لوازم قنادی از کجا بخرم – خرید انلاین و اینترنتی وسایل مورد نیاز قنادی
اگر به دنبال شروع شیرینی پزی هستید، قبل از خرید آنلاین مواد اولیه شیرینی پزی و لوازم قنادی به بررسی 8 ابزار شیرینی پزی و وسایل مورد نیاز کیک پزی می پردازیم.
از لذت های خانه داری خصوصا برای نوعروسان یادگیری دستور پخت انواع کیک و شیرینی و دسر و پختن آن ها برای همسرشان است. امرزوه که در میهمانی ها و دورهمی ها پختن کیک و شیرینی خانگی متداول شده، تهیه دسر هم که تبدیل به یکی از وعده های اساسی میهمانی ها شده و نمی شود میهمانی بدون دسرهای مخصوص خانم خانه بگذرد.
مقاله پیشنهادی: لباس مجلسی بچه گانه از کجا بخرم
این موضوع هم به دلیل ذوق و علاقه ای است که پختن کیک و شیرینی ایجاد می کند و هم به فرهنگ ما ایرانی ها برمیگردد که بسیار میهمان نواز هستیم و مایلیم با بهترین خوراکی ها از میهمانانمان پذیرایی کنیم.
اما خب با همه این ها، برای شیرینی پزی تنها داشتن چندین دستورالعمل کیک و شیرینی و دسر نمی تواند ما را تبدیل به یک فرد ماهر در این زمینه کند.
مقاله پیشنهادی: کاور کالباس
نیاز است که تمرین داشته باشیم، از مواد اولیه با کیفیت استفاده کنیم، از لوازم قنادی مرغوب استفاده کنیم و در آخر ذوق و خلاقیتمان را بکار بگیریم تا بتوانیم به نتیجه دلخواه برسیم.
منظور از لوازم قنادی و شیرینی پزی چه ابزاری ست؟ شماهم به این موضوع فکر کردید درسته؟ و ذهنتان سمت فر ، همزن و قالب قلبی شکلی که در بین ظرف های تان دارید کشیده شد
اما خب واقعیت چیز دیگریست، قنادی وشیرینی پزی دنیایی برای خودشان دارند و بقدری ابزار و لوازم و سایل دارند که دیدنی است. مثلا ؛انواع و اقسام قالب ها، همزن های مختلف، ماسوره و قیف ، کاغذ ها و کپسول های روغنی متعدد و….
1-قالب برش کیک مدل n04 مجموعه 4 عددی
مشخصات
ابعاد
8x8x2 سانتیمتر
وزن
50 گرم
جنس
استیل
قابلیت شستشو در ظرفشویی
دارد
از سرگرمی های مورد علاقه بسیاری از خانم ها و بعضا آقایان، پختن کیک و شیرینی در خانه است. بسیاری از دخترخانم هایی که حتی شاید علاقه ای به آشپزی نداشته باشند اما برای پختن کیک های مختلف و شیرینی های جورواجور علاقه دارند.
به همین دلیل هم اغلب به دنبال دستورپخت های متفاوت در پیج ها و سایت ها هستند. البته برای پخت کیک و شیرینی علاوه بر بلد بودن دستور پخت ها به ابزار و لوازم مناسب این کار احتیاج است.
مقاله پیشنهادی: بهترین مارک پودر حالت دهنده مو
لوازم و ابزار پرکاربرد در قنای و شیرینی پزی
لوازم شیرینی پزی و قنادی بسیار متنوع است و منحصر به یک فرد و همزن و یک قالب تنها نمی شود. اگر سری به لوازم قنادی زده باشید متوجه گستردگی این وسایل خواهید شد. در واقع برای پخت هر نوع شیرینی و کیک نیاز به لوازم مخصوص به خود است. اما چند وسیله در همه آن ها مشترک است که با تهیه آن ها حداقل برای پخت کیک و شیرینی های ساده می توان استفاده کرد. وسایلی مانند، قالب ساده گرد یا مربعی شکل، همزن برقی یا دستی، الک، پیمانه، کاغذ روغنی و..
2-قالب کیک مدل موج کد 16-7
مشخصات
ابعاد
15.5×15.5×7 سانتیمتر
وزن
260 گرم
ارتفاع قالب
7 سانتی متر
جنس
آلومینیوم
قابلیت شستشو در ظرفشویی
ندارد
سایر توضیحات
وسایل بسیار دیگری هم وجود دارند که برای پخت کیک و شیرینی حرفه ای مورد استفاده قرار می گیرند. مثلا وردنه ، لیسک، یا ابزاری که برای تزئین استفاده می شوند مثل ماسوره و قیف خامه و ابزاری از این دسته که در ادامه با انواع وسایل کاربردی شیرینی پزی خانگی و کاربرد هر یک آشنا خواهیم شد.
مقاله پیشنهادی: خرید وسایل مینیاتوری
قبل از هر چیز باید بدانیم که لوازم شیرینی پزی درست مانند ظروف غذا بسیار پر اهمیت هستند و قطعا باید از مواد اولیه با کیفیت و بهداشتی ساخته شده باشند. کیفیت این وسایل رابطه مستقیمی با نتیجه کار خواهد داشت بنابراین توصیه م یشود اگر به تازگی به هنر شیرینِ شیرینی پزی علاقه مند شده اید برای اینکه این ذئ تا انتهای کار با شما بماند از همین ابتدا وسایل و ابزار با کیفیتی را تهیه کنید.
پرکاربردترین وسایل شیرینی پزی و قنادی در خانه
و اما وسایلی که برای شروع کار به همه آن ها نیاز خواهید داشت:
قالب مناسب شیرینی پزی
بدون قالب شیرینی نمی توان هیچ نوع کیک و شیرینی پخت. پس می توان گفت از مهمترین ابزار پخت شیرینی به شمار می آیند که در اندازه های متعدد و جنس های مختلفی در بازار وجود دارند.جنس هایی مانند سیلیکونی، تفلون و…
3-قیف خامه زن آیسینگ ست مدل 002 مجموعه 11 عددی
مشخصات
ابعاد
50x50x200 میلی متر
وزن
130 گرم
جنس
پلاستیک
قابلیت شستشو در ماشین ظرفشویی
دارد
قالب ها چند دسته هستند:
- قالب های کلاسیک و معمولی که شامل سینی های ساده فر و قالب های ساده ای در شکل های گرد و چهارگوشی هستند که متداولترین قالب هستند . خوبی آن ها به این است که تنها برایپخت کیک های ساده یا کیک های لایه ای استفاده نمی شود و برای پخت انواع دسرهایی مانند براونیز، انواع کیک های برگردان ، کیک های عصرانه و… نیز استفاده می شوند.
- قابل میان تهی، کیک هایی که حفره ای در بین آن هاست یا دسرهایی که به این شکل هستندو اغلب در بخش میانی که تهی هست بامیوه و خامه و… پر خواهید کرد در همین قابل های میان تهیه درست می شوند. این قالب ها اغلب دیواره های شکل داری دارند بنابراین کیک یا دسر بدون تزئین هم زیبا خواهد شد.
مقاله پیشنهادی: بهترین مارک پیکور
- قالب کمربندی، قالب هایی گرد در اندازه های متفاوتی هستند که دارای یک سینی و یک دیواره که همان کمربند قابل می باشد که قابل باز شدن توسط یک قفل است. برای کیک ها و دسرهایی استفاده می شود که نیاز است بدون تغییر شکل از قالب خارج بشوند.
- قال لوف؛ یا همان قابل نان تست اغلب برای کیک و نان های که نیاز به برش دارند استفاده می شود. این قالب ها عمق زیاد و پهنای کمی دارند.
4-قالب کیک مدل AD34
مشخصات
نوع
قالب کیک
ابعاد
13 × 13 × 4.5 سانتیمتر
وزن
30 گرم
جنس
آلومینیوم
قابلیت شستشو در ظرفشویی
ندارد
- سینی مافین و کاپ کیک، از اسم ای قالب کاربرد آن نیز مشخص است شامل یک سینی در سایزهای مختلف برای درست کردن کاپ کیک و مافین و دسرهایی از این دسته
- سینی رولت، سینی های فلزی با دیواره ای کوتاه هستند که برای پخت نان و کیک با قطر بسیار کم کاربرد دارند.
- قالب پای و تارت، تفاوت عمده این دو قالب در شکل آن هاست، هردو گرد هستند اما قالب تارت دیواره عمودی و شیار شیاری دارد.
مقاله پیشنهادی: خمیر دندان سیگنال اصل
همزن
از دیگر ابزار ضروری شیرنی پزی و قنادی، همزن است. در واقع درست هم زدن مواد کیک و شیرینی یکی از اصول ترین فوت های کوزه گری ست. همزن ها دو نوع هستند دستی و برقی. که برای سریعتر شدن کار و البته یکدستی بیشتر مایع شیرینی یا کیک همزن برقی عملکرد بهتری دارد.
5-کاردک خامه کشی مدل ke 11
مشخصات
ابعاد
200x120x2 میلی متر
وزن
20 گرم
جنس
پلاستیک
قابلیت شستشو در ماشین ظرفشویی
دارد
الک
استفاده الک برای سبک کردن آرد و گرفتن مواد اضافی آن و همچنین جدا کردن مواد خرد شده است.
کاغذ روغنی
اکر به هر دلیل کیک یا دسر شما به کف قابل می چسبد و با مایل نیستید کف قالب را چرب کنید کاغذ روغنی را در کف قالب بیندازید و خیال خودتان را از بابت نچسبیدن مایع به قالب راحت کنید.
کپسول کاغذی
از کپسول کاغذی به این منظور استفاده می شود که مواد به قالب نچسبد و به راحتی قابل جداسازی باشد.برای انواع حلوا، کاپ کیک و… استفاده می شود.
لیسک
لیسک برای هم زدن مواد یا صاف کردن خامه روی کیک کاربرد دارد و جنس آن سیلیکونی ست.
فرچه
فرچه هم از جنس سیلیکون و برای چرب کردن کف قالب و یا زدن زرده تخم مرغ روی شیرینی به کار می رود.
وردنه
برای ورز دادن خمیر شیرننی و صاف کردن آن از وردنه استفاده میش ود که اغل جنس آن چوبی است.
6-کاغذ بهداشتی شیرینی پزی کد 830 بسته 8 متری
مشخصات
ابعاد
8000x300x1 میلی متر
وزن
200 گرم
نوع
کاغذ شیرینی پزی
جنس
کاغذ
قابلیت شستشو در ماشین ظرفشویی
ندارد
قیف و ماسوره
این دو ابزار برای شیرینی پزی حرفه ای مورد استفاده قرار می گیرند اما برای پخت شیرینی و کیک خانگی هم خیلی کاربرد دارند زیرا با آن ها می توان خمیر، شکلات مایع، و خامه را به هرشکلی که مایلید روی دیگر مواد بریزید.
پالت
پالت برای صاف کردن سطح کیک شیرینی مورد استفاده قرار میگرد بنابراین اگر عادت به پخت کیک های خامه دار فراوان دارید پالت به کارتان می آید.
7-قالب کیک تفلون مدل مستطیل سایز 25
مشخصات
ابعاد
25×13 سانتیمتر
وزن
200 گرم
حجم
700 میلی لیتر
قطر
23 سانتی متر
ارتفاع قالب
6 سانتی متر
جنس
تفلون
قابلیت شستشو در ظرفشویی
دارد
کاتر
کاتر برای برش دادن خمیر انواع شیرینی و کیک و کوکی ها کاربرد دارد. قالب های فلزی با طرح های مختلف که می توان با آن به شیرینی ها شکل داد و آن ها به برش ها و طرح های دلخواه درآورد.
چند تولید کننده وسایل قنادی و شیرینی پزی
چندین تولید کننده در بازار داخلی وجود دارند که در زمینه طراحی و تولید انواع ابزار شیرینی پزی فعالیت دارند. برخی از معتبرترین و بهترین آن ها برندهای ایرسا، سان کوک، ام بی، هوم کت، سیلیو مارکت می باشند.
8-الک آرد هوم کت مدل Anna
مشخصات
ابعاد
طول: 21.6 ، عرض: 11.5 ، ارتفاع: 9.5 میلی متر
وزن
166 گرم
جنس
پلاستیک
قابلیت شستشو در ماشین ظرفشویی
دارد