خوراکی ‌ها

راهنمای خرید اینترنتی بهترین مارک سالاد الویه ارزان قیمت

سالاد الویه چیست؟ سالاد الویه را از کجا بخریم؟ سالاد الویه در انواع مدل های نامی نو، کیلویی، خانگی، ویشتا، تک نفره، مرغ، شامانا، سوسیس، کالباس، مجلسی به فروش میرسد. قبل از خرید اینترنتی بهترین مارک سالاد الویه به بررسی نکات خرید آن میپردازیم:

سالاد الویه مرغ فارسی – 900 گرم

وزن
900 گرم
ابعاد بسته‌بندی
5 × 14 × 24 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
34/19363
غذای منجمد
الویه

سالاد الویه از غذاهای محبوبی است که هم به عنوان غذای کامل و هم پیش غذا سرو میشود . سالاد الویه را در جشن ها و به خصوص مهمانی تولد کودکان به شکل های مختلف توپی ، باب اسفنجی ، خارپشت ، سالاد الویه جامبو ، با  قالب ژله ، رولی ، زنبوری ، زرد ، زعفرانی ، قیفی ، عروسکی ، در نان قیفی  ، لقمه ای ، هندوانه شکل و تزیین می کنند .

سالاد الویه را می توان در شکل های گوناگون دیس مثل مستطیل ، گرد ، ماهی ، مربع و .‌.. سرو کنید .

این سالاد را با نان های مختلف مثل نان تست، باگت ، نان لواش معمولی و حتی نان های سنتی ایرانی سنگک و بربری نیز سرو میشود .

برای درست کردن سالاد  الویه از گوشت های مختلفی مثل ژامبون ، کالباس ، سوسیس ، مرغ ، استفاده می کنند . همینطور سبزیجات مختلفی مثل پیازچه ، ذرت ، نخود فرنگی ، هویج و … هر کس بنا بر ذائقه اش به ان اضافه می کند .

سالاد الویه مرغ شامانا – 500 گرم

وزن بسته‌بندی
500 گرم
شماره پروانه بهداشت
15/13105
غذای منجمد
الویه
ماندگاری
12 ماه

درست کردن سالاد الویه رسپی های مختلفی دارد که ازرسپی های معروف ان می توان به دستور تهیه   سر اشپزانی مثل خانم گلاور ، جواد جوادی ، رزا منتظمی، ساناز مینایی ، ساناز سانیا ، صرافی ها ، شف طیبه ، نواب ابراهیمی ، اشاره کرد

مقاله پیشنهادی: غذاساز ارزان

سالاد الویه اماده نیز در مارک های مختلف نامی نو ، مهرام ، کوکپد در فروشگاه ها عرضه میشود .

اگر می خواهید سالاد الویه را  به تعداد نفرات گوناگون مثل ۶ نفر ، ۱۰ نفر ، ۲۰ نفر ,۶۰ نفر و حتی بیشتر و کمتر درست کنید و میزان مواد را نمی دانید می توانید از کاربران نی نی سایت کمک بگیرید .

سالاد الویه کالباس شامانا – 200 گرم

وزن بسته‌بندی
200 گرم
شماره پروانه بهداشت
15/13104
غذای منجمد
الویه
ماندگاری
12 ماه
سایر توضیحات
ارزش غذایی در هر 55 گرم :
انرژی : 200 کیلوکالری
قند : 0 گرم
چربی : 0.6 گرم
نمک : 0 گرم
اسیدهای چرب ترانس : 0 گرم

مقاله پیشنهادی:چراغ خواب خفن

سالاد روسی با نام‌های مختلفی مانند سالاد الیویه و سالاد الویه شناخته می‌شود. این سالاد ساده در قرن هجدهم میلادی توسط «لوسین الیویه» ابداع شد و سپس به‌طور گسترده‌ای در اروپای شرقی رواج یافت. در طول زمان، این سالاد در مکان‌های مختلف دستخوش تغییراتی شد اما هسته اصلی آن ثابت ماند.

مقاله پیشنهادی: بهترین مارک سه پایه موبایل

مواد اولیهٔ اصلی این سالاد عبارت‌اند از سیب زمینی، تخم مرغ، هویج، خیارشور، پیاز، نخود فرنگی و سسی بر پایه سس مایونز  در این مطلب با سالاد روسی یا همان سالاد الویه خودمان بیشتر آشنا می‌شویم.

سالاد الویه از غذاهای خارجی است که در بین ما ایرانیان خوب جا بازکرده و به دلیل سهولت آماده شدن و مواد در دسترس پای ثابت مهمانی ها، پیک نیک  ها و جشن هاست .

مقاله پیشنهادی: بهترین مارک روروک

جالب است بدانید که زادگاه سالاد الویه روسیه است و به سالاد روسی نیز معروف است البته در زمان گذشته هر روسی نیز نمی توانست این غذا را به خاطر مواد غذایی گران اش میل کند و غذای افراد متمول بود و از غذاهای اصلی جشن کریسمس بود سپس از روسیه به اروپای شرقی وارد شد و وارد هر فرهنگ و سنتی که شد شکل و شمایل اش تغییر کرد و دیگر مردمان معمولی نیز می توانستند ان را میل کنند .

مقاله پیشنهادی: اسکرین شات تبلت سامسونگ tab a7

ولی ماده اصلی سالاد روسی سیب زمینی، تخم مرغ، هویج، خیارشور، پیاز، نخود فرنگی و سسی بر پایه سس مایونز.

سالاد الویه به همراه مرغ رباط – 200 گرم

روش نگهداری
یخچال
وزن بسته‌بندی
200 گرم
ابعاد بسته‌بندی
13x10.5x4.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
23186/16
ماندگاری
12 ماه
سایر توضیحات
ارزش غذایی در هر 200 گرم
انرژی : 333/2 کیلو کالری
قند : 2گرم
چربی: 25/2 گرم
نمک : 1/4 گرم
اسید های چرب ترانس : 0/026 گرم

در این مطلب قصد داریم شما را نخست با نحوه درست کردن  سالاد الویه اشنا کنیم سپس در مورد سالاد الویه آماده صحبت میکنیم .

مقاله پیشنهادی: از کجا کولر گازی بخریم

همه ما گاهی بن خاطر کمبود وقت و یا در سفر رو به غذاهای آماده می اوریم که یکی از محبوب ترین غذاهای اماده که نیاز به هیچ طبخی ندارد سالاد الویه است .

پیشینه سالاد الویه :

سالاد روسی را لوسین الیویه در شهر مسکو روسیه و در رستورانی به‌نام ارمیتاژ (هرمیتاژ) در دهه ۱۸۶۰ میلادی ابداع کرد. این سالاد در روسیه بسیار محبوب شد و به‌سرعت در رستوران‌های این کشور گسترش یافت. سالاد روسی به‌طور سنتی در تعطیلات، دورهمی‌ها، تولدها و سایر مناسبت‌ها سرو می‌شود. انواع مختلف این سالاد در هر نقطه از اروپای شرقی از اوکراین و بلغارستان گرفته تا لهستان و مجارستان مشاهده می‌شود.

سالاد الویه کالباس فارسی 250 گرم

وزن
250 گرم
ابعاد بسته‌بندی
3.5 11 × 18 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
34/17261
سایر توضیحات
- یک دوم بسته سالاد الویه (125گرم):
- انرژی: 214 کیلو گالری
- قند: 2.63 گرم
- چربی: 16.25 گرم
- نمک: 1.33 گرم
- اسیدهای چرب ترانس: 0.01

سالاد الویه اولین بار در رستورانی به نام ارمیتاژ در اواسط قزن ۱۹ توسط شخصی به نام لوسین اولیویه درست شد . این سالاد در کشور زادگاهش فورا محبوب شد و در سایر رستوران ها نیز سرو شد . این سالاد جز غذاعای اصلی مراسم های خاص و جشن ها شد . در پهنه گسترده کشور روسیه و کشورهای همجوارش مثل اکراین ، بلغارستان ، مجارستان و … هواداران زیادی پیدا کرد .

گفته می‌شود سالاد روسی اصلی محتوی تکه‌هایی از گوشت خردشده (مانند ژامبون) بوده و خودش یک وعده غذایی اصلی محسوب می‌شد؛ اما استفاده از فراورده‌های گوشتی در این سالاد به سلیقه افراد بستگی دارد. آماده‌سازی سالاد روسی بسیار ساده است و به چند مرحله ساده و مقداری زمان برای پختن و سردکردن تخم‌مرغ و سبزیجات نیاز دارد.

سالاد الویه با مرغ مزبار – 500 گرم

وزن
500 گرم
اجزای تشکیل‌دهنده
مرغ، تخم‌مرغ، سیب‌زمینی، نخودفرنگی، هویج، خیارشور و مایونز
مناسب مصرف
2-4 نفر
خاستگاه
بین قاره‌ای
نوع ظرف
پلاستیکی

سالاد الویه اصلی دارای تکه های گوشت ژامبون مانند بود که همین موضوع این غذا را جز غذاهای گرانقیمت مرده بود و بعدها گوشت های دیگر جایگزین ان شد و حتی از فراورده های گوشتی نیز استفاده کردند . این غذا با اینکه مواد غذایی زیلدی دارد اما اماده کردن ان اصلا زمان نمی گیرد . در صورت تمایل میتوان بت ان سبزیجاتی اضافه یا  حذف کرد و از غذاهایی است که هر کس با ذایقه خودش ان را طبخ میکند و سالاد الویه هر کسی طعم  و مواد متفاوتی دارد .

 

امکانات  برای درست کردن سالاد الویه

یک قابلمه نسبتا بزرگ  برای پختن سبزیجات

قابلمه متوسط برای اب  پزکردن  تخم‌مرغ؛

سالاد الویه مرغ فارسی – 250 گرم

وزن
250 گرم
ابعاد بسته‌بندی
3.5 × 11 × 17.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
34/19363
سایر توضیحات
- یک دوم بسته سالاد الویه (125 گرم):
- انرژی: 216 کیلو گالری
- قند: 1.31 کرم
- چربی: 16.05 گرم
- نمک: 0.79 گرم
- اسیدهای چرب ترانس: 0.04

تخته کار برای تکه کردن سبزیجات و تخم‌مرغ؛

چاقو برای تکه تکه کردن سبزیجات و تخم‌مرغ؛

کف‌گیر سوراخ دار  برای بیرون اوردن  نخودفرنگی از آب آن؛

یک ظرف گود و  بزرگ‌ برای  مخلوط کردن همه  مواد با هم

یک ظرف گود  کوچک برای مخلوط ‌کردن سس سالاد

یک قاشق متوسط  برای  هم  زدن  محتویات در کاسه بزرگ.

مواد موردنیاز برای تهیه سالاد روسی

سیب‌زمینی، مواد تشکیل دهنده اصلی سالاد روسی عبارت اند از تخم‌ مرغ، هویج، خیارشور، پیاز، نخود فرنگی و سسی بر پایه سس مایونز.

سالاد الویه حاوی مرغ رباط – 450 گرم

روش نگهداری
یخچال
ابعاد بسته‌بندی
13x10.5x5.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
23186/16
ماندگاری
12 ماه
سایر توضیحات
ارزش غذایی در هر 225 گرم
انرژی: 375/85 کیلو کالری
قند : 2/25 گرم
چربی: 28/35 گرم
نمک : 1/57 میلی گرم
اسید های چرب ترانس : 0.029 گرم

ماده اصلی سالاد الویه سیب زمینی است و سایر مواد مانند هوسج ، تخم مرغ ، گوشت ، خیارشور ،نخود فرنگی ،و…. در میزان کمتری استفاده میشوند .

مواد لازم

سیب‌زمینی متوسط پخته و خردشده ۳ عدد

هویج پخته و خردشده  ۳ عدد

تخم‌مرغ آب‌پز خردشده ۶ عدد

خیارشور بزرگ خردشده ۳ عدد

نصف یک پیاز بزرگ یا یک پیاز کوچک خردشده؛

۴۰۰ تا ۴۵۰ گرمی نخودفرنگی بدون‌آب کنسروی

سس مایونز  پیمانه

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم.

سالاد الویه ژامبون رباط – 200 گرم

روش نگهداری
یخچال
وزن بسته‌بندی
200 گرم
ابعاد بسته‌بندی
13x10.5x4.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
23185/16
ماندگاری
12 ماه
سایر توضیحات
||ارزش غذایی در هر 200 گرم ||انرژی : 327/2 کیلو کالری ||قند : 2/6 گرم ||چربی: 23/2 گرم ||نمک : 1/4 گرم ||اسید های چرب ترانس : 0/02 گرم

طرز تهیه سالاد روسی

ابتدا در ظرفی محتوی آب سرد، تخم‌مرغ‌ها را بیندازید. سپس آب را به جوش آورده و بگذارید به‌مدت ۱۰ دقیقه بپزد. تخم‌مرغ‌ها را از ظرف خارج کرده و بگذارید قبل از پوست‌کندن کاملا خنک بشوند.

اول در یک ظرف داراب اب سرد تخم مرغ ها را بین ده تا پانزده دقیقه ابپز کنید و انها را در دمای محیط بگذارید تا خنک شوند سپس انها را پوست بکنید.

هویج و سیب‌زمینی با پوست و شسته‌شده را در قابلمه‌ای محتوی آب بیندازید. یک قاشق چای‌خوری نمک به آن اضافه کنید و بگذارید به جوش بیایند. تا نرم‌شدن سیب‌زمینی و هویج، به پختن آنها ادامه بدهید (درحدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه). آنها را از آب خارج کنید و بگذارید قبل از پوست‌گیری کاملا خشک بشوند.

هویج  و  سیب زمینی را ابتدا تمیز بشویید و سپس درون یک قابلمه برای اب پز شدن بگذارید و یک قاشق چایخوری نمک هم به ان اضافه کنید . تا زمانی که هویج و سیب زمینی نرم شوند و بپزند باید روی حرارت باشند که این فرایند تقریبا سی دقیقه زمان می برد و انها را در صافی بگذارید نا خنک شوند و آب شان گرفته شود سپس پوست آن ها را جدا کنید .

سالاد الویه مرغ ویژه رباط – 400 گرم

روش نگهداری
یخچال
ابعاد بسته‌بندی
13x13x5.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
23186/16
ماندگاری
12 ماه
سایر توضیحات
ارزش غذایی در هر 200 گرم
انرژی : 333/2 کیلو کالری
قند : 2 گرم
چربی: 25/2 گرم
نمک : 1/4 گرم
اسید های چرب ترانس : 0/026 گرم

خیارشورها را را ریز ریز  کنید.

پیاز را نیز ریز   کنید.

آب نخودفرنگی را نیز جدا کنید .

سیب‌زمینی، تخم‌مرغ‌ها و هویج را نیز تکه تکه کنید (درصورت استفاده از ژامبون، آن را نیز خرد کنید).

تمام این مواد را در یک کاسه بزرگ ریخته  و با هم  ترکیب  کنید.

در یک کاسه دیگر ، سس مایونز را با سس خردل و فلفل سیاه ترکیب  کنید. آن را به سالاد بیافزایید  و هم بزنید تا سس در تمام ان پخش شود و یکدست بشود.

سالاد الویه حاوی کالباس رباط -450 گرم

روش نگهداری
یخچال
وزن بسته‌بندی
450 گرم
ابعاد بسته‌بندی
13x10.5x5.5 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت
23185/16
ماندگاری
12 ماه
سایر توضیحات
ارزش غذایی در هر 225 گرم
انرژی : 368/1 کیلو کالری
قند : 2/92 گرم
چربی: 26/1 گرم
نمک : 1/57 میلی گرم
اسید های چرب ترانس : 0/022 گرم

نکته مهم

نمک را ابتدا به سس‌تان اضافه نکنید زیرا سس مایونز و سس خردل هر دو محتوی نمک هستند و ممکن است سالادتان شور بشود. پس از افزودن سس به سالاد، آن را بچشید. درصورت نیاز، به آن نمک اضافه کنید.

نمک را اخر سر به سس سالاد اضافه کنید زیرا سس خردل و مایونز  هر دو حاوی نمک هستند و ممکن است به نمک احتیاج نداشته باشند و بعد از مخلوط کردن سالاد در صورت نیاز به ان نمک بزنید .

سالاد الویه مرغ یک و یک – 230 گرم

وزن
230 گرم
ابعاد بسته‌بندی
3 × 6 × 9 سانتی‌متر
سایر توضیحات
ارزش غذایی هر 100 گرم کنسرو سالاد الویه :
انرژی : 211.9 کیلوکالری
قند : 7 گرم
چربی : 9.22 گرم
نمک : 1.21 گرم
اسیدهای چرب ترانس : 0.45 گرم
شماره پروانه بهداشت
1482/ظ/14

انواع مختلف سالاد روسی

همان‌گونه که گفته شد، سالاد روسی به‌طور چشمگیری در جای‌جای اروپا گسترش یافت. در جاهای مختلف تغییراتی در این سالاد به وجود آمد. به‌عنوان مثال در اوکراین و بلغارستان و برخی نقاط دیگر به این سالاد تکه‌هایی از گوشت فراوری‌شده (مانند ژامبون و کالباس بلونیا) اضافه می‌شود.

 

در لهستان، این سالاد محتوی هیچ‌گونه فراورده گوشتی نبوده و به آن «Salatka Jarzynowa» (به‌معنای سالاد سبزیجات) می‌گویند؛ اما ممکن است برخی به آن موادی مانند ساقه کرفس یا سیب خردشده اضافه کنند.

در کشور لهستان این سالاد اصلا گوشت ندارد و به سالاد سبزیجات معروف است و به ان ساقه کرفس یا سیب ریز شده نیز اضافه می کنند.

درهرحال هیچ محدودیتی در تهیه این سالاد وجود ندارد و می‌توانید بسته به سلیقه‌تان به آن چیزهای مختلفی اضافه کنید و از آن لذت ببرید.

در هر صورت برای درست کردن سالاد الویه و مواد مورد نیاز هیچ بایدی وجود ندارد و دستتان باز است و طبق ذائقه خود ان را درست کنید .

 

ارزش  تغذیه‌ای سالاد روسی

سالاد الویه مملو  از مواد مغذی مانند فیبر و پروتئین است.

 

هر وعده سالاد الویه دارای ارزش غذایی زیر  است  :

 

انرژی: ۳۳۵ کیلوکالری؛

کربوهیدرات: ۲۰ گرم؛

پروتئین: ۹ گرم؛

چربی: ۲۴ گرم؛

چربی‌های اشباع‌شده: ۴ گرم؛

کلسترول: ۱۳۴ میلی‌گرم؛

سدیم: ۴۸۶ میلی‌گرم؛

پتاسیم: ۵۹۶ میلی‌گرم؛

فیبر: ۵ گرم؛

قند: ۵ گرم؛

ویتامین A: مقدار ۴۳۶۰ IU؛

ویتامین C: مقدار ۲۷٫۳ میلی‌گرم؛

کلسیم: ۷۶ میلی‌گرم؛

آهن: ۴ میلی‌گرم

 

 

 

 

سالاد الویه اماده:

در دنیای در مشغله امروزی افراد زیادی به غذاهای اماده رو اورده اند . بعضی از این غذاها نیاز به گرم کردن یا سرخ شدن دارند ، برخی دی که ر مثل سالاد الویه کاملا حاضر و اماده است و با باز کردن. بسته بندی آماده سرو است . سالاد الویه اماده را در اکثر فروشگاه های مواد غذایی می توان پیدا کرد . البته این سالاد خوشمزه به  دلیل دارا بودن سس مایونز و تخم مرغ زود فاسد میشود و در خرید ان باید به تاریخ تولید و سایر نکات روس بسته بندی ان دقت کنید .

در زیر موارد مهم را در خرید سالاد الویه آماده برای شما بیان می کنیم

:

به نشان استاندارد و سیب سلامت روی بسته بندی دقت کنید .

زمان تولید و انقضا ان را به دقت بررسی کنید .

سالاد الویه باید در یخچال نگهداری شود و به محیط و دمایی  که در ان نگهداری میشود دقت کنید .

به بسته بندی ان دقت کنید فاقد  هر گونه درز و پارگی باشد زیرا سبب فتسد شدن ان میشود.

به پروانه و مجوز بهره برداری دقت کنید

ان را از میان برندهای معتبر و سرشناس انتخاب کنید .

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن