خانه و سبک زندگی

چگونه گوشت ناپز را بپزیم ؟

چگونه گوشت ناپز را بپزیم ؟ زمان پخت گوشت قرمز با نوع گوشت یعنی گوساله یا گوسفندی، و میزان تازگی گوشت ارتباط مستقیم دارد یعنی هرچه گوشت تازه تر باشد پختن آن راحت تر و سریع تر انجام میشود.

فلفل سیاه هدیه طلا مقدار 80 گرم

چگونه گوشت ناپز را بپزیم ؟
وزن
80 گرم
ابعاد بسته‌بندی
12 × 5 × 5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
22/23242

با این راهکارها گوشت ناپز را فورا بپزید ‌

گوشت یکی از اصلی ترین ، لذیذ ترین مواد غذایی است که شیوه های طبخ فراونی از کباب گرفته تا ابپز کردن و در خورشت گذاشتن  دارد . بهترین گوشت گوشت نرمی است که به راحتی جویده میشود و طعم مطلوبی دارد .

مقاله پیشنهادی: ابزار شعبده بازی

گوشت ها گاهی اوقات به دلایل گوناگونی ناپز یا دیرپز از اب در می آیند که دلایل گوناگونی مثل کهنه بودن ،پیر بودن دام و …. دارد . اگر  با چنین مشکلی روبرو شدید چه لتغید کرد ؟ در این مطلب ما شیوه پخت و  نرم کردن گوشت های ناپز را به شما اموزش  می دهیم .

پودر فلفل سیاه گلستان مقدار 400 گرم

چگونه گوشت ناپز را بپزیم ؟
وزن
400 گرم
ابعاد بسته‌بندی
24 × 9 × 18 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
22/12185

انواع گوشت :

پیش از اینکه با نحوه نرم کردن گوشت ناپز اشنا شوید بهتر است انواع و اقسام گوشت ها را بشناسید .‌

مقاله پیشنهادی: خرید فلش کارت خام

گوشت گوساله:

این گوشت رنگ قرمز روشنی دارد ، چربی آن بسیار کم است . از ان می توان در خورشت ، گوشت چرخ زدن و استیک استفاده کرد .‌این گوشت از دیدگاه طب سنتی طبع سرد دارد .‌

سیر خشک بلوط – 500 گرم

چگونه گوشت ناپز را بپزیم ؟
وزن
0.5 کیلوگرم
وزن بسته‌بندی
0.528 کیلوگرم
ابعاد بسته‌بندی
30 × 6 × 24 سانتی‌متر
نوع بسته‌بندی
ظرف پلاستیکی
سایر توضیحات
- تعداد 12 تا 14 عدد در هر بسته

گوشت گوسفند : گوشت گوسفند در مقایسه با گوشت گوساله قرمزی کم رنگ تری دارد .‌این گوشت با استخوان و چربی است . با این گوشت کی توان کباب ، خورشت ، ابگوشت درست کرد . گوشت گوسفند بسیار  لذیذ ، سالم و خوشمزه است . از دیدگاه طب  سنتی طبع گرم و تری دارد .

مقاله پیشنهادی: بهترین مارک زنون در ایران

گوشت بز : این گوشت در مقایسه با گوشت گوسفند رنگ تیره تری دارد و گاهی ان را به جای گوسفند می فروشند . بز بافت سفت و دیر پز دارد . این گوشت برای ابگوشت و  خورشت به کار می رود . از لحاظ طب سنتی طبعی سرد دارد .

سیر خشک گلستان مقدار 80 گرم

چگونه گوشت ناپز را بپزیم ؟
وزن
80 گرم
ابعاد بسته‌بندی
13.5 × 4.5 × 4.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
22/12647
سایر توضیحات
- 100 درصد سیر خشک

گوشت شتر: گوشت شتر به رنگ  قرمز تیره است، همانند گوشت گوساله کم چربی است ولی مزیت ان بر گوساله طبع گرم ان است . گوشت شتر برای خورشت و چرخ کردن استفاده میشود.

مقاله پیشنهادی: ابر متری از کجا بخریم

نکته : هیچ وقت گوشت شتر و گاو را نباید ترکیب کرد ، زیرا از لحاظ ساختاری با هم فرق دارند ، مدت پخت انها متفاوت است و این ترکیب برای بدن مضر است .

نکته:  گوشت را در دمای منفی ۱۸ درجه سانتیگراد باید در فریزر نگهداری کرد و باید کاملا یخ زده باشد .

برگ بو دیمه – 50 گرم

چگونه گوشت ناپز را بپزیم ؟
وزن
50 گرم
ابعاد بسته‌بندی
20x16 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
4610082

نحوه تشخیص مرغ و ماهی تازه:

یکی از دلایل ناپز و دیر پز بودن گوشت ،کهنه بودن ان است .

مرغ تازه پوست صاف و یکنواخت و عاری از چروک دارد .  بدن مرغ هم  باید فاقد کبودی ، لکه خاکستری و تیره و خون مردگی باشد .

مقاله پیشنهادی: خرید کوبلن

ماهی تازه  نیز اب شش های قرمز رنگ بدون مایع لزج در نزدیک ابشش است همینطور عضلات ماهی تازه سفت است و با فشار دست فرو نمی رود  . تیغه های ستون فقرات با گوشت در هم تنیده است . پولک  های  ان انبوه و براق و به تن ماهی  متصل هستند .

برگ بو گلها -10 گرم

چگونه گوشت ناپز را بپزیم ؟
وزن
10 گرم
ابعاد بسته‌بندی
12×2×14 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
22/10245

طبع شناسی انواع گوشت و رابطه آن به گوشت دیرپز:

گوشت های پر مصرف به همراه طبع شان در زیر بیان شده است :

گوشت شتر:  طبع گرم دارد  و برای خورش ها و گوشت چرخ زده استفاده میشود .

مقاله پیشنهادی: کنف

گوشت بز:  طبع ان سرد است و برای پخت آبگوشت بیشتر استفاده میشود .

گوشت گوسفند:  طبع گرمی  دارد  و برای خورش و آبگوشت ، کباب ، استیک و … استفاده می شود.

زعفران سحرخیز – 4.608 گرم

چگونه گوشت ناپز را بپزیم ؟
وزن
4.61 گرم
وزن بسته‌بندی
5.5 گرم
ابعاد بسته‌بندی
2 × 7 × 7 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
1456/ظ/50
شکل ماده غذایی
سرگل

گوشت گوساله: این گوشت  طبع  دارد   و به صورت چرخ کرده و در خورش ها نیز  استفاده می گردد.

گوشت ماهی: این گوشت  طبع سرد دارد و سرخ شده ،کبابی بیشتر درست میشود .‌

گوشت مرغ:  گوشت مرغ سفید است و طبع آن گرم می باشد.در خورشت و کباب استفاده میشود .

از موارد مهم در حین پخت گوشت این است که هیچ وقت گوشت های گوناگون را با هم مخلوط نکنید زیرا زمان پخت مختلفی دارند و همین مسیله روی ناپز بودن ان تاثیر می گذارد .

زعفران درجه یک مصطفوی – 4.608 گرم

چگونه گوشت ناپز را بپزیم ؟
وزن بسته‌بندی
4.608 گرم
ابعاد بسته‌بندی
11 × 12 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
50/1221
شکل ماده غذایی
سرگل
سایر توضیحات
وزن معادل یک مثقال
زعفران رشته ای درجه یک

نحوه پخت و از بین بردن بوی زهم گوشت و  گوشت دیرپز:

یکی از شیوه های رفع بوی زهم گوشت ، اضافه کردن مقداری فلفل سیاه در حین تفت دادن است . بخصوص اگر گوشت دیر پز است ان را حتما با فلفل تفت دهید . راه دیگر خواباندن سیر و سرکه است . گوشت را در مخلوط سیر  ، برگ بو ، سرکه و زعفران برای یک ساعت بگذارید . پیاز و فلفل دلمه ای نیز بوی زهم گوشت را می گیرند . ‌

کيوي لوکوما – 1 کيلوگرم

چگونه گوشت ناپز را بپزیم ؟
وزن بسته‌بندی
1 کیلوگرم
ابعاد بسته‌بندی
24x17x5 سانتی‌متر
نوع بسته‌بندی
ظرف پلاستیکی

نحوه نرم و لطیف شدن گوشت دیرپز:

اگر گوشت به هر علتی مثل تازه نبودن ناپز بود ، در حین پخت ان موارد زیر را رعایت کنید :

برای پیشگیری از سفت شدن گوشت ، هیچ‌وقت در ابتدای پخت به آن نمک نزنید .

گوشت یخی و منجمد را سریع برای غذا تفت ندهید ، اجازه دهید یخش باز شود یا از چند ساعت  قبل بیرون بگذارید ‌ .

همینطور در ابتدای پخت به ان رب گوجه اضافه نکنید .

کیوی بلوط – 1 کیلوگرم

چگونه گوشت ناپز را بپزیم ؟
وزن
1 کیلوگرم
وزن بسته‌بندی
1.015 کیلوگرم
ابعاد بسته‌بندی
3 × 17 × 24 سانتی‌متر
تعداد در بسته
11 تا 12

اگر اب خورشت کم بود هیچ گاه اب سرد به ان اضافه نکنید زیرا باعث شوک وارد شدن به گوشت و سفت شدن ان میشود و از اب جوش استفاده کنید.

به گوشت دیر پزدر حین پخت یا قبل از پخت کیوی بزنید تا نرم شود و زود بپزد .

به خورشت در حال پخت می توان سرکه البته به مقدار کم استفاده کرد .

علت دیر پزشدن گوشت :

سن حیوان در هنگام ذبح ،  نوع خوراک دام ،محل زندگی و … همه در ناپز شدن گوشت دام تاثیر دارند . همینطور گوشت چهار پایان ماده هم دیر پز است ‌‌.

لیمو عمانی همدل – 150 گرم

چگونه گوشت ناپز را بپزیم ؟
وزن
150 گرم
ابعاد بسته‌بندی
24 × 3 × 14 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
34/17937
شکل ماده غذایی
کامل

نحوه انتخاب گوشت مرغوب و خوب

مهمترین اصل آشپزی که منجر به غذاهای لذیذ و خوشمزه میشود استفاده از مواد غذایی تازه است و گوشت نیز از این قاعده مستثنی نیست. برای خرید گوشت تازه ویژگی های ان را باید بشناسید .گوشت تازه رنگ قرمز شفاف و بافت سفتی دارد ولی گوشت کهنه قرمز تیره دارد ، بوی ان خوشایند نیست و ممکن است لبه هایش خشک باشد و بافت لزج و نرمی دارد . البته قرمزی گوشت در گوشت های مختلف فرق دارد مثلا قرمزی گوسفند و گوساله را نباید با هم مقایسه کرد .

در حین خرید حتما این عوامل را در نظر داشته باشید .

لیمو عمانی همدل – 150 گرم

چگونه گوشت ناپز را بپزیم ؟
وزن
70 گرم
ابعاد بسته‌بندی
20 × 12.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
6506

نباید های آشپزی در طبخ گوشت

همراه با مواردی که برای پخت سریع گوشت به کار کی برید ، یک سری موارد را نیز زمان پخت گوشت نباید به کار ببرید .

گوشت های یخ زده دیر پز هستند ، سرما و یخ به بافت گوشت می رود و ان را دیر پز می کند . پس قبل از پخت اول ان را در دمای محیط بگذارید تا کاملا یخش اب شود و ان را اگر  می خواهید مرینت کنید و یا تفت بدهید تا همه جای گوشت یکنواخت و زود بپزد .

پودر انبه بانوجان – ۲۵۰ گرم

چگونه گوشت ناپز را بپزیم ؟
سایر توضیحات
بسته بندی شده در بانکه شیشه ای که بعد از اتمام میتوان از ظرف ان به کرات استفاده کرد.
بسیار خوشمزه و با کیفیت
بدون مواد نگه دارنده
3 بار آسیاب شده و کاملا مخملی
ارگانیک
بله
استان تولید
کرمانشاه
شکل ظاهری
پودر
ابعاد بسته‌بندی
15x10x10
محل تولید
هرسین
وزن
250

موضوع دیگر زمان اضافه کردن رب گوجه و نمک است ، رب گوجه و نمک را هیچ گاه اوایل پخت به ان اضافه نکنید  زیرا سبب سفت شدن بافت گوشت و دیر پز شدن ان میشوند . هنگامی که اواخر پخت خورشت است و حداکثر ۴۰ دقیقه دیگر می خواهید ان را خاموش کنید ، به رب گوجه اضافه کنید و نمک را در ده دقیقه اخر به خورشت بریزید .

لیمو عمانی را نیز در ساعت اخر پخت خورشت  به عنوان چاشنی به ان اضافه کنید و اگر از اول اضافه کنید سبب دیر پز شدن گوشت خواهد شد .‌

پودر انبه – 100 گرم

چگونه گوشت ناپز را بپزیم ؟
ارگانیک
خیر
استان تولید
تهران
شکل ظاهری
پودر
ابعاد بسته‌بندی
18x11x3
محل تولید
تهران
وزن
100 گرم

راهکارهای طلایی برای پخت سریع تر گوشت دیرپز

1-کیوی و خاصیت نرم شدن گوشت

کیوی از میوه های ترش مزه است که خاصیت نرم گردن و ترد کردن بافت گوشت را دارد . کیوی دارای انزیمی به اسم اکتینیدین است که روی بافت گوشت اثر می گذارد و با حل کردن پروتئین ان سبب نازکی گوشت خواهد شد .

زودپز هافمن مدل 0045 گنجایش 6 لیتر

چگونه گوشت ناپز را بپزیم ؟
ابعاد
35x20x15 سانتی‌متر
وزن
2000 گرم
گنجایش
6 لیتر
جنس بدنه
استیل
جنس در
استیل , شیشه
جنس دسته
باکالیت
دسته
دو دستگیره
امکانات ظاهری
در
کشور مبدا برند
ترکیه
سایر توضیحات
محصول کشور : ترکیه
سوت کش
سیستم قفل بسیار محکم در
جنس بدنه استیل زد زنگ
+ یک در شیشه ای مجزا

شیوه استفاده از کیوی  به این گونه است که ان را بشویید و چند تکه کنید. و روی گوشت بگذارید و کاری به ان نداشته باشید تا گوشت  اب کیوی را به خود جذب کنید ، سپس تکه های کیوی را روی سطح گوشت بکشید . تا عصاره و آب اش  را جذب کند و در این ترکیب یکساعت استراحت کند و نتیجه کار گوشت  ابدار و لذیذ است که دیگر دیر پز نیست .

اگر به کیوی حساسیت دارد و به استفاده از آن مایل نیستید ، با چکش مخصوص بیفتک  گوشت را ترد و نرم کنید و به ان نمک ، اب لیمو ، سرکه و پودر انبه بزنید .

زودپز تفال مدل MF10 گنجایش 7 لیتر

چگونه گوشت ناپز را بپزیم ؟
ابعاد
48x27x21 سانتی‌متر
وزن
3550 گرم
گنجایش
7 لیتر
جنس بدنه
استیل
جنس در
استیل
جنس دسته
پلاستیک
دسته
دو دستگیره
امکانات ظاهری
در
سایر توضیحات
- دارای یک درپوش شیشه‌ای برای استفاده به عنوان قابلمه

2-زودپز ترفندی قدیمی و کارآمد

زود پز از وسایلی است که زمان پخت را جلو می اندازد و سریعتر می کند و اگر گوشت دیر پز است و زمان کافی برای پخت خورشت ندارید ، بهترین راه حل استفاده از زود پز است ، فقط بالاتر از سطح گوشت و در حد ظرفیت زودپز داخل ان اب بریزید. و اب جوش حتما روی گوشت بریزید و پس از ۴۵ دقیقه گوشت نرم و اماده است .

زرد چوبه گلستان – 300 گرم

چگونه گوشت ناپز را بپزیم ؟
وزن
300 گرم
ابعاد بسته‌بندی
7 × 2 × 13 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
38/12185

3-چای خشک مساوی با گوشتی نرم و ترد

حتما تا به حال خواص گوناگون چای را به جز نرم کردن گوشت را شنیده اسد ، ولی عجیب نیست چای واقعا این خاصیت را دارید و اگر گوشت نا پز است ، چای خشک را داخل یک توری با دستمال پارچه اس تمیز  بگذارید و اجازه دهید سی دقیقه در خورشت باشد سپس ان را بیرون بیاورید .

4-مزه دار کردن گوشت دیرپز

مرینیت کردن یا همان طعم دار کردن گوشت به ترد شدن و زود پختن گوشت بسیار کمک می کند . ادویه هایی مثل فلفل سیاه ، زرد چوبه ، اب پیاز ، سیررنده شده ، اب لیمو ترش هم باعث لذیذ و خوش طعم شدن گوشت میشود و هم ان را ترد و نرم می کند . برای اینکار باید گوشت ها دست کم ۱۲ ساعت در مواد طعم دهنده خوابانده شوند .

زرد چوبه کرالیچین – 175 گرم

چگونه گوشت ناپز را بپزیم ؟
وزن
175 گرم
ابعاد بسته‌بندی
7 × 2 × 13 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
12/1065-8

5-سرکه را فراموش نکنید

سرکه  را اگر به خورشت اضافه کنید گوشت ناپز شما سریع می پزد . گوشت را هنگامی که با پیاز و ادویه و روغن تفت دادید مقداری سرکه درون ان بریزد تا کمی همراه  ان بپزد ، اسید سرکه به مغز گوشت رخنه می کند و سبب تردی و نرمی ان خواهد شد . اگر وقتتان کم است سرکه گزینه بسیار خوبی برای سریع پختن گوشت است .

6-شعله گاز را زیاد نکنید!

این یک تصور اشتباه است که هر چه شعله زیادتر باشد پس گرمای بیشتری به گوشت می رسد و زود می پزد ، برعکس شعله زیاد سبب سفت شدن گوشت خواهد شد . اگر وقتتان برای پخت گوشت کم است یکی از ترفندهای بالا را انجام دهید .

انجیر خشک گلستان – 100 گرم

چگونه گوشت ناپز را بپزیم ؟
وزن
100 گرم
وزن بسته‌بندی
120 گرم
ابعاد بسته‌بندی
26 × 15 × 2 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
16/14377

7-میوه انجیر، خوش مزه ای کارآمد برای گوشت دیرپز

تا به حال به چاشنی بودن انجیر برای ترد کردن گوشت فکر کرده اید ، حتما با خود می گویید این خوشمزه شیرین چه ارتباطی با گوشت دارد . اما باید بدانید انجیر اگر روی گوشت برای مزه دار کردن ، انجیر بزنید ،  ان را بسیار ترد خواهد کرد به خصوص اگر نرسیده باشد . برای ترد و نرم کردن تکه های گوشت کبابی روی ان هر مرینیتی مثل زعفران ، فلفل دلمه ، پیاز ، فلفل سیاه ، نمک و زدید حتما دو تا  انجیر هم رنده کنید و به این ترکیب اضافه کنید . فقط مدت زمان استراحت گوشت در انجیر بیش از یکساعت نباشد .

انجیر خشک خشکپاک مقدار 450 گرم

چگونه گوشت ناپز را بپزیم ؟
وزن
450 گرم
وزن بسته‌بندی
430 گرم
سایر توضیحات
جدول ارزش غذایی در 100 گرم:
چربی: 1.6
- پروتئین: 3.6
- کربوهیدرات: 52.9
- سدیم: 62
- کلسیم: 250

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن