورد نیازی مانند یخچال، بخاری تلویزیون و … به کار می روند.
مقاله پیشنهادی:بهترین برند تخت خواب یک نفره
اما آنهایی که برای مکان ها عمومی استفاده می شوند باید با توان مصرفی بسیار بالایی باسند تا بتوانندنیاز همه بخش ها در طی ساعت های طولانی را تامین کنند.
ژنراتورهای اینورتر نسل جدید ژنراتورها هستند که برای پیک نیک و مسافرتهای کوتاه نیز قابل استفاده اند. اما مدل دیگری نیز وجود دارند که با صفحات خورشیدی کار می کنند.
مقاله پیشنهادی:کرم ترک پا جی خوبه
سوخت اغلب ژنراتورها گازوئیلی یا بنزینی ست پس دقت داشته باشید که همیشه مقداری از سوخت ژنراتور را در منزل داشته باشید.
در اینجا چند نمونه از انواع ژنراتور برق را به شما معرفی می کنیم:
مقاله پیشنهادی:شستن ظرف ریمل
ژنراتور برق؛ دیزلی، گازی، اضطراری، سه فاز، 5 کیلووات، خانگی، استریم، آبی، المکس، بنزینی، برق بادی، گازوئیلی، پشت تراکتوری، پرکینز، پرتابل، ماینینگ، دور پایین، تک فاز، تایگر، تیلر، تسلا، با چرخ لتگر، حرارتی، خودکار، دائم کار، رونیکس، سایلنت، ساده، شارژی، بدون صدا، کم صدا، صنعتی و…
مقاله پیشنهادی:سرسره کودک ارزان
1-موتور برق لانتاپ مدل LT950DC
مشخصات کلی
-
سوخت مصرفیبنزین
-
ابعاد37x31x31 سانتیمتر
-
وزن19 کیلوگرم
-
چرخندارد
ژنراتورها اکثرا دارای گارانتی هستند و نگرانی از این بابت وجود ندارد بنابراین به راحتی می توان جهت استفاده از برق اضطراری در هنگام تفریح یا در خانه محل کار از آن ها استفاده کرد. و نمونه های زیادی نیز در بین انواع شرکت ها یتولید کننده وجود دارند که این نیاز شما را تامین می کنند. اما برای استفاده در مکان های عمومی بزرگتر، باید به فکر تهیه نمونه های کارگاهی و صنعتی باشید.
توان خروجی ژنراتور معرف قدرت و تعیین کننده تعداد لامپ و دستگاه های برقی است که همزمان می توانید روشن کنید. این توان بر اساس وات اندازه گیری می شود، ثبات این توان و کیفیت آن رابطه متسقیم با کیفیت و خوب بودن ژنراتور دارد. به طور کلی برای رفع نیازهای اساسی روزانه در یک خانه ژنراتور با توان 5000 می تواند جوابگو باشد.
برای تهیه ژنراتور برای کاربرد خانگی، یک لیست از اسامی وسایل برقی که در هنگام قطعی برق به آن ها نیاز دارد تهیه و توان هریک را نوشته و با یکدیگر جمع کنید . با این کار توان تقریبی مورد نیاز خود را به دست می آورید.
لیست زیر شامل توان برخی از وسایل ضروری و کاربردی در خانه است:
توان یخچال: 600 وات
توان پمپ چاه: 750 تا 1500 وات
توان بخاری برقی: 1500 وات
توان تهویهی هوا: 1000 وات
توان هر یک لامپ: 60 تا 600 وات
توان کامپیوتر: 60 تا 300 وات
2-موتور برق هیوندای مدل HG1210-IG
مشخصات کلی
-
سوخت مصرفیبنزین
-
ابعادطول: 40، عرض: 22، ارتفاع: 40 سانتیمتر
-
وزن12.1 کیلوگرم
-
چرخندارد
-
میزان صدای تولید شده58 دسی بل
انواع ژنراتور: ژنراتورها انواعی دارند که به بررسی هر یک می پردازیم.
ژنراتورهای آماده به کار
سوخت این نوع ژنراتور، گازوئیل یا بنزین است که به هنگام قطعی برق به طور خودکار شروع به کار می کند. نصب آن ها دائمی است و نیاز به برقکار حرفه ای برای نصب آن هاست که بتواند درباره مجوز شهرداری ، محدودیت نویز و موقعیت مناسب نیز به شما کمک کند. به دلیل انرژی و توان زیاد این ژنراتور بیشتر در مکان های عمومی مانند درمانگاه ها، بیمارستان ها ، ادارات و مراکزی از این دسته، مورد استفاده قرار می گیرند.
- توان خروجی تقریبی این ژنراتو حدود 5000 تا 200.000 است و قیمت بیشتری نسبت به نوع خانگی دارند.
ژنراتورهای پرتاَبل یا قابل حمل
این ژنراتو با بنزین کار می کند، و به همین دلیل برای استفاده باید حداقل دارای 15 متر فاصله با سازه، خانه و درب و پنجره ها باشند زیرا به دلیل سوخت بنزین تولید مونواکسیدکربن می کند که گازی بسیار کشنده است و باید مراقب بود خروجی اگزوز آن رو به خانه نباشد. دستگاه در فضای محصور نباید قرار بگیرد و در فضای باز در هنگام باران باید روی آن پوشیده شود.
- توان خروجی این ژنراتور بین 800 تا 12.500 وات است و قیمت کمتری نسبت به نوع آماده به کار دارند.
ژنراتور اینورتر
طراحی این دستگاه به نحوی است که؛
- بجای کارکردن به صورت دائم و پرقدرت فقط در مواقع نیاز کار کند.
- به دلیل سیستم خروججی و اگزوز پیشرفته، نویز کمتری تولید کند، و بی صداتر از بقیه ژنراتورها باشد.
- پسماند کمتری تولید کند .
به طور کلی این ژنراتور بسیار کارآمدتر از نوع قابل حمل است اما برای اطمینان بیشتر، در مورد رعایت نکات ایمنی باید مانند همان دستگاه قابل حمل عمل کرد. قیمت این دستگاه به مراتب بیشتر از نوع قابل حمل است.
3-موتور برق 0.8 کیلو وات هیوندای مدل HG2010-PG
مشخصات کلی
-
سوخت مصرفیبنزین
-
ابعاد38 × 32 × 34 سانتیمتر
-
وزن21 کیلوگرم
-
چرخندارد
-
میزان صدای تولید شده64 دسی بل
ویژگی هایی که در انواع ژنراتورها قابل توجه است:
- استارت اتوماتیک: با این ویژگی در هنگام قطع برقی نیاز به وجود شما برای روشن کردن دستگاه نیست و خود دستگاه به طور خودکار شروع به برق می کند.
- استارت الکتریکی : در مدل های اینورتر روشن کردن دستگاه تنهابا یک دکمه انجام می گیرد که کار را راحت می کند.
- استارت هندلی: اغلب مدل های پرتابل باید به صورت دستی موتور برق را روشن یا خاموش شود.
- کار با سوخت های مختلف: مدل های پرتابل اکثرا با بنزین کار می کنند اما در برخی از آنان مخزن گازوئیل با خط لوله طبیعی گاز نیز وجود دارد.
- نشانگر سوخت: این نشانگر میزان سوخت دستگاه را به شما نشان می دهد.
- قطع کننده : در جهت عدم آسیب رسیدن به موتور، ژنراتورها مجهز به یک ویژگی به نام قطع کننده هستند که با رسیدن میزان روغن به حداقل، موتور خاموش می شود. این ویژگی در ژنراتورهای ثابت و برخی از مدل ها یرتابل نیز وجود دارد.
- خروجی چندگانه: دو یا چند خروجی امکان استفاده بهتر از انرژی را به شما می دهد که بهتر است برای مواقع خاص از این ویژگی بهره ببرید.
- کلید انتقال بار: با استفاده از این کلید، ژنراتورهای خانگی و پرتابل با یک کابل و به صورت دستی به صفحه جریان متصل می شود. که برای نصب باید آن را به یک برقکار حرفه ای سپرد تا مشکلی برای دستگاه و افراد ایجاد نشود.
نوع سوخت:
- رایج ترین نوع ژنراتورها، انواع بنزینی آن ها هستند، که سوخت آن راحت تر در دسترس است.
نکته : برای نگهداری سوخت به مدت طولانی بادی در تانکر نگهداری، از تثبیت کننده برای خنثی کردن اثر اتانول استفاده شود.
- ژنراتورهای دیزلی چند مزیت دارند؛ 1. مصرف سوخت پایینی دارند. 2. کاربراتور ندارند که همیشه مسدود شود. پیشنهاد ژنراتور برای مصارف خانگی نوع دیزلی ست فقط باید بخاطر داشته باشید تهیه گازوئیل کمی سخت تر از بنزین است.
- ژنراتورهای پروپانی انواع دیگری از ژنراتورها هستند که توانایی تبدیل بنزین به پروپان را دارند.
- و نمونه آخر، ژنراتورهایی هستند که با باطری کار می کنند. باطری یا همان پنل های خورشیدی که نه صدایی دارند و نه آلودگی. تنها ایرادی که به این ژنراتورها وارد است گران بودن، و زمان شارژ طولانی آن هاست به همین دلیل فعلا تنها در کمپینگ کاربرد دارد.
- مخزن سوخت: مخزن اکثر موتور برق ها به آن ها اندازه 7 تا 9 ساعت با کار 50 درصد توان، اجازه کار می دهد که با افزایش توان مصرفی، مدت زمان کار آن ها کمتر و ب کاهش توان مصرفی مدت زمان بیشتر خواهد شد. معمولا مخازن بزرگتر بهتر هستند اما وزن موتور را بالا می برند. البته مخازن پلاستکی با وزن کمتری هم وجود دارند.
- استارت : غیر از استارت های دستی که همان هندل های فنری هستند، موتور برق هایی با استارت ها الکتریکی وجود دارند که قیمت بیشتری نسبت به مدل هندلی دارند اما بسیار بهتر هستند. استارت هایی که باباطری سربی و یا لیتیوم یون کار می کنند.
- آلودگی صوتی : معمولا تولید صدا در ژنراتورهای کوچگ خانگی بسیار کم است آنقدر که از حد مکالمه عادی بین دونفر هم ضعیف تر است. اما موتورهایی با توان 4000 وات به بالا پرصدا هستند و البته موتورهای دیزلی تولید صدای بیشتری از نوع بنزینی دارند.
- سیستم تزریق سوخت الکترونیکی (EFI): با وجود این سیستم ژنراتور دیگر نیازی به کاربراتور و دردسرهای مخصوص به آن ندارد و در هوای سرد نیز به راحتی استارت می خورد.
- کیت چرخ : از آنجایی که موتور برق ها بسیار سنگین هستند داشتن کیت چرخ برای آن ها ضروری است و به این دلیل که همه آن ها کیت چرخ ندارند می توانید به صورت جداگانه کیت را خریداری کنید. طریقه نصب آن ها زیر چرج ژنراتور هم بسیار ساده و کار چند دقیقه است که با بستن ژنراتور به لبه باربند و با کمک یک دوست راحت قابل بستن است.
- میله حمل بارکش: ژنراتورهایی که برای مصارف تجاری یا صنعتی خریداری می شوند معمولا دارای میله های حمل بارکش هستند که برای انتقال به سطوح مرتفع راحت باشند.