رقیق کردن رب انار به روش های متفاوت
چگونه رب انار را رقیق کنیم ؟ رب انار یکی از موادی است که با اضافه کردن آن به غذا میتوانید غذاهایی با طعم های بهتر داشته باشید. رب انار در حالت معمول نباید شل یا سفت باشد در صورت شل شدن میتوانید با جوشاندن آن را به غلظت دلخواه برسانید اما اگر سفت شد چه کنیم؟ با ما همراه باشید تا به شما بگوییم.
رب انار رازک – 250 گرم
مواد لازم برای رقیق کردن رب انار:
- انار یا آب انار
- آب
مقاله پیشنهادی: شکم بند هات شیپر خوبه؟
سایر مواد نیز در ادامه ذکر شده اند.رب انار یکی از موادی است که باعث خوشمزه تر شدن غذای شما می شود.شما می توانید در غذاهایی مانند خورش فسنجان یا در خوراک مرغ از رب انار استفاده کنید.رب انار طعم ترش شیرین یا ترشی دارد و شما می توانید با اضافه کردن آن به غذای خود طعم دلخواه خود را به غذای خود بدهید.
رب انار اصالت مقدار 350 گرم
طعم شیرین یا ترش رب انار بستگی به مزه دانه های انار دارد و اگر شما از دانههای اناری استفاده کنید که مره ی ترشی دارند، رب انار شما نیز ترش می شود. ولی اگر انار شما شیرین است، رب انار شما نیز شیرین خواهد شد.
مقاله پیشنهادی: سه کاره پاناسونیک خوبه؟
هر کدام از رب انار های ترش و یا شیرین کاربردهای خاص خود را دارد و شما می توانید در درست کردن غذاهای مختلف از آنها استفاده کنید و اگر میخواهید طعم غذای شما شیرین شود، میتوانید از رب انار شیرین استفاده کنید و اگر دوست دارید که مزه ی غذای شما ترش شود، می توانید از رب انار ترش استفاده کنید.
انار Fresh مقدار 1 کیلوگرم
درست کردن رب انار کار خیلی سختی نیست و اصولی دارد که اگر آن ها را رعایت کنید، میتوانید رب انار خوشمزه ای درست کنید.اگر بخواهیم به صورت خلاصه درست کردن رب انار را به شما توضیح دهیم باید بگوییم که، اول شما باید انار های خود را دان بکنید و آنها را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و اجازه بدهید که همراه آب بجوشد و سپس آب آن را از تفاله های آن جدا کنید و آب انار شفاف را روی گاز بگذارید تا بیشتر بجوشد و آنقدر این کار را ادامه دهید تا تمام آب آن تبخیر شود و رب انار غلیظی باقی بماند.
مقاله پیشنهادی: وسایل قنادی
انار لوکوما – 1 کيلوگرم
روش دیگری که در درست کردن رب انار وجود دارد، این است که آب انار را بگیرید و سپس آب انار را روی حرارت قرار دهید و بجوشانید تا آب آن تبخیر شود و رب انار غلیظی باقی بماند.یک مشکلی که ممکن است در مرحله آخر درست کردن رب انار به وجود بیاید، این است که ممکن است رب انار شما سفت شود و یا زیاد بجوشد و غلظت آن زیاد شود.
مقاله پیشنهادی: صابون داو برای چی خوبه
رب اناری که شما درست میکنید نه باید خیلی شل باشد و نه باید خیلی سفت باشد.غلظت رب انار باید به قدری باشد که خیلی سفت نباشد و خیلی شل هم نباشد و شما باید بتوانید این غلظت را از رب انار خود بگیرید و حواستان به این باشد که رب انار شما خیلی سفت نشود.مهم ترین نکته ای که باید هنگام درست کردن رب انار به آن توجه کنید، همین توجه به میزان سفتی و شلی رب انار به دست آمده است.
مقاله پیشنهادی: نابود کردن جرم کتری
رب انار ترش سون – 260 گرم
اگر رب انار شما خیلی شل باشد، یعنی به اندازه ی کافی نجوشیده است و به رب تبدیل نشده است و شما نمی توانید از آن به عنوان رب انار استفاده کنید.و اگر رب انار شما خیلی سفت باشد، یعنی بیش از حد طبیعی جوشیده است و تمام آب آن تبخیر شده است و دیگر حالت رب انار ندارد و خیلی سفت شده است.
مقاله پیشنهادی: بهترین مارک کوله پشتی
اگر رب انار شما شل باشد، شما می توانید به راحتی با جوشاندن بیشتر، آن را سفت تر کنید و غلظت آن را بیشتر کنید.
وهمچنین اگر رب اناری که درست کرده اید، خیلی شل باشد،در یخچال در مدت زمان کم تری کپک می زند.ولی اگر رب انار شما سفت شده باشد و بیش از حد جوشیده باشد، کار شما کمی سخت تر است و باید آن را با روشهایی رقیق کنید.
رب انار مهرام – 390 گرم
رب اناری که خیلی جوشیده است و سفت شده است، وقتی در یخچال بماند، سفت تر هم می شود و حتی ممکن است قاشق داخل آن فرو نرود و شما نتوانید از آن برای درست کردن غذا استفاده کنید و این رب انار سفت شده، کیفیت خود را از دست میدهدرب اناری که سفت تر باشد، دیرتر فاسد می شود و همچنین دیرتر کپک میزند و رنگ آن نیز تیره تر است. ولی میزان سفت بودن رب انار نیز باید به اندازهای باشد که نرمال است و بیش از حد نباید سفت باشد.
روش هایی برای رقیق کردن رب انار سفت شده وجود دارد که ما در ادامه آن ها را به شما یاد میدهیم، تا بتوانید رب انار خود را رقیق کنید. پس با ما همراه باشید، تا روش های رقیق کردن رب انار را به شما آموزش بدهیم.غلظت و سفتی رب انار باید به حدی باشد که وقتی قاشق را داخل آن می برید، به راحتی حرکت کند و قاشق در آن گیر نکند.
رب انار رازک – 250 گرم بسته 6 عددی
یک روشی که می توانید به وسیله ی آن رب اناری را که سفت شده است، کمی شل تر کنید، این است که مقدار دیگری انار تهیه کنید و آب آن را بگیرید و داخل رب انار های سفت شده بریزید و حرارت را کم کنید تا آب انار ها و رب انار ها ترکیب شوند و رب انار سفت شده، کمی نرم تر و شل تر شود.
روش دیگری که میتوانید برای شل کردن رب انار سفت شده از آن استفاده کنید, این است که مقداری آب را به جوش بیاورید و داخل رب انار ها بریزید تا رب انار شما شل شود.و همچنین شما می توانید رب انار خود را روی حرارت بگذارید و مقداری آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا آب شما به جوش بیاید و با رب انار مخلوط شود تا رب انار شما کمی شل تر شود.
برخی از افراد رب انار خود را داخل فریزر میگذارند و هر بار که می خواهند غدا درست کنند مقداری از رب انار را از داخل فریزر خارج میکنند و آن را داخل غذا می ریزند یا حرارت می دهند تا از سفتی در بیاید و شل شود.علت اینکه برخی از افراد رب انار خود را داخل فریزر می گذارند، این است که ماندگاری آن بیشتر شود از کپک زدن آن جلوگیری کنند.
روش دیگری که برای شل کردن رب انار سفت شده می توانید از آن استفاده کنید، این است که مقدار زیادی آب انار را تهیه کنید و دوباره شروع به درست کردن رب انار کنید و در مراحل پایانی رب انار سفت شده را نیز به آن اضافه کنید، تا با رب انار های جدید مخلوط شود و بافت و غلظت نرمالی به دست بیاید.
رب انار ملس هزارجریب-1050 گرمی
همچنین شما می توانید رب انار سفت شده را داخل ظروف شیشهای بریزید و داخل یخچال یا بیرون از یخچال نگهداری کنید و هر زمانی که خواستید از آن در غذا استفاده کنید، مقداری از آن را با آب جوش مخلوط کنید تا کمی رقیق شود.و یا اینکه رب انار سفت شده را داخل ظرف بریزید و در یخچال و یا خارج از یخچال نگهداری کنید و زمانی که خواستید از آن استفاده کنید، مقداری از آن را داخل ظرفی بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا رب انار شما کمی رقیق تر شود.
رب انار خانگی شیمبال -1 کیلوگرم
و یا این که می توانید هنگامی که نیاز به رب انار داشتید، آن را داخل ظرفی بریزید و کمی آب داخل آن بریزید و ظرف خود را داخل مایکروفر قرار دهید تا رب انار شما کمی شل تر شود و رقیق تر شود.روش دیگری که برای رقیق کردن رب انار می توانید از آن استفاده کنید، این است که مقداری رب انار شل و رقیق تهیه کنید و به رب انار سفت شده ی خود اضافه کنید و آن ها را با هم مخلوط کنید تا بافت و غلظت نرمالی به دست بیاید.
رب انار محلی خالص ملس – 820گرم
و همچنین شما می توانید برای رقیق کردن رب انار سفت شده ی خود مقداری رب انار شل یا رقیق از مغازه خریداری کنید، یا اگر مقداری رب انار شل و رقیق در خانه دارید که غلظت آن خیلی کم است و باید سفت تر شود، آن را داخل رب انار های سفت شدهدی خود بریزید و آن ها را با هم مخلوط کنید تا رب انار شما کمی شل تر شود.
رب انار شیرین هزارجریب – 500 گرم
همچنین شما میتوانید رب انار سفت شده ای را که در یخچال دارید، در ظرفی بریزید و به آن مقداری آب انار طبیعی یا آب انار کارخانهای اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید و آب انار با رب انار سفت شده مخلوط شود و رب انار شما کمی رقیق تر شود.همانطور که در بالا اشاره کردیم، درست کردن رب انار قواعد و اصول خاصی دارد که اگر آن ها را رعایت کنید، رب انار شما بسیار خوب و خوشمزه می شود.
رب انار عطرین -700 گرم
پس از اینکه آب انار را روی حرارت گذاشتید و اجازه دادید که به جوش بیاید، زیر آن را کم کنید و حرارت را متوسط کنید تا آب رب انار شما تبخیر شود و رب اناری با غلظت مناسب به دست بیاید. بعد از اینکه رب انار شما کمی غلیظ شد و آب آن تبخیر شد، زیر آن را بسیار کم کنید تا بیش از حد سفت نشود و رب انار شما خراب نشود.غلظت رب انار زمانی خوب است که هنگامی که قاشق را داخل آن می برید،
رب انار ترش هزارجریب- 1030 گرم
قاشق به راحتی حرکت کند و نه آن قدر شل باشد که خیلی راحت بتوانید قاشق را در آن حرکت دهید و نه آنقدر سفت باشد که نتوانید قاشق را حرکت دهید و قاشق در رب انار گیر کند.اگر به نکاتی که در بالا به آن اشاره کردیم، توجه کنید و تمام اصول و قواعدی دا که در درست کردن رب انار باید به آن توجه کنید، رعایت کنید، حتماً رب انار شما خیلی خوب می شود و غلظت آن نرمال خواهد شد و نه خیلی سفت میشود و نه خیلی شل.
ولی اگر به هر دلیلی رب انار شما سفت شد، می توانید با استفاده از روش هایی که در بالا به آنها اشاره کردیم، رب انار خود را رقیق کنید و از آن استفاده کنید.