تکنولوژی

چگونه سس شکلاتی درست کنیم؟

چگونه سس شکلاتی درست کنیم؟طعم شکلات طعمی آشنا و پرطرفدار است. سس های شکلاتی با موادی مانند روغن مایع، پودر کاکائو، شکلات، خامه صبحانه، کره، ماست، نشاسته، شیر، شکر و سس تهیه میشود.

سس شکلاتی فرمند – 500 گرم

چگونه سس شکلاتی درست کنیم؟
وزن
500 گرم
وزن بسته‌بندی
543 گرم
ابعاد بسته‌بندی
20.5 × 5 × 8.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
56/14217
طعم
شکلات

شکلات و طعم شکلاتی یکی از پر ترین مزه های جهان است . شکلات را  به صورت جامد ، مایع ، سس ،و … مصرف می کنند . سس شکلاتی یکی از سس های  شیرین برای دسر ها ، کیک ها ، میان وعده های شیرین است که باب ذائقه افراد زیادی است .

مقاله پیشنهادی: قیمت بذر چمن عروس

شما می توانید یک کیک ساده بپزید و با سس شکلات ان را بپوشانید و مزه منحصر به فردی به کیک بدهید ، مهمانان عصرانه تان را به یک بستنی وانیلی با سس شکلات غافلگیر کنید ،

سس شکلاتی هرشیز – 680 گرم

چگونه سس شکلاتی درست کنیم؟
وزن
680 گرم
وزن بسته‌بندی
690 گرم
شماره پروانه بهداشت
38/ظ/1871
طعم
شکلات
سایر توضیحات
وزن 680
نوع بسته‌بندی بطری
سایر مشخصات مناسب برای تزئین انواع بستنی، شیر،دسر، کیک و شیرینی
محصولی از کشور آمریکا

روی دسرهایی  مانند تیرامیسو سس شکلات بریزید . سس شکلات انقدر خوشمزه است که هیچ گاه طعم ان   تکراری نمیشود و از ان خسته نمیشوید .

مقاله پیشنهادی: کیسه تنورک

فقط در خوردن این سس خوشمزه باید احتیاط کنید به ویژه اگر اضافه وزن یا دیابت دارد .در این مطلب قصد داریم سه روش تهیه سس شکلاتی را به شما آموزش بدهیم .

روغن مایع آفتابگردان حاوی ویتامین دی و ای لادن – 1.35 کیلوگرم

چگونه سس شکلاتی درست کنیم؟
وزن
1.350 کیلوگرم
شماره پروانه بهداشت
22/13209
حجم
1.5 لیتر
نوع ویتامین و مواد معدنی
ویتامین E , ویتامین D
نوع بسته‌بندی
بطری
حالت روغن
مایع
موارد استفاده
سالاد و پخت و پز
نوع روغن
آفتابگردان
شناسه کالا
2220059561813
سایر توضیحات
- غنی‌شده با ویتامین دی و ای
- حاوی امگا 6 و 9
- هر قاشق غذاخوری روغن (14گرم):
- 126 کیلوکالری انرژی
- 14 گرم چربی
- 0.14 گرم اسیدهای چرب ترانس
  • طرز تهیه گاناش

گاناش یکی از سس های خوشمزه و با غلظت مناسب شکلاتی است . گاناش را هم می توان به عنوان رومال کیک استفاده کرد و هم مانند سس روی دسرهای شیرین استفاده کرد . طرز تهیه گاناش بسیار ساده است و وقت زیادی از شما نمیگیرد .

مقاله پیشنهادی: اتو بخار ایستاده چه مارکی خوبه؟

روغن مایع مخلوط ویسپو – 1.5 لیتر

چگونه سس شکلاتی درست کنیم؟
شماره پروانه بهداشت
1336/ظ/13
حالت روغن
مایع
موارد استفاده
سالاد و پخت و پز
نوع روغن
آفتابگردان

مواد لازم

خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم

شکلات تخته‌ای: ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم

طرزتهیه :

پودر کاکائو ونزکافه – 250 گرم

چگونه سس شکلاتی درست کنیم؟
وزن
250 گرم
وزن بسته‌بندی
260 گرم
ابعاد بسته‌بندی
9x6x21 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
50/21503

خامه صبحانه را روی حرارت کم بگذارید و ان را مرتب هم بزنید ، تا به جوش بیاید . هنگامی که خامه جوش زد ، ان را از روی حرارت برداشته و شکلات را درون ان بریزید حالا این دو را مرتب هم بزنید تا شکلات درون خامه داغ حل شود و ذوب شود . گاناش پس از سرد شدن قوام کی یابد . پس تا گرم است باید روی کیک و دسر ریخته شود .

مقاله پیشنهادی: گل خشک تزئینی را از کجا تهیه کنیم

پودر کاکائو شاهسوند – 90 گرم

چگونه سس شکلاتی درست کنیم؟
وزن
90 گرم
وزن بسته‌بندی
100 گرم
ابعاد بسته‌بندی
9x5x5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
50/13764

نکات مهم :

اگر سسی که می خواهید روی کیک و دسر بریزید نباید خیلی غلیظ باشد ، پس نیاز به ۱۰۰ گرم شکلات دارید ولی اگر غلظت سس باید زیاد باشد و رومال کبک شود ، باید میزان شکلات دو برابر خامه باشد .زمانی که شکلات را به سس می افزایید  باید روی شعله گاز نباشد .

مقاله پیشنهادی: قیمت چادر قجری دخترانه

شکلات تخته ای کاکائو تاژینه – 250 گرم

چگونه سس شکلاتی درست کنیم؟
وزن بسته‌بندی
250 گرم
ابعاد بسته‌بندی
30×20×10 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
1415
طعم
کاکائو

اگر شکلات حرارت ببیند ، سس براق و یکنواخت نیست و دانه های سفید رنگ و ریزی در سس پدید می اید .اگر شکلات در خامه خوب حل نشود و یکست نشود ، باید از شیوه بنماری استفاده کنید یعنی مخلوط سس و خامه را روی یک ظرف اب در  حال جوش که بخار از ان بیرون می اید ، بگذارید تا شکلات ذوب شود .

مقاله پیشنهادی: قیمت ساز دهنی ارزان

یا اینکه مخلوط خامه و شکلات را روی حرارت خیلی کم گذاشته و مرتب هم بزنید تا شکلات ذوب شود .

شکلات تخته ای شیری مگا استار – 100 گرم

چگونه سس شکلاتی درست کنیم؟
وزن
100 گرم
وزن بسته‌بندی
100 گرم
شماره پروانه بهداشت
56/ظ/7153
طعم
شیری

اگر برای رومال کردن کیک باید گاناش فرم گرفته استفاده کنید پس باید بسیار غلیظ باشد و پس از سرد شدن ، ان را همزن برقی حدود ۵ تا ۶ دقیقه هک بزنید تا مثل خامه فرم بگیرید .

  • طرز تهیه سس شکلاتی با پودر کاکائو

خامه رامک مقدار 200 گرم

چگونه سس شکلاتی درست کنیم؟
وزن
200 گرم
وزن بسته‌بندی
215 گرم
ابعاد بسته‌بندی
4.5 × 3.7 × 12 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
36/10131
طعم
ساده

یک نوع دیگر سس شکلاتی برای کیک و دسرها ، استفاده از پودر کاکائو است . برای درست کردن این سس خوشمزه  مواد زیر نیاز دارید :

آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری

شکر: یک دوم پیمانه

نمک: یک پنس

خامه تازه چوپان مقدار 100 گرم

چگونه سس شکلاتی درست کنیم؟
وزن
100 گرم
وزن بسته‌بندی
113 گرم
ابعاد بسته‌بندی
5 × 7 × 7 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
32/10091
طعم
ساده
سایر توضیحات
ترکیبات: شیر، خامه، شکر، پودر شیر خشک بدون چربی
ارزش غذایی در 30 گرم:
انرژی: 90.78 کیلوکالری
چربی: 9 گرم
کربوهیدرات کل: 1.08 گرم
قند: 0 گرم
پروتئین: 1.36 گرم
اسیدهای چرب ترانس: 0.15 گرم

پودر کاکائو: ۱۰۰ گرم پودر کاکائو (یک پیمانه)

کره: یک تا دو قاشق غذاخوری

شیر: ۲ پیمانه شیر

وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه :

کره پاستوریزه پاک مقدار 100 گرم

چگونه سس شکلاتی درست کنیم؟
وزن
100 گرم
وزن بسته‌بندی
- گرم
ابعاد بسته‌بندی
5 × 8 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
34/17700
سایر توضیحات
کره لاکتیکی بدون نمک
ارزش غذایی در 14 گرم
- انرژی: 104 کیلوکالری
- چربی: 11.5 گرم
- قند: 0 گرم
- نمک: 0 گرم
- اسیدهای چرب ترانس: 0.28 گرم

اول همه مواد  خشک مثل شکر، وانیل، نمک، آرد و پودر کاکائو را با هم ترکیب کنید ، تا در هم مخلوط شوند و به خورد هک بروند ‌.  ‌شیر و کره را روی حرارت کم بگذارید ، مواد خشک را ارام ارام به ان اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد خشک در شیر  گوله ای نشود .زمانی که شبر شروع به قل زدن کرد ، ۵ دقیقه منتظر باشید تا به غلظت فرنی یا ماست بشود .

ماست پر چرب سبو هراز – 1800 گرم

چگونه سس شکلاتی درست کنیم؟
وزن
1.8 کیلوگرم
ابعاد بسته‌بندی
12 × 12 × 15 سانتی‌متر
نوع ماست
ساده
شماره پروانه بهداشت
46/15136
نوع بسته‌بندی
خانواده
مواد تشکیل‌دهنده
گاوی
میزان چربی
پرچرب

نباید روی حرارت خیلی غلیظ شود زیرا پس از سرد شدن به غلظت مناسب می رسد .سس را باید هنگامی که گرم است برای رومال یا تزیین استفاده کرد .‌

  • دستور سس شکلاتی بدون خامه و کره

این نوع سس شکلاتی به خوشمزگی سس های بالا ولی شاید بتوان گفت که رژیمی تر است . در زیر طرز تهیه این سس را اموزش می دهیم .

پودر نشاسته ذرت زر – 500 گرم

چگونه سس شکلاتی درست کنیم؟
وزن
500 گرم
ابعاد بسته‌بندی
16x13 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
50/21857
شکل ماده غذایی
پودر

مواد لازم :

نشاسته ذرت: یک قاشق غذاخوری سرپر

پودر کاکائو: ۳ ق غذاخوری سر پُر

شکر: نصف لیوان

شیر: ۲ لیوان

نشاسته ذرت ضامن – 250 گرم

چگونه سس شکلاتی درست کنیم؟
وزن
250 گرم
ابعاد بسته‌بندی
11×2×16 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
50/10323
سایر توضیحات
تهیه شده از بهترین مواد اولیه
با کیفیت و درجه یک
مناسب جهت پخت انواع حلوای عربی ، فرنی ، سوپ و...

۵۰تا ۷۵ گرم شکلات تخته‌ای (تلخ یا شیرین بودن به ذائقه شما بستگی دارد و می توان از ترکیب هر دو استفاده کرد توجه)

طرز تهیه :

نشاسته را درون دو قاشق غذاخوری اب سرد اضافه کنید و هم بزنید تا در ان حل شود ، سپس این مخلوط را با شیر و شکر روی حرارت بگذارید و پودر کاکائو را ارام ارام به ان بیافزایید و مدام هم بزنید . پس از ۲ دقیقه شکلات تخته ای را نیز به این ترکیب باید اضافه نمود . ان را مرتب هم بزنید ، تا سس به غلظت ماست برسد یا کمی از فرنی غلظت اش کمتر باشد .

شیر کم چرب پگاه – 946 میلی لیتر

چگونه سس شکلاتی درست کنیم؟
حجم
0.946 لیتر
طعم
ساده
شماره پروانه بهداشت
16/17910
نوع بسته‌بندی
بطری
موارد استفاده
خانواده
میزان چربی
کم‌چرب
نوع شیر
گاوی

پس از اماده شدن سس ، کمی که از داغی افتاد البته خنک نشود روی کیک و دسر ان را بریزید .این گونه سس هم پس از سرد شدن سفت تر میشود

  • سس شکلاتی بدون آرد و خامه با پودر کاکائو

برای درست کردن سس شکلاتی نباید مواد خاصی داشت ، شما با توجه به مواد در دسترس می توانید  یک نوع ان را تهیه کنید .

شکر سفید فرهاد – 900 گرم

چگونه سس شکلاتی درست کنیم؟
وزن
0.9 کیلوگرم
وزن بسته‌بندی
0.9 کیلوگرم
ابعاد بسته‌بندی
20x15x6 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
42/10610
نوع شکر
سفید
نوع بسته‌بندی
فله

حالا به سراغ طرز تهیه سس شکلاتی بدون ارد و خامه با پودر کاکائو برویم .

شکر: نصف پیمانه

شیر: یک پیمانه

کره: یک چهارم پیمانه

آرد گندم ضامن – 900 گرم

چگونه سس شکلاتی درست کنیم؟
وزن
900 گرم
وزن بسته‌بندی
905 گرم
ابعاد بسته‌بندی
29×4×15 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
50/18812
سایر توضیحات
تهیه شده از بهترین مواد اولیه
با کیفیت و درجه یک
مناسب جهت تهیه انواع خمیر پیتزا ، پیراشکی ، نان ، یوفکا و....
حاوی 18% سبوس گندم

پودر کاکائو: ۲ قاشق غذا خوری سر پُر

تمام  مواد را باهم ترکیب کنید  روی شعله  ملایم  بگذارید تا به جوش اید و سپس قوام یابد .این سس چون ارد ندارد پس از سرد شدن همانند سس های بالا غلیظ نمیشود ، پس نمی توان ان را برای  روکش کبک استفاده کرد ولی برای تزیین کیک و دسر بسیار مناسب است .

نمک هاتی کارا – 400 گرم

چگونه سس شکلاتی درست کنیم؟
وزن
400 گرم
ابعاد بسته‌بندی
22/7 × 2 × 13 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
22/13226
شکل ماده غذایی
پودر

نکته :

تگر سس شکلات زیاد رقیق شود ، برای اینکه روی کیک بنشیند و جذب ان بشود . نقاط مختلف ان را خلال دندان سوراخ کنید . همچنین برای غلیظ کردن می توان  مقداری آرد یا مخلوط ارد و نشاسته در زمانی که روی شعله است به ان افزود .‌مقدار شیرینی سس به ذایقه شما بستگی دارد اگر شیرین تر دوست دارید ، شکر را بیشتر کنید و اگر طعم تلخ دوست دارید شکلات تلخ استفاده کنید .

وانیل گلها – 3 گرم

چگونه سس شکلاتی درست کنیم؟
وزن
3 گرم
ابعاد بسته‌بندی
14x1x7 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
22/13849

موارد مصرف سس شکلات

  • بیشتر موارد مصرف سس شکلاتی برای تزیین انواع کیک ها و دسر است . گاهی نیز سس شکلات را روی میوه ها می ریزند و طعم بی نظیری به میوه می دهند .

می توان پس  از مهیا کردن مایه کیک ، مقداری از ان را با سس شکلاتی مخلوط کنید ، ان را روی مابقی مایه کیک بریزید و یک کیک دو رنگ را تهیه کنید .

وانیل خالص تیتان – 10 گرم

چگونه سس شکلاتی درست کنیم؟
وزن
10 گرم
ابعاد بسته‌بندی
7x7x1 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
15/12778

همینطور سس شکلاتی روی انواع کرپ و پنکیک نیز سرو میشود . پنکیک و کرپ در وعده صبحانه مصرف میشوند و ریختن سس شکلاتی روی آنها اشتهای شما را در صبح بر می انگیزاند .  سس شکلاتی در شیک ها نیز به کار می رود . برای تزیین حاشیه بشقاب دسر یا روی دسر نیز از این سس بسیار استفاده میشود و طرح های زیبایی با ان می توان ایجاد کرد .روی انواع بستنی و شیرینی نیز می توان سس شکلاتی مصرف کرد . سس شکلاتی در دسرهای کاکایویی و شکلاتی نیز بسیار مصرف میشود .سس شکلاتی هم عطر بی نظیری به دسر شما می دهد   ، هم اینکه تزیینات ان وسوسه برانگیز است و طعم شکلات هم جای خود را دارد ‌ .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن