سرگرمی و ورزش

راهنمای خرید اینترنتی بهترین مارک تشک بازی ارزان قیمت

تشک بازی چیست؟ تشک بازی را از کجا بخریم؟ تشک بازی در انواع مدل های خرسی، پیانو، نوزاد، دخترانه، پسرانه، بادی، موزیکال، ماستلا، ناتو، فیل، پلی گرو، چوبی به فروش میرسد. قبل از خرید اینترنتی بهترین مارک تشک بازی به بررسی نکات خرید آن میپردازیم:

تشک بازی بچه در انواع مدلهلی پیانودار، دخترانه، پلی گرو، بیبی فن، مادرکر،  ارگ دار، اسکیپ هاپ،  اسمارت بیبی،  بیبی فور لایف،  پلی جیم،  طرح سنجاب،  پرشی،  تاینی لاو،  تاتامی، تک شاخ، جولی بیبی،  جغد، جامپینگ، چوبی، حلزون، طرح و حروف انگلیسی، طرح حیوانات، خرگوش، خارجی، خرس ماماز پاپاز، روباه، دست ساز، زرافه، شاتون، سه کاره، سیسمونی،  سفری، سامر، شیر، شهربازی، فنری، طرح لی لی، طرح لاک پشت، عروسکی، فیلی، فومی، فانتزی، قورباغه، طرح گل، گارد دار، گل مخمل، گود فرند، لبه دار،  لاماز،  لیتل برذ، لمیز، تینی لاو، ماستلا،  دست دوز، وین فان، وی تک، هانگر، هاوک، بی پر

مقاله پیشنهادی: قیمت خمیر چینی

تشک بازی هانگر مدل Piano Fitness Rack کد HE0631

راهنمای خرید اینترنتی بهترین مارک تشک بازی ارزان قیمت
رده سنی
۰ تا ۴۸ ماهگی
جنس
سایر
سایر توضیحات
دارای ثبات بدنه دارای یک عدد آینه دارای یک عدد پیانو دارای تشک راحت و نرم نیاز به ۳ عدد باتری قلمی قابلیت تنظیم صدای موسیقی مناسب برای کودکان ۰ الی ۳۶ ماه قابل استفاده بصورت ۴ مدل مختلف دارای موسیقی کوتاه و بلند تا ۱۵ دقیقه قابلیت تقویت قوای جسمی توسط پیانو دارای محل آویزان کردن جغجغه‌ها بصورت هلالی بازی بصورت دراز کش، نشسته، درازکش روی شکم و ایستاده ضدحساسیت

راهنمای خرید تشک بازی نوزاد

اگر مشغول خرید سیسمونی برای نوزاد خود هستید، حتماً متوجه خواهید شد که تشک بازی نوزاد یا همان پلی جیم یکی از متنوع‌ترین محصولات موجود در بازار هستند. البته این تنوع بیشتر در کارکردها و انواع مختلف آن‌ها است. یعنی هرکدام از این تشک های بازی یا پلی جیم ها را می‌توان به‌صورت مختلف استفاده کرد و هرکدام هم مزایا خاص خود را دارند.

ولی آیا خرید تشک بازی نوزاد برای سیسمونی لازم است؟ تشک بازی نوزاد چه کارکرد و مزایایی دارد؟ به صورت خلاصه می توان گفت تشک بازی نوزاد یا همان پلی جیم فقط ابزاری برای سرگرمی نوزاد نیست! کارشناسان معتقدند نوزادانی که از تشک بازی استفاده می‌کنند رشد فکری بهتری خواهد داشت. در ادامه متن به بررسی مزایای استفاده و خرید تشک بازی برای نوزادان خواهیم پرداخت.

مقاله پیشنهادی: اتو مسافرتی

تشک بازی نوزاد

تشک بازی نوزاد یا پلی جیم چیست؟

پیش از شروع بحث، شاید برخی از شما که قصد خرید سیسمونی دارید با تشک بازی آشنا نباشید. تشک بازی در واقع یک تشک نرم است که بالای آن عموماً ۲ طاق چوبی و یا پلاستیکی قرار گرفته و اسباب بازی‌های مختلف از آن آویزان هستند. برخی ها آن را با نام تشک بازی و برخی با نام پلی جیم می‌شناسند. بعضی از انواع تشک‌ بازی نوزاد داخلِ محیطِ خود لامپ، پخش‌ کننده موسیقی، آیینه، سازهای اسباب بازی (مثل پیانو، که با ضربه زدن کودک صدا می‌دهند)، بالشت‌های و یا انواع وسایل سرگرمی مختلف دارند. برخی دیگر هم فقط یک فضای ساده برای دراز کشیدن، نگاه کردن و بازی کردن کودک دارند.

مقاله پیشنهادی: کاور چمدان

تشک بازی را می توانید در خرید سیسمونی خود جای دهید، چرا که عموم آن‌ها از بدو تولد برای کودک مناسب هستند. البته در این دوره زمانی کودک عموماً فقط می‌تواند روی اسباب بازی‌هایی تمرکز کند که فاصله‌ی خیلی کمی با او دارند. با رشد بیشتر نوزاد و قوی‌تر شدن قوه بینانی‌اش، او می‌تواند رنگ‌ها را هم تشخیص دهد. در حدود ۶ ماهگی نوزاد می‌تواند به وضوح و کاملاً مثل شما تشک بازی خود را تماشا کند. هرچه کودک بزرگتر شود، با خلاقیت بیشتری با اسباب بازی‌های داخل پلی جیم بازی می‌کند و محیط را کنجکاوانه‌تر بررسی می‌کند.

مقاله پیشنهادی: قیمت کهنه شور

 

مزایا استفاده از تشک بازی نوزاد چیست؟

تشک بازی نوزاد یا همان پلی جیم به صورت‌های مختلفی می‌تواند به رشد و پیشرفت نوزاد کمک کند. در واقع جالب است بدانید که بازی و سرگرم کردن کودک یکی از ابتدایی‌ترین ویژگی‌های یک پلی جیم است. تشک بازی نوزاد کمک‌های خیلی اساسی و بنیادی‌تری به کودک خواهد کرد که در ادامه به برخی از این راه ها اشاره خواهیم می‌کنیم.

مقاله پیشنهادی: ادویه گرام ماسالا برای چی خوبه

پلی جیم

رشد ذهنی

نوزاد با استفاده از تشک بازی می‌‌تواند اساس تفکر علت و معلولی را یاد بگرید. در حدود سن ۶ هفتگی تا ۴ ماهگی، نوزاد وارد دورانی می‌شود که پیاژه آن را «واکنش دوری اولیه» نامیده است. یعنی نوزاد یاد می‌گیرد کاری را که به صورت اتفاقی انجام داده بود را مجدداً انجام دهد (برای مثال، ضربه زدن اتفاقی به یکی از اسباب بازی‌های تشک بازی). در حدود ۴ الی ۸ ماهگی نوزاد این کارها را عمداً انجام می‌دهد و تکرار می‌کند، چراکه برایش بامزه هستند. برای مثال ضربه زدن برای روشن کردن چراغ و یا پخش موسیقی از تشک بازی جزو این دسته هستند. این کارها در واقع شروع شکل‌گیری تفکر علت و معلولی در نوزاد است و با استفاده از تشک بازی می‌توان آن‌ها را تقویت کرد. پلی جیم در واقع بستری را فراهم می‌کند تا کودک در آن بتواند بارها این کارها را انجام دهد و یاد بگیرد.

مقاله پیشنهادی: قیمت پهپاد کوچک ارزان

تشک بازی نوزاد

بهبود توانایی بینایی

قابلیت بینایی نوزادان در هنگام تولد خیلی محدود است و فقط چیزهای خیلی نزدیک را می‌بینند. نوزادها هرچیز که فاصله بیشتری داشته باشد را تار می‌بینند. آن‌ها در واقع اجسامی که در فاصله ۲۰ تا ۳۰ سانتی‌متری آن‌ها باشد را فقط می‌توانند واضح ببینند. تشک بازی نوزاد ابزاری عالی برای رشد توانایی بینایی نوزاد است. نوزادها در اولین ماه‌های تولد بیش از هرچیز دوست دارند چهره افراد را ببینند (بنابراین زمان زیادی نوزاد را جلوی صورت خود بگیرید و با او تعامل کنید!)، علاوه بر این، نوزادها از تماشای اجسامی با کنتراست رنگی بالا هم لذت می‌برند (مثلا سیاه و سفید). خیلی از تشک‌ های بازی چنین امکانی دارند و محیط آن‌ها رنگ‌های براق و متفاوتی دارد که برای چشم نوزاد جالب هستند.

 

توانایی ادراک نوزاد در حدود ۴ ماهگی کامل‌ می‌شود، یعی همزمان با شکل‌گیری همان توانایی درک علت و معلولی. در این زمان نوزاد در تشک بازی با اسباب‌ بازی‌ها و اجسام رنگارنگ و جذابی که می‌بیند بازی می‌کند و واکنش دوری اولیه و ثانویه را تمرین می‌کند.

 

تشک بازی نوزاد

رشد توانایی‌های حرکتی

در ماه‌های اول تولد، واکنش‌های نوزاد عموماً‌ غیرارادی و به‌صورت بازتابی هستند. یعنی نوزاد هیچ کنترلی روی حرکات خود ندارد و بدن او به صورت خودکار به برخی شرایط پاسخ می‌دهد. یکی از معروف‌ترین این واکنش‌ها، زمانی است که چیزی را در کفِ دست نوزاد می‌گذاریم و او هم ناخودآگاه دستش را مشت می‌کند! کودکانی که در تشک بازی هستند حلقه‌ها و اسباب‌ بازی‌های داخل پلی جیم را با دست می‌گیرند و نگه می‌دارند (تمرین حرکات بدن)، به آن‌ها دقیق نگاه می‌کنند (تمرین بینایی) و با آن‌ها تعامل می‌کنند (تعامل و یادگیری شناخت علت و معلولی). می‌بینید این موارد چقدر با هم مرتبط هستند!؟ در حدود ۵-۶ ماهگی، کودک با خودآگاهی وسایل داخل تشک بازی را لمس می‌کند و به آن‌ها واکنش نشان می‌دهد.

یکی از مهم‌ترین توانایی‌هایی که نوزاد باید در ماه‌های ابتدایی تولد یاد بگیرد، و نقش زیادی هم در یادگیری چهار دست و پا راه رفتن او دارند، توانایی «آوردن همزمان دو دست به سمت خطِ وسطِ بدن» است. با خرید تشک بازی و استفاده از آن‌ها، نوزاد حین بازی یاد میگیرد و تمرین می‌کند هر دو دست خود را در حالیکه به پشت دراز کشیده است همزمان بلند کند. مرحله بعدی آن است که کودک یاد بگیرد جسمی که در خط وسط بدن او قرار دارد (نه در سمت راست است و نه چپ) را با بلند کردن همزمان دو دست بگیرد. این کار بخش « جسم پینه‌ای»‌ مغز که مسئول ارتباط دو نیمکره مغز است را تقویت می‌کند و یکی از مهم‌ترین مهارت‌هایی است که کودک باید یاد بگیرد!

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن