تکنولوژی

چگونه هل پودر کنیم؟

چگونه هل پودر کنیم؟پودر هل میتواند عصاره ای دلچسب برای غذا ها و چای شما باشد عصاره ای که بوی بسیار خوب و خاصیت آرامبخشی دارد. هل را میتوانید با پوست یا پوست کنده با استفاده از آسیاب پودر کنید و از آن در انواع غذاها استفاده کنید.

هل سبز شاهسوند – 10 گرم

وزن
10 گرم
ابعاد بسته‌بندی
7x7x10 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
50/13727

هل

حتما تا کنون عطر و طعم هل را در انواع چای ها، شیرینی ها، حلواها و… احساس نموده اید. هل میوه ی گیاهی از تیره ی زنجبیل هاست. این میوه ابعاد کوچکی داشته و دارای یک پوست است که حاوی دانه های خوش بویی می باشد.هل ادویه ی بومی هند، نپال و بوتان است و بعد از زعفران و وانیل جزو گران ترین ادویه ها محسوب می شود. بیش ترین مصرف کنندگان این گیاه هندی ها، پاکستانی ها و افراد ساکن در جنوب بلوچستان ایران می باشند. این میوه دارای انواع سیاه، سفید و سبز می باشد که دارای تفاوت هایی با هم می باشند.

انواع هل

همان طور که ذکر شد هل ها دارای سه نوع سبز، سیاه و سفید می باشند. در ادامه ی مطلب به توضیح در مورد هر یک از انواع آن ها پرداخته می شود

هل سبز

هل سبز سحرخیز – 20 گرم

وزن
20 گرم
ابعاد بسته‌بندی
7 × 2 × 13 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
1089/ظ/32

می توان گفت هل سبز از بهترین و محبوب ترین انواع هل ها می باشد.

مقاله پیشنهادی:پنکه چه مارکی بخرم

این نوع هل، بومی مناطق جنوب هند و سریلانکا است اما اکنون در کشورهایی مانند تایلند، نپال و آمریکای مرکزی نیز کشت می شود. محصول هل سبز معمولاً با دست برداشت می شود

مقاله پیشنهادی:بهترین رایحه اسانس سوز

و بعد از زعفران و وانیل جزو گران ترین ادویه های دنیا محسوب می شود. هل سبز نیز دارای دو نوع مختلف می باشد که از لحاظ اندازه و رایحه تفاوت کمی باهم دارند.

مقاله پیشنهادی:بهترین تخته وایت برد

هل سیاه

ابعاد هل سیاه حدودا 2 تا 5 سانتی متر است که خواستگاه آن نپال، ویتنام، چین و هیمالیای شرقی می باشد. در طب سنتی چین، هل سیاه را برای درمان اختلالات  گوارشی از درد معده یا نفخ شکم گرفته تا سوء هاضمه و حالت تهوع به کار می برند.

مقاله پیشنهادی: گردنبند تسبیحی مردانه

این به عنوان ادویه در غذاهای چینی و برای تهیه انواع خوراک و خورشت استفاده می شود. در ویتنام نیز از این ادویه از آن برای تهیه آب گوشت رشته فرنگی استفاده می شود.

مقاله پیشنهادی:کش لوله ای از کجا بخریم

به طور کلی هل سیاه دارای غلاف های بزرگتری نسبت به دیگر انواع هل بوده و رنگی متمایل به قهوه ای تیره دارد. این ماده دارای عنصر دودی است که باعث می شود غذاهای شما عطر و طعمی خاص داشته باشند.

مقاله پیشنهادی:رکاب پلاستیکی ساینا

هل سفید

هل سفید -75 گرم

ارگانیک
بله
استان تولید
همدان
ابعاد بسته‌بندی
15x5x15
محل تولید
همدان
وزن
75

هل سفید خود به دو نوع تقسیم می گردد. نوع اول همان غلاف های هل سبز اند که بعد از مدتی سفید می شوند و نوع دوم هل سیام نام دارد.

عطر و طعم هل سفید سیام شبیه هل سبز می باشد و معمولا در آشپزی هند و اندونزی استفاده می شود، در حالی که هل سیام عمدتا در تایلند و کامبوج به کار می رود. مزیت هل سبز نسبت به سفید این است که با وجود دریافت عطر و طعم هل سبز از طریق هل سفید، شاهد تغییر رنگ غذاها توسط ان نخواهیم بود. این ویژگی معمولا برای تهیه ی انواع سس ها و یا سایر غذاهایی که رنگ سفید داشته و علاوه بر عدم نیاز به تغییر رنگ نیاز به عطر و بوی هل سبز نیز دارند.

هل سبز ممتاز آنید – 20 گرم

وزن
20 گرم
ابعاد بسته‌بندی
3x6x20 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
36/14683
ارگانیک
بله
سایر توضیحات
طریقه مصرف: چند عدد هل ترکیب با به لیمو یا گل محمدی یا چای سیاه بصورت دمی، طعم دهنده غذا بعنوان چاشنی
نحوه نگهداری هل: هل را نباید به مدت طولانی از پوسته خود جدا کنید زیرا به سرعت عطر و اسانس خود را از دست می دهد. در جای خشک و خنک در پوسته ی خودش نگهداری کنید. پودر آن نیز تا ۲۴ ساعت قابل نگهداری می باشد. هر چه کوچکتر و رنگ آن بیشتر باشد مرغوب تر است.

خواص هل

هل گیاهی پر از خاصیت می باشد که معمولا می توان ان را به صورت اسیاب شده و به عنوان ادویه به انواع غذاها، شیرینی جات ها، مرباها، شربت ها، چای ها و… استفاده نمود. از جمله خواص هل ها می توان به موارد زیر اشاره نمود:

پیش گیری از انواع سرطان ها به ویژه سرطان کولون و راست روده

کنترل ضربانات قلب

کنترل فشار خون

کنترل میزان فشار خون

کنترل میزان چربی ها و کلسترول

ضد افسردگی

کنترل اختلالات دستگاه گوارش

ضد عفونی کننده و درمان مسمومیت

ضد اسپاسم و درد غضلات

ضد التهاب

مقابله با مشکلات دندان ها

ضد آسم

بهبود جریان گردش خون

هل سبز امپراطوری اکبر – 250 گرم

وزن
250 گرم ابعاد بسته‌بندی 21x10x5 سانتی‌متر شماره پروانه بهداشت 34/1007-2 ارگانیک بله شکل ماده غذایی کامل

درمان استفراغ و حالت تهوع

درمان گلو درد

تقویت کننده ی قوای جنسی

درمان عفونت ها و اختلالات ادراری

موثر در درمان سکسکه

خوش بو کننده ی دهان

درمان سوء هاضمه

درمان نفخ

موثر در شادابی پوست

درمان بی حالی

پیش گیری از تشکیل خلط در گلو

تقویت اشتها

و…

مضرات هل

معمولا مصرف هر خوراکی بیش از حد مجاز موجب ایجاد اختلالات و مشکلاتی در بدن می گردد که مصرف هل نیز از این دسته مستثنی نیست. مصرف زیاد هل به دلیل داشتن طبیعتی گرم برای افراد گرم مزاج مناسب نیست. هم چنین افرادی که دارای بیماری هایی نظیر یبوست، فشار خون، زخم معده، تپش قلب، مشکلات روده ای و ریوی و ورم پروستات می باشند مضر است. هم چنین بانوان حامله نیز  در صورت داشتن بیماری هایی از جمله سوزاک و سیفیلیس و عفونت های ادراری باید از مصرف هل خود داری نمایند. مصرف زیاد هل برای روده ها مضر است و مصلح آن کتیرا می باشد که لازم است هم زمان با ان مصرف شود تا احتمال آسیب به روده را به حداقل رساند. میزان مصرف هل باید کم تر از یک مثقال باشد تا موجب بروز مشکل نشود.

هل سبز چاوش – 10گرم

وزن
10 گرم
ابعاد بسته‌بندی
12x5x1 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
16/12361

ارزش غذایی هل

انرژی هر ۱۰۰ گرم هل معادل با ۳۰۰ کیلو کالری انرژی می باشد. هم چنین دارای ۶۸ گرم کربوهیدرات، ۱۱ گرم پروتئین و ۲۸ گرم فیبر غذایی می باشد. این گیاه دارای ویتامین ها و مواد معدنی بسیاری می باشد که از جمله ی آن ها می توان به  نیاسین، پیریدوکسین، ریبوفلاوین، تیامین، ویتامین، A  ویتامینC ، سدیم ، پتاسیم ، کلسیم ، مس، آهن، منگنز، منیزیم، فسفر و روی اشاره نمود.

هل در طب سنتی

هل در طب سنتی ایران به نام‌های قاقله صغار و کبار، هیل و هال نیز خوانده می شود. معمولاً برای این که عطر هل

حفظ شود به ‌صورت میوه و یا کپسول آن نگهداری می‌شود و در مواقع مصرف کپسول را شکسته و دانه ‌ها را خارج می‌سازند، پوست کپسول آن نیز دارای اسانس است. از دیدگاه طب سنتی هل دارای طبع گرم و خشکی می باشد. البته درجه ی گرمی آن خیلی قوی نیست اما در هر صورت مصرف زیاد آن برای افراد گرم مزاج ممکن است موجب بروز مشکلاتی گردد. مصرف هل مخصوصاً در فصل‌های سرد برای افرادی که دچار دردهایی در ناحیه زیر دنده چپ می‌شوند، بسیار خوب است؛ در قدیم اگر جایی از بدن دمل (توده‌های حاوی مواد زائد) ایجاد می‌شد، از هل ضمادی درست می‌کردند و روی آن قرار می‌دادند تا اصطلاحاً برسد و سر باز کند و با این کار، این توده‌ها از بین می‌روند

دان هل گلها – 5 گرم

وزن
5 گرم
ابعاد بسته‌بندی
13x7x7 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
22/10245

موارد مصرف هل

هل یکی از اصلی ترین ادویه های گرم است به همین دلیل می توان آن را به همراه غذاها و یا نوشیدنی هایی که دارای طبع سرد می باشند مصرف نمود.

هل را می توان به نوشیدنی هایی از جمله چای و قهوه افزود و از عطر بی نظیر آن بهره برد. از دانه ها و یا غلاف هل می توان به منظور ایجاد عطر و بو، طعم دار کردن و یا به منظور بهره بردن از خواص آن در انواع غذا ها، مربا ها، شیرینی ها و دسرها، نوشیدنی ها، نان ها، سالاد ها، سس ها و… استفاده نمود.

نحوه ی پودر کردن هل

در اکثر موارد هل به صورت پودری و آسیاب شده مصرف می گردد. شما می توانید پودر هل را به صورت آماده تهیه نمایید اما در صورتی که تمایل دارید عطر و طعم هل تازه را دریافت نمایید و یا این که به بهداشت پودر هل اطمینان ندارید می توانید با روش های بسیار ساده هل را در منزل به پودر تبدیل نمایید. هل به روش های متفاوتی به پودر تبدیل می شود اما به طور کلی می توان روش های آسیاب کردن را به دو دسته ی برقی و دستی تقسیم نمود:

آسیاب قهوه بوش مدل TSM6A011W

سایر توضیحات
مجهز به سوئیچ ایمنی
وزن
600 گرم
اندازه
170x90x90
حداکثر توان مصرفی
180
ظرفیت آسیاب کن
75 گرم
جنس تیغه
استیل ضد زنگ

در روش برقی می توانید دانه های هل را پس از جدا کردن از پوسته ی آن ها درون آسیاب قهوه و یا به همراه کمی شکر آسیاب نشده در دستگاه آسیاب ریخته و اجازه دهید تا کاملا پودر شود.

در روش دستی می توانید توسط یک هاونگ دانه های هل را کامِلا آسیاب نمایید‌ هم چنین می توانید دانه های هل را درون سطحی قرار داده و با وسیله ای مانند وردنه آن ها را پودر نمایید.

هاون مدل M1326

ابعاد
5.5x5.5x4 سانتی‌متر
وزن
219 گرم
جنس دسته
سرامیک
جنس بدنه
سنگ

نحوه ی نگهداری پودر هل

نکته ی مهمی که در نگهداری پودر هل مورد توجه می باشد از دست نرفتن عطر و طعم اولیه ی هل در طول زمان و هم چنین توانایی نگهداری طولانی مدت پودر هل بدون خراب شدن آن است. برای تداعی این نکات لازم است پودر هل را در ظرفی شیشه ای با دربی محکم نگهداری نمایید تا از ورود هرگونه هوا به داخل آن جلوگیری کرده باشید. هم چنین لازم است شیشه ی محتوی پودر هل را در معرض مستقیم آفتاب قرار ندهید تا از خرابی و فساد زود هنگام آن جلوگیری نمایید.

آسیاب قهوه دلونگی مدل KG79

سایر توضیحات
- محفظه قهوه 120 گرمی
- مناسب برای 12 فنجان در هر بار استفاده
- دارای دکمه خاموش و روشن
- تیغه ی رویی برای نظافت آسانتر قابل جدا شدن است
- آسیاب از درجات نرم تا درشت .
- قابلیت تنظیم برای تعداد 2 تا 12 فنجان و خاموشی خودکار بعد از آسیاب کردن میزان مشخصی از قهوه
- دارای مخزن پودر قهوه قابل حمل و جداسازی
- سیستم ایمنی دستگاه در زمان برداشته شدن مخزن قهوه یا مخزن پودر قهوه به صورت خودکار حرکت تیغه ها را متوقف می کند.
- متوقف کردن حرکت خودکار تیغه ها هنگام برداشته شدن مخزن پودر قهوه
- آسیلب نیمه صنعتی مناسب برای منزل ، سوپرمارکت ها ، فروشگاهها ، کافه ها
وزن
1470 گرم
اندازه
260x120x140
حداکثر توان مصرفی
110
ظرفیت آسیاب کن
120 گرم
قابلیت‌ها
تنظیم سرعت
جنس تیغه
آلیاژ ممتاز

هاون‎ ‎سنگی‎ ‎‎رنگ‎ ‎خاکستری‎ ‎‎طرح‎ ‎ساده‎ ‎ ‎‎‎‎مدل 1003000009

استان تولید
خراسان رضوی
تکنیک ساخت و تزئین
خراطی سنگ
جنس
سنگ
ابعاد
7x7x10
ابعاد دهانه
10
وزن
950

پودر هل کهربا – 50 گرم

وزن
50 گرم
ابعاد بسته‌بندی
14x5x5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
50/14200
ارگانیک
بله

هل سبز آرنیکا – 30 گرم

وزن
30 گرم
ابعاد بسته‌بندی
5x10 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
57/1014-10

هاون طرح عرشی مدل 011

ابعاد
7×7×10 سانتی‌متر
وزن
370 گرم
جنس دسته
فلز
جنس بدنه
فلز
کشور مبدا برند
ایران
سایر توضیحات
جنس آن برنجی می باشد.

هاون سنگی مدل رنگی کد HASCLR04

ابعاد
8x8x12 سانتی‌متر
وزن
1200 گرم
جنس سنگ
سرپانتین
سایر توضیحات
از اصیل ترین صنایع دستی مشهد که قدمتی بیش از 14 قرن دارد میتوان به سنگ تراشی، هرکاره تراشی و قلم زنی اشاره کرد.
استادان این حرفه با استفاده از ابزارآلات، اشیای کاربردی و زینتی می سازند و استادان قلم زن بر روی آنها طرح و نقش می اندازند.این لوازم و محصولات از سنگ «سرپانتین» ساخته می شوند.
سرپانتین در واقع به معنای (ماری شکل) می باشد و روی سطح خارجی آن لکه هایی به شکل پوست مار است.
این سنگ جنسی نرم و ضربه پذیر دارد، همچنین در برابر آتش مقاوم است.
این ظرف از سنگی ساخته میشود که دارای مواد معدنی همچون آهن و منیزیم است.
این پنل در قبال ارسال کالاهای مشابه توسط فروشنده های دیگر مسئولیتی ندارد .
این ظرف به طور کامل از سنگ طبیعی ساخته میشود .

هاون مرسه کد 45

ابعاد
7x7x7 سانتی‌متر
وزن
200 گرم
سایر توضیحات ابعاد
ابعاد کاسه هاون : 7x7x7
ابعاد دسته هاون : 13x2
جنس دسته
پلاستیک
جنس بدنه
پلاستیک

هاون برنجی مدل جام کد BS-50

ابعاد
6x6x7 سانتی‌متر
وزن
60 گرم

هاون چوبارو مدل M26

ابعاد
9x9x15 سانتی‌متر
وزن
320 گرم
سایر توضیحات ابعاد
ابعاد بیرونی کاسه 9x9x9 سانتیمتر و ارتفاع دسته 12 سانتیمتر میباشد .
جنس دسته
چوب
جنس بدنه
چوب
کشور مبدا برند
ایران

آسیاب قهوه صنعتی نوا مدل NEWFACE3660

ابعاد
25x30x10 سانتی‌متر
وزن
2100 گرم
اقلام همراه
2 عدد فیوز اضافه دفترچه راهنما
سایر ویژگی‌ها
قابلیت خردایش 10 درجه بعد از رگلاژ
طول سیم
100 سانتی متر
توان
200 وات
ظرفیت
10 لیتر

آسیاب قهوه همیلتون مدل GH-108

وزن
1000 گرم
اندازه
220x120x120
حداکثر توان مصرفی
200
ظرفیت آسیاب کن
100gr
سیستم ایمنی
قفل ایمنی
امکانات آسیاب
امکان جابجایی کاسه
جنس تیغه
استیل

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن