خوراکی ‌ها

چگونه شیر برنج درست کنیم؟

چگونه شیر برنج درست کنیم؟شیر برنج از غذاها یا دسرهای سنتی ایران است ان را هم همراه غذا ، هم میانوعده و هم به عنوان وعده غذایی می توان سرو کرد.‌ شیر برنج در انواع زعفرانی، ساده، با خامه، با وانیل تهیه میشود.

شیربرنج عسلی کاله مقدار 150 گرم

چگونه شیر برنج درست کنیم؟
وزن
150 گرم
شماره پروانه بهداشت
49/14613
طعم
عسل
نوع بسته‌بندی
تک‌نفره
سایر توضیحات
ارزش غذایی در هر 68 گرم:
- انرژی: 90.44 کیلوکالری
- قند: 3.06 گرم
- چربی: 3.4 گرم
- نمک: 0.11 گرم
- اسیدهای چرب ترانس: 0.34 گرم

شیر برنج را حتی به عنوان صبحانه نیز میل می کنند و در وعده های افطار و سحری ماه رمضان طرفداران زیادی دارد . برخی ان را به صورت شیرین و برخی کم نمک ان را میل می کنند.شیر برنج فقط نیاز به دو‌ ماده غذایی برنج و شیر دارد و طعم دهنده های دیگری نیز مثل گلاب ، هل ، گاهی زعفران و … افزوده میشود . شیر برنج به دلیل شباهت به  آش به  شیربا هم معروف بوده است . از  این غذا حتی در شاهنامه نیز تحت عنوان شیر با یاد شده است .

مقاله پیشنهادی: تشت بزرگ

برنج طارم ممتاز گلستان – 10 کیلوگرم

دست چینی از بهترین شالیزارهای ایران
رنگ برنج
سفید
وزن
10 کیلوگرم
شماره پروانه بهداشت
34/18824
نوع برنج
ساده
عنوان برنج
طارمی
اندازه دانه
دانه کامل
سایر توضیحات
معطر
دست چینی از بهترین شالیزارهای ایران

همه‌چیز درباره طرز تهیه شیر برنج ساده:

شیر برنج برای دو نفر

مواد لازم:

نصف لیوان برنج

یک لیتر شیر

یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک

سه‌چهارم لیوان آب

نصف لیوان گلاب

طرز تهیه :

برنج ایرانی پردیس مقدار 5 کیلوگرم

چگونه نشاسته برنج را بگیریم؟
رنگ برنج
سفید
وزن
5 کیلوگرم
شماره پروانه بهداشت
41/134
نوع برنج
ساده
اندازه دانه
دانه کامل
سایر توضیحات
برنج مجلسی معطر سورت شده

برنج را برای چند ساعت بخیسانید سپس ، اب ان را دور بریزید و روی شعله  بگذارید .

صبر کنید  که برنج حسابی بپزد و آبش بخار  شود.

مقاله پیشنهادی: رنگ بند انگشتی

هنگامی که  برنج شفته شد و  اب  کشیده شد ،   زمان اضافه کردن  شبر است و پس از این ان را مرتب هم بزنید تا هم برنج ته نگیرد و هم شیر سر نرود .‌به هم‌زدن ادامه دهید تا شیر برنج غلیظ شود.

برنج ایرانی نیم دانه عطری هاشمی سورت شده ممتاز پویا عسگری گیلوایی – 10 کیلوگرم

چگونه نشاسته برنج را بگیریم؟
سایر توضیحات
برنج نیم دانه بر خلاف باور عموم دارای عطر بیشتر و مزه بهتری نسبت به برنج دانه کامل پس از طی مراحل پخت خواهد بود و مواد مغذی و ویتامین های آن راحت تر آزاد و درنتیجه ضریب جذب و ارزش غذایی بالاتری به نسبت برنج دانه کامل دارد و با توجه به قیمت مناسب تر برای مصرف خانواده مناسب تر است.
لازم به توضیح است پس از دریافت برنج لفاف پلاستیکی دور کیسه پارچه ای را جدا نموده و برنج را داخل کیسه پارچه ای نگهداری نمایید. در صورتی که در جای خشک و خنک و دور از تابش مستقیم آفتاب انبار شود تا دو سال با حفظ کیفیت قابل نگهداری خواهد بود.
ارگانیک
بله
استان تولید
گیلان
اندازه دانه
نیم دانه
بازه‌ی وزن
5 تا 10 کیلوگرم
رنگ برنج
سفید
عنوان برنج
هاشمی
نوع برنج
ساده
محل تولید
رشت
وزن
10000

در دقایق پایانی که شیر برنج روی شعله است  گلاب و اگر دوست دارید پودر هل به ان بیافزایید.حالا شیر برنج را در ظرف بکشید  و منتظر بمانید کمی از داغی بیفتد .شیر برنج را برخی افراد به صورت  شیرین   با عسل، مربا، شیر انگور، شیره خرما و… سرو می کنند.

مقاله پیشنهادی: بهترین مارک ابرنگ

هل سبز ممتاز به آفرین – 4.608 گرم بسته 20 عددی

چگونه هل بکاریم؟
وزن
93 گرم
ابعاد بسته‌بندی
50x25x3 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
34/1007
ارگانیک
بله
شکل ماده غذایی
کامل

نکات تهیه شیر برنج

شیر برنج ساده

بهترین برنج برای طبخ شیر برنج ، برنج نیم دانه است و از برنج نبم دانه مرغوب ایرانی استفاده کنید. عر چند برنج معمولی معطر و تازه نیز که رود شفته میشود نیز برای شیر برنج می توان استفاده کرد.

مقاله پیشنهادی: بدمینتون

هل باد دیمه -50 گرم

چگونه هل بکاریم؟
وزن
50 گرم
ابعاد بسته‌بندی
19x12 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
4610082
ارگانیک
بله
سایر توضیحات
هل باد طبیعت گرم و خشک دارد.هل باد از نظر خواص درمانی با هل سفید شباهت بسیار زیادی دارند و خواص کلی آن به شرح زیر است :هل سیاه با پاکسازی بدن از سموم و غنی بودن از ویتامین c ، سیستم ایمنی بدن شما را قدرتمند می کندهل باد دارای خواص ضد میکروبی و پاک کننده سموم از بدن می باشد علاوه بر این هل سیاه منبع خوبی از ویتامین c است به همین 2 علت هل سیاه برای تقویت سیستم ایمنی بدن گزینه ایده آلی است چون ضد باکتری و ضد میکروب بسیار قوی برای بدن شماست. علاوه بر این تحقیقات نشان داده هل سیاه داری حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی است به همین علت به بدن در مقابله و پیشگیری از انواع سرطان ها کمک می کند

اگر آب برنج بخار  شد؛ اما برنج هنوز خشک و زنده است ، می توان یک لیوان  آب روی برنج ها بریزید  و تا وقتی که اب ان کشیده نشده و برنج نرم نشده روی ان شبر نریزید .در بعضی از رسپی ها ، برنج را از شب پیش  یا چند ساعت قبل در گلاب می خیسانند تا عطرش ببشتر شود .

مقاله پیشنهادی: قیمت استخر بادی بزرگسال ارزان 

شیر کم چرب میهن – 1 لیتر

چگونه نسکافه درست کنیم؟
حجم
1 لیتر
طعم
ساده
شماره پروانه بهداشت
22/10035
ماندگاری
شش ماه
نوع بسته‌بندی
پاکتی
موارد استفاده
خانواده
میزان چربی
کم‌چرب
نوع شیر
گاوی
ماندگاری پس از باز شدن
پنج روز

شیر برنج را اصلا با برنج های خارجی درست نکنید .برنج را خوب شستشو دهید و برای خیساندن بع نمک نیاز ندارد .برنج پس از پخته شدن دو برابر میشود ، پس از اول ان را در ظرف بزرگی بپزید .در بعضی ازنواحی ایران مانند خوزستان شیربرنج را با نمک می پسندند  و در اواخر پخت، نمک روی ان می پاشند . ولی  اگر شما  شیر برنج را شیرین میل می کنید ، اصلا به ان نمک نزنید و اکر با نمک می خورید سراغ افزودن شکر نروید .‌

مقاله پیشنهادی: آچار لوله گیر بزرگ

شیر بدون لاکتوز کاله – 1 لیتر

چگونه نسکافه درست کنیم؟
حجم
1 لیتر
طعم
ساده
شماره پروانه بهداشت
49/12927
ماندگاری
شش ماه
نوع بسته‌بندی
پاکتی
موارد استفاده
خانواده
میزان چربی
بدون چربی
نوع شیر
گاوی
سایر توضیحات
ترکیبات: شیر بدون چربی، آنزیم بیولاکتاز
بدون لاکتوز

وفتی  که برنج با آب می‌پزد تا زمانی  که آب آن بخار می  شود، مراقب  ته نگرفتن ان باشید  و برای پیشگیری از این کار ان را درون ظروف نچسب بپزید .شیر برنج بدون شکر را می توان با شربت، شیره یا عسل میل  کنید. برای  مثال در استان قزوین شیر برنج با  شیره  انگور میل میشود و برای دسر بسیار عالی است . در بعضی  از نواحی ایران  نیز شیر برنج را با مربای گل محمدی سرو می کنند .

نمک تصفیه یددار طلوع وزن 1000 گرم بسته 3 عددی

چگونه همبرگر درست کنیم؟
وزن
1000 گرم
ابعاد بسته‌بندی
3x12x24 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
34/12160
شکل ماده غذایی
پودر

اگر شیر برنج شیرین دوست دارید، می توان  شکر، آب، زعفران و گلاب را مخلوط کرد و   شربت غلیظی در نهایت تهیه کرد و با شیر برنج میل کرد .شیوه  دیگر درست کردن  شیر برنج، طبخ  آن  با شکر است که در این روش ، در دقایق پایانی پخت  ، حدود دو برابر برنج باید شکر به ان بیفزایید .

نمک تصفیه کریستاله یددار گلستان مقدار 500 گرم

how namak-1
وزن
500 گرم
ابعاد بسته‌بندی
19.5 × 13 × 3 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
22/13226
شکل ماده غذایی
پودر
سایر توضیحات
- نمک تصفیه کریستاله یددار 100 درصد طبیعی

اگر عاشق طعم کاکائو و شکلات هستید ، سیر برنج شکلاتی درست کنید .  در مرحله پایانی پخت ، شکلات تخته‌ای را رنده  بزنید و ان را درون شیر برنج داغ لریزید و فورا  هم بزنید تا شکلات حل شود؛ یا می توان به جای شکلات تخته ای  دو تا سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو را  با کمی پودر قند ترکیب کردو به شیر برنج اضافه کنید و ان را هم بزنید تا حل شود .‌

نمک تصفیه کریستاله ید دار گلستان – 180 گرم

چگونه جگر مرغ را کباب کنیم؟
وزن
180 گرم
ابعاد بسته‌بندی
19.5 × 13 × 3 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
22/13226
سایر توضیحات
- نمک تصفیه کریستاله یددار 100 درصد طبیعی

درهر اسانس و طعمی که دوست دارید به شیر برنج اضافه کنید باید در دقایق پایانی پخت باشد . نحوه درست کردن شیر برنج زعفرانی اینگونه است که ، زعفران آب‌کرده غلیظ را در پایان  پخت  درون  شیر برنج بریزید .‌در حین  پخت شیر برنج اگر طعم دارچین را دوست دارید ،  چوب دارچین به شیر برنج در خال پخت اضافه کنید و پس ازپخت کامل ان را بیرون بیاورید .‌

شکر سفید دولیتل – 2.7 کیلوگرم

چگونه یخمک درست کنیم؟
وزن
2.7 کیلوگرم
وزن بسته‌بندی
2.7 کیلوگرم
ابعاد بسته‌بندی
25x20x6 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
34/19169
نوع شکر
سفید
نوع بسته‌بندی
فله

اگر می خواهید میزان شیرینی شیر برنج را تست کنید  ان را داغ نچشید ، در یک ظرف چند قاشق بریزید تا خنک شود و بعد ان را تست کنید اگر به شکر نیاز داشت به ان اضافه کنید .شیر برنج پس  از سرد شدن ، سفت‌تر خواهد شد ؛ پس برای اینکه زیاد سفت و غلیظ نشود ، کمی از ان را در بک کاسه کوچک بریزید و تا خنک شدن ان صبر کنید

گلاب مرصاد – 1 لیتر

چگونه یخ تزیینی درست کنیم؟
حجم
1000 میلی‌لیتر
وزن بسته‌بندی
1040 گرم
ابعاد بسته‌بندی
9x25 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
40/10998
ارگانیک
بله

و متوجه میشوید که غلظت ان در زمان سرد شدن چقدر است . با توجه به میزان غلظت مد نظرتان اجازه دهید روی حرارت بماند یا ان را از روی شعله بردارید .برای شیر برنج ترجیحا  شیر پر چرب مصرف کنید .اگر قصد درست کردن شیر برنج قالبی دارید ، باید دو قاشق غذا خوری ژلاتین را در نصف لیوان اب سرد ریخته و با روش بن ماری ان را حل  کنید

گلاب ربیع – 0.8 لیتر

چگونه یخ تزیینی درست کنیم؟
حجم
800 میلی‌لیتر
وزن بسته‌بندی
1308 گرم
ابعاد بسته‌بندی
28 × 7.5 × 7.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
-
سایر توضیحات
درجای خشک و خنک نگه‌داری شود

و زمانی که سیر برنج کاملا پخته شد ، ان را داخل شیر برنج بریزید . شیربرنج و ژلاتین باید دمای یکسانی داشته باشند   . سپس شیر برنج را در قالب دلخواه بکشید و اجازه دهید چند ساعت در یخچال بماند تا خودش را بگیرد .شیر برنج را معمولا با دارچین ، خلال پسته ، گل محمدی ، بادام تزیین می کنند .

گلاب شفا – 0.4 لیتر

چگونه کیک تولد درست کنیم؟
حجم
400 میلی‌لیتر
وزن بسته‌بندی
500 گرم
ابعاد بسته‌بندی
6x6x16 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
41/10396
ارگانیک
بله

شیر برنج باید تا وقتی سرد نشده و داغ است در ظرف سرو منتقل شود ، زیرا اگر شیر برنج سرد در ظرف کشیده شود اب می  اندازد.شیر برنج هم  سرد و هم  داغ سرو  می‌شود.

شیر برنج با خامه

برای ۵ نفر

شکر سفید فرهاد – 900 گرم

چگونه سس شکلاتی درست کنیم؟
وزن
0.9 کیلوگرم
وزن بسته‌بندی
0.9 کیلوگرم
ابعاد بسته‌بندی
20x15x6 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
42/10610
نوع شکر
سفید
نوع بسته‌بندی
فله

مواد لازم:

یک پیمانه برنج

دو لیتر شیر

نصف پاکت صورتی خامه

پنج عدد هل

نصف پیمانه گلاب

دو قاشق غذاخوری شکر

طرز تهیه شیر برنج با خامه

شکر سفید دولیتل – 2.7 کیلوگرم

چگونه یخمک درست کنیم؟
وزن
2.7 کیلوگرم
وزن بسته‌بندی
2.7 کیلوگرم
ابعاد بسته‌بندی
25x20x6 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
34/19169
نوع شکر
سفید
نوع بسته‌بندی
فله

برنج را چندین ساعت با اب بخیسانید ، سپس روی حرارت  گذاشته تا شفته شود . میزان اب به نوع برنج مرتبط است باید در حدی باشد که برنج را نرم و وا رفته  کند . تقریبا یک پیمانه برنج به یک  یا دو لیتر اب نیاز  دارد .در زمان  پخت پرنج در صورت تمایل  کمی روغن یا کره (۲۵ گرم) به آن بیافزایید .

خامه صبحانه میهن مقدار 100 گرم

چگونه سس قارچ درست کنیم؟
وزن
100 گرم
وزن بسته‌بندی
105 گرم
ابعاد بسته‌بندی
7.5 × 7.5 × 4 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
22/12795
طعم
ساده
سایر توضیحات
حاوی 30% چربی

حرارت را کم کنید و اجازه دهید بپزد .  اگر لازم بود  به ان اب جوش بیافزایید(   آب سرد به برنج شوک وارد می‌کند و سبب زنده تر شدن برنج میشود )بعد از وا رفتن برنج و بخار شدن اب ان ، حالا شیر را اضافه کنید .پس از افزودن شیر ، چند دانه هل بدون انکه ان را بشکنید ، به درون شیر برنج اضافه کنید  یا  در اخر پخت عصاره هل به ان بیافزایید .

خامه صبحانه کاله حجم 200 میلی لیتر

چگونه سس قارچ درست کنیم؟
وزن بسته‌بندی
200 گرم
ابعاد بسته‌بندی
4 × 6 × 13 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
49/11661
طعم
ساده
سایر توضیحات
خامه سبک فرادما
ترکیبات: خامه پاستوریزه، شیر بدون چربی، قوام دهنده
ارزش غذایی در هر 15 میلی لیتر:
انرژی: 30 کیلوکالری
قند: 0.3 گرم
چربی: 3 گرم
نمک: 0.03 گرم
اسیدهای چرب ترانس: 0.06 گرم

برای اینکه شیر برنج ته نگیرد ان را مدام هم بزنید .هنگامی برنج و شیر خوب با هم مخلوط و یکدست شدند ، شکر را که دو برابر برنج است به ان اضافه کنید . اگر طعم شیرین را دوست ندارید این میزان را کمتر کنید .در اخر  پخت عرق هل و گلاب را داخل شیر برنج بریزید .

خامه صبحانه پاک – 200 گرم

چگونه کیک تولد درست کنیم؟
وزن بسته‌بندی
200 گرم
ابعاد بسته‌بندی
3.5 × 4.5 × 12 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
49/10050
طعم
ساده
سایر توضیحات
- ارزش غذایی یک قاشق غذا خوری خامه استریلزه نیم معادل 15 گرم :
- انرژی: 46.5 کیلوکالری
- قند : 0 گرم
- چربی : 6.5 گرم
- نمک: 0.01 گرم
- اسیدهای چرب ترانس: 0.04 گرم

برای خوشمزه تر و لذیذ تر شدن شیر برنج ،چند قاشق از ان را با خامه ترکیب کنید، زمانی که رقیق شد ، به مابقی شیر برنج اضافه کنید .شیر برنج را از روی حرارت بردارید و دانه‌های هل را از آن بیرون بیاورید.حالا شعله را خاموش کنید ، دانه های هل را از ان خارج کرده و در ظرف مناسب بکشید

و منتظر بمانید که کمی سرد شود . ان را در یخچال بدون درپوش گذاشته ( به این دلیل شیر برنج بخار کرده و به داخل ان بر میگردد و اب می اندازد) تا سرد شود .

نکات شیر برنج با خامه

این نوع شیر برنج بسیار پر کالری است و می توان به ان کره و روغن اضافه نکرد . البته کره سبب خوش عطر شدت و چسبندگی بافت  برنج میشود و بدون ژلاتین ، شیر برنج قالبی میشود .

برای درست کردن  شیر برنج مجلسی می توان  از خلال پسته و بادام هم  در درون  غذا و هم برای تزیین استفاده کرد که برای لذیذ تر شدن ان ، این خلال‌ها را یک شب قبل در گلاب بخیسانید.برای  درست کردن  شیر برنج مجلسی در صورت تمایل می توان  از شیرعسلی نیز استفاده کرد. برای این کار، میزان  شکر را کمتر و  خامه را نیز کنار بگذارید . بافت  شیر عسل مانند خامه رقیق شده است و شیرین می باشد .

خواص شیر برنج

شیر برنج خواص متعددی دارد که از آن جمله می‌توان به افزایش طول عمر، درخشندگی و صافی پوست و رفع خستگی اشاره کرد. این غذا برای افراد دارای مزاج خشک بسیار مناسب است؛ زیرا به‌عنوان رطوبت‌رسانی ملایم برای بدن عمل می‌کند.

مصرف شیر برنج در طب سنتی نیز توصیه شده و ترکیب شیر با برنج و مقداری شکر یا عسل، غذایی بسیار مفید و مقوی است که هضم راحتی دارد و برای اکثر افراد قابل‌استفاده است.شیر برنج به دلیل دو‌ماده مغذی شیر و برنج دارای فواید بسیاری مثل شفافی و صافی پوست ، طول عمر و برطرف کردن خستگی است.

برای کسانی که مزاج خشک دارد ، به دلیل رطوبت رسان ملایم بسیار موثر است .اگر با عسل و شیره سرو شود هضم ان میشود .شیر  سرشار از کلسیم، و برنج مملو  از ویتامین‌های گروه B و طعم‌دهنده‌هایی مثل  هل و گلاب  مقوی و آرام‌بخش می باشند ، که مجموعه این مواد شیر برنج را بسیار مقوی و مفید می سازد .

از لحاظ طب سنتی  شیر و برنج هر دو دارای طبع سردی می باشند، ترجیحا  با دارچین خورده شود؛  دارچین همینطور برای  هضم بهتر شیر برنج موثر است و طبع غذا را متعادل می کند .شیر به علت ویژگی تری که دارد برای افراد لاغر که در پی افزایش وزن هستند و مزاج گرم و خشک دارند بسیار مفید است .‌

برنج نیز مملو ازکربو هیدرات است که سبب افزایش انرژی بدن میشود و ترکیب این دو با هم یک منبع غذایی عالی برای رفع نیاز های بدن است .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن