خوراکی ‌ها

رقیق کردن رب انار به روش های متفاوت

چگونه رب انار را رقیق کنیم ؟ رب انار یکی از موادی است که با اضافه کردن آن به غذا میتوانید غذاهایی با طعم های بهتر داشته باشید. رب انار در حالت معمول نباید شل یا سفت باشد در صورت شل شدن میتوانید با جوشاندن آن را به غلظت دلخواه برسانید اما اگر سفت شد چه کنیم؟ با ما همراه باشید تا به شما بگوییم.

رب انار رازک – 250 گرم

رقیق کردن رب انار به روش های متفاوت
وزن
250 گرم
ابعاد بسته‌بندی
9 × 6 × 6 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
16/16338
سایر توضیحات
ارزش غذایی محصول در 20 گرم :
انرژی : 42 کیلوکالری
قند : 10.33 گرم
چربی : 0 گرم
نمک : 0.12 گرم
اسیدهای چرب ترانس : 0 گرم

مواد لازم برای رقیق کردن رب انار:

  1. انار یا آب انار
  2. آب

مقاله پیشنهادی: شکم بند هات شیپر خوبه؟

سایر مواد نیز در ادامه ذکر شده اند.رب انار یکی از موادی است که باعث خوشمزه تر شدن غذای شما می شود.شما می توانید در غذاهایی مانند خورش فسنجان یا در خوراک مرغ از رب انار استفاده کنید.رب انار طعم ترش شیرین یا ترشی دارد و شما می توانید با اضافه کردن آن به غذای خود طعم دلخواه خود را به غذای خود بدهید.

رب انار اصالت مقدار 350 گرم

رقیق کردن رب انار به روش های متفاوت
وزن
350 گرم
وزن بسته‌بندی
500 گرم
ابعاد بسته‌بندی
20 × 5.5 × 5.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
15/15300
سایر توضیحات
- ارزش غذایی محصول در هر 30 گرم :
- انرژی: 92.4کیلوکالری
- قند: 16.8 گرم
- فاقد چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس

طعم شیرین یا ترش رب انار بستگی به مزه دانه های انار دارد و اگر شما از دانه‌های اناری استفاده کنید که مره ی ترشی دارند، رب انار شما نیز ترش می شود. ولی اگر انار شما شیرین است، رب انار شما نیز شیرین خواهد شد.

مقاله پیشنهادی: سه کاره پاناسونیک خوبه؟

هر کدام از رب انار های ترش و یا شیرین کاربردهای خاص خود را دارد و شما می توانید در درست کردن غذاهای مختلف از آنها استفاده کنید و اگر می‌خواهید طعم غذای شما شیرین شود، می‌توانید از رب انار شیرین استفاده کنید و اگر دوست دارید که مزه‌ ی غذای شما ترش شود، می توانید از رب انار ترش استفاده کنید.

انار Fresh مقدار 1 کیلوگرم

رقیق کردن رب انار به روش های متفاوت
وزن
1 کیلوگرم
وزن بسته‌بندی
1.015 کیلوگرم
ابعاد بسته‌بندی
16 × 17 × 8 سانتی‌متر
تعداد در بسته
بین 2 تا 3
سایر توضیحات
انار درجه یک بدون بسته‌بندی

درست کردن رب انار کار خیلی سختی نیست و اصولی دارد که اگر آن ها را رعایت کنید، می‌توانید رب انار خوشمزه ای درست کنید.اگر بخواهیم به صورت خلاصه درست کردن رب انار را به شما توضیح دهیم باید بگوییم که، اول شما باید انار های خود را دان بکنید و آنها را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و اجازه بدهید که همراه آب بجوشد و سپس آب آن را از تفاله های آن جدا کنید و آب انار شفاف را روی گاز بگذارید تا بیشتر بجوشد و آنقدر این کار را ادامه دهید تا تمام آب آن تبخیر شود و رب انار غلیظی باقی بماند.

مقاله پیشنهادی: وسایل قنادی

انار لوکوما – 1 کيلوگرم

رقیق کردن رب انار به روش های متفاوت
وزن بسته‌بندی
1 کیلوگرم
ابعاد بسته‌بندی
25x17x5.5 سانتی‌متر
نوع بسته‌بندی
فله

روش دیگری که در درست کردن رب انار وجود دارد، این است که آب انار را بگیرید و سپس آب انار را روی حرارت قرار دهید و بجوشانید تا آب آن تبخیر شود و رب انار غلیظی باقی بماند.یک مشکلی که ممکن است در مرحله آخر درست کردن رب انار به وجود بیاید، این است که ممکن است رب انار شما سفت شود و یا زیاد بجوشد و غلظت آن زیاد شود.

مقاله پیشنهادی: صابون داو برای چی خوبه

انار درجه یک – 4 کیلوگرم

رقیق کردن رب انار به روش های متفاوت
وزن
4 کیلوگرم
وزن بسته‌بندی
4.10 کیلوگرم

رب اناری که شما درست میکنید نه باید خیلی شل باشد و نه باید خیلی سفت باشد.غلظت رب انار باید به قدری باشد که خیلی سفت نباشد و خیلی شل هم نباشد و شما باید بتوانید این غلظت را از رب انار خود بگیرید و حواستان به این باشد که رب انار شما خیلی سفت نشود.مهم ترین نکته ای که باید هنگام درست کردن رب انار به آن توجه کنید، همین توجه به میزان سفتی و شلی رب انار به دست آمده است.

مقاله پیشنهادی: نابود کردن جرم کتری

رب انار ترش سون – 260 گرم

رقیق کردن رب انار به روش های متفاوت
وزن بسته‌بندی
260 گرم
ابعاد بسته‌بندی
3x3x15 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
21/16952
نوع در
در آسان باز شو

اگر رب انار شما خیلی شل باشد، یعنی به اندازه ی کافی نجوشیده است و به رب تبدیل نشده است و شما نمی توانید از آن به عنوان رب انار استفاده کنید.و اگر رب انار شما خیلی سفت باشد، یعنی بیش از حد طبیعی جوشیده است و تمام آب آن تبخیر شده است و دیگر حالت رب انار ندارد و خیلی سفت شده است.

مقاله پیشنهادی: بهترین مارک کوله پشتی

انار درجه یک – 5 کیلوگرم

رقیق کردن رب انار به روش های متفاوت
وزن
5 کیلوگرم
وزن بسته‌بندی
5.10 کیلوگرم

اگر رب انار شما شل باشد، شما می توانید به راحتی با جوشاندن بیشتر، آن را سفت تر کنید و غلظت آن را بیشتر کنید.
و‌همچنین اگر رب اناری که درست کرده اید، خیلی شل باشد،در یخچال در مدت زمان کم تری کپک‌ می‌ زند.ولی اگر رب انار شما سفت شده باشد و بیش از حد جوشیده باشد، کار شما کمی سخت تر است و باید آن را با روش‌هایی رقیق کنید.

رب انار مهرام – 390 گرم

رقیق کردن رب انار به روش های متفاوت
وزن
390 گرم
وزن بسته‌بندی
592 گرم
ابعاد بسته‌بندی
3x18x3.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
11358/38
نوع در
در آسان باز شو
سایر توضیحات
ارزش غذایی در هر 30 گرم
انرژی : 87.03 کیلو کالری
قند : 15.04 گرم
چربی: 0.35 گرم
نمک : 0.25 گرم
اسید های چرب ترانس : 0 گرم

رب اناری که خیلی جوشیده است و سفت شده است، وقتی در یخچال بماند، سفت تر هم می شود و حتی ممکن است قاشق داخل آن فرو نرود و شما نتوانید از آن برای درست کردن غذا استفاده کنید و این رب انار سفت شده، کیفیت خود را از دست می‌دهدرب اناری که سفت تر باشد، دیرتر فاسد می شود و همچنین دیرتر کپک میزند و رنگ آن نیز تیره تر است. ولی میزان سفت بودن رب انار نیز باید به اندازه‌ای باشد که نرمال است و بیش از حد نباید سفت باشد.

رقیق کردن رب انار به روش های متفاوت

رقیق کردن رب انار به روش های متفاوت
وزن
300 گرم
ابعاد بسته‌بندی
14x6x6 سانتی‌متر

روش هایی برای رقیق کردن رب انار سفت شده وجود دارد که ما در ادامه آن ها را به شما یاد می‌دهیم، تا بتوانید رب انار خود را رقیق کنید. پس با ما همراه باشید، تا روش های رقیق کردن رب انار را به شما آموزش بدهیم.غلظت و سفتی رب انار باید به حدی باشد که وقتی قاشق را داخل آن می برید، به راحتی حرکت کند و قاشق در آن گیر نکند.

رب انار رازک – 250 گرم بسته 6 عددی

رقیق کردن رب انار به روش های متفاوت
وزن
250 گرم
وزن بسته‌بندی
1500 گرم
ابعاد بسته‌بندی
18x12x9 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
16/16338

یک روشی که می توانید به وسیله ی آن رب اناری را که سفت شده است، کمی شل تر کنید، این است که مقدار دیگری انار تهیه کنید و آب آن را بگیرید و داخل رب انار های سفت شده بریزید و حرارت را کم کنید تا آب انار ها و رب انار ها ترکیب شوند و رب انار سفت شده، کمی نرم تر و شل تر شود.

رب انار -1 کیلوگرم

رقیق کردن رب انار به روش های متفاوت
ارگانیک
بله
استان تولید
همدان
محل تولید
همدان
وزن
1000گرم

روش دیگری که می‌توانید برای شل کردن رب انار سفت شده از آن استفاده کنید, این است که مقداری آب را به جوش بیاورید و داخل رب انار ها بریزید تا رب انار شما شل شود.و همچنین شما می توانید رب انار خود را روی حرارت بگذارید و مقداری آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا آب شما به جوش بیاید و با رب انار مخلوط شود تا رب انار شما کمی شل تر شود.

رب انار -500 گرم

رقیق کردن رب انار به روش های متفاوت
ارگانیک
بله
استان تولید
همدان
محل تولید
همدان
وزن
500 گرم

برخی از افراد رب انار خود را داخل فریزر می‌گذارند و هر بار که می خواهند غدا درست کنند مقداری از رب انار را از داخل فریزر خارج می‌کنند و آن را داخل غذا می ریزند یا حرارت می دهند تا از سفتی در بیاید و شل شود.علت اینکه برخی از افراد رب انار خود را داخل فریزر می گذارند، این است که ماندگاری آن بیشتر شود از کپک زدن آن جلوگیری کنند.

رب انار – 1000 گرم

رقیق کردن رب انار به روش های متفاوت
ارگانیک
بله
استان تولید
فارس
محل تولید
شمال فارس- سرحد
وزن
1000 گرم

روش دیگری که برای شل کردن رب انار سفت شده می توانید از آن استفاده کنید، این است که مقدار زیادی آب انار را تهیه کنید و دوباره شروع به درست کردن رب انار کنید و در مراحل پایانی رب انار سفت شده را نیز به آن اضافه کنید، تا با رب انار های جدید مخلوط شود و بافت و غلظت نرمالی به دست بیاید.

رب انار ملس هزارجریب-1050 گرمی

رقیق کردن رب انار به روش های متفاوت
سایر توضیحات
محصولی خانگی و ارگانیک که ترش مزه بوده و بعنوان چاشنی در انواع غذاها و خورشت و گوشت و... استفاده می شود
ارگانیک
بله
استان تولید
مازندران
ابعاد بسته‌بندی
15x15x20
محل تولید
مازندران هزارجریب
وزن
1050 گرم
وزن بسته‌بندی
1100

همچنین شما می توانید رب انار سفت شده را داخل ظروف شیشه‌ای بریزید و داخل یخچال یا بیرون از یخچال نگهداری کنید و هر زمانی که خواستید از آن در غذا استفاده کنید، مقداری از آن را با آب جوش مخلوط کنید تا کمی رقیق شود.و یا اینکه رب انار سفت شده را داخل ظرف بریزید و در یخچال و یا خارج از یخچال نگهداری کنید و زمانی که خواستید از آن استفاده کنید، مقداری از آن را داخل ظرفی بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا رب انار شما کمی رقیق تر شود.

رب انار خانگی شیمبال -1 کیلوگرم

رقیق کردن رب انار به روش های متفاوت
سایر توضیحات
رب انار روستایی شیمبال کاملا طبیعی بوده و اصلا باعث گلوزدگی نمی شود .ارزش غذایی در هر 30 گرم معادل با 82.8 کیلوکالری انرژی، 13.3 گرم قند، 0.1 گرم چربی،0 0.2 گرم نمک است
ارگانیک
بله
استان تولید
خوزستان
ابعاد بسته‌بندی
10x10x15
محل تولید
خوزستان - شهرستان رامهرمز
وزن
1000
وزن بسته‌بندی
1050 گرم

و یا این که می توانید هنگامی که نیاز به رب انار داشتید، آن را داخل ظرفی بریزید و کمی آب داخل آن بریزید و ظرف خود را داخل مایکروفر قرار دهید تا رب انار شما کمی شل تر شود و رقیق تر شود.روش دیگری که برای رقیق کردن رب انار می توانید از آن استفاده کنید، این است که مقداری رب انار شل و رقیق تهیه کنید و به رب انار سفت شده ی خود اضافه کنید و آن ها را با هم مخلوط کنید تا بافت و غلظت نرمالی به دست بیاید.

رب انار محلی خالص ملس – 820گرم

رقیق کردن رب انار به روش های متفاوت
سایر توضیحات
طبع رب انار
انواع رب انار با توجه به طعمی که دارند، طبع متفاوتی هم دارند که در زیر به شرح آن پرداخته‌ایم:
رب انار “شیرین” دارای طبع سرد و مایل به اعتدال است و نسبت به انار ترش و ملس خواص درمانی کمتری دارد.
طبع رب انار “ملس” سرد و تر و نزدیک به اعتدال است.
رب انار “ترش” دارای سردی و تری بیشتر است. (به همین دلیل افرادی که مزاج سرد دارند باید از زیاده‌روی در مصرف رب انار ترش خودداری کنند.)
موارد مصرف رب انار
از رب انار به عنوان یک چاشنی فوق العاده برای انواع غذاها استفاده می‌شود.
مثلا برای درست کردن مرغ ترش، بادمجان شکم پر، فسنجان، آش انار و مرغ شکم پر از رب انار استفاده می‌کنند.
همچنین ترکیب آش رشته و یا آش جو با رب انار طعم بی نظیری به وجود می‌آورد که پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید.
از رب انار همچنین به منظور بهره بردن از خواص درمانی آن استفاده می‌شود از جمله:
برای درمان کبد چرب می‌توانید بعد از غذا یک قاشق میل کنید.
یا برای لاغر شدن روزانه به صورت ناشتا یک قاشق میل کنید.
برخی از سالادها نیز با رب انار مزه دار می‌شوند، برای مثال در تهیه سالاد اسفناج و سالاد فتوش لبنانی از رب انار استفاده می‌شود.
ارگانیک
بله
استان تولید
مرکزی
ابعاد بسته‌بندی
15x8x15
محل تولید
اسلامشهر
وزن
820
وزن بسته‌بندی
860

و همچنین شما می توانید برای رقیق کردن رب انار سفت شده ی خود مقداری رب انار شل یا رقیق از مغازه خریداری کنید، یا اگر مقداری رب انار شل و رقیق در خانه دارید که غلظت آن خیلی کم است و باید سفت تر شود، آن را داخل رب انار های سفت شدهدی خود بریزید و آن ها را با هم مخلوط کنید تا رب انار شما کمی شل تر شود.

رب انار شیرین هزارجریب – 500 گرم

رقیق کردن رب انار به روش های متفاوت
ارگانیک
بله
استان تولید
مازندران
محل تولید
مازندران روستاهای مناطق هزارجریب
ابعاد بسته‌بندی
8x8x11
وزن
500 گرم

همچنین شما می‌توانید رب انار سفت شده ای را که در یخچال دارید، در ظرفی بریزید و به آن مقداری آب انار طبیعی یا آب انار کارخانه‌ای اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید و آب انار با رب انار سفت شده مخلوط شود و رب انار شما کمی رقیق تر شود.همانطور که در بالا اشاره کردیم، درست کردن رب انار قواعد و اصول خاصی دارد که اگر آن ها را رعایت کنید، رب انار شما بسیار خوب و خوشمزه می شود.

رب انار عطرین -700 گرم

رقیق کردن رب انار به روش های متفاوت
سایر توضیحات
خواص رب انار
رب انار شیرین طبع سرد و ملایمی داره.
رب انار ترش طبع سرد و تر داره.
برای تصفیه خون مفیده.
تهوع در دوران بارداری رو می تونه کم کنه.
سرشار از فیبر، پتاسیم و ویتامین C هست.
حاوی ویتامین A ، E و خانواده B هست.
کلسترول بد خون (LDL) رو کاهش میده.
به هضم غذا کمک می کنه.
ارگانیک
بله
استان تولید
تهران
ابعاد بسته‌بندی
7x7x13
محل تولید
تهران
وزن
700
وزن بسته‌بندی
740

پس از اینکه آب انار را روی حرارت گذاشتید و اجازه دادید که به جوش بیاید، زیر آن را کم کنید و حرارت را متوسط کنید تا آب رب انار شما تبخیر شود و رب اناری با غلظت مناسب به دست بیاید. بعد از اینکه رب انار شما کمی غلیظ شد و آب آن تبخیر شد، زیر آن را بسیار کم کنید تا بیش از حد سفت نشود و رب انار شما خراب نشود.غلظت رب انار زمانی خوب است که هنگامی که قاشق را داخل آن می برید،

رب انار ترش هزارجریب- 1030 گرم

رقیق کردن رب انار به روش های متفاوت
ارگانیک
بله
استان تولید
مازندران
ابعاد بسته‌بندی
9x9x15
محل تولید
مازندران روستاهای مناطق هزارجریب
وزن
1000 گرم
وزن بسته‌بندی
گرم 1030

قاشق به راحتی حرکت کند و نه آن قدر شل باشد که خیلی راحت بتوانید قاشق را در آن حرکت دهید و نه آنقدر سفت باشد که نتوانید قاشق را حرکت دهید و قاشق در رب انار گیر کند.اگر به نکاتی که در بالا به آن اشاره کردیم، توجه کنید و تمام اصول و قواعدی دا که در درست کردن رب انار باید به آن توجه کنید، رعایت کنید، حتماً رب انار شما خیلی خوب می شود و غلظت آن نرمال خواهد شد و نه خیلی سفت می‌شود و نه خیلی شل.

رب انار طبیعی سالمین – 500 گرم

رقیق کردن رب انار به روش های متفاوت
ارگانیک
خیر
استان تولید
فارس
محل تولید
شیراز
وزن
500

ولی اگر به هر دلیلی رب انار شما سفت شد، می توانید با استفاده از روش هایی که در بالا به آنها اشاره کردیم، رب انار خود را رقیق کنید و از آن استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن