راهنمای خرید اینترنتی بهترین مارک ویفر ارزان قیمت
ویفر چیست؟ ویفر را از کجا تهیه کنیم؟ ویفر در انواع شکلاتی، موزی، عسلی، روسی، رنگارنگ، کاراملی، پیپر، ساندو، لوله ای، بایکیت، نظری و… تهیه و عرضه میشود. قبل از خرید اینترنتی بهترین مارک ویفر به بررسی نکات خرید آن میپردازیم:
مقاله پیشنهادی: رنگ موی دوبینا
همه شما با بیسکویت ویفر آشنا هستید . در ادامه به سوال های زیر پاسخ می دهیم : ویفر چیست ؟ آیا ویفر چاق می کند ؟ کالری ویفر چقدر است ؟چطور ویفر درست کنیم ؟ آیا خوردن ویفر در بارداری ضرر دارد ؟
ویفر کاکائویی کوپا با طعم شیری – 40 گرم بسته 12 عددی
در پاسخ به سوال های بالا می گوییم بله اگر از ویفر زیاد استفاده کنید به دلیل وجود روغن جامد در آن چاق کننده است . ویفر ها بسته به طعمی که دارند، کالری های متفاوتی دارند ولی به طور میانگین کالری آن 441 کالری است . خانم های باردار بهتر است ویفر را از رژیم غذایی خود حذف کنند و اگر می خواهند هفته ای فقط یک یا دو عدد ویفر ، مصرف کنند که اگر مصرف نکنند خیلی بهتر است .
مقاله پیشنهادی: مارک رویال کینگ خوبه؟
ویفر شکلاتی مینی بایکیت فندقی شونیز – 500 گرم
برای تهیه ویفر خانگی به یک و نیم لیوان آرد سفید و یک و نیم لیوان شکر احتیاج داریم . ابتدا آرد را تفت می دهیم ، سپس شکر الک شده را به آرد اضافه می کنیم . بعد از آن می توانیم از یک لیوان روغن مایع و یا حتی کره و روغن جامد نیز استفاده کنیم .
مقاله پیشنهادی: ماسک صورت از کجا بخریم
ویفر کاکائویی با کرم پرتقالی کوپا بسته 30 عددی
در صورتی که می خواهید ویفر شما بو و طعم خوبی بگیرد، از طعم مورد نظر 2-3 قطره اسانس اضافه کنید. در مرحله بعد مواد را بر روی یک نان میکادو ریخته ،سپس نان میکادو بعدی را روی مواد بگذارید . این کار را تا 4 لایه نان میکادو ادامه دهید ، به طوری که لایه آخر میکادو باشد . بعد از این که میکادو توسط مواد گرم شد ، آن را با چاقو برش دهید .
مقاله پیشنهادی: بهترین مدل تلویزیون ایکس ویژن
ویفر رنگینک گرجی مقدار 525 گرم بسته ۳۵ عددی
خیلی از شما ممکن است فکر کنید ویفرکاملا امروزی است و قبلا وجود نداشته است در صورتی که این گونه نیست . اولین بار ویفر در قرن هفت توسط هلندی ها معرفی شد. آن ها با ترکیب آرد و کره و شکر ویفر درست می کردند . در حقیقت ابتدا نام ویفر ، ویفل بود ، این نامی بود که توسط هلندی ها و انگلیسی ها رواج پیدا کرد .
مقاله پیشنهادی: مدل دمپایی زنانه
ویفر با کرم کاکائویی فرمند مقدار 80 گرمی
شکل ویفل به صورت گرد بود . آن را به صورت خمیر نازک در یک وسیله انبر مانند می گذاشتند و بر روی هم فشار می دادند . سپس آن را درون تنور قرار داده و بیسکویت این گونه پخته می شود . بیسکویت هایی که این گونه تهیه می شد را ویفل می گفتند . از قرن شانزدهم به بعد اسانس های میوه ای هم به ویفر ها اضافه شدو روانه بازار شدند .
مقاله پیشنهادی: خرید لباس بچه گانه ارزان
ویفر با کرم نارگیل فرمند مقدار 190 گرم
در آن زمان ها از ویفر به عنوان یک میان وعده جدید همراه چای و قهوه استفاده می کردند . مثلا فرانسوی ها در کافه ها به جای شکر ، از عسل استفاده می کردند . در آن دوره با کم و زیاد کردن روغن ، ترد بودن و شکننده بودن ویفر را تعیین می کردند . کودکان بیش تر از بزرگسالان به این بیسکویت خوشمزه علاقه نشان دادند و این باعث شد که کارخانه هایی به تولید ویفر بپردازند .
ویفر شکلاتی مینی بایکیت تلخ شونیز – 500 گرم
برای اولین بار در سال 1860 این محصول به صورت صنعتی در کشور آمریکا تولید شد . در آن زمان برای مردم خیلی عجیب بود یک ماشین می تواند ، بیسکویتی به این خوشمزگی درست کند و با تعجب به کارکرد آن نگاه می کردند .برای تهیه آن ابتدا آرد را به خوبی الک کرده سپس شکر ، آب ، نمک ، روغن ، ترد کننده و مواد افزودنی مجاز و بی کربنات آمونیوم را تهیه می کنند و سپس همه ی این مواد را با هم ترکیب کرده تا خمیر آن حاصل شود .
ویفر با روکش شکلات تلخ کوپا بسته 30 عددی
پس از تهیه خمیر ، آن را درون قالب های مخصوص ریخته و داخل فر و یا تنور با دمای 250 درجه سانتی گراد می گذاریم . بعد از این که رنگ آن تقریبا قهوه ای شد ، به این معناست که پخته است ، سپس آن را از فر در می آوریم . اگر آن ها در قالب مناسب قرار نگرفته باشند و یا میزان روغن و آب و یا آرد آن مناسب نبوده باشد ، شکل قالب را به خود نمی گیرد و به راحتی و با کوچک ترین ضربه می شکند .
ویفر با کرم کاکائویی فرمند – 190 گرم
برای این که ویفر نشکند ، پس از خارج کردن از فر باید آن ها را در اتاقی به دمای 25 درجه سانتی گراد قرار می دهیم . بعد از این مرحله نوبت کرم زدن به ویفر هاست . کرم تشکیل شده از : شیر خشک ، روغن ، شکر نرم شده ، نمک ، پودر نارگیل ، فندق له شده و … می باشد . برای اینکه کرم پوکی داشته باشیم ، دستگاه هایی ساخته شده است که هنگام ترکیب مواد اولیه کرم ، حباب های هوا را به داخل دستگاه می فرستند .
مینی ویفر اترنو شونیز – 500 گرمی
پس از این مرحله نوبت قرار گیری کرم روی ویفر هاست . در این مرحله ویفر ها را بر روی ورقه های دستگاه قرار داده ، دستگاه می چرخد و کرم از یک محفظه بر روی ویفر ها ریخته می شود ، سپس ویفر ها از زیر غلطک عبور می کنند و به این ترتیب کرم بر روی ویفر می چسبد . پس از این مرحله برای چسبندگی بهتر ، باد خنکی به ویفر می دهیم و آن ها را برش می زنیم. در نهایت ویفر های برش زده را بسته بندی می کنیم .
ویفر با کرم موز فرمند مقدار 190 گرمی
ویفر ها در طعم ها و اسانس های مختلفی وجود دارد ، حتی گاهی اوقات بر روی ویفر ها شکلات تخته ای ذوب شده می ریزند . عواملی که در ترد شدن ویفر نقش دارند عبارتند از : مواد به کار رفته در ویفر و میزان حرارتی که به ویفر داده می شود .
ویژگی های ویفر با کیفیت و استاندارد
یک ویفر مرغوب باید بو و طعم مطبوعی داشته باشد . وزن نان آن با وزن کرم باید تقریبا برابر باشد و هم چنین بسته بندی مناسبی داشته باشد . داشتن یک بسته بندی مناسب ضروری است و باید به گونه ای باشد که مانع از ورود رطوبت ، آب و یا هوا به داخل آن شود . بعضی از افراد تصور میکنند که چون ویفر از لحاظ وزنی سبک است ، می توانند آن را با خیال راحت استفاده کنند و چاق نخواهند شد ، در صورتی که این گونه نیست .
ویفر کاکائویی با کرم نارگیلی کوپا مقدار 32 گرم
درست است که ویفر از لحاظ وزنی سبک تر از بیسکویت های سبوس دار است ، بنابراین کالری کم تری دارد ، اما به دلیل اینکه از روغن جامد برای تولید آن استفاده می شود مصرف زیاد آن توصیه نمی شود . اگر به وزن های مساوی ویفر و بیسکویت سبوس دار داشته باشیم ، بیسکویت سبوس دار بسیار پر خاصیت تر از ویفر است و یکی از دلایل آن داشتن فیبر زیاد است اما ویفر فراوان از روغن جامد است .
ویفر تامبی کوپا با طعم وانیل – 18 گرم بسته 30 عددی
پس این تصور که ویفر کالری کمتری دارد و می توانیم با خیال راحت مصرف کنیم ، تفکری اشتباه است . مصرف ویفر برای کودکانی که به تازگی غذایی غیر از شیر مادر می خورند هم مناسب نیست . به این دلیل که ممکن است برای آنها مشکل گوارشی ایجاد کند ، اما اگر به صورت دائمی مصرف نشود مشکلی ایجاد نمی کند . افرادی که رژیم غذایی لاغری دارند برای مصرف ویفر باید با پزشک تغذیه خود مشورت کنند .