خرید عسل طبیعی ارزان قیمت + 12 مدل اصل و خوب
عسل چه مارکی خوبه؟ عسل خالص از کجا بخرم؟ بهترین برند عسل رو از کجا بخرم؟ موم عسل را از کجا بخریم؟ عسل ارگانیک از زنبورداران در مدل های وحشی، ژیکاس،مانوکا،کوهی،آویشن،طبیعی گون به فروش می رسد. قبل از خرید عسل به بررسی 12 مدل از نظر خریداران می پردازیم:
عسل طبیعی آذرکندو – 1.5 کیلوگرم

کمتر کسی پیدا می شود که به عسل علاقه نداشته باشد و یا در طول عمر خود از این اکسیر خوش طعم و بی نظیر استفاده نکرده باشد. طعم عسل بقدری خوب و دلچسب است که در تهیه غذا، دسر، کیک ، نوشیدنی ها، دستوری خوراکی های رژیمی ، به صورت ساده و بدون هیچ ماده غذایی دیگری قابل خوردن است .
مقاله پیشنهادی: دلستر جوجو
عسل طبیعی آذرکندو – 250 گرم

عسل علاوه بر طعم خاصیت های بسیاری هم دارد که دلیل دیگری است برای مصرف بیشتر. عسل تنهابه صورت خوراکی مصرف نمی شودو برای تهیه انواع ماسک پوست و مو نیز استفاده می شود . حتی در مارد درمانی نیز کاربرد دارد .بی دلیل نیست که از آن به عنوان ماده شفابخش و ماده ای که معجزه می کند نام می برند.
مقاله پیشنهادی: بهترین مارک بلبرینگ چرخ جلو405
عسل طبیعی سرآمد چند گیاه – 2 کیلوگرم

در قدیم تنها یک نوع عسل شناخته شده بود که اسم خاصی هم نداشت و به عسل کوهی معروف بود اما کم کم با توجه به انبوه گیاهانی که زنبور از شهد آن ها استفاده می کند اسم عسل ها و خاصیت های آن نیز متفاوت شد. مثلا عسل آویشن از شهد گیاه آویشن ساخته می شود یا عسل کنار از شهد شکوفه درخت کنار.
مقاله پیشنهادی: وسایل مکرومه بافی از کجا بخرم
عسل طبیعی چند گیاه سرآمد – 900 گرم

بد نیست با اسامی برخی از این عسل ها آشنا بشویم: عسل گشنیز, یونجه، چهل گیاه، مرکبات، شوید، بهارنارنج، گون، اقاقیا، مریم گلی، سیاه دانه ، ُخارشتر، رازیانه، کتیرا، اکالیپتوس، اسطوخدوس، مانوکا، لعل، ترنجبین و… اغلب این عسل ها عسل های طبیعی به دست آمده از دل کوه هستند.
مقاله پیشنهادی: فروش کینوا
عسل طبیعی آذرکندو – 380 گرم

عسل شهرهایی مانند خوی، خلخال، تبریز ، زاهدان ، زنجان ، جیرفت و… عسل های معروفی هستند. که البته کیفیت آن ها ممکن است در طی چندسال متفاوت باشد.
مقاله پیشنهادی: کانال عمده فروشی نوار بهداشتی
برای شناخت عسل طبیعی اصل از غیر طبیعی، از روش هایی مانند تست عسل با کبریت و آب سرد استفاه می شود که هیچ یک نمی تواند اصل بودن عسل را تضمین کند. روش تشخیص عسل اصل واقعا دشوار است و نیاز به متخصص آن دارد.
عسل طبیعی چهل گیاه ده در – 850 گرم

عسل با موم یک یاز انواع عسل های خوشمزه است که در بازار زیاد وجود دارد. عسل خامه ای و عسل معمولی مایع نیز در بازار به وفور وجود دارد.
مقاله پیشنهادی: بهترین پخش خودرو ارزان قیمت
عسل، یک معجون شفابخش در درمان و تسکین بسیاری از بیماری ها و همچنین یک ماده غذایی خاص باارزش تغذیه ای بسیار بالا است. و بالاتر از همه این ها، عسل هم مثل تمام نعمت های بی نظیر خداوند هدیه ایست عاشقانه از سوی خداوندی که تک تک اجزای جهان را عاشقانه برای ما انسان ها خلق کرده است.
عسل طبیعی گَوَن لَملَمی سرآمد – 1 کیلوگرم

همانطور که می دانید فرایند ساخت عسل در بدن زنبور و بعد از مکیدن شیره گل ها انجام می گیرد. عسل یک فرآورده گیاهی ست و گیاه خواران و خام خواران نیز می توانند از آن استفاده کنند.
پیشینه برداشت عسل توسط انسان طبق یک اثر تاریخی به هفت هزار سال قبل از میلاد بر می گردد. در این اثر تاریخی، چهره انسانی بر روی سنگ حک شده که نردبانی برای رسیدن به یک کلونی زنبور برده و ظرفی به کمر دارد و زنبورها در اطراف سر او پرواز می کنند.
عسل طبیعی شمیسا – 725 گرم

از قدیم الایام طب سنتی برای عسل اهمتی بسیاری قائل بوده است .” ابن سینا ” بزرگ فیسلوف ایرانی، در کتاب ” قانون ” خود بسیار نسخه درمانی بر پایه عسل و موم آن نوشته است.
” بقراط حکیم” نیز که او را پدرپزشکی و طب یونانی می دانیم اهمیت بسیاری برای عسل و اثر درمانی آن قائل بوده و آن را هم به عنوان دارو و هم به عنوان یک ماده غذایی ارزشمند معرفی کرده است.
عسل طبیعی سرآمد چند گیاه – 400 گرم

امروزه اما آنطور که باید نه به عنوان مواد غذایی و نه دارویی ارزش آنچنانی برای عسل قائل نیستیم و از این نعمت بزرگ خداوند که در کشورمان به دلیل شرایط خاص آب و هوایی ، از عسل های طبیعی متنوع برخورداریم بخوبی استفاده نمی کنیم.
عسل طبیعی زنبور شانا – 870 گرم

و استفاده از شیرین کننده های مصنوعی مانند شکر و مربا و… را به آن ترجیح می دهیم. اما بد نیست کمی از مزایای آن بدانیم تا آن را به عنوان یک اکسیر حیات بخش بشناسیم.
شاهد این ادعا سرانه مصرف عسل در کشومان است که 480 گرم است که در مقایسه با سرانه مصرف اروپا از نصف کمتر است.
عسل طبیعی آذرکندو – 900 گرم

هم به منظور سودرسانی به بدن خود و هم کمک به پرورش زنبور عسل در کشور بهتر است با انواع عسل آشنا شویم و از مصرف عسل های تقلبی نیز بپرهیزیم.
البته ناگفته نماند که عواملی وجود دارند که باعث شده اند سرانه مصرف تا این حد پایین بیاید و مردم در بیشتر مواقع از خرید عسل صرف نظر کنند . یکی از آن عوامل، وجود عسل های تقلبی بسیار در بازار است که تشخیص آن ها از عسل اصل کمی دشوار است و عامل دوم عدم شناخت عسل اصل و طبیعی است و هرکسی نظری در رابطه با آن می دهد.
عسل طبیعی چند گیاه با موم سرآمد – 700 گرم

- سخت ترین و پرچالش ترین قسمت خرید عسل، تشخیص عسل اصل از عسل تقلبی است که با روش های مانند جایگزین کردن آب و شکر و یا شربت های مختلف به جای شهد گل اقدام به تولید عسل می کنند.
کاملا حق دارید اگر نتوانید عسل طبیعی را از نوع غیرطبیعی تشخیص دهید زیرا این کار نه با روش هایی مانند تست عسل با کبریت و نه با آب سرد و… قابل تشخیص و مورد تایید علمی است و نه برای افراد عادی و بدون آزمایشگاه .
عسل طبیعی آذرکندو – 220 گرم

تنها دو راه علمی و حقیقی برای تهیه و شناخت عسل اصل و طبیعی وجود دارد:
- خرید از یک زنبوردار و فروشنده کاملا مطمئن
- آزمایش عسل در یک آزمایشگاه معتبر که به دلیل هزینه بالا مناسب کسانی است که خرید عمده دارند. در آزمایشگاه برگه ای بای تایید عسل به شما داده می شود که تمام فاکتورهای عسل مانند میزان ساکاروز، دیاستازی ، رطوبت و… در آن ذکر شده است.
عسل طبیعی چهل گیاه به نیک – 1000 گرم

- چالش دوم در خرید عسل، تهیه عسل بدون موم یا با موم است! متاسفانه تصور عمومی بر این است که خرید عسل با موم یعنی دست یافتن به عسل طبیعی، که این طور نیست! اشاره کردیم که بخش زیادی از عسل های تولید شده در کشور همان عسل هایی هستند که زنبورها از شکر و شربت استفاده می کنند بنابراین وجود موم عسل همراه با آن دلیلی بر اصل بودن و بهداشتی بودن آن نیست.
عسل طبیعی آذرکندو – 380 گرم

چرا موم های عسلی که در بازار به وفور یافت می شود بهداشتی نیست؟
– متاسفانه موم ها چندین بار توسط زنبوردار استفاده می شوند یعنی پس از استخراج عسل مجدد موم یا شان را داخل کندو می گذارند تا از دوباره موم ساختن زنبور جلوگیری شود.
عسل طبیعی انگبین سرآمد – 1 کیلوگرم

– وجود داروها و آنتی بیوتیک هایی که در کندو استفاده می شود و جذب موم ها می شود.
– مورد مهم تر، موم زنبور نه خواصی برای بدن دارد و نه هضم می شود پس خوردن آن چه لزومی دارد؟
- چالش سوم: مگر عسل طبیعی شکرک می زند؟
عسل طبیعی سرآمد چند گیاه – 900 گرم بسته 2 عددی

و جواب این است که بله قطعا ! عسل طبیعی ترکیباتی دارد که بعد از گذشت مدتی و با توجه به عواملی مانند رطوبت، منبع شهد ، دما و… منجر به شکرک زدن آن می شود.
در برخی از عسل ها بلافاصله پس از برداشت و بعضی با گذشت یک الی دوسال شکرک می زند.
عسل طبیعی چند گیاه سرآمد – 400 گرم بسته 2 عددی

- با این اوصاف پس هر عسلی که شکرک بزند عسل طبیعی است؟
شکرک زدن عسل دلیلی بر طبیعی بودن آن نیست. پس نه می توان گفت عسل شکرک زده موجود در منزل شما عسل طبیعی است و نه می توان گفت غیرطبیعی است. تنها راه خلاص شدن از شکرک ها حرارت دادن آن است که البته بعضی از خواص آن را از بین می برد.
عسل طبیعی سرآمد چند گیاه – 2 کیلوگرم بسته 2 عددی

- بهترین عسل ایران مربوط به کدام منطقه است؟
این سوال جواب مشخصی ندارد زیرا در تمام مناطقی که عسل های طبیعی تولید می شوند با توجه به اقلیم و گونه های گیاهی مختلف، عسل ها متفاوت هستند. به عنوان مثال عسل کنار، عسل زرشک، عسل لعل در مناطق خاصی تولدی می شود اما عسل گون ، آویشن یا عسل گشنیز در چند منطقه وجود داشته باشد.
عسل طبیعی گون اردلو – 900 گرم

نکته ای که برای خرید عسل های طبیعی نیز باید در نظر داشت این است که عسل های یک منطقه ممکن است در یکسال با کیفیت باشد و در سال دیگر کیفیت سال قبل را نداشته باشد. زیرا کیفیت آن ها به عواملی مانند آب و هوا، میزان بارندگی، زمان و برداشت عسل و عوامل دیگری بستگی دارد.
- کدام عسل مناسب شماست؟
از آنجایی که دلیل مصرف عسل، بهره مند شدن از خواص آن است بهتر است به دنبال عسلی مناسب برا خودتان باشید. عسل های تک گل معمولا دارای خواص ویژه ای می باشند.
منظور از عسل تک گل چه نوع عسلی است؟ در منطقه ای که بیش از 50 درصد پوشش گیاهی آن از یک گیاه باشد اسم آن گیاه را روی آن عسل می گذارند. مثلا عسل گون، عسل کنار و…
انواع عسل را بشناسیم: به طور کلی دو نوع عسل اصلی وجود دارد؛
- عسل : تهیه شده از شهر گل و شکوفه
- عسلک (شهدنباتی) : که تهیه شده از مدفوع شیرین حشراتی مانند شته است.
- شناخت عسل از نظر منبع گیاهی
عسل ها از نظر خواس متفاوت هستند و تفاوت آن ها بسته به گیاهی است که زنوبر انتخاب می کند. به عنوانمثال عسل بهارنارنج با عسل درختان کاج با هم متفاوت هستند. با توجه به این موضوع بسته به پوشش گیاهی یک منطقه و تنوع گیاهان، عسل ها به چند دسته تقسیم می شوند:
- عسل چند گل: تولید شده از چند گل یا گیاه است.( عسل در منطقه ای برداشت شده که چندین گل یا گیاه مختلف وجود داشته)
- عسل تک گل :تولید شده از یک گل یا یک گیاه است.
عسل با توجه به نوع بسته بندی به چند دسته تقسیم می شود:
- عسل شانه ای : عسل با موم زنبور عسل را عسل شانه ای می گویند. عسل طبیعی شانه ای تازه ترین و خالص ترین نوع عسل است،که موم آن خوراکی و قابل جویدن است. برخی از آن ها برش خورده و برخی نیازی به برش ندارند.
- عسل حاوی تکه های کوچک شانه: عسل مایعی است که تکه های موم در آن وجود دارد.
- عسل مایع: عسل بدون موم که بیشتر از دو نوع قبلی در دسترس است.
- عسل استخراج شده : همان عسل جدا شد از شانه است که برای جداکردن آن از دستگاه استفاده شده است که متداولترین روش عسل گیری است.
- عسل متبلور یا شکرک زده: انواع عسل های طبیعی با گذشت زمان شکرک می زنند و دلیل آن هم وجود گلوکز طبیعی موجود در عسلاست که متبلور می شود.
- نسبت گلوکز بیشتر به فروکتوز در عسل سرعت تبلور را بالاتر می برد و سریع تر شکرک می زند. شکرک زدن عسل نه طعم آن را تحت تاثیر قرار می دهد و نه خاصیت آن را. برای برگرداندن عسل به حالت مایع طبیعی، ظرف عسل را به مدت یک الی دوساعت درون ظرف حاوی آب گرم بگذارید. حرارت مستقیم نیمی از خاصیت عسل را از بین می برد مراقب باشید هیچگاه این کار را انجام ندهید.
عسل از نظر نوع فراوری به دسته های تقسیم می شود:
- عسل صاف شده: استفاده از روش هایی مانند افزودن خاک دیاتومه به عسل موجب جداشدن تمام ذرات موجود در عسل شود.(ماده را درون عسل ریخته وذرات عسل و حتی گرده ها به آن می چسند بعد با استفاده از صافی کاملا از عسل جدا می شوند) .عسل به دست آمده با این روش بسیار شفاف و البته محبوب است. هرچند که خواص بسیاری از گرده ها از بین می رود اما چون حرارت نمی بیند خاصیت عسل تا حدود بیشتری حفظ می شود.
- خامه عسل ( کرم مانند) : نام دیگر این عسل، عسل شیرین شده یا فوندانت است. اغلب این عسل را با حرارت پایین و با روش خاصی متبلور و سپس هم می زنند و حاصل آن عسلی لطیف و کرم مانند است که شبیه به خامه روی نان پخش می شود. عطر ،طعم و خواص عسل در این روش حفظ می شود.در واقع تهیه عسل ریزبافت و صاف نشان می دهد زنبوردار مهارت کافی برای برداشت و تهیهعسل مرغوب دارد.
- عسل مخلوط: این عسل مخلوطی از عسل با عطر گیاهان مختلف است ، انواع مختلفی از زنبور در تهیه این عسل مشارکت دارند.
- عسل اولترا فیلتر: ماندگاری و شفافیت از ویژگی اسن عسل است که تحت فشار زیاد فرآوری می شود و طی این عمل تمام ناخالصی های عسل از بین می رود.
- عسل پاستوریزه: فرآوری شده با گرما و ماندگارترین عسل است.بخاطر گرمای زیاد بیشتر آنزیم؛ آنتی اکسیدان ]آف خاصیت و مواد مغذی عسل از بین می ورد! اغلب عسل های موجود در سوپرمارکت ها از این نوع عسل است.
عسل چینی بخریم؟
طبق گزارشات بدست آمده عسل های چینی که توسط کشورهای هند و مالزی صادر می شوند اغب آلوده هستند و یا دارای سرب و آنتی بیوتیک می باشند و به هیچ عنوان نباید مصرف بشوند.
- عسل هایی با برچسب ارگانیک :
می دانید که زنبور برای اینکه بتواند یک ظرف عسل خالص تولید کند باید حداقل شهد یک میلیون گل را جمع آوری کند! وقتی مساحت زمینی که حاوی این تعداد گل باشد را بررسی کنیم به چیزی حدود 40 کیلومتر مربع می رسیم. بنابراین به طور قطعی نمی توان گفت عسل صدردصد ارگانیک است زیرا ممکن است زنبور در طی مسیر به گل هایی برخورده باشد که در آن ها از سم های دفع آفات استفاده شده باشد.