راهنمای خرید اینترنتی بهترین مارک اشترودل رضوی ارزان قیمت
اشترودل در مدلهای شکلاتی،غذایی،پیتزایی،خانگی،آماده به فروش می رسد.قبل از خرید خرید اینترنتی بهترین مارک اشترودل رضوی ارزان قیمت به بررسی نکات خرید آن می پردازیم:
اشترودل غذایی جهانی و معروف است که از آن به عنوان دسر نیز استفاده می کنند . این غذا برای اولین بار در اتریش پخته شد و سپس در سراسر دنیا رواج پیدا کرد . این غذا هم در طعم شور و هم در طعم شیرین پخته می شود .
اشترودل مزرعه ناب با طعم شکلاتی – 70 گرم
برای تهیه این غذا ابتدا یک خمیر نازک پخته شده آماده کرده سپس درون آن را با مواد گوناگون و به دلخواه پر می کنند در نهایت خمیر را تا زده و آن را به شکل رولت درست می کنیم .
مقاله پیشنهادی: کاشت هسته اووکادو
اشترودل را معمولا به صورت یک دسر می شناسند ، یکی از خوش خوراک ترین اشترودل ها ، اشترودل سیب است . این دسر محبوب برای نخستین بار در اتریش تهیه شد . آن را معمولا با چای یا قهوه مصرف می کنند .
اشترودل کرم شکلات نان آوران – 70 گرم
در تهیه این دسر از سیب که از مواد اصلی آن می باشد استفاده می کنند همچنین در کنار آن از دارچین ، کشمش و دیگر مواد دلخواه نیز استفاده کرد .
مقاله پیشنهادی: زبرجد
از دیگر اشترودل های محبوب و خوش مزه می توان به : اشترودل مرغ یا اشترودل چیکن ، اشترودل پیتزایی ، اشترودل کاکائویی، اشترودل اسفناج ، اشترودل گوشت ، اشترودل پنیری ، اشترودل توت فرنگی ، اشترودل تابه ای ، اشترودل خرمایی ، اشترودل آلبالویی، اشترودل خامه ای ، اشترودل ژامبون ، اشترودل سیب زمینی و … اشاره کرد .
اشترودل مزرعه ناب با طعم مربایی – 70 گرم
مواد مصرفی جهت درست کردن خمیر مخصوص اشترودل
روغن مایع : یک چهارم لیوان ، شکر : یک قاشق غذا خوری ، خمیر مایه : یک دوم قاشق غذا خوری ، شیر : یک لیوان ، تخم مرغ : یک عدد ، آرد : سه و نیم لیوان ، زرده تخم مرغ : یک عدد ، نمک : یک قاشق چایخوری ، زرده تخم مرغ برای مالیدن روی خمیر : یک عدد
مقاله پیشنهادی: بالم لب خوب
اشترودل مغز دار بوبوتو با طعم کرم عسلی – 70 گرم
چگونگی درست کردن خمیر اشترودل
ابتدا باید خمیر مایه ، نمک ، شکر ، روغن مایع و شیر را در ظرفی ریخته سپس آن ها را با یکدیگر ترکیب کرده تا کاملا به خورد هم روند و یکدست شوند . آرد را سه بار با فاصله و اندک اندک اضافه کنید توجه کنید که آرد را به صورت پشت سر هم و مداوم هم بزنید تا خمیری کاملا یکدست حاصل شود .
مقاله پیشنهادی: جشن هالووین
اشترودل مغز دار بوبوتو با طعم شیر – 70 گرم
سپس روی ظرفی که درون آن خمیر قرار دارد نایلون کشیده و دور تا دور ظرف را با یک پارچه بپوشانید و بگذارید تا دو ساعت در آن حالت بماند . بعد از دو ساعت پارچه را باز کرده و نایلون را از روی ظرف بردارید اگر اندازه و حجم خمیر دو برابر شده بود یا به اصطلاح خمیر پف کرده بود ، یعنی خمیر آماده است .
مقاله پیشنهادی: مارک کفش اسکیچرز
در قسمت بعد قصد داریم طرز درست کردن چند نوع اشترودل را به شما توضیح دهیم :
اشترودل مغز دار بوبوتو با طعم وانیل – 70 گرم
اشترودل گوشت و قارچ
مواد استفاده شده برای درست کردن این غذای لذیذ عبارتند از : قارچ : 200 گرم ، روغن : به میزان لازم ، گوشت چرخ کرده : نیم کیلو ، هویج : 3 یا 4 عدد ، پنیر پیتزا : 200 گرم ، فلفل دلمه ای : یک عدد ، زردچوبه : یک قاشق مربا خوری ، پیاز : یک عدد ، زعفران دم شده : نصف قاشق غذا خوری ، زرده تخم مرغ : یک عدد ، نمک : به میزان لازم
مقاله پیشنهادی: کتری قوری لعابی ارزان
کراواسان اشترودل نان رضوی -60 گرم
نحوه پخت : برای پخت این غذا ابتدا پیاز را شسته و آن را پوست میگیریم ، سپس آن را نگینی و به صورت ریز خورد کرده ، سپس ماهیتابه را بر روی اجاق گاز گذاشته و درون آن روغن مایع میریزیم ، صبر می کنیم تا روغن داغ شود ، بعد از اینکه روغن داغ شد پیاز ها را درون ماهیتابه ریخته سپس آن را هم زده تا زمانی اینکار را انجام می دهیم که پیاز ها طلایی شوند .
اشترودل مزرعه ناب با طعم عسلی – 70 گرم
مرحله بعدی آب پز کردن هویج هاست ، بعد از آب پز شدن هویج ها را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم سپس فلف دلمه ای و قارچ را ریز ریز خرد کنید . در مرحله بعد خمیر را از ظرف بیرون می آوریم و آن را بر روی تخته کار پهن می کنیم سپس وردنه را روی آن کشیده تا خمیر صاف و نازک شود . سپس مواد را کم کم و به صورت لایه لایه داخل خمیر میریزیم به این صورت که در اشترودل گوشت و قارچ ، قارچ ، هویج و فلفل دلمه ای را می ریزیم سپس بر روی مواد درون خمیر پنیر پیتزا می ریزیم به این دلیل که مواد درون خمیر بهم چسبیده و بیرون نریزد .
اشترودل کرم وانیل نان آوران مقدار 70 گرم
سپس خمیر را از دو طرف با چاقو به اندازه نوار های 2 سانتی برش می دهیم . سپس خمیر را بسته و نوار های بریده شده را بر روی آن قرار می دهیم . در مرحله باید باید موادی را برای مالیدن بر روی خمیر آماده کنیم به این صورت که زرده تخم مرغ ، زعفران و روغن مایع را درون ظرفی ریخته و بهم بزنید ، سپس آن را بر روی خمیر مالیده تا هنگامی که درون فر میگذارید رنگ روی خمیر طلایی شود .
اشترودل کاکائویی رضوی – 70 گرم
سپس فر را بر روی 180 درجه تنظیم کنید و آن را درون سینی فر قرار می دهیم و باید هر پانزده دقیقه یبار روی خمیر را با کره ای که تهیه کرده ایم چرب کنیم . بعد از مدت 40 الی 45 دقیقه غذای شما آماده است . اشترودل به دلیل ظاهر جذابی که دارد می تواند کودکان را به غذا خوردن تشویق کند همچنین دارای ارزش غذایی بالایی میباشد و برای کودکان مناسب است .
اشترودل با طعم سیب و دارچین پچ پچ – 50 گرم
مواد لازم جهت تهیه اشترودل سیب
سیب : نیم کیلو ، کره : 50 گرم ، آرد سوخاری : یک دوم پیمانه ، کشمش : یک دوم پیمانه ، مغز بادام یا گردوی ریز شده : یک دوم پیمانه ، شکر : یک دوم پیمانه ، دارچین : یک قاشق غذا خوری
اشترودل پچ پچ با طعم کرم شیری پچ پچ – 50 گرم
نحوه پخت : ابتدا سیب ها را پوست کنده و آنها را قطعه قطعه کنید . سپس کره را درون ظرفی بر روی اجاق گاز گذاشته ، سپس آرد سوخاری را به کره اضافه کرده و کمی هم می زنیم ، همچنین شکر ، دارچین ، کشمش و مغز بادام یا گردو را هم به آن اضافه می کنیم و در نهایت با مواد ترکیب می کنیم . سپس سایر موارد را مانند اشترودل گوشت و قارچ انجام می دهیم .