پودر ژلاتین از کجا بخرم – پودر ژلاتین را از کجا تهیه کنیم – پودر ژلاتین چیست و از کجا تهیه می شود
خرید ژلاتین با کیفیت لازمه هر دسر خوشمزه ای است.
پودر ژلاتین فرمند مقدار 40 گرم

دسرهای مختلفی وجود دارند که ماده اصلی آن ها ژلاتین است یا از موادی برگرفته از ژلاتین درست می شوند. در واقع ژلاتین برای شکل گرفتن و بستن مواد یمانند شیر، آب میوه و .. کاربرد دارد. اما دسرهای بسیار خوشمزه ای را به دست می آورد که کمتر کسی است که بتواند به آن ها نه بگوید.
ژلاتین از فرآوری غضروف های گاو به دست می آید و به همین دلیل است که به افرادی که دچار از بین رفتن غضروف های زانو شده اند توصیه می شود ژله را در رژیم غذایی خود بگنجانند.
پودر ژلاتین آموتیا مقدار 44 گرم

در کل دو نوع ژلاتین وجوددارد؛ ژلاتین گاوی، گیاهی.
خوبی ژلاتین به این است که هم می توان در شکل پودری و هم ورقه ای آن را تهیه کرد البته بیشترین استفاده من از همان مدل ها یپودری است که به اسم ژله و در طعم های مختلف میوه ای و ساده وجود دارد.
مقاله پیشنهادی: کوبلن
برای درست کردن ژله هیچ کار سختی هم پیش روی شما نیست یک ظرف مناسب ژله یک و نیم لیوان آب ( نصف آب سرد و نصف آب داغ) و یک بسته پودر ژله. البته با همین یک بسته ژله دسرهای مختلفی و در شکل های مختلفی می توان تهیه کرد. مثلا انواع ژله ای که بجای آب می توان از آب میوه، شیر و یا بستنی استفاده کرد و برای داخل آن هم از انواع میوه ها می توان استفاده کرد که طعم خوشمزه تری به آن داد.
پودر ژلاتین فرمند – 40 گرم بسته 2 عددی

از ژلاتین در پخت مربا، بای تزئین روی کیک، در پخت شله زرد و… هم استفاده می شود.اما درست کردن آن به صورت ژله متداولتر است.
من همیشه طعم ژله را دوست داشتم از بچگی که اول با ژله ها کلی بازی می کردم و بعد می خوردم و حالا که اول شفافیت و زیبایی رنگ آن را تماشا می کنم و بعد آهسته آهسته و با دقت می خوردم تا بافت و طعم آن را کاملا حس کنم.
مقاله پیشنهادی: قیمت کود اوره در بازار آزاد
ژله و ژلاتین کاربرد دیگری هم دارد، کسانی که از لاغری صورت رنج می بردند می توانند در رژیم غذایی خود ژله استفاده کنند زیرا به مرور زمان منجر به چاقی صورت می شود.
پودر ژلاتین جلید – 11 گرم بسته 4 عددی

ژلاتین چیست و از چه موادی به دست می آید؟ چه ویژگی هایی دارد؟
ژلاتین ماده ای ست خوراکی که ماده اولیه آن استخوان و غضروف های بدن گاو است که به روش هیدرولیز تبدیل به ژلاتین می شود. به همین دلیل 84 درصد ژلاتین را پروتئین تشکیل می دهد. بقیه مواد آن ، 14 درصد رطوبت و 2 درصد خاکستر است. ژلاتین قابلیت جذب رطوبت بالایی دارد و باید در محل خشک و خنک نگهداری شود زیرا اگر میزان رطوبت آن به بالای 16 درصد برسد قارچ و کپک روی آن رشد می کند.
مقاله پیشنهادی: گیره چوبی از کجا بخرم
کپسول ژلاتینی پروستا هلث دانا بسته 30 عددی
ژلاتین ماده ایست که در آب گرم حل می شود و تا ده برابر حجم خود آب جذب می کند و اگر دمای آب به 40 یا 50 درجه سانتی گراد برسد ژل تشکیل می شود. درجه بلوم ژلاتین تعیین کننده قدرت تولید ژل است، بلوم ژلاتین های تجاری بین 60 تا 260 درجه است و گاهی بلوم 400 نیز دیده شده است.
مقاله پیشنهادی: بهترین مارک زنون
ژلاتین به دو شکل وجود دارد؛ ورقه ای و پودری. ورقه های ژلاتینی در دو سایز بزرگ 4 و کوچک 2 گرمی وجود دارند که برای جایگزین کردن نوع پودری و ژلاتینی می توان از روش زیر استفاده کرد:
کپسول ژلاتینی زینکو هلث بسته 60 عددی
وزن یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین و یک ورق ژلاتین بزرگ 4 گرم است. و وزن یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل 7.5 گرم است. با در نظر گرفتن این تناسب می توانید برای جایگزینی پودر و ورق استفاده کنید.
آیا بین پودر و ورق ژلاتین تفاوتی وجود دارد؟
مقاله پیشنهادی: قیمت لوستر ارزان و شیک
تنها تفاوت آن ها در این است که با استفاده از ورق ژلاتین دسر شفاف تر و براق تری خواهید داشت.
کپسول ژلاتینی نرم زینک پلاس فلکسان بسته 60 ععدی
برای حل کردن پودر ژلاتین از چه روشی استفاده می شود:
مقاله پیشنهادی: درمارولر از کجا بخریم
کپسول نرم ژلاتینی امگا 3 ویواتیون بسته 30 عددی
این فرمول کلی برای مخلوط کردن پودر ژلاتین را بخاطر داشته باشید:
کپسول ژلاتینی امگا 3 او پی دی فارما بسته 30 عددی
برای حل کردن ورق ژلاتین از چه روشی استفاده می شود؟
ابتدا ورق را داخل یک ظرف آب سرد قرار بدهید کمی که نرم شد و حجم گرفت آن را بیرون آورده آب آن را فشار دهید و بعد به دو روش زیر عکمل کنید:
نکته : ورق ژلاتین در دمای 20 درجه سانتی گراد می بندد پس اگر ژله رقیق شده را درون مایع زیاد سرد بریزدی گلوله می شود در اینجا اگر مایع شما ولرم باشد مشکلی پیش نخواهد آمد.
خرید ژلاتین محبوب خانم های ایرانی+2020
آگار آگار چیست:
ماده ای خشک است که رطوبت را به مقدار زیاد جذب می کند. از جلبک های قرمز دریایی به دست می آید و اغلب در رنگ های سفید و زرد کهربایی و به شکل پودر، پولک یا نواری شکل وجود دارد.
قابل حل در آب سرد نیست و برای حل شدن نیازمند آب جوش است و چیزی حدود 30 تا 50 برابر حجم خود به آب نیاز دارد تا حل شود.
فرمول کلی استفاده از آگارآگار : هریک قاشق چایخوری پودر آگار باید با یک پیمانه آب یا شیر یا آب میوه و رنگ دلخواه مخلوط شود.
کپسول ژلاتینی زینکو هلث بسته 60 عددی
طرز تهیه انواع ژله میوه ای:
به غیر از چند میوه ای که نام می بریم بقیه میوه ها برای استفاده در داخل ژله و دسر و کرم ها مناسب هستند. چند میوه ای که به دلیل وجود آنزیم درون آن ها اگر در داخل ژله استفاده کنیدژلاتین نمی بندد: آناناس خام، کیوی، انجیر، پاپایا .
با آب میوه و پوره میوه نیز می توان ژله درست کرد اما مسلما ژله ای که در آن از آب میوه استفاده می شود شفاف تر می شود. برای ریختن میوه در ژله بهتر است میوه را نگینی کنید.
کپسول ژلاتینی اورامین اف دوون فارم بسته 30 عددی
نکات طلایی برای تهیه ژله و کرم :
کپسول نرم ژلاتینی ویتامین E 400 واحد ویوا تیون بسته 30 عددی
کپسول ژلاتینی ویتامین ای 1000 برانسون بسته 100 عددی
پودر ژله موز فرمند مقدار 100 گرم
پودر ژله طالبی فرمند – 100 گرم
پودر ژله لواشک فرمند مقدار 100 گرم
ژله آماده فرمند مقدار 504 گرم
موم درزگیر ژلاتین مدل پی کی حجم 1لیتر
حلال و مایع شستشوی ژلاتین مهرسازی بوک بیندر مدل pro حجم 120 میلی لیتر