خوراکی ‌ها

مردم بیشتر از چه برنجی (ایرانی،هندی و…) استفاده می کنند؟

خرید برنج ایرانی و هندی در بین مردم ایران رواج زیادی دارد. برنج با توجه به اینکه پایه غذای محبوب مردم است،مصرف زیادی دارد.در دامه به بررسی محبوب ترین برنج ها و نطرات مردم در مورد انها می پردازیم.

خرید برنج اصل

غذای ایرانی است و برنجی که با عطر و طعم فراوان پخته می شود و با روغن کرمانشاهی و زعفران قائنات و زرشک مشهد چنان رنگ و لعابی می گیرد که دیگر نه نیاز به آن کباب خوشمزه دارد و نه آن خورشت کرفس خوش رنگ.

داستان برنج و چلو پلو را که می دانید؟ برنج تا نپخته برنج است، همین که درون قابلمه رفت و آبکش شد و بدون هیچ سبزی و مواد دیگری پخت چلو می شود. اگر همان چلو را با سبزی و لوبیا و … بپزیم پلو می شود.

قسمت قشنگتر ماجرا این است که اگر آب چلو را نکشیم کته می شود، و اگر آب پلو را نکشیم دمپخت می شود.

عجب داستانی شد ها… خلاصه کلام فرقی نمی کند، برنج باشد چلو و پلو و دمپخت آن فرقی ندارد، خصوصا که برنج طارم شمال باشد به به با آن عطر و طعم فوق العاده

یا برنج صدری با آن قد و بالای قشنگ. یا اصلا همین برنج گرد و کپل کامفیروزی خوشمزه خودمان.

هرچند برنج های هندی هم اگر نوع مرغوب تری باشند بخاطر آن قدی که می کشندو ظاهر خوبی که دارند، کم طرفدار ندارد. بسیاری را میشناسم که برنج های هندی را به برنج ایرانی ترجیح می دهند هم پخت آسان و بدون دردسری دارد که اگر دست بچه هم بدهی م یتواند آن را خوب به عمل بیاورد و هم قد بلندی دارد. برای مهمانی ها چی ازین بهتر ، با چند ملاقه روغن و زعفران و زرشک و خلال پوست پرتقال و چه و چه هم که عطر و طعم می گیرد .


1- برنج مجلسی – 5 کیلوگرم

برنج مجلسی - 5 کیلوگرم

مشخصات

  • رنگ برنج
    سفید
  • نوع برنج
    ساده
  • اندازه دانه
    دانه کامل
  • وزن
    5 کیلوگرم
  • بازه‌ی وزن
    تا 5 کیلوگرم
  • ارگانیک
    خیر
  • شماره پروانه بهداشت
    40/14052
برنج صدری هاشمی آقاجانیان وزن 5 کیلوگرم

راز اول؛  برنج عمده یا کلی رااوخر مرداد بخرید

چرا؟ زیرا فصل برداشت برنج آخر مرداد است. و هر چه از مرداد بگذرد به قیمت برنج افزوده می شود و هزینه انبار و خواب سرمایه و چه و چه به آن اضافه می شود.

راز دوم؛ زمان گران شدن برنج چه وقت از سال است؟

فصل برداشت برنج فصل ارزانی برنج است و فصل خوشی دلالان که برنج عمده خریداری کنندو در انبارها نگه دارند و در ایام محرم، رمضان و عید نوروز یعنی درست در روزهای اوج نیاز بازار، برای خودشان عید دست پا کنند و گران بفروشند.

راز سوم؛ برنج را از کجا و از چه کسی بخریم؟

از کشاورز بخرید، از مغازه ها بخرید اما از دلال ها نخرید!

از مرداد و شهریور که دور شویم برنج هم گران تر است هم کهنه تر. بهترین زمان خرید برنج زمان برداشت آن در اواخر مرداد و شهریور است که برنج یکسال را از کشاورز با قیمت پایین تهیه کنیدو یکسال آن را در جا خنک نگه دارید.

راز چهارم؛ باکیفیت ترین برنج کدام است؟

برنج های تولیدی استان‌های مازندران، گیلان و گلستان که رتبه‌های اول تولید برنج را دارند بهترین هستند مانند طارم، صدری و هاشمی که باکیفیت‌ترین برنج‌های شمال به شمار می آِیند.برخی از برنج ای دیگری هم هستند که نمونه های اصلاح شده با قیمت کمتر و محصول بیشتر هستند مانند برنج فجر، خزر و ندا.

برنج های جنوب که در استان های فارس، خوزستان، ایلام کشت می شود تولید انبوهی دارد و برنج های خوبی هستند. برنج دیگری دراصفهان به مقدار کم کشت می شود به اسم برنج لنجون کهمانند برنج عنبربو ایلام و برنج دشت مغان عطر و طعم خوبی دارند.

راز پنجم؛ برنج ایرانی را با یک نگاه می توان شناخت؟

خیر! مگر که آن را بو کنید، البته آن برنج های شفاف و شیشه ای برنج های فرنگی هستند و برنج های مات و کرم رنگ ایرانی.


 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن