راهنمای خرید اینترنتی بهترین مارک اسفناج ارزان قیمت
اسفناج چیست؟ اسفناج را از کجا بخریم؟ اسفناج درانواع مدل های تازه، منجمد، خرد شده، خشک، پخته، کیلویی، پمینا، رومی، بورانی، ساقه، برگ در مشهد، اصفهان به فروش میرسد. قبل از خرید اینترنتی بهترین مارک اسفناج به بررسی نکات خرید آن میپردازیم:
بیبی اسفناج – 600 گرم
اسفناج از خوشمزه ترین و مقوی ترین و پرخاصیت ترین سبزی هایی است که هم به صورت خام، هم پخته، هم اب پز شده و هم در غذاهای مختلف قابل استفاده است.
برانی اسفناج، خوراک آلواسفناج، کوکواسفناج، نرگسی و.. غذاهایی هستند که با این سبزی تهیه می شود.
آهن، کلسیم، فولات، و بقیه مواد معدنی اسفناج مثال زدنی است آنقدر که خیلی ها برای پرپشت شدن مو، تقویت پیاز مو، زیبایی پوست، کم خونی و.. توصیه می شود.
مقاله پیشنهادی: کتری قوری لعابی ارزان
از اسفناج می توانید در سالاد و پاستا استفاده کنید و طعم آن آنقدر خوب می شود که حاضر نیستید هیچوقت دست از خوردن آن بردارید.
اسفناج برگی دکتر بیژن مقدار 160 گرم
توصیه میکنم برانی اسفناج را به این نحو که شرح می دهم امتحان کنید
ابتدا پیازداغ بگیرید و کمی زردچوبه و فلفل سیاه بزنید سپس اسفناجی گه از قبل خرد کرده و پخته اید را داخل پیاز داغ بریزید و کمی تفت دهید
سپس بگذارید کمی خنک شود و پس از آن، آن را درون ماستی بریزید که کمی ترش باشد و مقدار بسیار کمی هم نمک بزنید.
مقاله پیشنهادی: بالم لب خوب
این ترکیب با نان تافتون ترکیب فوق العاده ایست که طعم آن را همیشه بیاد خواهید داشت.
اسفناج ، خواص آن بر سلامتی بدن و زیبایی پوست و طرز تهیه چند غذای ساده و خوشمزه با اسفناج
بیبی اسفناج گل باز مقدار 100 گرم
اسفناج، سبزی با فواید و خواص بسیار است که به نقل از یکی از فروشندگان سبزی مارکت ها، سبزی ست همه فن حریف . زیرا هم ارزش غذایی بالایی دارد، هم برای رشد مو و سلامت پوست موثر است هم در لاغری و….
اسفناح را در سبد غذایی اغلب مردم در سرتاسر جهان به خصوص اروپایی ها می توان دید که برگ های کوچک اسفناج یا بیبی اسفناج را به صورت خام یا نیمه پخته در غذا و سالاد به وفور استفاده می کنند.
مقاله پیشنهادی: دستگاه هسته گیر آلبالو
اسفناج را بیشتر بشناسیم :
اسفناج گیاهی ست که به صورت بوته ای رشد می کند، برگ های پهن و خوشرنگ آن تقریبا مثلثی شکل است و ساقه کوتاهی نیز دارد.
دو نوع اسفناج وجود دارد یکی اسفناج بهاره و دیگری اسفناج پاییزی، ولی هر دو دارای برگ های سبز کمرنگ و تردی هستند.
بیبی اسفناج بامیکا مقدار 100 گرم
اسفناج ترکیبی ست از :
- غنی از ویتامین B3
- حاوی مقدار زیادی آهن
- ید
- لسیتین
- کلروفیل
- کاروتن
- اسید اگزالیک و اسید آرسنیک
ارزش غذایی صد گرم اسفناج :
- مقدار 20 واحد کالری
- 90 گرم آب
- 3/0 گرم چربی
- 3 گرم پروتئین
- 90 میلی گرم کلسیم
- 50 میلی گرم فسفر
- 70 میلی گرم سدیم
- 470 میلی گرم پتاسیم
- و 6000 واحد ویتامین A
اسفناج بامیکا – 200 گرم
این گیاه جادویی با این حجم از مواد مغذی خاصیت دارویی بسیاری دارد. موافق باشید چند نمونه آن را ذکر کنیم :
- طبع اسفناج متعادل است یعنی نه سرد و نه گرم، بنابراین هیچ منع مصرفی برای هیچ مزاجی ندارد.
- منبع غنی از ویتامین های A، b3، C ، آهن و پتاسیم است بنابراین برای پوست ، مو و در کل سلامت بدن بسیار مفید است.
- بدن را از حالت اسیدی خارج و قلیایی می کند.
- پایین آورنده تب بدن و خنک کننده بدن است.
- برای درمان ورم ریه موثر است.
- ملین است و یبوست را برطرف می کند.
- به دلیل فیبر زیاد و کالری پایین موجب لاغری می شود.
- تسریع کننده هضم غذا است .
- در رفع تشنگی موثر است.
- برای رفع سرفه خشک توصیه می شود.
- ترکیب آن با گشنیز برای پخت آش، موجب درمان سردرد ناشی سوء هاضمه و اختلال دستگاه گوارشی می شود.
مقاله پیشنهادی: خرید لباس ورزشی فوتبال ارزان قیمت
سبزی بیبی اسفناج پرشین گاردن – 100 گرم
- خوردن آش اسفناح با آب لیمو و سماق سردرد ناشی از اختلال کیسه صفرا را نیز تسکین می دهد.
- از ابتلا به سرطان های روده بزرگ، معده، پروستات و رحم پیشگیری می کند.
- پایین آوردنده کلسترول خون است.
- روده بزرگ را پاکسازی می کند.
- مجب افزایش ترشحات لوزالمعده می شود.
- مقوی اعصاب است
- درمان کننده نقرس و رماتیسم است
- شیر مادر را افزایش می دهد.
- د ردرمان کم خونی موثر است
- در درمان ورم کبد و یرقان موثراست.
- تعداد گلبولهای قرمز خون را افزایش می دهد.
تمام این فواید بجای خود، اما همین گیاه ارزشمند کمی محدودیت هم دارد که باید رعایت شود :
بیماران مبتلا به سنگ های کلیه و مثانه و افراد سرد مزاج باید در هنگام خوردن اسفناج آن را با ادویه های گرمی مانند زنجبیل و هل میل کنند.
مقاله پیشنهادی: ساعت هوشمند از کجا بخرم
معرفی و طرز تهیه چند غذای ساده و خوشمزه با اسفناج
- نوشیدنی اسفناج
با موادی مانند :
- اسفناج
- سیب یا گلابی
- ساقه کرفس
- آب آهک یا لیمو
- آب
یک نوشیدنی خوش طعم و عطر و مقوی تهیه کنید. تمام مواد بالا را به نسبتهای دلخواه با هم ترکیب کرده و از نوشیدنی سبزرنگ و رژیمی خود لذت ببرید.
مقاله پیشنهادی: کرم ضد آفتاب چه مارکی خوبه
- خورش آلو اسفناج
خورش آلو اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه ای ست که پایه اصلی آن اسفناج است. پختن آن بسیار ساد است فقط باید طبق این روش عمل کنید:
- پیاز را خلالی کرده و سرخ کنید
- گوشت یا مرغ را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید .
- ادویه و نمک به آن اضفه کنید
- کمی آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید بپزد
- اسفناج های خرد شده را کمی تفت دهید و به همراه آلوهای از قبل خیسانده شده به گوشت اضافه کنید و نیم ساعت اجازه دهید تا جا بیفتد.
- نوش جان
- خوراک کوفته ریزه با اسفناج
برای تهیه این خوراک:
- گوشت چرخ کرده که به صورت کوفته ریزه درآورده اید را درون روغن سرخ کنید
- اسفناج خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید
- آرد برنج و آبغوره را مخلوط و به گوشت اضافه کنید
- و سپس لپه هایی که قبلا پخته اید را هم به مواد اضافه کنید
- و اجازه دهید کاملا خوراک جا بیفتد.
- ساندویچ اسفناج
- اسفناج ها را خورد کنید و بپزید
- سیب زمینی ها آب پز را له کنید
- نمک و فلفل به سیب زمینی ها بزنید.
- روی نان همبرگر یک لایه سیب زمینی و یک لایه اسفناج بریزید
- لایه وسط را با پنیز پیتزا بپوشانید
- داخل فر بگذارید
- ساندویچ آماده است.
- بورانی اسفناج
- اسفناج پخته شدا را با له کنید
- نمک و یک حبه سیر به آن اضافه کنید
- کمی تفت دهید بگذارید کمی خنک شود و به ماست اضافه کنید.
- نرگسی
نرگسی آسان است اما بسیار خوشمزه
- اسفناج پخته شده را درون پیاز داغی که با کره یا روغن تفت داده ایم ریخته و تفت می دهیم
- تخم مرغ ها روی اسفناج ها می شکنیم
- نمک و فلفل اضافه می کنیم
- بعد از پختن تخم مرغ غذای ما آماده است.
اسفناج خرد شده آلاگون – 400 گرم
- ته چین اسفناج
مواد ته چین شامل، مرغ، اسفناج، ماست چکیده، زرده تخم مرغ، سیر، نمک و ادویه، زعفران و روغن است.
دقیقا مدل بقیه ته چین ها مواد را آماده می کنیم و روی هر لایه برنج یک لایه مخلوط مرغ و یک لایه اسفناج می ریزیم و لایه بعد دوباره برنج و…
- حمص اسفناج
حمص یک غذای خوشمزه لبنانی است برای تهیه آن به نخود، اسفناج، سیر، پودر زنجبیل، ارده، اب لیموترش، پنیر فتا، روغن زیتون و اسفناج نیاز دارید/
- ابتدا نخود پخته شده، سیر، زنجبیل، ارده و آبلیمو را درون غذاساز مخلوط کنید
- اسفناج رابه مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید.
- پنیر فتا و روغن زیتون را به آن اضفه کنید سپس با سالاد یا با نان تست میل کنید.