خوراکی ‌ها

چگونه سس آلفردو درست کنیم؟

چگونه سس آلفردو درست کنیم؟ سس آلفردو با موادی همچون شیر، خامه، ماست، قارچ، آرد و… تهیه میشود که وجود آن و خوش طعم بودن آن برای افراد دوستدار پاستا حیاتی است.

آیا می توانم خودم در خانه سس آلفردو به خوبی رستوران ها درست کنم

پاستا یکی از خوراکی های محبوب است.

همه افراد پاستا دوست دارند و وقتی به رستوران می روند پاستا سفارش می دهند.

مقاله پیشنهادی: قیمت ترازوی وزن کشی

ما انواع مختلف پاستا داریم که با مواد مختلف درست می شوند.

یکی از انواع پاستا، پاستای آلفردو است.

پنیر موزارلا گیلاسی کاله مقدار 150 گرم

چگونه سس آلفردو درست کنیم؟
وزن
150 گرم
ابعاد بسته‌بندی
14 × 14 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
49/10122
شکل ماده غذایی
قالبی
نوع بسته‌بندی
وکیوم
میزان چربی
پرچرب
سایر توضیحات
- پنیر موزارلا گیلاسی شامل 18 درصد چربی
- ارزش غذایی هر سهم پنیر (30 گرم):
انرژی: 77.34 کیلوکالری
چربی: 5.4 گرم
نمک: 0.15 گرم
اسیدهای چرب ترانس: 0.05 گرم
- فاقد قند

پاستا بسیار خوشمزه است و طرفداران زیادی دارد.

مواد اصلی تشکیل دهنده پاستای آلفردو مرغ و قارچ است.

مقاله پیشنهادی: خرید پکیج بوتان

درست کردن پاستا آلفردو بستگی به درست کردن سس آلفردو دارد و شما باید بتوانید سس آلفردو رو به خوبی درست کنید‌

با ما همراه باشید تا طرز تهیه سس آلفردو و پاستا آلفردو را به شما آموزش بدهیم.

مقاله پیشنهادی: چگونه گلدان گل را عوض کنیم

مواد لازم برای درست کردن پاستای آلفردو شامل موارد زیر است:

پاستا ،مرغ،پنیر موزارلا،پنیر گودا،پنیر چدار،خامه صبحانه،پنیر پارمسان،قارچ،نمک،فلفل،سیر،پیاز،آویشن،پودر پاپریکا ،آرد سفید،شیر،کره،روغن زیتون

پاستا هفت غله فرمی پنه زرماکارون سمولینا پلاس – 400 گرم

چگونه سس آلفردو درست کنیم؟
وزن بسته‌بندی
400 گرم
ابعاد بسته‌بندی
14x20x6 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
23448/56
زمان پخت
9-11 دقیقه
ارگانیک
بله
مواد تشکیل‌دهنده
آرد گندم
سایر توضیحات
- منبع فیبر، دارای پروتئین با ارزش تغذیه ای بالا، منبع مواد معدنی فسفر، منگنز، منیزیم، روی
- مواد تشکیل دهنده : سمولینای گندم، آرد چاودار، آرد جو، آرد کینوآ، آرد یولاف، آرد برنج، آرد ذرت، گلوتن، فیبر گندم، آب.

سینه مرغ بی استخوان مهیا پروتئین – 1.8 کیلوگرم

چگونه سس آلفردو درست کنیم؟
وزن
1.8 کیلوگرم
وزن بسته‌بندی
1.840 کیلوگرم
ابعاد بسته‌بندی
27 × 18 × 6 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
IVC913961227824900
طعم
ساده
قطعات گوشت
سینه
سایر توضیحات
هر بسته از این محصول مهیا پروتئین دارای 4 عدد سینه بی استخوان است که هر عدد سینه پاک شده ، وزنی حدود 400 الی 450 گرم دارد
این محصول از سینه کامل مرغ ، بدون استخوان گرید A تهیه می گردد

پنیر ورقه ای گودا کاله – 180 گرم

چگونه سس آلفردو درست کنیم؟
وزن
180 گرم
ابعاد بسته‌بندی
12.5 × 9.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
49/10250
شکل ماده غذایی
ورقه‌ای
نوع بسته‌بندی
وکیوم
میزان چربی
پرچرب

اینکه از مواد بالا چه مقدار نیاز دارید بستگی به تعداد نفراتی که می خواهید برای آن ها پاستا‌ آلفردو درست کنید دارد.

ابتدا یک قابلمه بردارید و داخل آن تا نصفه آب بریزید و به مقدار دو الی سه پیمانه نمک داخل آن بریزید و اجازه دهید که جوش بیاید.

مقاله پیشنهادی: خرید بیگودی کلاسیک

نمک دریایی ید دار دلفین مدل N 900D وزن 900 گرم

چگونه سس آلفردو درست کنیم؟
وزن
900 گرم
ابعاد بسته‌بندی
18×15×5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
23/12208
سایر توضیحات
نمک دانه درشت دریایی دلفین

وقتی که آب و نمک به جوش آمد داخل آن پاستا ها را بریزید و اجازه بدهید که ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل آب بماند و بجوشد تا نرم شود.

شما می توانید از انواع مختلف شکل دار پاستاها استفاده کنید.

مقاله پیشنهادی: چنگال زیتون خوری

وقتی که پاستاها را در آب جوش ریختید، به سراغ درست کردن سس آلفردو بروید.

ابتدا یک ماهیتابه بزرگ بردارید و داخل آن روغن زیتون بریزید و اجازه دهید کمی داغ شود و پیاز نگینی ریز و چند حبه سیر له شده را داخل آن بریزید.

روغن زیتون فرابکر کریستال طلایی – 250 میلی لیتر

چگونه سس آلفردو درست کنیم؟
وزن
0.225 کیلوگرم
شماره پروانه بهداشت
45/ظ/1279
حجم
0.250 لیتر
ارگانیک
بله
نوع بسته‌بندی
شیشه
حالت روغن
مایع
موارد استفاده
سالاد و پخت و پز
نوع روغن
زیتون

پیاز زرد Fresh وزن 1 کیلوگرم

چگونه سس آلفردو درست کنیم؟
وزن بسته‌بندی
1 کیلوگرم
ابعاد بسته‌بندی
12 × 12 × 15 سانتی‌متر
نوع بسته‌بندی
ظرف پلاستیکی
نوع صیفی و سبزیجات
پیاز
سایر توضیحات
پیاز زرد درجه یک فله و بدون بسته‌بندی
اندازه کوچک

سیر خشک Fresh مقدار 500 گرم

چگونه سس آلفردو درست کنیم؟
وزن
0.5 کیلوگرم
وزن بسته‌بندی
0.512 کیلوگرم
ابعاد بسته‌بندی
13 × 10 × 6 سانتی‌متر

وقتی که پیاز ها سبک شد و طلایی شد، نوبت اضافه کردن مرغ ها می باشد‌.

شما باید سینه یا فیله مرغ را به قطعات کوچک مربعی و مستطیلی برش دهید و آن ها را داخل سیر و پیاز ها بریزید و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه تفت دهید.

مقاله پیشنهادی: وافل عسلی سوربن

وقتی که مرغ ها به خوبی پخت، شما باید قارچ هایی که آن ها را ورقه ورقه خرد کرده اید به مخلوط مرغ و پیاز ها اضافه کنید.

قارچ سفید فله درجه یک – 7 کیلوگرم

چگونه سس آلفردو درست کنیم؟
وزن
7 کیلوگرم

به مدت ۳ الی ۵ دقیقه صبر کنید تا قارچ ها نرم شوند و سپس زیر حرارت را خاموش کنید.

حالا به سراغ درست کردن سس آلفردو می‌رویم و برای درست کردن این سس باید ۲ الی ۳ قاشق آرد سفید را داخل ماهیتابه داغ بریزید و کمی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.

آرد سفید گندم رشد مقدار 900 گرم

چگونه سس آلفردو درست کنیم؟
وزن بسته‌بندی
958 گرم
ابعاد بسته‌بندی
26.5 × 19 × 8 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
35/12890

سپس یک لیوان شیر را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید و ۲۰۰ گرم کره به آن ها اضافه کنید.

شیر نیم چرب ارگانیک کوهپناه مقدار 940 میلی لیتر

چگونه سس آلفردو درست کنیم؟
حجم
0.94 لیتر
طعم
ساده
شماره پروانه بهداشت
13/12224
ارگانیک
بله
نوع بسته‌بندی
بطری
موارد استفاده
خانواده
میزان چربی
نیم‌چرب
نوع شیر
گاوی
فرآیند حرارتی
پاستوریزه , هموژنیزه

وقتی که شیر شروع به جوشیدن کرد و کمی غلیظ شد می‌توانید خامه ی صبحانه را به آن اضافه کنید و باز هم به خوبی هم بزنید تا ترکیب یک دست و لطیفی به دست بیاید.

خامه صبحانه کاله حجم 200 میلی لیتر

چگونه سس آلفردو درست کنیم؟
وزن بسته‌بندی
200 گرم
ابعاد بسته‌بندی
4 × 6 × 13 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
49/11661
طعم
ساده
سایر توضیحات
خامه سبک فرادما
ترکیبات: خامه پاستوریزه، شیر بدون چربی، قوام دهنده
ارزش غذایی در هر 15 میلی لیتر:
انرژی: 30 کیلوکالری
قند: 0.3 گرم
چربی: 3 گرم
نمک: 0.03 گرم
اسیدهای چرب ترانس: 0.06 گرم

۲ الی ۳ دقیقه خامه و شیر را با هم به خوبی مخلوط کنید و اجازه دهید که کمی بجوشد و سپس پنیر موزارلا را به آن اضافه کنید و هم بزنید‌.

بعد از اضافه کردن پنیر موزارلا به سراغ پنیر گودا بروید و چند ورقه پنیر گودا به آن اضافه کنید و اجازه بدهید تا کاملاً در مخلوط شیر و آرد و خامه صبحانه حل  شود‌.

سپس کمی پنیر چدار نیز به ترکیب اضافه کنید و باز هم اجازه بدهید که دو الی سه دقیقه با دیگر مواد مخلوط شود‌.

پنیر ورقه ای چدار کاله مقدار 180گرم

چگونه سس آلفردو درست کنیم؟
وزن
180 گرم
ابعاد بسته‌بندی
10 × 12 × 2 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
49/11260
شکل ماده غذایی
ورقه‌ای
نوع بسته‌بندی
وکیوم
میزان چربی
پرچرب

و در آخر هم کمی پنیر پارمسان به مخلوط اضافه کنید و اجازه بدهید که سس شما ۵ دقیقه روی حرارت بجوشد تا کمی غلیظ شود.

پنیر ورقه ای پارمسان کاله مقدار 180گرم

چگونه سس آلفردو درست کنیم؟
وزن
180 گرم
ابعاد بسته‌بندی
10 × 12 × 2 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
49/11243
روش نگهداری
یخچال
شکل ماده غذایی
ورقه ای
نوع بسته‌بندی
وکیوم
میزان چربی
پرچرب

غلظت سس‌الفردو باید نه خیلی شل باشد و نه خیلی سفت و اگر غلظت سس شما خیلی رقیق باشد باید آن را روی حرارت قرار دهید تا غلیظ تر شود و اگر سس شما خیلی غلیظ شده است می‌توانید کمی شیر به آن اضافه کنید تا رقیق تر شود.

حالا وقت اضافه کردن ادویه ها به سس است.

در ابتدا باید نمک به سس اضافه کنید و به مقدار لازم نمک داخل سس بریزید.

بعد از اضافه کردن نمک شما باید فلفل اضافه کنید ولی باید این نکته را به شما بگوییم که اضافه کردن فلفل به داخل پاستا آلفردو کاملا اختیاری است و اگر شما غذاهای تند دوست دارید می توانید فلفل بیشتری در سس خود بریزید ولی اگر به غذاهای تند علاقه ندارید و دوست ندارید، می توانید مقدار کمتری فلفل به غذای خود بزنید یا از اصلا فلفل داخل سس آلفردو نریزید.

فلفل قرمز ترکی پول بیبر ضامن – 100 گرم

چگونه سس آلفردو درست کنیم؟
وزن
100 گرم
ابعاد بسته‌بندی
5×6×11 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
50/10332
شکل ماده غذایی
گرانول
سایر توضیحات
تهیه شده از بهترین مواد اولیه
با کیفیت و درجه یک
درب نمك پاشي
حاوی آنتی اکسیدان و مواد معدنی بالا
طعم دهنده ، رنگ دهنده و عطر دهنده غذا
مناسب جهت تهيه انواع غذا الخصوص در کباب ها ، استیک ، سالاد و سرخ کردنی ها

بعد باید مقداری آویشن به سس اضافه کنید.

پودر آویشن زبانزد – 120 گرم

چگونه سس آلفردو درست کنیم؟
وزن
120 گرم
ابعاد بسته‌بندی
20x15x3 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
39/1361-9
ارگانیک
بله
شکل ماده غذایی
پودر

آویشن باعث خوشبو تر شدن سس شما می شود.

هم چنین می توانید تخم گشنیز را آسیاب کنید و مقداری تخم گشنیز هم به ترکیبات اضافه کنید.

پودر تخم گشنیز ضامن – 100 گرم

چگونه سس آلفردو درست کنیم؟
وزن
100 گرم
ابعاد بسته‌بندی
6×5×11 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
50/10332
سایر توضیحات
تهیه شده از بهترین مواد اولیه
با کیفیت و درجه یک
درب نمك پاشي
بسیار معطر و خوش طعم
جهت استفاده در انواع خورشت ها ، سوپ ها ، شرینی جات و...

پودر پاپریکا یکی از ادویه های بسیار خوشمزه است که غذای شما را خوش طعم می‌کند.

اورگانو نیز یکی از ادویه های بسیار خوب است و غذای شما را خوش طعم و خوش عطر می کند.

و در کل شما می توانید هر ادویه ای که دوست دارید به سس آلفردو اضافه کنید.

مثلا اگر سیر تازه نداشتید می توانید مقداری پودر سیر داخل سس آلفردو بریزید.

و حتی برای خوشبو تر شدن سس آلفردو می توانید مقداری پودر پیاز نیز داخل سس بریزید.

وقتی که همه ادویه ها را به سس اضافه کردید آن ها را به خوبی هم بزنید تا ادویه‌ها به خرد سس برود و سپس مرغ و قارچ ها را به سس اضافه کنید و به خوبی هم بزنید، تا مرغ و قارچ ها کاملاً داخل سس قرار بگیرند و طعم و مزه خود را به سس بدهند.

پنیر موزارلا رشته ای کاله مقدار 90 گرم

چگونه سس آلفردو درست کنیم؟
وزن
90 گرم
ابعاد بسته‌بندی
14 × 14 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
49/10122
شکل ماده غذایی
رشته‌ای
میزان چربی
پرچرب

حالا به سراغ پاستا هایی که آن ها را در آب جوش قرار داده اید بروید و وقتی که آنها نرم شدند آن ها را از داخل آب در بیاورید و آبکش کنید.

پاستا را داخل مخلوط سس و مرغ و قارچ ها بریزید و به خوبی هم بزنید.

مقدار کمی از آبی که پاستا ها را درآن پخته اید داخل مخلوط پاستا ها و مرغ و قارچ بریزید.

این کار باعث می‌شود که پاستای آلفردو شما هم خوشمزه تر شوند و هم قوام و غلظت بیش تری داشته باشد.

حالا زیر حرارت را کم کنید و اجازه بدهید که سس‌الفردو به خوبی با  مرغ و قارچ و پاستا ها ترکیب شود و اگر دیدید که مخلوط شما خیلی سفت شده می توانید یک مقدار کم شیر به آن اضافه کنید تا کمی رقیق تر شود.

و اگر سس شما خیلی رقیق است باید زیر حرارت را زیاد کنید تا شروع به جوشیدن کند و سفت شود‌‌.

پنیر پیتزا موزارلا 202 – 2 کیلوگرم

چگونه سس آلفردو درست کنیم؟
وزن
2000 گرم
ابعاد بسته‌بندی
35 × 4 × 25 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
56/17170
شکل ماده غذایی
رنده‌شده
میزان چربی
پرچرب
سایر توضیحات
ارزش غذایی برای هر برش پنیر موزارلا معادل 30 گرم:
انرژی: 122.7 کیلوکالری
قند: 0 گرم
چربی: 11.1 گرم
نمک: 0.21 گرم
اسیدهای چرب ترانس: 0.9 گرم

در آخر شما می توانید چند ورقه دیگر پنیر گودا به پاستا اضافه کنید و مقداری پنیر موزارلا نیز داخل آن بریزید و ۵ دقیقه ی دیگر صبر کنید تا پنیرها آب شوند و سپس حرارت را خاموش کنید.

حالا پاستا‌ آلفردو ی شما آماده است و شما می توانید آن را داخل ظرف خود بریزید و مقداری پنیر پارمسان ردی آن بریزید و با پنیر پارمسان آن را تزیین کنید.

حتی می توانید از مقدار کمی جعفری خرد شده یا ریحان برای تزیین پاستا استفاده کنید.

و در نهایت پاستای آلفردو شما آماده است.

اگر می خواهید این غذا را رژیمی طرز درست کنید می‌توانید مقداری کم تری پنیر یا کره داخل سس آلفردو بریزید یا اصلا پنیر و کره داخل سس آلفردو نریزید و سس آلفردو را فقط با آرد و شیر و کمی خامه صبحانه درست کنید.

به این صورت که آرد را داخل ماهیتابه کمی تفت بدهید و وقتی که خامی آرد گرفته شد یک لیوان شیر به آن اضافه کنید و اجازه دهید که شروع به جوشیدن کند و سپس به اندازه یک الی دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه در آن اضافه کنید و وقتی که سس آلفردو غلیظ شد پاستا ها و مرغ و قارچ را به آن اضافه کنید.

پنیر تازه موزارلا کاله مدل گیلاسی – 500 گرم

چگونه سس آلفردو درست کنیم؟
وزن
500 گرم
ابعاد بسته‌بندی
13 × 9 × 4 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
49/10122
شکل ماده غذایی
مایع
نوع بسته‌بندی
پلاستیک
میزان چربی
نسبتا چرب
سایر توضیحات
- پنیر موزارلا گیلاسی مخصوص سالاد شامل 18 درصد چربی
- ارزش غذایی هر سهم پنیر (30 گرم):
انرژی: 75.24 کیلوکالری
قند: 0.06 گرم
چربی: 5.4 گرم
نمک: 0.15 گرم
اسیدهای چرب ترانس: 0.05 گرم

همچنین اضافه کردن ادویه ها به سس آلفردو کاملاً سلیقه‌ای است و شما می توانید هر ادویه ای که دوست دارید به سس آلفردو اضافه کنید.

باید بدانید که چیزی که باعث خوشمزه شدن سس آلفردو و پاستا ی آلفردو می‌شود عطر سیر و پیاز داخل آن است و اگر شما سیر و پیاز تازه در خانه ندارید حتماً از پودر پیاز و پودر سیر استفاده کنید.

پنیر موزارلا و پنیر گودا و چدار باعث خوشمزه تر شدن و کش آمدن سس شما می شود،ولی شما می توانید برای این که سس شما رژیمی تر شود مقدار کمتری از این ها داخل سس بریزید یا اینکه اصلاً نریزید.

و در مورد غلظت سس نیز همانطور که گفتیم سس شما نه باید خیلی غلیظ باشد و خیلی رقیق.

همچنین شما می توانید برای خوش عطر شدن پاستا آلفردو یک یا دو عدد برگ بو نیز داخل مخلوط مرغ و قارچ بیندازید و موقع سرو پاستا ، آن را خارج کنید‌.

درست کردن سس آلفردو و پاستا آلفردو کار سختی نیست و فقط اصول و قواعدی دارد که اگر آن ها را بدانید می توانید سس آلفردو خیلی خوشمزه ای درست کنید.

پس اگر قصد درست کردن پاستا آلفردو دارید و دوست دارید که خودتان در منزل یک پاستا با کیفیت و طعم پاستا های رستورانی درست کنید، حتماً به نکاتی که در بالا برای شما توضیح دادیم، توجه کافی را داشته باشید و به کمک روش پختی که به شما آموزش دادیم یک پاستا آلفردو ی خیلی خوشمزه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن