خوراکی ‌ها

چگونه سوپ جو درست کنیم؟

چگونه سوپ جو درست کنیم؟سوپ و از سوپ های مجلسی و مقوی است که اغلب به عنوان پیش غذا سرو میشود. این سوپ رنگ های مختلف از سفید گرفته تا قرمز و طعم های گوناگونی دارد .در این مقاله ما قصد داریم شما را با طرز تهیه انواع سوپ جو آشنا کنیم .

سوپ جو و گوجه فرنگی الیت – 65 گرم

چگونه سوپ جو درست کنیم؟
وزن بسته‌بندی
65 گرم
ابعاد بسته‌بندی
13 × 16 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
56/16100
نوع غذا
سوپ جو
سایر توضیحات
هر کاسه سوپ جو و گوجه فرنگی در هر 245 میلی لیتر:
- چربی: 1.88 گرم
- نمک: 0.76 گرم

چرا سوپ جو بخوریم؟

جو ماده اصلی سوپ جو است که خواص بیشماری دارد . جو مملو از ویتامین ، مواد  معدنی و فیبر است . جو باعث سیر ماندن و کمتر گرسنه شدن و در نهایت لاغری میشود .فیبر بالای جو به هضم غذا و کارکرد بهتر سیستم گوارش میشود و در نهایت  از بروز ابتلا به سرطان روده می کاهد .

مقاله پیشنهادی: زیرپوش مردانه

سوپ نیمه آماده جو هاتی کارا مقدار 70 گرم

چگونه سوپ جو درست کنیم؟
وزن
70 گرم
وزن بسته‌بندی
72 گرم
ابعاد بسته‌بندی
15.5 × 12 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
22/12260
نوع غذا
سوپ جو
سایر توضیحات
ارزش غذایی در 245 گرم:
- انرژی 614.2 کیلوکالری
- چربی کل 74.7 گرم
- نمک 0.4 گرم
- مدت زمان لازم برای پخت 15 تا 20 دقیقه

همینطور جو حاوی یک نوع فیبر غیر محلول است که مانع از ایجاد سنگ های صفراوی در بدن میشود وبرای کارکرد درست کیسه صفرا مفید است .استفاده مداوم جو سبب کم شدن کلسترول بد خون میشود که از ابتلا شدن به بیماری های قلبی عروقغ جلوگیری می کند .

مقاله پیشنهادی: ضد آفتاب فیوژن واتر ایزدین

جو پوست کنده بوکاژ-900 گرم

چگونه سوپ جو درست کنیم؟
وزن
900 گرم
وزن بسته‌بندی
905 گرم
ابعاد بسته‌بندی
25x13x5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
2495/ظ/50

جو به ترشح درست انسولین در بدن کمک می کند و سبب کم شدن قند خون میشود و از ابتلا شدن افراد به دیابت نوع ۲ تا حد  زیادی پیشگیری می کند .همه این خواص و فواید باعث شده که جو را در رژیم غذایی خود بگنجانید و از طعم و خواص ان بهره  بگیرید. سوپ جو مجلسی هم به رنگ سفید هک قرمز طبخ  میشود و هر کس بر اساس ذائقه اش یک گونه از ان را انتخاب می کند . در این بخش از مطلب طرز تهیه سوپ جو قرمز را برایتان شرح می دهیم .

مقاله پیشنهادی: قیچی میلگرد بر

سینه مرغ بی پوست مهیا پروتئین – 900 گرم

چگونه مرغ درست کنیم؟
وزن
0.9 کیلوگرم
وزن بسته‌بندی
0.935 کیلوگرم
ابعاد بسته‌بندی
22 × 17 × 4 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
IVC913961227824900
طعم
ساده
قطعات گوشت
سینه
سایر توضیحات
- سینه مرغ بدون پوست
هر بسته از این محصول مهیا پروتئین دارای 3 عدد سینه بدون استخوان است که هر عدد سینه پاک شده ، وزنی حدود 300 گرم دارد
سینه مرغ دارای چربی اندک و در مقابل سرشار از پروتئین و مواد معدنی‌ای است که برای سلامت بدن بسیار مفید است.مناسب برای خوراک مرغ و ...
این محصول از سینه کامل مرغ ، بدون استخوان گرید A تهیه می گردد

مواد لازم  برای ۴ نفر

جو پوست کنده (یک پیمانه)

سینه مرغ یک عدد

پیاز بزرگ (ریز خرد شده) یک عدد

پیاز قرمز Fresh مقدار 1 کیلوگرم

چگونه جگر مرغ را کباب کنیم؟
وزن
1 کیلوگرم

هویج متوسط (نگینی خرد شده) دو عدد

رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری

روغن مایع یک قاشق غذاخوری

جعفری تازه (خرد شده) دو قاشق غذاخوری

هویج Fresh مقدار 1 کیلوگرم

چگونه گیاه خوار شویم؟
وزن
1 کیلوگرم
وزن بسته‌بندی
1.005 کیلوگرم
ارگانیک
بله
سایر توضیحات
هویج درجه یک فله و بدون بسته‌بندی

لیمو ترش یک عدد

آب شش پیمانه

زردچوبه به میزان لازم

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

روغن مایع آفتابگردان ویتامینه لادن – 810 گرم

چگونه سس مایونز درست کنیم؟
وزن
0.810 کیلوگرم
شماره پروانه بهداشت
22/13209
حجم
0.9 لیتر
نوع ویتامین و مواد معدنی
ویتامین E , ویتامین D
نوع بسته‌بندی
بطری
حالت روغن
مایع
موارد استفاده
سالاد و پخت و پز
نوع روغن
آفتابگردان
شناسه کالا
2220059561813
سایر توضیحات
- غنی‌شده با ویتامین دی و ای
- حاوی امگا 6 و 9
- هر قاشق غذاخوری روغن (14گرم):
- 126 کیلوکالری انرژی
- 14 گرم چربی
- 0.14 گرم اسیدهای چرب ترانس

ابتدا جو پوست کنده را برای دو ساعت در اب خیس دهید سپس ان را با چهار پیمانه اب   بپزید . این مقدار اب معمولا کافی است ولی اگر احساس کردید که اب کم شده است ، اب داغ دوباره روی ان بریزید . برای اینکه جو ته نگیرد ، چند دقیقه یکبار ان را هم بزنید تا هنگامی که لعاب پس نداده اند اجازه دهید بپزند .‌

مقاله پیشنهادی: پودر موبر را از کجا تهیه کنیم

زردچوبه گلپارس – 500 گرم

چگونه پلو درست کنیم؟
وزن
500 گرم
ابعاد بسته‌بندی
3x13x30 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
30/10968

در یک قابلمه مناسل نصف پیازها را در روغن کم تفت داده و زمانی که سبک و شفاف شدند ، هویج را نیز به ان اضافه کردن و تفت دهید و سپس نمک ، فلفل و زرد چوبه را نیز روی انها بپاشید و تفت دهید .در یک قابلمه دیگر ، باقی مانده پیاز ، سینه مرغ و زردچوبه مخلوط کرده و اجازه دهید تا بپزد . پس از پخت مرغ را ریش  ریش کرده و به پیاز و هویج اضافه کرده و تفت بدهید.

مقاله پیشنهادی: خرید اسپری تاخیری

نمک تصفیه شده ید دار تبلور مجدد گلها – 500 گرم

چگونه نخودچی درست کنیم؟
وزن
500 گرم
ابعاد بسته‌بندی
20x3x15 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
22/10813

جوهای پخته شده را ابی که درون ان طبخ شده  است را به این ترکیب بیافزایید. شعله زیر قابلمه را زیاد کرده تا اب جوش ان به جوش اید ، بعد از جوش امدن اب حرارت را کم کرده و فرصت دهید تا سوپ کم کم بپزد و جا بیفتد ‌رب گوجه را در یک تابه با کمی روغن تفت دهید تا  رنگ اش گرفته شود و بوی خامی اش برود . ۳۰ دقیقه پایانی پخت سوپ ، اب لیمو و رب را به ان باید افزود . در اخر انرا بچشید و اگر نیاز بود نمک و فلفل ان را اضافه کنید .

مقاله پیشنهادی: قیمت فندک اتمی ساده

فلفل سیاه چاوش مقدار 85 گرم

چگونه گوشت خورشت را نرم کنیم؟
وزن
85 گرم
ابعاد بسته‌بندی
11 × 4.5 × 4.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
6586-16048

پس از جا افتادن سوپ ، ان را از روی حرارت بردارید و جعفری تازه ریز شده را روی ان بریزید . سوپ را در ظرف سرو بکشید و ان را تا زمانی که داغ است میل کنید .

طرز تهیه سوپ جو سفید مجلسی

شیر کم چرب پروتئین – 946 میلی لیتر

چگونه پنیر پیتزا درست کنیم؟
حجم
0.946 لیتر
طعم
ساده
شماره پروانه بهداشت
16/20107
موارد استفاده
خانواده

این گونه سوپ چرب است و کالری بالاتری نسبت به نوع قبلی دارد و بافت ان خامه ای است و طعمی متفاوت از سایر سوپ ها دارد .

مواد لازم برای طرز تهیه سوپ جو پرک مجلسی سفید

جو پرک یک پیمانه

آرد سفید گندم تستا – 900 گرم

چگونه سس قارچ درست کنیم؟
وزن
900 گرم
وزن بسته‌بندی
905 گرم
ابعاد بسته‌بندی
15x5x28 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
39/13932
شکل ماده غذایی
آرد
ویژگی غلات
بدون گلوتن

سینه مرغ (پخته و ریش شده) نصف یک عدد

پیاز بزرگ (نگینی خرد شده) یک عدد

هویج متوسط خرد شده یک عدد

شیر یک پیمانه (هم دمای محیط)

کره پاستوریزه پاک مقدار 100 گرم

چگونه سس شکلاتی درست کنیم؟
وزن
100 گرم
وزن بسته‌بندی
- گرم
ابعاد بسته‌بندی
5 × 8 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
34/17700
سایر توضیحات
کره لاکتیکی بدون نمک
ارزش غذایی در 14 گرم
- انرژی: 104 کیلوکالری
- چربی: 11.5 گرم
- قند: 0 گرم
- نمک: 0 گرم
- اسیدهای چرب ترانس: 0.28 گرم

آرد دو سفید دو قاشق غذاخوری

کره دو قاشق غذاخوری

خامه یک قاشق غذاخوری (هم دمای محیط)

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

خامه تازه چوپان مقدار 100 گرم

چگونه سس شکلاتی درست کنیم؟
وزن
100 گرم
وزن بسته‌بندی
113 گرم
ابعاد بسته‌بندی
5 × 7 × 7 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
32/10091
طعم
ساده
سایر توضیحات
ترکیبات: شیر، خامه، شکر، پودر شیر خشک بدون چربی
ارزش غذایی در 30 گرم:
انرژی: 90.78 کیلوکالری
چربی: 9 گرم
کربوهیدرات کل: 1.08 گرم
قند: 0 گرم
پروتئین: 1.36 گرم
اسیدهای چرب ترانس: 0.15 گرم

آب به میزان لازم

طرز تهیه سوپ جو سفید مجلسی

جو پرک‌ها را  با چهار پیمانه آب روی شعله  قرار دهید  تا بپزد. جو پرک‌ خیلی زود می‌پزد ولی   برای این که لعاب بیشتری داشته باشد ، انعا را پیش از پخت چند ساعت بخیسانید .‌

قارچ دکمه ای قارچینو – 800 گرم

چگونه سس قارچ درست کنیم؟
وزن
0.8 کیلوگرم
ابعاد بسته‌بندی
26x8x8 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
07920121403737

پیازها را در یک تابه  با مرغ‌های ریش شده و هویج مقداری تفت بدهید. پس از ان روی این مواد  نمک و فلفل بپاشید . حالا  این مواد را با جوهای پخته شده ترکیب کنید.در تابه دیگر   کره را اب  کنید. آرد را درون  کره گرم  شده اضافه کرده  و تفت بدهید تا  رنگ ان کرمی  بشود. سپس شیر را ارام ارام به ارد و کره بیافزایید تا مواد با هم یکنواخت شوند . این مخلوط در واقع سس سوپ است .

سیب زمینی درجه یک – 4 کیلوگرم

چگونه سیب زمینی بکاریم؟
وزن
4 کیلوگرم
وزن بسته‌بندی
4.10 کیلوگرم

سپس  سس را درون قابلمه سوپ بریزید و حدود ۳۰ دقیقه منتظر بمانید تا سوپ یکدست شود و جا افتاده شود  . هنگامی که  سوپ جا افتاده  شد ان را از روی حرارت بردارید. حالا نوبت اضافه کردن یک قاشق غذاخوری خامه است ‌ پس از افزودن خامه ان را خوب هم بزنید تا با سوپ خوب ترکیب شود .زمان  سرو مقداری  جعفری تازه خرد شده روی سوپ ریخته  و ان را تا زمانی که داغ است میل کنید .

رب گوجه فرنگی چین چین – 800 گرم

چگونه سوپ جو درست کنیم؟
وزن بسته‌بندی
860 گرم
ابعاد بسته‌بندی
11 × 10 × 10 سانتی‌متر
وزن
800 گرم
شماره پروانه بهداشت
50 /10027
نوع در
در آسان باز شو
سایر توضیحات
ارزش غذایی در هر سهم:
انرژی: 29.4 کیلوکالری
قند: 1.37 گرم
چربی: 0.14 گرم
نمک: 0.45 گرم
اسیدهای چرب ترانس: 0 گرم

طرز تهیه سوپ جو با قارچ

این گونه سوپ کاملا شبیه سوپ جو سفید است فقط  درون  ان تقریبا ۲۰۰ گرم قارچ برش خورده دارد . که قارچ ها را ابتدا با کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند و همزمان با مرغ و هویج  به سوپ بیافزایید .

سبزی جعفری خشک نیوگرین-100گرم

چگونه سوپ جو درست کنیم؟
وزن
100 گرم
وزن بسته‌بندی
110 گرم
ابعاد بسته‌بندی
20x2x26 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
2065/ظ/16

طرز تهیه سوپ جو با شیر و خامه

افزودن  شیر و خامه با لعاب جو بسیار  لذیذ و فوق العاده  است.

مواد لازم برای طرز تهیه سوپ جو با شیر و خامه

جو پرک یک پیمانه

آب گوشت یا آب مرغ پنج پیمانه

کرفس منجمد سرد و تازه مقدار 450 گرم

چگونه سوپ جو درست کنیم؟
وزن
450 گرم
وزن بسته‌بندی
500 گرم
ابعاد بسته‌بندی
23.3 × 17 × 4.1 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
56/13093
سایر توضیحات
در دمای -18 درجه نگه‌داری شود

هویج متوسط (درشت رنده شده) یک عدد

خامه نصف پیمانه

شیر دو پیمانه

جعفری تازه (خرد شده) دو قاشق غذاخوری

کنسرو ذرت شیرین برتر – 420 گرم

چگونه سوپ جو درست کنیم؟
وزن
420 گرم
وزن بسته‌بندی
465 گرم
ابعاد بسته‌بندی
7.5 × 11 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
13/12509
نوع کنسرو
ذرت
سایر توضیحات
ارزش غذایی در هر 140 گرم کنسرو ذرت شیرین
انرژی: 350 کیلوکالری
قند: 12.152 گرم
چربی: 5.4 گرم
نمک: 0.875 گرم
اسیدهای چرب ترانس: 0 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز  تهیه سوپ جو با شیر و خامه

جو پرک را حدود  دو ساعت در آب بخیسانید  تا لعاب بیشتری بدهد . پس از  ان ، جو  را  با آب گوشت یا آب مرغ و هویج ترکیب  کنید و اجازه دهید   حدود ۳۰ دقیقه با هم بپزند.

شیر را در شیر جوش  گرم کنید و پس ازگرم شدن  به سوپ بیفزایید .  حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه سوپ را روی حرارت کم  بگذارید تا جا افتاده شود. در پایان  نمک و فلفل را باید  به سوپ افزود .حالا سوپ را از روی شعله بردارید و خامه را به  سوپ جو با شیر و خامه اضافه کنید  و چند باری هم  بزنید تا خامه با سوپ خوب مخلوط و یکدست  شود. سوپ را در ظرف مناسل سرو بکشید و روی ان کنی جعفری ریز شده تازه بریزید .  ان را همانند سایر سوپ ها داغ میل کنید .

سوپ جو با سبزیجات

این سوپ جز غذاهای سالم و مغذی است و برای افرادی که اضافه وزن دارند و کالری شماری می کنند بسیار مفید است .

مواد لازم برای تهیه سوپ جو با سبزیجات

جو پوست کنده سه چهارم پیمانه

ساقه کرفس (خرد شده) یک عدد

پیاز متوسط (ریز خرد شده) یک عدد

سیب زمینی متوسط (خرد شده) یک عدد

ذرت نصف پیمانه

نخود فرنگی نصف پیمانه

هویج (ریز خرد شده) نصف پیمانه

گوجه فرنگی متوسط (ریز خرد شده) یک عدد

سیر (خرد شده) دو تا سه حبه

آب گوشت یا آب مرغ سه پیمانه

آب دو پیمانه

زنجبیل (خرد شده) یک قاشق غذاخوری (دلخواه)

روغن یک قاشق غذا خوری

آویشن یک قاشق غذاخوری (دلخواه)

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سوپ جو سبزیجات

جوها را برای حدود  دو ساعت در آب بخیسانید و بعد  انها را  با آب مرغ یا گوشت بپزید.در یک قابلمه مناسب  زنجبیل و سیر را با روغن کمتر از یک دقیقه  تفت بدهید تا بوی  آن‌ها بیرون  اید .پیاز‌های ریزشده  را به سیر و زنجبیل بیافزایید  و تا وقتی که طلایی شوند هم بزنید .  اینکار تقریبا ۳ دقیقه زمان می برد .حالا  سیر، زنجبیل و پیاز تفت داده شده را با  با هویج، کرفس، ذرت، سیب زمینی، نخود فرنگی و گوجه  به جوهای در حال پخت بیافزایید .

سوپ جو سبزیجات را روی شعله کم قرار دهید تا  بپزد و جا بیافتد . در اخر  نمک، فلفل و آویشن را را نیز به ان اضافه کنید .هنگامی که سوپ جا افتاده شد ،   برای سرو در کاسه مخصوص بکشید  و روی ان جعفری ریز شده بریزید و همانند سایر سوپ ها داغ میل کنید .

طرز تهیه سوپ جو با قارچ و پیاز

این نوع سوپ همانند سایر سوپ های جو شناخته شده نیست ولی طعم بینظیر و لذیذی دارد و برای بهبود سرماخوردگی  بسیار موثر است.

مواد لازم برای تهیه سوپ جو با قارچ و پیاز

جو پوست کنده نصف پیمانه

پیاز بزرگ (نگینی خرد شده) یک عدد

قارچ تازه (خرد شده) دو پیمانه

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

سیر (رنده شده) یک قاشق غذاخوری

آب مرغ هفت پیمانه

آویشن خشک یک قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه سوپ جو با قارچ و پیاز

جوها را دو ساعت در اب بخیسانید ، سپس با اب مرغ بپزید و در یک تابه پیاز‌ها و قارچ‌ها را با روغن زیتون تفت داده تا حدی که  پیاز سبک و نرم  شود و  قارچ هم کمی بپزد. سیر رنده شده را به ان بیافزایید و  حدود  یک دقیقه دیگر مواد را با هم  تفت دهید.پس از تفت دادن این مواد را در قابلمه جوهای در حال پخت بیافزایید و نمک و فلفل نیز به انها اضافه کنید . پخت این نوع سوپ جو تقریبا  ۴۵ دقیقه زمان می برد  تا سوپ جو شما جا افتاده و غلیظ شود . ان را در ظرف سرو بکشید و همانند سایر سوپ ها داغ میل کنید ‌ .

نکات تکمیلی در طرز تهیه انواع سوپ جو

جو پوست کنده در زمان  پخت  کف می‌کند‌و بالا می اید .  برای همین ترجیحا   جوها را جدا در آب بپزید. بعد از پخت  آن‌ها را با آب سرد آبکشی کنید. و بعد  آن‌ها رادر سوپ اضافه کنید .اگر مایلد  جوها را از اول  با آب مرغ و گوشت بپزید، در زمان  پخت حتماً کف روی  آن‌ها را با قاشق  بگیرید.

سوپ جو در زمان پخت ممکن است سر رود  ، برای اینکه این اتفاق نیفتد ان را هم بزنید و درب ظرف را نگذارید .برای طبخ  سوپ جو قرمز  رب  را باید با روغن  تفت دهید و بعد  درون  سوپ بریزید  تا بو و مزه  خامی رب از بین برود.اگر  سوپ شما به میزان  کافی لعاب نداشت  ،  کمی ورمیشل خرد شده به سوپ بیتفزایید  تا غلیظ و لعاب دار شود .‌

اگر سوپ نرم و یکدست دوست دارید ، جوها را پس از پخت با گوشت کوب برقی یا درون مخلوط کن له  کنید .جعفری و خامه را باید در هر نوع  سوپی   پس   از خاموش شدن حرارتی به ان  بیافزایید  تا هم خامه نبرد و هم سبزی رنگش عوض نشود .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن