خرید اینترنتی ساج نان پزی خانگی + 8 مدل ارزان قیمت
دستگاه تابه نان پزی و خوراک پزی در مدلهای چدنی اصل،برقی،گازی،آهنی،سنگی،کوچک و مسی به فروش می رسد.قبل از خرید ساج و تابه نان پزی به بررسی 8 مدل از نظر خریداران می پردازیم:
ساج نان پزی کد 37
ساج نان پزی چیست ؟ ساج نان پزی را از کجا بخریم ؟ انواع ساج نان پزی ؟
برای خرید ساج نان پزی میتوان به شهری که در آن زندگی می کنید مراجعه کنید و یا در شهر های تهران ، مشهد ، اصفهان ، کرج به راحتی پیدا می شوند و یا در سایت های دیجی کالا ، شیپور و…با قیمت های مختلف می توانخریداری کرد.
قدیما از کوره های گلی برای نان پزی استفاده می کردند ولی الان بیشتر از ساج است انواعی از ساج که در بازار عرضه میشوند : انواع ساج نان پزی : ساج نان پزی چدنی ، گازی ، آهنی ،سفالی ، برقی و مسی و …
تنوع فرهنگی در کشورمان باعث شده که تا همه شهر ها و شهرستان ها شیرینی و مواد خوراکی خاص همان منطقه را بپزند .
مگر تاب می آوریم که مزه ی آن را نچشیم ؟
مقاله پیشنهادی: روفرشی کشدار
به هر سمت از ایران که سفر کنیم فرهنگ آن منطقه باعث شده تا نان و شیرینی های متناسب با ذائقه مردم همان منطقه پخت و مصرف شود نان ساجی یکی از نان های محلی که در نقاط غربی و شمال غرب مانند استان کرمانشاه، لرستان و.. خیلی از ساکنان این مناطق با استفاده از بهترین ساج نان پزی خانگی به پخت این نان به عنوان غذای اصلی خود مشغول هستند.
حتی اگر ساکن مناطق شمالی و غربی کشور نباشید احتمالا با نان ساج به عنوان یکی از محصولات اصیل و سنتی اشنا هستید .
مقاله پیشنهادی: قیمت تامپون دونه ای
خوشبختانه با وجود ساج های خانگی الان خیلی از مردم مناطق کردستان و کرمانشاه از نان ساجی استفاده می کنند
و از همین ساج می توان برای پخت غذا در طبیعت استفاده کرد فقط کافیست اکار کردن با آن را یاد بگیرید و بهترین نوع آن را انتخاب کنید .
نان ساجی نوعی نان پهن و نازک است که بر روی یک صفحه چدن دایره ای گود به نام ساج پخته می شود.ساج نان پزی چدنی با بدنه استیل برای پخت نان محلی کاربرد دارد و در سه سایز 50 و 60 و70 سانتیمتر به صورت استاندارد طراحی و تولید می گردد.ساج را روی آتش هیزم یا اجاق گاز یا پلو پز گازی قرار داده و پس از گرم شدن روی آن خمیر وردنه شده قرار می دهند و نان لواش یا نان محلی می پزند.ساج وسیله دایره ای شکلی به قطر تقریبی ۶۰ سانتی متر از جنس آهن است که مقداری گودی دارد.
مقاله پیشنهادی: بهترین تشک خوشخواب
برای پخت نان ساجی خانگی برای این کار طرف گود ساج را روی سه لنگه ای که روی آتش گذاشته شده قرار می دهند و پس از داغ شدن ساج ، چونه های خمیر را که قبلا آماده شده با وردنه روی تخته مخصوص خمیر گیری به شکل دایره در آورده و آن را روی ساج می گذارند و پس از مدتی نان گرد لواش را برمی گردانند تا روی دیگر آن نیز بپزد.
مقاله پیشنهادی: مایع تابلو شنی چیست
در بیشتر شهرها و روستاهای کرد نشین از ساج برای پخت نان استفاده می کنند و در این دورانه کرونا بهترین گزینه درست کردن نان در خانه است .
ساج ها دو نوع هستند ساج ضخیمی که بیشتر بر روی اتش هیزم قرار می دهند و معمولا نان های ضخیم تری با ان می پزند . ساج از جنس چدن و .. بروی اجاق بیشتر استفتده میشود و نان ساجی نازکی با ان درست می گنند .
ساج های چودنی دارای سطح صاف و کرد هستند . و اما ساج های استیل دارای گودی در وسط ساج است و این گودی برای مانع شدن در برابر لیز خوردن آن طراحی شده . در مقابل ساج چودنی وزن بیشتری دارد ولی به دلیل ضخامت آن باعث می شود حرارت ب طور مساوی به تمام ساج پخش شود و نان به طور کامل و یک دست پخته شود.
ساج به دو دسته تقسیم می شود : دسته ی اول ساج های گازی هستند که به شیر گاز خانگی و کپسول متصل می شوند و دسته ی دوم ساج های هستند که روی ذغال و هیزم قرار می گیرند و قیمت مناسب تری نسبت به دسته ی اول دارد.
مقاله پیشنهادی: اتو مو کراتینه چه مارکی خوبه
مکانیزم کار ساجهای گازی به این گونه است که:
- ابتدا دستگاه باید توسط شیلنگ به گاز شهری و یا گاز کپسول متصل شود.
- سپس مشعلهای دستگاه باید با استفاده از فندک ویا کبریت روشن شود.
- میزان حرارت و شعله توسط شیر گاز تنظیم شود.
مقاله پیشنهادی: قیمت دزدگیر پراید
ساج نان پزی مدل 60
ساج نان پزی مدل T-60
ساج نان پزی مدل SA 1
ساج نان پزی کد 32