راهنمای خرید اینترنتی بهترین مارک قارچ ارزان قیمت
قارچ چیست؟ قارچ را از کجا بخریم؟ قارچ در انواع مدل های فله ای، دکمه ای، کیلویی، انوکی، سفید، بزرگ، عمده، صدفی، گانودرما، کفیر، ترافل، جادویی، دنبلان، کش بامبو، زرد کیجا، لینگژی، سیاه، شیتاکه، کامبوجا به فروش میرسد. قبل از خرید اینترنتی بهترین مارک قارچ به بررسی نکات خرید آن میپردازیم:
قارچ دکمه ای قارچینو پلاس – 400 گرم
آیا فکر می کنید که قارچ های خوراکی تنها قارچ های دکمه ای موجود بازار است؟ یا که تا به حال برای خوردن قارچ های جنگلی که کنار درختان رشد می کنند وسوسه نشده اید؟ آیا تجربه خوردن قارچ های سمی را داشته اید؟ چطور قارچ های سمی را از قارچ های خوراکی تشخیص بدهیم ؟می دانید حدود 36 نوع قارچ خوراکی در سراسر جهان یافت شده اند که هرکدام خواص خود را دارند ؟ شما با استفاده از قارچ در خانه چی می پزید؟
مقاله پیشنهادی: قاب پاور بانک
قارچ دکمه ای کامل ملارد – 400 گرم
کوکو قارچ، ترشی قارچ، قارچ تنوری با سیب زمینی و کالباس، قارچ همراه با ذرت، قارچ شکم پر تنها گوشه ای از لذت بخش ترین غذاهای موجود با قارچ است. قارچ سوختاری و کبابی، قارچ با پنیر و قارچ همراه با ساندویچ و پیتزا پر طرفدار ترین غذاها است.
مقاله پیشنهادی: پوشك شورتي
برای تهیه و مصرف قارچ چه روشی را پیش می گیرید تا سیاه نشود و خواص خود را حفظ کند؟ تا به حال چیزی در مورد خاصیت ضد دیابت و ضد سرطان بودن قارچ شنیده اید؟ آیا می دانید قارچی که در بعضی غذاها استفاده می کنید چه موجودی است؟ گیاه؟ جانور؟ یا که می دانید چه ساختار و خاصیتی دارد؟ شنیده اید که قارچ می تواند جایگزینی برای گوشت باشد؟ شما چه نوع قارچ های خوراکی را می شناسید؟ به نظر شما آیا این ماده برای افراد به خصوص زنان باردار مضراتی دارد؟ در ادامه سعی می کنیم به همه سوالات مطرح شده پاسخ دهیم تا شما را بااین خوراک بیشتر آشنا کنیم .
قارچ دکمه ای ملارد – 200 گرم
همه انواع قارچ ها مصرف کننده یا هتروتروف می باشند. به دلیل عدم اندام و توانایی فتوسنتز، برای تولید مواد آلی و کربن دی اکسید و نداشتن ساقه و برگ در رده گیاهان طبقه بندی نمی شوند، همچنین از جانوران نیز ساده تر هستن که نمی توانند حرکت کنند پس دراین دسته هم قرار نمی گیرند و یک گروه جداگانه مخصوص به خود با نام قارچ ها دارند. اما موارد مورد نیاز خود را چگونه تامین می کنند؟
مقاله پیشنهادی: خرید موس ارزان
قارچ ها مواد مورد نیاز خود را جذب می کنند. انواع مختلف قارچ ها می توانند روی مواد مرده یا زنده رشد و زندگی کنند و از طریق آنها موارد مورد نیاز خود را تامین کنند. گروهی از آنها به صورت همزیست با دیگر گیاهان زندگی، که به صورت نفوذ در ریشه یا ساقه ی گیاه مواد مورد نیاز خود را تامین می کنند .
مقاله پیشنهادی: بهترین مارک چند منظوره
قارچ اسلایس قارچینو – 800 گرم
این گروه از موجودات شگفت انگیز را می توان به دو صورت علمی و غیرعلمی طبقه بندی کرد که در طبقه بندی علمی قارچ های خوراکی در سلسله قارچ های حقیقی و رده بازیدیومایست و در طبقه بندی غیرعلمی قارچ های خوراکی و دارویی را از متمایز کرده اند درصورتی که نوع خوراکی نیز استفاده دارویی دارد. قارچ های خوراکی را می توان پرورش داد یا به صورت وحشی از طبیعت چید .
مقاله پیشنهادی: خرید تارت
عده ای تصور می کنند که وحشی بودن گروهی از آنها به منظور سمی بودن آنها است، درصورتی که قارچ های وحشی می توانند خوراکی نیز باشند، نکته مهم تشخیص قارچ های سمی مانند کلاه مرگ ، آمانیتا فالوئیدس و قارچ مگس با چتری قرمز و خال های سفید که بسیار با قارچ های خوراکی اشتباه گرفته می شوند است که نیاز به تخصص و مهارت فراوان دارد.
قارچ دکمه ای قارچینو – 800 گرم
خوراکی بودن قارچ ها به معنی عدم وجود ترکیبات سمی است البته بعضی از قارچ های سمی را می توان با خروج سم از آنها با روش هایی مانند جوشاندن تبدیل به خوراکی کرد. استفاده از قارچ های سمی به دلیل ظاهر خوب و بوی مطبوعشان و همچنین خوردن قارچ ها با ترکیبات دیگر مانند الکل باعث مسمومیت هایی شده که گاها به مرگ منجر می شود . در امپراتوری های قدیم مانند روم که تنها خانواده اشرافی ها از قارچ برای غذا استفاده می کردند چشندگانی را برای تشخصی قارچ های سمی و خوراکی قرار می دادند. دسته ای دیگر از قارچ های خوراکی که در محیط های آلوده رشد می کنند می توانند مواد مضر مانند جیوه را در خود ذخیره کنند که استفاده از این نوع قارچ ها خطراتی را نیز در پی دارد .
مقاله پیشنهادی: بهترین مارک کرم
قارچ دکمه ای ورقه ای ملارد – 250 گرم
قارچ های خوراکی که می توانند روی یا زیر زمین رشد کنند، به دلیل آب و پروتئین زیادی که دارند اهمیت غذایی بسیاری دارند که روز به روز گرایش افراد به این ماده غذایی بیشتر می شود طوری که می توان آن را در انواع سوپ ، پیتزا و لازانیا ،انواع مختلف ساندویچ ها ، سالاد ها و ماکارونی ،کوکو و ترشی قارچ یا حتی صورت خام و کبابی استفاده کرد. حدود 85 درصد آب در قارچ وجود دارد و منبع عظیمی از پروتئین است که به همین دلیل می تواند جایگزینی مناسب برای کسانی که توانایی خرید یا میل به گوشت ندارند باشد. با اینکه قارچ های گلخانه ای در همه فصل های سال در بازار به صورت بسته بندی وجود دارند اما می توان آنهارا خشک کرد و در فصل کمبود یا نبود قارچ استفاده کرد .
قارچ دکمه ای قارچینو – 250 گرم
کربوهیدرات، انواع ریز مغذی ها و آنتی اکسیدان ها از دیگر مواد موجود در قارچ ها می باشند که باعث تقویت سیستم ایمنی ، حفظ و زیبایی پوست و مو، جلوگیری از پیری و رشد تومورها و پیشگیری و درمان سرطان ها می شود. نکته ی قابل توجه کالری و چربی بسیار پایین (در حد صفر تقریبا) این خوراکی است که می تواند به راحتی در لیست غذایی افراد رژیمی قرار گیرد .همچنین دارای ویتامین های خانواده B وA ، C،K ،D وبیوتین و نیاسین و پانتوتنیک اسید می باشد .گفته می شود ویتامینD موجود در قارچ هایی که تابش فرابنفش را جذب کرده اند می تواند جایگزینی برای کسانی باشد که از ویتامین Dموجود در نور آفتاب بهره نمی گیرند .
قارچ دکمه ای قارچینو – 400 گرم
برخی به اشتباه فکر می کنند بهترین روش استفاده از قارچ آب پز کردن است هر چند که گلوکان را افزایش می دهد و از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری می کند اما تحقیقات نشان داشته این روش باعث کاهش آنتی اکسیدان ها و پروتئین های موجود در آن می شود . سرخ کردن آن با روغن نیز باعث از بین رفتن پروتئین، کربوهیدرات و آنتی اکسیدان های آن می شود بنابراین بهترین راه استفاده از قارچ های خوراکی کباب کردن یا قرار دادن داخل مایکروویو می باشد که ارزش غذایی آن را حفظ می کند .
اولین قارچ های خوراکی توسط چینی ها مورد استفاده قرار گرفتند که تا کنون بیشترین سهم از تولید و مصرف قارچ در جهان را به خود اختصاص داده اند. آنها قارچ را غذا و دارویی با ارزش می دانستند. در روم و یونان باستان فقط افراد طبقه بالای جامعه و عده ای از جنگ جویان شمال سیبری برای کاهش ترس و استرس قبل از شروع جنگ از قارچ استفاده می کردند . در حال حاضر پرورش بیش از 20 نوع قارچ خوراکی در سراسر جهان تبدیل به تجارتی بزرگ شده و سالانه میلیون ها و هزاران تن از مرزعه های پرورشی قارچ برداشت می شود .
انواع مختلف قارچ خوراکی شامل:دکمه ای، کرمینو، پورتوبلو، شیاتاکه، مایتاکه، صدفی می باشد که در ظاهر های بسیار متفاوت و در نقاط مخصوصی دیده میشوند. قارچ های دکمه ای که رایج و پرمصرف ترین نوع قارچ در بازار است ملایم ترین طعم را به نسبت دیگر قارچ ها دارد و به شیوه های متفاوت کباب کردن، سرخ کردن ،آب پز کردن یا حتی به صورت خام می توان از آنها استفاده کرد. کرمینو دارای چترهای قهوه ای ملایم و کمی سفت می باشد که طعم بیشتری نسبت به قارچ دکمه ای دارد.پورتوبلو کمی بزرگ تر از سایر قارچ هاست که می توان آن را شکم پر یا به صورت همبرگرد استفاده کرد در کشور هایی نظیر ایتالیا از این قارچ برای تهیه سس نیز استفاده می کنند.
قارچ اسلایس قارچینو – 500 گرم
شیاتاکه به آن قارچ جنگلی نیز می گویند دارای چتر قهوه ای تیره و کمی حلقه شده است که عطر جنگل دارد و وقتی پخته می شود طعم دودی به خود میگیرد که آنرا لذیذتر می کند، این قارچ خواص دارویی نیز دارد که در طب سنتی از آن استفاده می شود. مایتاکه دارای چترهای نازک روی هم افتاده دارد که از نگاهی شبیه به کلم است و طعم بخصوصی دارد و اگر با سوسیس، سیب زمینی و یا در سوپ استفاده شود لذیذتر خواهد شد. از این قارچ بیشتر به دلیل خواصی مانند تقویت سیستم ایمنی، ویتامین ها، تنظیم دیابت و قندخون پایین،کلسترول و سرطان استفاده می شود. خواستگاه مایتاکه چین،ژاپن و شمال غرب آمریکا است. قارچ صدفی دارای چتر های نازک و شبیه به صدف یا بادبزن است که میت وان آن را در جنگل و اطراف درختان مشاهده کرد، البته می توان آنهارا از مغازه ها نیز تهیه کرد یا پرورش داد. از ویژگی های این قارچ می توان به وجود پتاسیم، مس و آهن بسیار، ترکیبات ضد التهابی مانند گلیکوپروتئین و تری ترپنوئید اشاره کرد که مناسب برای درمان بیماری های خطرناک مانند سرطان پروستات ،سینه و روده بزرگ می باشد.
قارچ اسلایس قارچینو – 250 گرم
قارچ های انوکی، بیچ، شیپوری درشت، شیپورمرگ، قیفی، جوجه تیغی، مورل، گوشت خوکی، ریشی و یال شیر انواع دیگری از قارچ های خوراکی با ظاهری نسبتا متفاوت تر از دیگر قارچ ها می باشند .
انوکی دارای کلاهک های بسیار کوچکی که به ساقه های نسبتا بلند نازک آن متصل شده است که می تواند به صورت وحشی روی درخت هایی مانند خرمالو،شاه توت و گیلاس چینی رشد کند. بیچ که دارای چتر هایی با اندازه متفاوت است که در حالت خام مزه ی تلخی دارد ولی وقتی پخته شود شیرین میشود که می توان در غذاهای دریایی یا همراه سیب زمینی استفاده شود .
قارچ شیپوری درشت که ساقه بسیار ضخیم و گوشتی نسبت به چتر های نازک قهوه ای آن دارد به اسم های متفاوتی مانند شیپورفرانسوی ورویال شیپوری نیز شناخته میشود.حجم بیشتر این قارچ را ساقه آن تشکیل می دهد .
شیپور مرگ که اصلا ظاهری جذاب ندارد،رنگی تیره دارد که بسیار هم نازک می باشد اما طعمی دودی تند و بسیار لذیذی دارد .
اما قارچ قیفی که دارای رنگ زرد روشن وعطر زرد آلو است، در جنگل ها یافت می شود و محبوب همگان بوده. شبیه به قارچ شیپوری است که فقط یک تو رفتگی در مرکز چترش دارد و به نسبت گوشتی تر است .طعم این قارچ نیز متفاوت بوده و ترکیبی از شیرینی و تندی خاصی است و بومی آمریکا است. توجه شود این نوع با قارچ سمی فانوس جک اشتباه گرفته نشود تا مسمومیت ایجاد نکند. قارچ جوجه تیغی نیز طعمی شبیه به قیفی دارد که بسیار ترد نیز می باشد و میتوان از آن در تهیه ترشی استفاده کرد.
قارچ دکمه ای بلوط – 400گرم
تیغه های زیر کلاهک زرد رنگ با فروفتگی کوچکی در مرکز آن به صورت موازی رو به بیرون است به همین دلیل آن را جوجه تیغی می نامند البته به دلیل طعم شیرینش به دندان شیرین نیز معروف است .
مورل که متفاوت ترین نوع قارچی است که تا کنون یافت شده است از دور شبیه به گردو ولی با بافتی اسفنجی می باشد و به دلیل وحشی بودن این نوع از قارچ نمی توان در بازار و مغازه ها پیدا کرد. فصل رویش مورل بسیار زودگذر است و فقط در فصل بهار در غرب یافت می شود.
پورسینی یا گوشت خوکی که در ایتالیا و فرانسه محبوبیت بسیاری دارد به راحتی یافت نمی شود . ظاهر آن شبیه به قارچ شیپوری درشت است اما با کلاهک قهوه ای متمایل به قرمز.این نوع قارچ با ارزش ترین قارچ وحشی است که طعمی جنگلی و بافتی نرم دارد.می توان مانند قارچ های دیگر خشک شده ی آن را نیز استفاده کرد با این تفاوت که پس از خشک کردن، برای مصرف می توان آن را با قرار دادن در آب داغ به حالت اولیه برگرداند .
قارچ دکمه ای ورقه ای ملارد – 500 گرم
قارچ ریشی را هم می توان پرورش داد و وحشی آن را در طبیعت که کنار درختان رشد می کند یافت .ظاهر آن کمی متفاوت و شبیه به گرامافون است که قسمت داخلی آن رنگارنگ است ، بخاطر منافذ فراوان آن حالت چوب پنبه ای دارد. خوردن آن کمی سخت است اما در بین قارچ های خوراکی بیشترین خاصیت دارویی را دارد که همه آنها هنوز یافت نشده و در تحقیقات است اما گفته می شود سیستم ایمنی را به قدری بالا می برد که بدن می تواند با ایدز مبارزه کند، همچنین برای مقابله با تب ، کلسترول و فشارخون پایین و مشکلات مجاری ادراری استفاده می شود .
نوع یال شیری که بسیار شبیه به قندیل های آهکی دیواره غارها است، بافتی بسیار شیرین دارد که خاصیت هایی همچون حمایت سیستم ایمنی ،افزایش تمرکز و بهبود خلق و خو و حفظ سلامت مغز دارد .
اما متفاوت ترین قارچ از لحاظ اندازه قارچ با کلاهک بزرگ است که گاهی وزن آن به 20 کیلوگرم می رسد ، معمولا وقتی اندازه آن کوچک است برای تهیه غذا استفاده می شود ولی اگر بزرگ شود هاگ تولید می کند (قارچ ها با هاگ تولید مثل می کنند) که خوردن آن باعث ناراحتی معده می شود، این نوع قارچ ممکن است با قارچ های سمی اشتباه گرفته شود که قبل از مصرف لازم است تشخیص داده شود تا از ضرر های احتمالی آن جلوگیری شود .
به طور کلی همه قارچ ها کالری پایینی دارند که آن را مناسب برای افراد رژیمی و دیابتی کرده اما مضراتی نیز دارند مانند گروهی از قارچ ها که خاصیت توهم زایی وحواس پرتی دارند و خوردن قارچ ها برای بعضی افراد عوارضی مانند خستگی و کسالت، مشکلات معده و اسهال و استفراغ ایجاد کرده. گروهی از افراد نیز به خودی خود به قارچ ها حساسیت دارند که می تواند در آن ها عوارضی چون مشکلات پوستی ایجاد کند. استفاده از قارچ ها مشکلاتی را نیز برای زنان باردار ایجاد کرده که پزشکان مصرف آنرا منع کرده اند پس هنگام خرید یا کندن قارچ ها جنگلی همه نکات توصیه شده را در نظر بگیرید.