مترونوم مکانیکی ارزان – خرید مترونوم ارزان قیمت پاندولی
مترونوم در مدلهای مکانیکی،دیجیتال،مچی،حرفه ای،پاندولی،هرمی به فروش می رسد.قبل از خرید مترونوم به بررسی 6 مدل از نظر خریداران می پردازیم:
مترونوم اولین بار درسال هزاروهشتصدوچهارده میلادی به دست مخترع آلمانی ساخته شد. مترونوم یک ابزارتمرین موسیقی است که یکنواخت و پی درپی ایجادمی کندو به نوازندگان درنگه داشتن ریتم یک قطعه موسیقی کمک می کند.
اغلب مترونوم ها می توانند ضرباتی با گستره ی 35 تا 250 ضربه در دقیقه تولیدکنند.مترونوم ها محدوده ی ضربی هریک از ریتم های مختلف از کندترین تا سریع ترین مانند لارگو، آداجیو، آلگرو، پرستو و… را در اختیار نوازنده قرارمی دهد.
مقاله پیشنهادی: قیمت بذر چمن
مترونوم صدای ریتمیک متوالی را فراهم می سازد که به نگه داشتن ریتم در زمان مناسب کمک می کند. نوازندگان گیتار از مبتدی تا حرفه ای از مترونوم استفاده می کنند زیرا علاوه براینکه باعث می شود دقیق تر ساز بنوازیم، باعث می شود توانایی انجام درحالی که ذهنیت دیگری داریم را در ذهن داشته باشیم.
اگر نیاز به استفاده از یک مترونوم دارید باتوجه به نیازتان مترونوم سه تار، گیتار، پیانو، تارو… را انتخاب کنید. پیش از خریدمترونوم حتما آن را امتحان کنید زیرا وقتی تمرین می کنید مترونوم زیاد کارمی کند گاهی ممکن است بسته به سرعت قطعه تا100بار در دقیقه کارکند،پس آن را امتحان کنید تا مطمئن شوید صدایی را ایجاد می کندکه می توانید باآن کارکنید. اغلب مترونوم های دیجیتال ازBPM یا بیت دردقیقه به عنوان روشی برای اندازه گیری سرعت قطعه استفاده می کنند.برخی مترونوم های موبایل قابلیت ضرب بر روی صفحه نمایش برای بدست آوردن سرعت مربوطه را دارند.
مقاله پیشنهادی: مضرات تنورک پخت
انواع مترونوم ها را می توان به دسته ی دیجیتال و آنالوگ تقسیم کرد(به مدل آنالوگ، مترونوم مکانیکی هم می گویند).
1-مترونوم مکانیکی ویتنر آلمان مدل 855
مشخصات
-
ابعاد110 × 110 × 220 میلیمتر
-
توضیحاتمترونوم سنتی با پاندول مکانیکی برای راهنمایی دیداری
-
– سیستم فوق العاده دقیق مکانیکی بدون لنگی زمان
-
– با صدای بلند و واضح کلیک
-
– گستره تمپو برای مترونوم :40 تا 208 ضربه در دقیقه (39 مرحله)
-
– پوشش چوبی برای محافظت از مترونوم در زمانی که استفاده نمی کنید
-
– بدون نیاز به باتری و با استفاده از مکانیزم سیم پیچ برای برق رسانی به مترونوم
-
– رنگ ماهگونی
اگرباموسیقی کمی آشنا باشید،قطعا اسم مترونوم را شنیده اید. در موسیقی نگه داشتن ریتم در یک قطعه بسیار مهم است و نوازندگان برای نگه داشتن ریتم قطعه ازوسیله ای بنام مترونوم استفاده می کنند که انواع مختلفی دارد. ما در ادامه شمارا با مترونوم بیشتر آشنا می کنیم وبرای خریداری مناسب این دستگاه شما را یاری خواهیم کرد. باما همراه باشید.
مقاله پیشنهادی: خرید بخارگر
مخترع مترونوم فردی است به نام یوهال ملتسیل که ملیت آلمانی دارد و درسال 1814 مترونوم را ساخته و معرفی کرد.البته افرادی مانند دیتریش نیکولاس وینکل، اتین لولی و… هم در اختراع مترونوم نقش داشتند.استفاده از مترونوم امروزه بسیار رایج است. مترونوم ابزاری است برای تمرین موسیقی که نوازنده کمک میکند تا ریتم قطعه را درک واز ابتدا تا انتها با تنظیم ضربه ها ریتم ثابت اجرا کند زیرا اگر ریتم قطعه به درستی اجرا نشود نوایی ناهماهنگ و ناخوشایند خواهد بود.بهتر است بدانید واحد سرعت قطعات در مترونوم BPM یا ضرب دردقیقه است.
2-مترونوم یاماها مدل MP-90
مشخصات
-
ابعاد110x100x205 میلیمتر
-
توضیحاتدارای قابلیت متمایزکردن میزانهای دو، سه، چهار و شش ضربی با صدای زنگ متفاوت
-
مکانیزم: کوکی
-
درجه حساسیت: ندارد
اهمیت استفاده از مترونوم
1:استفاده از مترونوم باعث اجرای ریتم ثابت توسط نوازنده می شود.
2:انجام دادن کندترین و تندترین ریتم ها بامترونوم.
3:تقویت ریتم نوازنده، به طوری که باعث می شود نوازنده پس از مدتی کار با مترونوم به توانایی برسد و تندترین ریتم هارا باسازخود اجراکند.
مقاله پیشنهادی: گل خشک تزئینی
4:نوازندگانی که از مترونوم استفاده می کنند، آمادگی اجرا در گروه ها و استودیوهارا دارند.
انواع مترونوم
1:مترونوم مکانیکی
مترونوم مکانیکی قدیمی ترین نوع مترونوم است که بسیاردقیق است و با نیروی مکانیکی کارمی کند. مترونوم مکانیکی دارای یک پاندول است که حرکت رفت و برگشت این پاندول باعث ایجاد صدایی مانند تیک تاک ساعت می شود که علاوه براین صدا ریتم بصری خوبی برای نوازنده اجرا می کند. یک وزنه به این پاندول متصل است که وظیفه ی تنظیم سرعت قطعه را برعهده دارد که هرچه این وزنه به انتهای پاندول بسچبد،سرعت قطعه کاهش می یابد.
3-تیونر مترونوم اس آ مدل SMT- 8506
مشخصات
-
ابعاد102 × 68 × 15 میلیمتر
-
توضیحات– کالیبراسیون با باند فرکانسی وسیع مبنای LA410 هرتز تا 450 هرتز
-
– محدوده وسیع تمپو : 30 تا 250 ضربه در دقیقه
-
– محدوده وسیع تولید صوت (C4-B4 )
-
– محدوده وسیع فرکانسی (A0-C8)
-
– خاموش کننده خودکار در صورت عدم استفاده تا 3 دقیقه
-
– دقت نهایتا 1+ و 1- سنت
-
– وزن :75 گرم
-
اقلام همراه– دو عدد باتری
2:مترونوم دیجیتالی
مترونوم دیجیتالی بعد از مترونوم مکانیکی ساخته و روانه ی بازار شد. انواع مارک ها و شکل های مترونوم دیجیتالی در بازار موجودهستند که دارای چندین دکمه برای انتخاب ریتم و سرعت هستند.قابلیت کم و زیاد شدن صدا و متصل شدن به هدفون در مترونوم دیجیتالی وجوددارد. توجه داشته باشید اغلب مترونوم های دیجیتالی کاربرد دیگری هم دارند به عنوان تیونر که برای کوک کردن ساز مورد استفاده قرارمی گیرد.
مقاله پیشنهادی: چادر قجری دخترانه
3: نرم افزار های متنوع
علاوه بر دستگاه های مترونوم، امروزه نرم افزار هایی وجودداردکه در گوشی نصب و می توان از آن به عنوان مترونوم همیشه استفاده کرد. مترونوم مکانیکی نسبت به مترونوم دیجیتالی و نرم افزاری دقیق تر است و اغلب برای پیانو استفاده می شود. مترونوم مکانیکی از مترونوم های دیجیتالی گران ترند. مترونوم های دیجیتالی و نرم افزاری قابلیت کم و زیاد کردن صدا را دارند.
مقاله پیشنهادی: قیمت ساز دهنی برای مبتدی
مترونوم های دیجیتالی را می توان به هدفون متصل کرد و اغلب دوکاره هستندو به عنوان تیونر برای کوک کردن ساز هم استفاده می شوند. همچنین مترونوم های دیجیتالی قابلیت حمل آسان تری نسبت به مترونوم های مکانیکی دارند.
4-تیونر مترونوم ماسدو مدل MT60
نوازندگان به خصوص مبتدی ها از مترونوم برای کنترل تمپوی قطعه استفاده می کنندتا جایی که از اصطلاح مترونوم مارکینگ برای توصیف ضرب دردقیقه استفاده می شود. تمامی مترونوم هارا به دو دسته ی دیجیتال یاآنالوگ و مکانیکی تقسیم می کنند. پیش از آنکه به مزایا ومعایب هرکدام بپردازیم، بهتراست بدانیم که اصلا چرا برای نواختن به مترونوم نیاز داریم؟
چرا ازمترونوم استفاده می کنیم؟
اگر هیچگاه در جمع ساز نمی زنید و فقط می خواهید برای خودتان و بدون هیچ شنونده ای بنوازید، اگر قصدندارد بایک (بک ترکینگ) بنوازید و مطمعن هستید که حین نواختن تمپو و وزن را گم نمی کنید، شما به مترونوم نیاز ندارید! اما اگر می خواهید نوازندگی تان مخاطب داشته باشد و تمام این خصوصیات بالا را داشته باشد حتی اگر تک نواز هستید، مترونوم برای شما ضروری است.
ما هنگامی که نواختن فرد دیگری را می شنویم، متوجه می شویم که چه زمانی از وزن و تمپو خارج می شود. اما وقتی سرضرب و با حفظ تمپوی مناسب قطعه را بنوازیم، با کمک مترونوم این مهارت را تقویت می کنیم.
تمامی مترونوم هارا می توان به دو دسته ی کلی تقسیم کرد: دیجیتال و آنالوگ، به مدل آنالوگ، مترونوم مکانیکی.
5-مترونم ماسدو مدل m100
مشخصات
-
ابعاد15 ×68 ×102 میلیمتر
-
توضیحاتمترونم و تیونر
-
مناسب برای کوک انواع ساز
6-تیونر مترونوم ماسدو مدل MT80