چگونه سس آلفردو درست کنیم؟
چگونه سس آلفردو درست کنیم؟ سس آلفردو با موادی همچون شیر، خامه، ماست، قارچ، آرد و… تهیه میشود که وجود آن و خوش طعم بودن آن برای افراد دوستدار پاستا حیاتی است.
آیا می توانم خودم در خانه سس آلفردو به خوبی رستوران ها درست کنم
پاستا یکی از خوراکی های محبوب است.
همه افراد پاستا دوست دارند و وقتی به رستوران می روند پاستا سفارش می دهند.
مقاله پیشنهادی: قیمت ترازوی وزن کشی
ما انواع مختلف پاستا داریم که با مواد مختلف درست می شوند.
یکی از انواع پاستا، پاستای آلفردو است.
پنیر موزارلا گیلاسی کاله مقدار 150 گرم
پاستا بسیار خوشمزه است و طرفداران زیادی دارد.
مواد اصلی تشکیل دهنده پاستای آلفردو مرغ و قارچ است.
مقاله پیشنهادی: خرید پکیج بوتان
درست کردن پاستا آلفردو بستگی به درست کردن سس آلفردو دارد و شما باید بتوانید سس آلفردو رو به خوبی درست کنید
با ما همراه باشید تا طرز تهیه سس آلفردو و پاستا آلفردو را به شما آموزش بدهیم.
مقاله پیشنهادی: چگونه گلدان گل را عوض کنیم
مواد لازم برای درست کردن پاستای آلفردو شامل موارد زیر است:
پاستا ،مرغ،پنیر موزارلا،پنیر گودا،پنیر چدار،خامه صبحانه،پنیر پارمسان،قارچ،نمک،فلفل،سیر،پیاز،آویشن،پودر پاپریکا ،آرد سفید،شیر،کره،روغن زیتون
پاستا هفت غله فرمی پنه زرماکارون سمولینا پلاس – 400 گرم
سینه مرغ بی استخوان مهیا پروتئین – 1.8 کیلوگرم
پنیر ورقه ای گودا کاله – 180 گرم
اینکه از مواد بالا چه مقدار نیاز دارید بستگی به تعداد نفراتی که می خواهید برای آن ها پاستا آلفردو درست کنید دارد.
ابتدا یک قابلمه بردارید و داخل آن تا نصفه آب بریزید و به مقدار دو الی سه پیمانه نمک داخل آن بریزید و اجازه دهید که جوش بیاید.
مقاله پیشنهادی: خرید بیگودی کلاسیک
نمک دریایی ید دار دلفین مدل N 900D وزن 900 گرم
وقتی که آب و نمک به جوش آمد داخل آن پاستا ها را بریزید و اجازه بدهید که ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل آب بماند و بجوشد تا نرم شود.
شما می توانید از انواع مختلف شکل دار پاستاها استفاده کنید.
مقاله پیشنهادی: چنگال زیتون خوری
وقتی که پاستاها را در آب جوش ریختید، به سراغ درست کردن سس آلفردو بروید.
ابتدا یک ماهیتابه بزرگ بردارید و داخل آن روغن زیتون بریزید و اجازه دهید کمی داغ شود و پیاز نگینی ریز و چند حبه سیر له شده را داخل آن بریزید.
روغن زیتون فرابکر کریستال طلایی – 250 میلی لیتر
پیاز زرد Fresh وزن 1 کیلوگرم
سیر خشک Fresh مقدار 500 گرم
وقتی که پیاز ها سبک شد و طلایی شد، نوبت اضافه کردن مرغ ها می باشد.
شما باید سینه یا فیله مرغ را به قطعات کوچک مربعی و مستطیلی برش دهید و آن ها را داخل سیر و پیاز ها بریزید و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه تفت دهید.
مقاله پیشنهادی: وافل عسلی سوربن
وقتی که مرغ ها به خوبی پخت، شما باید قارچ هایی که آن ها را ورقه ورقه خرد کرده اید به مخلوط مرغ و پیاز ها اضافه کنید.
به مدت ۳ الی ۵ دقیقه صبر کنید تا قارچ ها نرم شوند و سپس زیر حرارت را خاموش کنید.
حالا به سراغ درست کردن سس آلفردو میرویم و برای درست کردن این سس باید ۲ الی ۳ قاشق آرد سفید را داخل ماهیتابه داغ بریزید و کمی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.
آرد سفید گندم رشد مقدار 900 گرم
سپس یک لیوان شیر را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید و ۲۰۰ گرم کره به آن ها اضافه کنید.
شیر نیم چرب ارگانیک کوهپناه مقدار 940 میلی لیتر
وقتی که شیر شروع به جوشیدن کرد و کمی غلیظ شد میتوانید خامه ی صبحانه را به آن اضافه کنید و باز هم به خوبی هم بزنید تا ترکیب یک دست و لطیفی به دست بیاید.
خامه صبحانه کاله حجم 200 میلی لیتر
۲ الی ۳ دقیقه خامه و شیر را با هم به خوبی مخلوط کنید و اجازه دهید که کمی بجوشد و سپس پنیر موزارلا را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
بعد از اضافه کردن پنیر موزارلا به سراغ پنیر گودا بروید و چند ورقه پنیر گودا به آن اضافه کنید و اجازه بدهید تا کاملاً در مخلوط شیر و آرد و خامه صبحانه حل شود.
سپس کمی پنیر چدار نیز به ترکیب اضافه کنید و باز هم اجازه بدهید که دو الی سه دقیقه با دیگر مواد مخلوط شود.
پنیر ورقه ای چدار کاله مقدار 180گرم
و در آخر هم کمی پنیر پارمسان به مخلوط اضافه کنید و اجازه بدهید که سس شما ۵ دقیقه روی حرارت بجوشد تا کمی غلیظ شود.
پنیر ورقه ای پارمسان کاله مقدار 180گرم
غلظت سسالفردو باید نه خیلی شل باشد و نه خیلی سفت و اگر غلظت سس شما خیلی رقیق باشد باید آن را روی حرارت قرار دهید تا غلیظ تر شود و اگر سس شما خیلی غلیظ شده است میتوانید کمی شیر به آن اضافه کنید تا رقیق تر شود.
حالا وقت اضافه کردن ادویه ها به سس است.
در ابتدا باید نمک به سس اضافه کنید و به مقدار لازم نمک داخل سس بریزید.
بعد از اضافه کردن نمک شما باید فلفل اضافه کنید ولی باید این نکته را به شما بگوییم که اضافه کردن فلفل به داخل پاستا آلفردو کاملا اختیاری است و اگر شما غذاهای تند دوست دارید می توانید فلفل بیشتری در سس خود بریزید ولی اگر به غذاهای تند علاقه ندارید و دوست ندارید، می توانید مقدار کمتری فلفل به غذای خود بزنید یا از اصلا فلفل داخل سس آلفردو نریزید.
فلفل قرمز ترکی پول بیبر ضامن – 100 گرم
بعد باید مقداری آویشن به سس اضافه کنید.
پودر آویشن زبانزد – 120 گرم
آویشن باعث خوشبو تر شدن سس شما می شود.
هم چنین می توانید تخم گشنیز را آسیاب کنید و مقداری تخم گشنیز هم به ترکیبات اضافه کنید.
پودر تخم گشنیز ضامن – 100 گرم
پودر پاپریکا یکی از ادویه های بسیار خوشمزه است که غذای شما را خوش طعم میکند.
اورگانو نیز یکی از ادویه های بسیار خوب است و غذای شما را خوش طعم و خوش عطر می کند.
و در کل شما می توانید هر ادویه ای که دوست دارید به سس آلفردو اضافه کنید.
مثلا اگر سیر تازه نداشتید می توانید مقداری پودر سیر داخل سس آلفردو بریزید.
و حتی برای خوشبو تر شدن سس آلفردو می توانید مقداری پودر پیاز نیز داخل سس بریزید.
وقتی که همه ادویه ها را به سس اضافه کردید آن ها را به خوبی هم بزنید تا ادویهها به خرد سس برود و سپس مرغ و قارچ ها را به سس اضافه کنید و به خوبی هم بزنید، تا مرغ و قارچ ها کاملاً داخل سس قرار بگیرند و طعم و مزه خود را به سس بدهند.
پنیر موزارلا رشته ای کاله مقدار 90 گرم
حالا به سراغ پاستا هایی که آن ها را در آب جوش قرار داده اید بروید و وقتی که آنها نرم شدند آن ها را از داخل آب در بیاورید و آبکش کنید.
پاستا را داخل مخلوط سس و مرغ و قارچ ها بریزید و به خوبی هم بزنید.
مقدار کمی از آبی که پاستا ها را درآن پخته اید داخل مخلوط پاستا ها و مرغ و قارچ بریزید.
این کار باعث میشود که پاستای آلفردو شما هم خوشمزه تر شوند و هم قوام و غلظت بیش تری داشته باشد.
حالا زیر حرارت را کم کنید و اجازه بدهید که سسالفردو به خوبی با مرغ و قارچ و پاستا ها ترکیب شود و اگر دیدید که مخلوط شما خیلی سفت شده می توانید یک مقدار کم شیر به آن اضافه کنید تا کمی رقیق تر شود.
و اگر سس شما خیلی رقیق است باید زیر حرارت را زیاد کنید تا شروع به جوشیدن کند و سفت شود.
پنیر پیتزا موزارلا 202 – 2 کیلوگرم
در آخر شما می توانید چند ورقه دیگر پنیر گودا به پاستا اضافه کنید و مقداری پنیر موزارلا نیز داخل آن بریزید و ۵ دقیقه ی دیگر صبر کنید تا پنیرها آب شوند و سپس حرارت را خاموش کنید.
حالا پاستا آلفردو ی شما آماده است و شما می توانید آن را داخل ظرف خود بریزید و مقداری پنیر پارمسان ردی آن بریزید و با پنیر پارمسان آن را تزیین کنید.
حتی می توانید از مقدار کمی جعفری خرد شده یا ریحان برای تزیین پاستا استفاده کنید.
و در نهایت پاستای آلفردو شما آماده است.
اگر می خواهید این غذا را رژیمی طرز درست کنید میتوانید مقداری کم تری پنیر یا کره داخل سس آلفردو بریزید یا اصلا پنیر و کره داخل سس آلفردو نریزید و سس آلفردو را فقط با آرد و شیر و کمی خامه صبحانه درست کنید.
به این صورت که آرد را داخل ماهیتابه کمی تفت بدهید و وقتی که خامی آرد گرفته شد یک لیوان شیر به آن اضافه کنید و اجازه دهید که شروع به جوشیدن کند و سپس به اندازه یک الی دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه در آن اضافه کنید و وقتی که سس آلفردو غلیظ شد پاستا ها و مرغ و قارچ را به آن اضافه کنید.
پنیر تازه موزارلا کاله مدل گیلاسی – 500 گرم
همچنین اضافه کردن ادویه ها به سس آلفردو کاملاً سلیقهای است و شما می توانید هر ادویه ای که دوست دارید به سس آلفردو اضافه کنید.
باید بدانید که چیزی که باعث خوشمزه شدن سس آلفردو و پاستا ی آلفردو میشود عطر سیر و پیاز داخل آن است و اگر شما سیر و پیاز تازه در خانه ندارید حتماً از پودر پیاز و پودر سیر استفاده کنید.
پنیر موزارلا و پنیر گودا و چدار باعث خوشمزه تر شدن و کش آمدن سس شما می شود،ولی شما می توانید برای این که سس شما رژیمی تر شود مقدار کمتری از این ها داخل سس بریزید یا اینکه اصلاً نریزید.
و در مورد غلظت سس نیز همانطور که گفتیم سس شما نه باید خیلی غلیظ باشد و خیلی رقیق.
همچنین شما می توانید برای خوش عطر شدن پاستا آلفردو یک یا دو عدد برگ بو نیز داخل مخلوط مرغ و قارچ بیندازید و موقع سرو پاستا ، آن را خارج کنید.
درست کردن سس آلفردو و پاستا آلفردو کار سختی نیست و فقط اصول و قواعدی دارد که اگر آن ها را بدانید می توانید سس آلفردو خیلی خوشمزه ای درست کنید.
پس اگر قصد درست کردن پاستا آلفردو دارید و دوست دارید که خودتان در منزل یک پاستا با کیفیت و طعم پاستا های رستورانی درست کنید، حتماً به نکاتی که در بالا برای شما توضیح دادیم، توجه کافی را داشته باشید و به کمک روش پختی که به شما آموزش دادیم یک پاستا آلفردو ی خیلی خوشمزه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.