چگونه هسته ی هلو بکاریم؟
چگونه هسته ی هلو بکاریم؟با توجه به علاقه زیادی که برخی از افراد به هلو شاید دوست داشته باشید در خانه خود درخت هلو داشته باشید و از میوه آن استفاده کنید. هسته هلو یا هلو انجیری را میتوانید در گلدان یا باغچه کاشته و تا وقتی که رشد کند به آن رسیدگی کنید.
هلو
هلو نام میوه ای است که دارای پوست مخملی ، گوشت زرد و یا سفید و هسته ی سخت می باشد. بر اساس آمار میوه ی هلو از لحاظ مزه پر طرفدار ترین میوه در جهان به شمار می رود. این میوه مخصوص فصل گرما بوده و بومی کشور چین محسوب می شود. هلو داری انواع مختلف با گونهها و طعمهای متفاوتی می باشد
مقاله پیشنهادی: بهترین مارک زیرپوش مردانه
کوکوپیت گیلدا کد C2 حجم 2 لیتر

که از انواعِ مختلف آن میتوان به بلخی، کاردی، زعفرانی (که دارای دو نوع هسته جدا و هسته چسب موجود است و مورد استفاده قرار میگیرد)، هلو انجیری، هلو هلندری (که شباهت فریبندهای به زردآلو دارد) اشاره نمود. هلوی بلخی، که بسیار بزرگ و شیرین است، از تولیدش بسیار کاسته شدهاست، زیرا بلافاصله بعد از تماس لک میشود و چهرهٔ بدی به خود میگیرد.
مقاله پیشنهادی: ضد آفتاب ایزدین پرو
خاک کوکوپیت رویش مدل CC1 وزن 3 کیلوگرم

انواع هلو
همان طور که قبلا ذکر شد میوه ی هلو دارای انواع گوناگونی می باشد. در ادامه ی مطلب به بیان برخی از گونه های آن پرداخته می شود.
مقاله پیشنهادی: قیمت قیچی میلگرد بر
کوکوپیت گیلدا کد GP10L حجم 10 لیتر

شلیل
شلیل ها از انواع هلوها می باشند که تفاوت های کوچکی با آن دارند. از جمله ی این تفاوت ها می توان به پوست ان ها اشاره کرد. پوست هلو دارای حالتی کرک مانند است اما پوست شلید این حالت را ندارد. علاوه بر این در شلیل گوشته به هسته نمی چسبد و هم چنین شلیل دارای آب کم تری نسبت به هلو نیز می باشد. اما از لحاظ طعم، هلو دارای مزه و بویی قوی تر به نسبت شلیل می باشد.
مقاله پیشنهادی: بهترین پودر موبر
کوکوپیت و پیت ماس رویش 3 کیلوگرمی

هلو زرد
هلوهای زرد به نسبت هلوهای سفید اسیدی تر بوده و به همین دلیل شیرینی کم تری داشته و ممکن است مزه ی ان ها رو به ترشی رود.
هلو سفید
این نوع هلوها به نسبت هلوهای زرد شیرین تر، نرم تر و در کل خوش طعم تر می باشند.
مقاله پیشنهادی: اسپری تاخیری را از کجا تهیه کنیم
هلو فریاستون
در این نوع هلو گوشته به هسته نمی چسبد و به همین خاطر می توان هسته را به راحتی با دست جدا کرد. هلوهای فریاستون به نسبت هلوهای کلینگ استون درشت تر بوده و دارای آب کم تری می باشند.
کوکوپیت و پیت ماس رویش 3 کیلوگرمی

هلو کلینگ استون
در این نوع هلوها گوشت به هسته متصل می باشد و به نسبت هلوهای فریاستون ترم تر، شیرین تر و آبکی تر می باشند.
هلو انجیری یا هلو کتابی
هلو انجیری نوع دیگر هلو می باشد که مانند هلو دارای پوستی کرک دار می باشد و شکل آن بشقابی مانند است. هلو انجیریبه نسبت هلو شیرین تر و معطر تر می باشد و هسته ی ان به گوشت آن چسبیده است.
کود ورمی کمپوست گیلدا مدل GV20K وزن ۲۰ کیلوگرم

خواص هلو
هلو میوه ای خوش طعم است که خاصیت های فراوانی دارد. از جمله ی این خاصیت ها می توان به موارد زیر اشاره نمود:
درمان کلسترول بالا ، درمان چاقی، پیش گیری از اختلالات مغزی ، مناسب برای افراد دیابتی به دلیل قند کم ، پیش گیری از سرطان پوست ، پاک کننده ی کلیه ها ، مهار رشد تومورها ، مفید برای دستگاه گوارش ، موجب خروج کرم ها و انگل ها از روده ها ، کاهش ریزش مو ، کاهش التهاب بدن ، کمک به درمان بیماری نقرس ، کمک به درمان بیماری روماتیسم ،
مقاله پیشنهادی: فندک اتمی بزرگ
کود ورمی کمپوست گیلدا مدل GV07K وزن 7 کیلوگرم

درمان کم خونی ، پیش گیری از اختلالات عصبی ، پیش گیری از آلزایمر ، کمک به درمان استاز خون ، پاک سازی کبد ، سلامت استخوان ها ، سلامت دندان ها ، ضد پیری ، تقویت سیستم ایمنی بدن ، کاهش استرس و اضطراب و ایجاد آرامش ، کمک به بهبود هضم ، جلوگیری از بیماری های معده ، پیش گیری از یبوست ، مفید برای خانم های باردار ، کمک به سلامت چشم و پیش گیری از بیماری های آن ، افزایش سوخت و ساز بدن ، ضد سرطان و…
کود ورمی کمپوست گیلدا مدل V1 وزن 1 کیلوگرم

مضرات هلو
هلو دارای مواد آلرژی زا می باشد که برخی افراد ممکن است نسبت به آن آلرژی از خود نشان دهند. هم چنین برگه های هلوی خشک شده نیز ممکن است حاوی ماده ای نگهدارنده به نام سولفیت باشند که در برخی افراد موجب بروز حساسیت می گردد. هسته های هلو نیز حاوی سیانید می باشند که مصرف آن ها ممکن است موجب مسمومیت سیانیدی شود.
بدیهی است که خوردن هر ماده ی غذایی بیش از حد لازم موجب بروز مشکلات زیادی می گردد. خوردن بیش از حد هلو نیز از این موضوع مستثنی نیست. مصرف زیاد هلو به دلیل پتاسبم بالای آن ممکن است موجب بالا رفتن پتاسیم بدن و به طبع افت شدید فشار خون، خستگی، ضعف، غش، سرگیحه و تاری دید شود. علاوه بر این آب زیاد موجود در هلو نیز ممکن است موجب بالا رفتن سطح آب بدن از مقدار مجاز شود که نوعی مسمومیت آبی را در بدن موجب می شود.
این آب اضافی اگر از بدن دفع نشود، می تواند منجر به افزایش حجم خون و به دنبال آن ورم پاها، خستگی و تضعیف کلیه ها و مشکلات دیگری شود. این مسأله ممکن است باعث کمبود سدیم در بدن نیز شود. فیبر غذایی فراوان هلو در صورت زیاده روی در مصرف این میوه می تواند کار جذب مواد مغذی توسط روده ها را مختل کند و باعث مشکلاتی مثل شکم درد، اسهال، یبوست، نفخ، انسداد روده و سوء جذب شود.
ارزش غذایی هلو
هلو میوه ای کم کالری، بدون کلسترول و سرشار از فیبر می باشد. این میوه ی خوش طعم دارای ویتامین ها و مواد معدنی بسیاری می باشد که از جمله ی آن ها می توان به ویتامین های سی، آ، ای، کا، ب یک، ب دو، ب سه و ب شش اشاره نمود. همچنین هلو شامل بتاکاروتن، کلسیم، منیزیم، پتاسیم، آهن، منگنز، مس و روی می باشد.
نحوه ی کاشت هسته ی هلو
گیاه هلو به دو روش جنسی و غیر جنسی تکثیر می گردد. منظور از روش جنسی تکثیر از طریق بذر می باشد.
کاشتن هسته هلو یا همان بذر درخت هلو با کاشت دیگر درختان میوه کمی تفاوت دارد. یکی از این تفاوت ها این است که هسته ی هلو باید کاملا از اضافه های میوه که به هسته چسبیده می باشند تمیز شود. در طبیعت بعد از رسیدن میوه و افتادن آنها از درخت از پس آن پاک شدن همه گوشت میوه ی چسبیده به آن تجزیه شدنش اگر توسط قارچ ها و کپک ها از بین نرود احتمال جوانه زدنش نسبت به بقیه هسته ها بیشتر می شود. پس اولین مرحله برای کاشت هسته تمیز کردن آن به طور کامل از هر گونه آلودگی و یا گوشته های چسبیده به هسته می باشد. با این کار شما از کپک زدن احتمالی هسته جلوگیری نموده اید. شما می توانید با استفاده از یک برس نرم همه بقایای گوشت میوه را تمیز کنید. در مرحله ی بعد لازم است قسمت چوبی هسته از مغز آن جدا شود. بهتر است برای جدا سازی و شکستن راحت تر هسته ی خارجی می توانید ان را چند روز در سایه قرار داده تا خشک شود. دقت داشته باشید که هنگام شکستن هسته ی خارجی، هسته ی درون آن آسیبی نبیند. پس از خارج کردن هسته ی داخلی ان را داخل نایلونی انداخته و به مدت چند روز داخل یخچال قرار دهید. سپس آن را از یخچال خارج نموده و به مدت یک شب در آب بخیسانید. اکنون نوبت به مرحله ی کاشت هسته می رسد. برای کاشت هسته می توانید مخلوطی از شن و خاکبرگ را تهیه نمایید و هسته را در عمقی دو برابر اندازه ی آن بکارید. مدت زمانی که دانه ی شما جوانه می زند بسته به شرایط ممکن است متفاوت باشد اما باید در نظر داشته باشید که بعد از رویش گیاه شما، هرچه گیاه بزرگ تر شود نیاز به گلدان بزرگ تری نیز خواهد داشت.
شرایط نگهداری گیاه
کاشت هسته ی هلو تنها خلاصه در قرار دادن هسته در خاک نمی شود بلکه گیاه نیاز به مراقبت هایی از قبیل آبیاری مناسب، کود، نور مناسب، دمای مناسب و... دارد. در زمینه ی ابیاری بید توجه داشته باشید که اب دادن زیاد به گیاه هلو موجب آسیب به ان می گردد. بهترین زمان آبیاری زمانی است که خاک تا عمق ۵ سانتی متر خشک شده باشد. علاوه بر این گیاه هلو جزو ان دسته از گیاهان است که نیاز فراوانی به نور دارد. بنابراین بهتر است درصورت کاشت ان در گلدان، گلدان آن را به مکانی نورگیر جابجا نمایبد. نکته ای که در زمان کاشت هسته های هلو باید به ان دقت داشته باشید این است که همه ی دانه های هلو توانایی جوانه زنی ندارند و برای این که بتوانید بهترین نتیجه را دریافت کنید بهتر است دانه های مختلفی از انواع هلوها را برای کاشت انتخاب نمایید.