تکنولوژی

چگونه سس قارچ درست کنیم؟

چگونه سس قارچ درست کنیم؟سس قارچ برای بسیاری از غذاها همچون همبرگر، پیتزا، ماکارونی، پاستا، استیک استفاده میشود. این سس خوشمزه با مواد ساده ای مثل قارچ، مایونز، خامه، کره، آرد و نمک تهیه میشود.

قارچ دکمه ای قارچینو – 800 گرم

چگونه سس قارچ درست کنیم؟
وزن
0.8 کیلوگرم
ابعاد بسته‌بندی
26x8x8 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
07920121403737

سس  چاشنی غلیظی است در طعم ‌‌ها و مزه های متنوع روی غذاهای مختلفی مثل استیک ، پاستا ، ماکارونی. انواع ساندویچ ها ، پیتزا ها ، بیف استراناگوف ، چیکن استراناگوف و ….وقت سرو ریخته میشود .‌ هر غذایی با سس مخصوص اش طعم بی نظیری میگرد .

مقاله پیشنهادی: شیر خشک سگ

انواع سس  مثل سس فلفل ، کچاپ ، خردل ، مایونز ، فرانسوی و… را می توانید به صورت اماده خریداری کنید ولی یکی از  سس های بسیار خوشمزه در بازار یافت نمیشود به غذاهای فست فودی طعم ویژه ای می دهد سس قارچ است .

قارچ دکمه‌ ای کامل ملارد – 400 گرم

چگونه سس قارچ درست کنیم؟
وزن
0.400 کیلوگرم
وزن بسته‌بندی
0.415 کیلوگرم
ابعاد بسته‌بندی
8 × 14 × 17 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
079101211401913
نوع بسته‌بندی
ظرف پلاستیکی
روش نگهداری
یخچال
سایر توضیحات
دمای مناسب برای نگهداری: 4-2 درجه سانتی گراد

برای خوردن  این سس بسیار خوشمزه باید خودتان دست به کار شوید .درست کردن سس قارچ بسیار اسان است و با ریختن ان روی غذا با سرو آن کنار غذا ، تحول زیادی در طعم غذاهای شما به وجود می اید .

مقاله پیشنهادی: بهترین مارک سس مایونز

سس قارچ انواع مختلفی مثل سس قارچ ساده ، سس قارچ با پنیر پیتزا،  سس قارچ و ماست و… دارد . نوع ساده ان طرفداران بیشتری دارد .در این مقاله طرز تهیه انواع سس قارچ را برای شما بیان می کنیم . حتما با یک بار درست کردن طرفدار پر و پا قرص ان میشوید .

شیر کم چرب میهن -950 میلی لیتر

چگونه سس قارچ درست کنیم؟
حجم
0.95 لیتر, 0.95 لیتر
طعم
ساده
شماره پروانه بهداشت
22/13176
نوع بسته‌بندی
بطری
موارد استفاده
خانواده
میزان چربی
کم‌چرب
نوع شیر
گاوی
فرآیند حرارتی
پاستوریزه
سایر توضیحات
ارزش غذایی در 240 میلی‌لیتر (یک لیوان شیر کم‌چرب):
- انرژی: 101 کیلوکالری
- قند: 9.8 گرم
- چربی: 3.6 گرم
- نمک: 0 گرم
- اسیدهای چرب ترانس: 0.00 گرم

طرز تهیه سس قارچ ساده  :

قارچ یکی از منابع پروتیین گیاهی است و خواص زیادی دارد . قارچ را در غذاهای مختلف به ویژه غذاهای فست فودی و سوپ ها استفاده میکنند و همینطور می توان با ان یک سس سفید رنگ خوش طعم درست کرد .برای درست کردن این سس فقط باید مواد اولیه ان را فراهم کنید ، با رعایت نکات و صرف حداکثر نیم ساعت زمان یک سس منحصر به فرد را درست کنید .

مقاله پیشنهادی: خرید اپیلیدی ارزان

کره حیوانی پاستوریزه میهن – 100 گرم

چگونه سس قارچ درست کنیم؟
وزن بسته‌بندی
100 گرم
ابعاد بسته‌بندی
7 × 5 × 2 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
22/12528
سایر توضیحات
کره حیوانی لاکتیکی بدون نمک

مواد لازم برای تهیه سس قارچ

شیر       1 پیمانه

کره        4 قاشق غذاخوری

قارچ خرد شده       150 گرم

آرد سفید گندم        2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه    بسته به اندازه کافی

آرد سفید گندم تستا – 900 گرم

چگونه سس قارچ درست کنیم؟
وزن
900 گرم
وزن بسته‌بندی
905 گرم
ابعاد بسته‌بندی
15x5x28 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
39/13932
شکل ماده غذایی
آرد
ویژگی غلات
بدون گلوتن

طرز تهیه

ابتدا یک تابه متوسط  را روی حرارت متوسط بگذارید ، پس  از ان ۲ قاشق از کره را در تابه بگذارید تا ذوب شود .پس از ذوب شدن کره ، ارد را به ظرف بریزید و ان را تفت دهید تا کره و ارد با هم ترکیب  و یکدست شوند . مرتب هم بزنید تا ته نگیرند .اصلا سعی نکنید از شعله زیاد برای پخت سس استفاده کنید و روی همان حرارت ملایم بماند .

مقاله پیشنهادی: تاپ فیلتر چیست

آرد سفید گندم گلستان – 900 گرم

چگونه سس قارچ درست کنیم؟
وزن بسته‌بندی
900 گرم
ابعاد بسته‌بندی
25 × 5 × 11 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
22/13009
شکل ماده غذایی
پودر
سایر توضیحات
- ارزش غذایی یک پیمانه آرد گندم نول (30 گرم):
- انرژی: 106 کیلو کالری
- قند: 0.21 گرم
- چربی: 0.37 گرم
- نمک: 0 گرم
- اسید های چرب ترانس: 0 گرم

پس از یکدست شدن ارد و کره ، نوبت اضافه کردن شیر است .پس از افزودن شیر حرارت را کمتر کرده و این ترکیب را هم بزنید تا یکدست شود .‌انرا انقدر هم بزنید تا قوان بیاید و غلیظ شود . حالا نمک ، فلفل و سایر ادویه های مورد نظرتان را نیز به این ترکیب بیفزایید .این ترکیب هر چه با حرارت کم پخته شود جا افتاده تر و غلیظ تر میشود . باید غلظت ان همانند ماست شود تا به پخت ان پایان دهید .

مقاله پیشنهادی: قیمت شن بازی

نمک تصفیه کریستاله ید دار گلستان – 180 گرم

چگونه سس قارچ درست کنیم؟
وزن
180 گرم
ابعاد بسته‌بندی
19.5 × 13 × 3 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
22/13226
سایر توضیحات
- نمک تصفیه کریستاله یددار 100 درصد طبیعی

نباید زیاد سفت شود زیرا دوباره با قارچ کمی باید روی حرارت گذاشته شود . سس بسیار سفت و غلیظ اصلا  ایده ال و خوب نیست .حالا که سس اماده شده است به سراغ ماده اصلی آن یعنی قارچ ها برویم . قارچ ها را ابتدا با دستمال کاغذی پاک کنید و سپس  با اب سرد بشویید ، قارچ را در اب نخیسانید یا زیاد نشویید ، زیرا اب مس اندازد . قارچ ها را در هر سایزی که دوست دارید خرد کنید .

مقاله پیشنهادی: اسمارت واچ چی بخرم

فلفل سیاه گلستان مقدار 90 گرم

چگونه سس قارچ درست کنیم؟
وزن
90 گرم
ابعاد بسته‌بندی
13.5 × 4.5 × 4.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
22/12185
شکل ماده غذایی
پودر
سایر توضیحات
- 100 درصد پودر فلفل سیاه

اجازه دهید که کاملا خشک شود و اب ان برود . در. یک تابه دیگر ۲ قاشق کره بریزید .پس از ذوب شدن کره ، قارچها را درون تابه بریزید ، فرصت دهید تا قارچ ها در اثر حرارت دیدن اب می اندازند ،در این مرحله باید شعله را زیاد کنید   تا اب ان تبخیر شود .هنگامی قارچ سرخ شد مقداری نمک به انها بپاشید . حواستان باشد قارچ فقط باید رنگش طلایی شود و بعد از روی شعله برداشته شود نباید رنگش تیره بشود .‌

روغن مایع آفتابگردان حاوی ویتامین دی و ای لادن – 2.7 کیلوگرم

چگونه سس قارچ درست کنیم؟
وزن
2.7 کیلوگرم
شماره پروانه بهداشت
22/13209
حجم
3 لیتر
نوع بسته‌بندی
بطری
حالت روغن
مایع
موارد استفاده
سالاد و پخت و پز
نوع روغن
آفتابگردان
شناسه کالا
2220059561813
سایر توضیحات
- غنی‌شده با ویتامین دی و ای
- حاوی امگا 6 و 9
- هر قاشق غذاخوری روغن (14گرم):
- 126 کیلوکالری انرژی
- 14 گرم چربی
- 0.14 گرم اسیدهای چرب ترانس

حالا تقریبا سس قارچ تان آماده است . قارچ ها را درون  سس از پیش اماده  شده بریزید .پس از کمی روی حرارت کم گذاشته تا مایه و قارچ طعم همدیگر را بگیرند.مدت حرارت دیدن این ترکیب باید نهایت ۵ دقیقه باشد ‌ پس از ان شعله  را خاموش کنید و اجازه دهید سس در دمای محیط کمی از داغی بیفتد حالا اماده سرو است .

ماست چکیده پرچرب چوپان مقدار 500 گرم

چگونه سس قارچ درست کنیم؟
وزن
0.5 کیلوگرم
ابعاد بسته‌بندی
7 × 13 × 13 سانتی‌متر
نوع ماست
چکیده
شماره پروانه بهداشت
-
نوع بسته‌بندی
خانواده
سایر توضیحات
حاوی 6 درصد چربی
ترکیبات: شیر گاو، خامه، پودر پروتئین، پودر شیرخشک، نمک، مایه ماست

طرز تهیه سس قارچ با ماست

درست کردن سس قارچ با ماست نیز همانند سس قارچ ساده بسیار اسان است و نسبت به نوع بالا کالری کمتری دارد و می توان گفت رژیمی است .‌

مواد لازم

شیر       نصف پیمانه

کره        2 قاشق غذاخوری

روغن مایع           2 قاشق غذاخوری

پودر سیر ضامن – 100 گرم

چگونه سس قارچ درست کنیم؟
وزن
100 گرم
ابعاد بسته‌بندی
11×7×7 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
50/10332
ارگانیک
بله
سایر توضیحات
تهیه شده از سیر معطر ایرانی

ماست چکیده         2 قاشق غذاخوری

قارچ شسته شده و خرد شده    150 گرم

ادویه (پودر سیر، آویشن، نمک، فلفل)  به مقدار دلخواه

طرز تهیه

پودر آویشن شاهسوند مقدار 60 گرم

چگونه سس قارچ درست کنیم؟
وزن
60 گرم
ابعاد بسته‌بندی
4 × 5.5 × 10 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
5938

قارچ ها را مثل مراحل بالا تمیز کنید و بشویید و خشک کنید سپس در یک تابه به همراه دو قاشق روغن مایع روی شعله زیاد  بگذارید تا طلایی شوند .در تابه دیگر کره را ذوب کنید ، ارد را پس تز ذوب شدن به آن بیافزایید و مرتب هم بزنید تا ارد گلوله نشود ، ارد و کره خوب با هم ترکیب و یکدست شوند .

پنیر پیترا موزارلا شه وین – 2 کیلوگرم

چگونه سس قارچ درست کنیم؟
وزن
2000 گرم
ابعاد بسته‌بندی
13 × 9 × 4 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
12/13465
شکل ماده غذایی
رنده‌شده
نوع بسته‌بندی
پلاستیک
میزان چربی
پرچرب

سپس  شیر را اضافه کنید و کمی هم بزنید و پس از تن نوبت ماست است .این ترکیب را هم بزنید تا سس غلیظ شود . سپس قارچ ها را نیز به سس اضافه کرده و اجازه دهید کمی با هم حرارت ببینند تا مواد انها به خورد هم برود .سس قارچ با ماست شما به راحتی اماده شد .

پنیر ورقه ای پارمسان کاله مقدار 180گرم

چگونه سس قارچ درست کنیم؟
وزن
180 گرم
ابعاد بسته‌بندی
10 × 12 × 2 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
49/11243
روش نگهداری
یخچال
شکل ماده غذایی
ورقه‌ای
نوع بسته‌بندی
وکیوم
میزان چربی
پرچرب

سس قارچ با پنیر پیتزا

این نوع سس قارچ ، بسیار محبوب است و ان را با پنیر موزارلا ، پارمیزان و پیتزا می توان درست کرد . اگر می خواهید سس قارچ بسیار کش بیاید ، به مقداری پنیر فقط نیاز است . حالا به سراغ طرز تهیه  این نوع از سس قارچ خوشمزه برویم .

مواد لازم

قارچ خرد شده       150 گرم

پنیر پیتزا مطهر – 2 کیلوگرم

چگونه سس قارچ درست کنیم؟
وزن
2000 گرم
ابعاد بسته‌بندی
3 × 27 × 30 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
16/19463
شکل ماده غذایی
رنده‌شده
میزان چربی
پرچرب
سایر توضیحات
ارزش غذایی محصول در 30 گرم :
انرژی : 82 کیلوکالری
قند : 0 گرم
چربی : 6.9 گرم
نمک : 0.24 گرم
اسیدهای چرب ترانس : 0.001 گرم

کره        2 قاشق غذاخوری

روغن     2 قاشق غذاخوری

شیر       نصف پیمانه

پنیر پیتزا 2 قاشق غذاخوری

مغز ران مرغ مهیا پروتئین مقدار 0.9 کیلوگرم

چگونه سس قارچ درست کنیم؟
وزن
0.9 کیلوگرم
وزن بسته‌بندی
0.93 کیلوگرم
ابعاد بسته‌بندی
22 × 17 × 4 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
IVC913961227824900
طعم
ساده
قطعات گوشت
ران
سایر توضیحات
هر بسته از این محصول مهیا پروتئین دارای 3 عدد ران است که هر عدد ران پاک شده وزنی حدود 350 الی 400 گرم دارد
ران مرغ نسبت به سینه دارای چربی بیشتری است و سرشار از ویتامین هایی نظیر B6 (که در تولید گلبول های قرمز خون ، تقویت سیستم ایمنی بدن و... نقش دارند و مواد معدنی‌ای است که برای سلامت بدن بسیار مفید است.مناسب برای خوراک مرغ و …
این محصول از ران کامل مرغ گرید A(ران راست و چپ) تهیه می گردد

آرد        2 قاشق غذاخوری

سیر له شده           3 حبه

ادویه (آویشن، فلفل، نمک)    به میزان لازم

طرز تهیه :

مغز ران مرغ پویا پروتئین – 1800 گرم

چگونه سس قارچ درست کنیم؟
وزن
1.8 کیلوگرم
وزن بسته‌بندی
1.9 کیلوگرم
ابعاد بسته‌بندی
4.5 × 17 × 22 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
-
طعم
ساده
قطعات گوشت
ران

سیر و قارچ را با دو قاشق روغن مایع روی حرارت زیاد گذاشته  تا قارچ اب بیاندازد و طلایی شود ، به محض طلایی شدن ان را از روی حرارت بردارید ، اجازه ندهید تیره شود .در یک تابه دیگر ،کره را روی حرارت کم بگذارید تا ذوب شود ، کره نباید خیلی داغ شود و بسوزد . بعد ارد  را درون تابه اضافه کرد و هم بزنید تا یکدست شود .سپس نوبت اضافه کردن شیر است و ان را مدام هم بزنید

خامه صبحانه میهن مقدار 100 گرم

چگونه سس قارچ درست کنیم؟
وزن
100 گرم
وزن بسته‌بندی
105 گرم
ابعاد بسته‌بندی
7.5 × 7.5 × 4 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
22/12795
طعم
ساده
سایر توضیحات
حاوی 30% چربی

تا هم ارد گوله گوله نشود و هم اینکه به غلظت برسد ، فراموش نکنید که شعله باید کم باشد . پس از غلیظ شدن این مایه ، ارد و ادویه ها را نیز درون تابه سس بریزید .پس از حدود ۵ دقیقه از حرارت دیدن سس و قارچ ، پنیر پیتزا را نیز به این ترکیب اضافه کنید و تا هنگامی که پنیر پیتزا ذوب شود باید روی حرارت باشد .سس قارچ و پنیر پیتزا شما حالا اماده است این سس باید به شکل گرم سرو شود تا کش بیاید .

خامه صبحانه کاله حجم 200 میلی لیتر

چگونه سس قارچ درست کنیم؟
وزن بسته‌بندی
200 گرم
ابعاد بسته‌بندی
4 × 6 × 13 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
49/11661
طعم
ساده
سایر توضیحات
خامه سبک فرادما
ترکیبات: خامه پاستوریزه، شیر بدون چربی، قوام دهنده
ارزش غذایی در هر 15 میلی لیتر:
انرژی: 30 کیلوکالری
قند: 0.3 گرم
چربی: 3 گرم
نمک: 0.03 گرم
اسیدهای چرب ترانس: 0.06 گرم

سس قارچ را با چه غذاهایی سرو کنیم بهتر است؟

تا به اینجای مطالب با سه شیوه درست کردن سس قارچ اشنا شدید ، ولی این سس با کدام غذاها سازگار است و با کنار گرفتن در کنار انها مزه و طعم فوق العاده ای را پدید می اورد .

غذاهایی که می توان سس قارچ را با آنها ترکیب کنید عبارتند از :

سبزی خشک جعفری ملیکانو – 100 گرم

چگونه سس قارچ درست کنیم؟
وزن
100 گرم
وزن بسته‌بندی
110 گرم
ابعاد بسته‌بندی
13x5x18 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
15/1414-5
سایر توضیحات
سبزی جعفری خشک تهیه از بهترین سبزی

همبرگر

انواع ساندویچ سرد و گرم

انواع استیک گوشت

برای انواع پاستاها

برای سِرو مرغ

طرز تهیه سس قارچ برای مرغ

مرغ از منابع پروتیینی پر مصرف در جهان است و می توان با ان غذاهای مختلفی را فراهم کرد و یا حتی ان به تنهایی و با کمی ادویه و روغن پخت و کباب و گریل کرد و با سس های مختلف ازجمله سس قارچ و سبزیجات سرو کرد .در زیر طرز تهیه سس قارچ را برای خوراک مرغ به شما  آموزش می دهیم.

مواد لازم سس قارچ برای مرغ

ران مرغ 6 عدد

روغن مایع           2 قاشق غذاخوری

خامه      1 پیمانه

قارچ خرد شده       400 گرم

پیاز خرد شده        1 عدد

سیر       3 حبه

آرد        2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل          به مقدار لازم

کره آب شده          4 قاشق غذاخوری

آب مرغ  1 پیمانه و نیم

طرز تهیه :

ران مرغ را در یک تابه با روغن متوسط سرخ کنید و مدام ان را پشت و رو کنید تا به مدت ده دقیقه دو سمت ان به خوبی سرخ شود .سپس ران را درون یک قابلمه گذاشته و روس ان اب مرغ بریزید و نمک بپاشید و اجازه دهید تا  حدود یک ساعت خوب بپزد .در فاصله ای که مرغ ها می پزد ، سس را درست کنید . یک تابه با سایز مناسب را روی گاز بگذارید و کره را درون ان گذاشته و پیاز را نگینی ریز کنید و درون کره گذاشته و احازه دهید ۵ دقیقه روی حرارت باشد تا سرخ شود و مرتب هم بنید تا نسوزد .پس از ان قارچ را نیز به پیاز و کره اضافه کرده ، ان را روی حرارت زیاد گذاشته تا اب بیاندازد سپس تبخیر شود و سرخ شود . تا وقتی که قارچ سرخ نشده روی ان نمک نزنید ، زیرا باعث میشود که قارچ سرخ و طلایی نشوند .پس از طلایی شدن قارچ شعله را کم کنید . حالا سیر را رنده بزنید و به ترکیب فوق اضافه کنید . کمی سیر  را با قارچ ها هم بزنید ، سپس ارد را به ان بیافزایید و درون این ترکیب هم بزنید تا خامی اش گرفته شود .  حالا به ان اب مرغ یا اگر دوست دارید شیر اضافه کنید . تقریبا ۵ تا ۱۰ باید روی حرارت کم بماند و مرتب هم زده شود تا قوام پیدا کند .در مراحل اخر اماده شدن سس  نمک و فلفل را نیز به ان اضافه کنید ، هم بزنید تا در همه جای سس پراکنده شود . سپس ران مرغ پخته شده را نیز به سس بیافزایید . فرصت دهید تا ترکیب سس و مرغ تقریبا ۵ تا ۱۰ دقیقه با هم بپزند تا مواد طعم هم را بگیرد و به خورد هم بروند . سپس قبل از اینکه سس خیلی غلیظ و سفت شود ان را  از روی حرارت بردارید و میل کنید .

در اخر

در این مطلب ، طرز تهیه ۳ نوع سس قارچ و یک نوع خوراک با سس قارچ را برای شما شرح دادیم . این سس را می توان کنار  غذاهای مختلفی سرو کرد .بهتر است که کره و روغن ان را کمتر کنید تا ضرر و کالری ان کمتر شود و از  مواد مغذی اش بیشتر بهره ببرید . اگر می خواهید طعم سس خوش طعم تر شود سبزیجات خشک یا تازه مثل جعفری به ان بیافزایید .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن