خرید خامه قنادی ارزان قیمت + 2 مدل ارزان قیمت
خامه گلرود خوبه؟خامه قنادی سالویا خوبه،خامه قنادی میهن چطوره؟خامه قنادی چه مارکی خوبه؟ بهترین خامه قنادی در مدلهای کاله،بن سا،کولاک،میهن، سالویا،گلرود،پاک،آماده،فرم گرفته و منجمد برای تزیین کیک به فروش می رسد.قبل از خرید خوشمزه ترین خامه قنادی به بررسی 2 مدل از نظر خریداران می پردازیم:
خامه قنادی شیرین منجمد کاله – 450 گرم
از خامه قنادی برای کارهای زیادی استفاده میکنند معمولا برای خامه کشی روی کیک، پای و سایر دسر ها استفاده می شود. همچنین این ماده به عنوان ماده مورد نیاز در دستورپخت انواع سوپ،دسر،سس و نوشیدنی استفاده میشود. برای تهیه مواد روکش کیک، خامه سنگین را با استفاده از مخلوط کن ، همزن دستی یا میکسر ایستاده هم میزنیم. هنگام مخلوط کردن حباب های ریزی در خامه به وجود می آید و همزمان با زدن خامه ، چربی بین حباب های هوا پخش می شود که باعث چسبیدن آنها به یکدیگر و ایجاد کف می شود. ذرات چربی باید سرد باشند تا بهم بچسبند.
مقاله پیشنهادی: بهترین مارک سیم کلاچ پراید
خامه قنادی با شکر شیرین می شود و همچنین برای دستورهای خاص می توان به آن طعم دهنده نیز اضافه کنند. خامه قنادی ( فرم گرفته) را می توان با شکر دانه ریز ، شکر گچی یا پودر قند شیرین کرد. همه آنها برای شیرین کردن خامه قابل استفاده هستند اما شکرگچی و پودر قند سریعتر حل می شود و از زبربودن خامه جلوگیری می کند.همچنین پودر قند به دلیل اینه نشاسته ذرت دارد به تثبیت خامه زده شده کمک می کند . به ازای هر 1 فنجان خامه 1 تا 2 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز یا پودرقند اضافه کنید.
طعم دهنده های زیادی وجود دارد که می توانند به خامه قنادی اضافه شوند تا طعم فوق العاده ای ایجاد کنند. برخی از طعم دهنده هایی که مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از عصاره ها ، ادویه ها ، پوست مرکبات ، قهوه ، لیکور و شکلات.
خامه قنادی سولیانو کاله – 900 گرم
زمان افزودن شکر و طعم دهنده:
شکر و طعم دهنده ها باید دقیقاً همان زمانی که خامه شروع به فرم گرفتن ونرم می شود، اضافه شود.
شکر و طعم دهنده را به آرامی به کنار ظرف مخلوط کن اضافه کنید.
با افزودن شکر و طعم دهنده ، به زدن خامه ادامه دهید.
خامه را بزنید تا حجم آن دو برابر شود و سفت شود.
مقاله پیشنهادی: خرید سبزی دلمه
اگر شکر یا طعم دهنده قبل از زدن خامه به آن اضافه شود، کاملا پف نمی کند. همچنین مراقب باشید که خامه از حالت خامه ای خارج نشود. اگر خامه بیش از حد آب شود ، شروع به جدا شدن و خمیر شدن می کند ، و سپس به کره تبدیل می شود.
چه هوا گرم باشد و چه سرد ، از یک روش مشابه اصلی برای زدن خامه استفاده می شود. نکته مهمی که باید به خاطر داشته باشید این است که محیط کار باید تا حد ممکن خنک باشد و مواد اولیه و ظروف مورد استفاده باید به خوبی سرد شوند.
مینارین قنادی منجمد کاله – 450 گرم
آنرا سرد نگه دارید!
خامه را باید قبل از استفاده در سردترین قسمت یخچال نگهداری کنید.
قبل از زدن خامه ، کاسه ی مخلوط کن یا همزن سیمی را باید حداقل 15 دقیقه در فریزر قرار دهید. ظرف مخلوط کن را در یک کاسه بزرگتر از آب یخ قرار دهید تا در حالی که خامه را فرم می دهید، کاسه خنک بماند.
مقاله پیشنهادی: بهترین ادکلن زنانه
در اتاق دارای تهویه مطبوع خامه را بزنید. اگر تهویه مطبوع ندارید ، در خنک ترین قسمت خانه خود این کار را انجام دهید و حتماً کاسه مخلوط کن را در یک کاسه آب یخ قرار دهید.
نگهداری خامه:
خامه را در سردترین قسمت یخچال نگهداری کنید. حداکثر تا یک هفته بعد از ناریخی که بر کارتن آن است ، آن را نگه دارید.
برای نگهداری طولانی تر خامه ، ان را منجمد کنید. مطمئن شوید که فضای کافی در کارتن برای انبساط وجود دارد و سپس آن را در یک کیسه فریزر قرار دهید. تا 6 ماه آنرا فریز کنید. قبل از استفاده آنرا در یخچال ذوب کنید و خوب تکان دهید.
پنیر خامه ای ویلی کاله – 1 کیلوگرم
نگهداری خامه ی زده شده:
بهتر است خامه زده شده قبل از استفاده تهیه شود اما اگر لازم است زودتر از موعد آن را تهیه کنید، می توان در صورت نگهداری صحیح تا 48 ساعت در یخچال نگهداری شود.برای نگهداری ، طبق دستورالعمل فوق آماده کنید و سپس در یک الک آستر شده با پارچه ی پنبه ای درشت باف قرار دهید. الک آستر شده با پارچه ی پنبه ای درشت باف را در ظرفی قرار دهید که الک را در خود نگه دارد و از کف آن 5 سانتی متر فاصله داشته باشد. آن را محکم بپوشانید و در یخچال قرار دهید. اگر خامه فرم گرفته هنگام آماده شدن کمی سفت شده، 1 تا 2 قاشق غذاخوری خامه را بزنید تا نرم شود.
مقاله پیشنهادی: پاور بانک خورشیدی
اگر مقدار کمی خامه فرم گرفته باقی مانده است ، آن را در یک ظرف بدون منفذ قراربدهبد و در یخچال قرار دهید. بهترین زمان استفاده تا 24 ساعت است. یک روش خوب برای استفاده از خامه فرم گرفته باقی مانده این است که یک قاشق از ان را روی یک فنجان قهوه یا شکلات داغ بریزید.
پنیر خامه ای رامک – 300 گرم
خامه فرم گرفته همچنین می تواند برای استفاده های بعدی منجمد شود.یک صفحه کوکی را با پلاستیک بچینید و سپس کمی از انرا به اندازه سرو روی پلاستیک بریزید. ان را بدون پوشش در فریزر قرار دهید. وقتی یخ زد ، پلاستیک را برداشته ، درون کیسه پلاستیکی مهر و موم شده قرار داده و دوباره در فریزر قرار دهید. هر بار میزان لازم را بردارید. تا 2 هفته در فریزر قابل نگهداری است.
مقاله پیشنهادی: قیمت پوشک پمپرز
پنیر با خامه تازه کیبی مقدار 100 گرم
کاردک شانه قنادی مدل Behgaz
پنیر خامه ای کاله – 1 کیلوگرم
مقاله پیشنهادی: دوربین مخفی قیمت
قیف خامه زن یکبار مصرف ویلتی مدل dpr100 بسته 100 عددی
پودر شکر قنادی ضامن – 300 گرم
پودر شکر قنادی نورافکن – 350 گرم
پودر خامه کیک و شیرینی پزی کاکائویی رشد مقدار 75 گرم