خوراکی ‌ها

بهترین برند آجیل – خرید آجیل بسته بندی شده ارزان قیمت

خرید آجیل بسته بندی به دلیل راحتی و قیمت مناسب طرفداران زیادی دارد.قبل از خرید آجیل بسته بندی توصیه می کنم به نظرات خریدران آن توجه نمایید.

خرید محصول

شب عید است و آجیل آن، اصلا هر دور همی که باشد فرقی نم یکند عید نوروز باشد یا شب یلدا یا یک روز عادی، هر زمان که دوستان و خانواده دور هم جمع می شوند خوردن آجیل یک حال وهوای دیگری به میهمانی می دهد خصوصا که اهل شب نشینی شبانه باشید و تعریف داستان های قدیمی مختلف .

کلا در بساط میهمانی ما ایرانی ها آجیل در کنار میوه وشیرینی یکی از اصول پذیرایی ست به همین دلیل است که از یکماه قبل از عید خشکبارفروشی ها غلغله است و جای یک سوزن انداختن هم نیست زیرا همه دوست دارند این رسم قشنگ دید و بازدید عید را با خوردن آجیل خوشمزه و تازه بگذرانند.

تجربه گرفته اید که آجیل های هر شهر با دیگری متفاوت است؟ و حتی گاهی یک خانه با خانه دیگر؟

مثلا در بعضی از شهرها آجیل چهار مغز یعنی پسته، بادام ، فندق و بادام هندی در کنار چندنمونه تخمه مثل تخمه ژاپنی، تخمه کدو و… به عنوان آجیل شناخته می شود.

اما در برخی شهرهای دیگر آجیل حتما باید شور و بوداده باشد یعنی مغزها همه بو داده و تخمه ها نیز همینطور.

اما آجیل های شیرین خیلی خوشمزه ای هم وجود دارند که با ترکیبی از مغزها و میوه خشک هستند. این نوع آجیل بیشتر به عنوان میان وعده استفاده می شود.

آجیل مشکل گشا که شامل نخودچی کشمش، توت خشک و نقل و پسته است هم برای مجالس دعا استفاده می شود که آجیل بسیار خوشمزه و مقوی ست.

اما در کل هر نوع آجیلی که به آن علاقه دارید بهتر است از نوع بسته بندی آن راتهیه کنید زیرا هم بهداشتی تر است و هم سالم تر.

انواع آجیل های بسته بندی که در بازار وجود دارند عبارتند از: آجیل مانی، گلستان، تواضع، ماه بانو، محسن، مزمز و…


1-پسته نمکی رفسنجان – 200 گرم

مشخصات

  • وزن
    200 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    275 گرم
  • پوست
    دارد
  • چاشنی
    دارد
  • شماره پروانه بهداشت
    27.10035
  • سایر توضیحات
    در بسته بندی فلزی (قوطی)
  • ارزش غذایی در یک فنجان معادل 30 گرم:
  • انرژی: 195.02 کیلوکالری

خرید محصول


منظور از آجیل عید، ترکیب چند نمونه از تخمه ومغزآلات است که فروشنده های خشکبارفروشی با توجه به سلیقه خودو یا رسم در اختیار مشتریان  قرار می دهند.

ترکیباتی مانند:

– آجیل شور : آجیل شور ترکیبی از چندین نمونه تخمه شور، مثل تخمه کدو، تخمه ژاپنی و چندین مغز شور مانند مغز پسته، بادام، فندق و بادام هندی و گاها بادام منقا. این نوع آجیل رایج ترین آجیلی هست که برای پذیرایی به خصوص در ایام عید نوروز و دور همی ها مصرف می شود.

– آجیل شیرین: این آجیل شامل چند نمونه مغز مانند مغز  گردو، فندق، پسته، بادام و بادام هندی و میوه خشک  مانند توت خشک، و کشمش است. این نوع آجیل شاید کمتر در دور همی ها مورد توجه قرار بگیرد اما به دلیل نوع ترکیبات آن بسیار خوش طعم و مغذی به عنوان میان و عده می باشد.

– آجیل چهارمغز : از اسم آن مشخص است آجیلی بسیار مغذی متشکل از مغزهای بادام، پسته، فندق و بادام هندی.

– آجیل مشکل گشا : این آجیل خوش طعم که از ترکیب مغ فندق، پسته، بادام، توت خشک، کشمش، نخودچی و نقل می باشد هم بسیار خوش طعم است و هم به عقیده برخی ها خوش یمن می باشد.


2-میوه خشک میوس – 400 گرم

مشخصات

  • وزن
    400 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    530 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    7 × 34.5 × 24.5 سانتی‌متر
  • پوست
    دارد
  • چاشنی
    ندارد

خرید محصول


– آجیل طبق سلیقه شخصی :این گزینه البته بهتر از دیگر گزینه هاست که انتخاب آجیل را به عهده سلیقه خودتان بگذارید و بین مغزها ، تخمه ها، و میوه های خشک آن هایی را انتخاب کنید که سالمتر و خوش طعم تر هستند.- آجیل وارداتی : این نوع آجیل به نام آجیل های ژاپنی، تایلندی و هندی در بازار  وجود داند که در آن ها انواع رشته، ذرت، نخود و باقلا هم وجود دارد و عموما طعم های تند و تنوع رنگی دارند

چرا آجیل…؟

منظور از آجیل ترکیبی از میوه های خشک و مغزهای مختلف است که همگی از ارزش غذایی بالایی برخوردار هستند و برای بدن بسیار مفید می باشند البته به شرط آن که آجیل به شکل منطقی و درست مصرف شود. آجیل ها منابع زیادی از پروتئین، مواد معدنی، ویتامین، آنتی اکسیدان و… هستند. بد نیست به برخی از دلایل علمی برای انتخاب آجیل به عنوان یک میان وعده عالی اشاره کنیم :

. چربی موجود در آجیل از نوع چربی اشباع نشده است که باعث پایین آوردن کلسترول شده و خطر بیماری های قلب عروقی را کاهش می دهد.

  1. آجیل ها منابع غنی از پروتئین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان است. و با وجود ویتامین ای موجود در خود و پروتئین آرجینی، سلامت رگ های خونی را حفظ کرده و به کاهش فشارخون کمک می کند. آنتی اکسیدان ها و ویتامین ای خطر ابتلا به سرطان را نیز کاهش داده و از بروز بیماری هایی مانند دیابت پیشگیری می کنند.
  2. آجیل ها سرشار از فیبر هستند، وجود فیبر در رژیم غذایی به دلیل احساس سیری که ایجاد می کند به تناسب اندام و تسهیل اجابت مزاج کمک می کند همچنین از بدخیمی روده بزرگ نی جلوگیری می کند.
  3. مغزهای همچون مغز فندق،بادام، پسته ، بادام زمینی و انواع تخمه باعث تقویت دستگاه دفاعی بدن در برابر عوامل خارجی می شود.

3-پسته اکبری دستچین خام پیستاکا – 900 گرم

مشخصات

  • وزن
    900 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    900 گرم
  • پوست
    دارد
  • چاشنی
    ندارد

                                                 خرید محصول


نه به آجیل…!

در کنار تمام خاصیت هایی که برای آجیل ذکر کردیم برخی از دلایلی که مصرف آن می تواند به بدن ضرر برساند را نیز توضیح خواهیم داد.

  1. کالری زیاد آجیل، یکی از دلایلی است که شما را محدود به خوردن زیاد آن می کند. آجیل هم بمثل بسیاری از مواد غذایی دیگر باید به اندازه و درست مصرف شود و گرنه اضافه وزن بسیاری به همراه خواهد داشت.
  2. علاوه بر کالری، چربی موجود در آجیل ها نیز به اضافه وزن می انجامد و حتما باید در مصرف دائم آن تجدید نظر کرد و یا تحرک، ورزش را در برنامه روزانه خود بگنجایند.
  3. متاسفانه در تهیه آجیل های شور مقادیر زیادی نمک مورد استفاده قرار می گیرد که عوارضی از جمله، بیماری های قلبی عروقی، فشارخون و بیماری های کلیوی را به همراه خواهد داشت.

مبتلایان به بیماری فشار خون رد مصرف اجیل شور باید نهایت احتیاط را به خرج بدهند زیرا ممکن است در مصرف زیاد آن دچار ایست قلبی و شوک ناگهانی قلبی بشوند.

  1. برخی از آجیل ها مانند آجیلهای شیرین دارای چسبندگی هستند که ماندن اضافه آن ها در دهان موجب بروز بیماری های دندان خواهد شد.
  2. . بعضی از انواع آجیل ها مانند بادام زمینی در برخی از افراد ایجاد آلرژی می کنند و خوردن آن باید با احتیاط و به مقدار کم صورت بگیرد. مانند افرادی که مبتلا به بیماری آسم میباشند به طور کلی خوردن خشکبار و آجیل به آن ها توصیه نمی شود.
    1. افراد مبتلا به دیابت نیز باید انواع کربوهیدرات و کالری دریافتی روزانه خود را محاسبه کنند و از خوردن بیش از حد مجاز آن ها پرهیز کنند.

    یک توصیه : بهتر است سالمندان و کودکان از آجیل های کمرنگ( استفاده از رنگ، نمک و شکر کمتر) استفاده کنند.


4-پسته نمکی پسته رفسنجان مقدار 250 گرم

مشخصات

  • وزن
    250 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    335 گرم
  • پوست
    دارد
  • چاشنی
    دارد

خرید محصول


آجیل سالم بخریم

به طور معمول خرید آجیل به صورت فله ای و کیلویی از خشکبار فروشی ها صورت می گیرد و همه ما به این نوع خرید عادت داریم. اما آجیل های بسته بندی بسیاری نیز وجود دارند که از نوع مرغوب ترین آجیل و با کیفیت استاندارد در بازار وجود دارد و شاید به لحاظ قیمت از آجیل فله ای بیشتر باشد اما از لحاظ بهداشت و کیفیت بیشتر مورد اطمینان می باشد زیرا عواملی مانند شرایط نگهداری، نحوه فرآوری میزان و نوع رنگ بکار رفته در تهیه آجیلهای بسته بندی مورد تایید وزارت بهداشت بوده است.

مورد دیگری که شما را قانع به خرید آجیل بسته بندی می کند این است که خشکبار و آجیل مستعد آلودگی به سموم قارچی مانند آفلاتوکسین است که در کارخانه های صنعتی به دلیل وجود دستورالعمل و نظارت های وزارت بهداشت، ملزم به اندازه گیری آفلاتوکسین می باشند در صورتی که در آجیل های فله ای تضمین برای این کار وجود ندارد.

با این وجود اگر جزو افرادی هستید که آجیل فله ای را به نوع بسته بند یو کارخانه ای ترجیح  می دهید حتما نکاتی که در ادامه عنوان می شود را مدنظر قرار بدهید:

  1. فروشگاه هایی را برای خرید انتخاب کنید که معتبر بوده و آجیل تازه و مرغوب برای فروش دارند .
  2. آجیل تازه نه بوی نامطبوعی دارد و نه ظاهر بدی. بوی ماندگی، بوی تند وترشیدگی به دلیل مانده بودن آجیل است.
  3. آجیل ها را بررسی کنید وجود حفره و یا بقایای حشرات روی آجیل نشان از فاسد شدن آن دارد.
  4. مقداری از آجیل را در دست بگیرید و پس از چند ثانیه آن را پس بریزید اگر روی دست اثر رنگ بجا ماند آجیل غیربهداشتی و با رنگ های غیرمجاز تهیه شده است. هرچند استفاده از رنگ مجاز خوراکی نیز در تولید آجیل ممنوع است. آجیل های بسته بندی شده که دارای پروانه بهداشتی هستند به هیچ عنوان از رنگ استفاده نمی کنند مگر زعفران و زردچوبه برای طعم و رنگ بهتر.

5-انجیر خشک خشکپاک مقدار 450 گرم

مشخصات

  • وزن
    450 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    430 گرم

خرید محصول


دقت کنید پسته های طبیعی نه براق هستندو نه مغزهای قرمز پررنگ دارند و باید از خرید چنین پسته ها یپر رنگ و لعابی دوری کرد.

. پسته طبیعی تماما خندان و باز نیست مگر آن که آن را به روش های خاصی به این شکل در بیاورند که مجب از بین رفتن مواد غذایی و کیفیت آن می شود. برای لب خندان کردن پسته ابتدا آن را در آب گرم و سپس در آب سرد ریخته تا در اثر این شوک پوستشان بترکد.

  1. تخمه های لب خندان هم به دلیل اینکه در مجاورت هوا قرار گرفته اند طعم اصلی خود را از دست داده و زود فاسد می شوند.
  2. از خرید آجیل های خیلی نمکی خودداری کنید.
  3. نگهداری آجیل باید درمکان های خنک و بدون رطوبت انجام بگیرد اگر آجیل در معرض رطوبت قرار داشته باشد کپک زده و تغییر طعم می دهد. در بین تمام آجیل ها مغز گردو حساسیت بیشتری بع آفات انباری و کپک ها دارد و به سرعت تغییر طعم داده و فاسد می شود. برای مثا گردوهای سیاه شده اغب به دلیل رشد کپک و قارچ به این رنگ در آمد اند و ممکن است دارای سمومی مانند مایکوتوکسین باشند . حتما آجیل را قبل از خرید تست کنید.
  4. نخودچی و بادام و پسته نیز در معرض لارو حشرات و آفت ها هستند و اگر بر روی آن ها حفره ای مشاده کردید از خرید آن خودداری کنید.
  5. علاوه بر رنگی که به مغزهای بادام و پسته می زنند ، تخمه های آفتاب گردان را نیز با رنگ های مشکی شیمیایی تیره می کنند این موارد را حتما مدنظر قرار بدهید.
  6. یکی از سم های تولید شده از نوعی کپک، آفلاتوکسین نام دارد که سمی خطرنا است و در فرآوری یا تهیه پسته ، پسته شامی و فندق بوجود می آید و گاها دیده شده که در کارگاه های تولیدی گز سوهان، حلواشکری، بستنی باقلوا و… از این مغزهای آفت زده استفاده می شود.
  7. مصرف زیاد آجیل در کودکان و عوارض آنیکی از مشکلاتی که اغلب پدر و مادرها در روزهای عید با آن مواجه هستند مصرف زیاد آجیل در کنار شیرینی و شکلات در کودکان می باشد که هم با بیماری های گوارشی مانند دردهای شکمی، تهوع ، استفراغ و… همراه است و هم مانع از مصرف وعده های اصلی غذا  شده و تغذیه کودکان را با مشکلات جدی روبرو می کند. این ریزه خواری علاوه بر ناراحتی های گواراشی ممکن است باعث سوء جذب شده که احساس ترشی در گلو و دل درد جزو علامت های آن می باشد.و علت این درد این است که معده توانایی هضم مواد سنگین و چربی را به طور همزمان ندارد بلکه ابتدا باید مواد نشاسته ای را هضم کرده و بعد به هضم چربی ها بپردازد.

    برای پیشگیری از بروز چنین بیماری هایی در کودکان، رژیم غذایی آن ها در ایام تعطیلات نوروز تنظیم کنید. در واقع این کار یکی از وظایف اصلی والدین در رابطه با سلامتی کودک است.

    از مصرف گردو در آجیل غافل نشوید

    مفیدترین آجیل، گردو است که سرشار از پتاسیم، ویتامین آ، چند نوع ویتامین ب، مقدار زیادی کلسیم، فسفر ، آهن، اسیدهای چرب امگا 3 و منبع غنی از چربی های فاقد کلسترول و غیراشباع است.

    اضافه کردن گردو به آجیل علاوه بر بوجود آوردن طعم خوشمزه آن باعث تقویت سیستم عضلانی و عضلات قلب خواهید شد که هم برای کودکان و هم سالمندان بسیار مفید است. کاهش میزان کلسترول، کاهش التهاب رگ های خونی، کم کردن بی نظمی های ضربان قلب، پایین آورن خطر لخته خون و فشارخون بالا، کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات و پوست و همچنین کاهش اختلالات رفتاری نوجوانان، از فوایدی ست که برای گردو می توان نام برد. با این اوصاف بد نیست در ظرف آجیل تجدید نظر کنیم و حداقل برای افراد خانواده خود آجیل سالمتری را تهیه کنیم.

    در ضمن که گردو را می توان آجیل محبوب افراد دیابتی دانست، هم به این دلیل که می تواند یک رژیم کم چرب برای آن ها باشد و هم گردو مقاومت سلول ها را نسبت به انسولین پایین آورده و موجب ورود راحت تر آن به سلول ها می شود.

    با همه این ها گردو را نباید در معرض حرارت قرار دهید زیرا چربی آن اکسید شده و ارزش غذایی آن پایین می آید پس به فکر بو دادن گردو نباشید.

    پسته ؛ انتخاب دوم آجیل

    پسته نیز دارای چربی های اشباع نشده است و برای سلامتی بدن به خصوص قلب مفید است.و از آنجایی که مس، منیزیم و یتامین های گروه ب در آن به وفور یافت می شود موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و آهن موجود در آن نیز به خون سازی کمک می کند و  خوردن آن برای افراد مبتلا به فقر آهن توصیه می شود.

  8. بادام ؛ خوشمزه و خوش طعماگر به دنبال بیشترین منبع ویتامین ای در آجیل ها هستید قطعا بادام انتخاب اول خواهد بود. علاوه بر ویتامین ای و پروتئین زیادی که در بادام وجود دارد، منيزيم، پتاسيم، فسفر، مس، ويتامين ب2 و نياسين نیز در آن موجود است. 70 درصد از چربی موجوددر بادام نیز از نوع اشباع نشده است و برای افراد مبتلا به کلسترول بسیار مفیداست. میزان کلسیم فراوان در آن در شرد استخوان ها و جلوگیری از پوکی استاخوان نقش دارد و آنتی اکسیدان های موجود در آن از تخریب دیواره های سلولی جلوگیری کرده و از بروز انواع سرطان پیشگیری می کند. بادام آجیلی بسیار سودمند و مقوی برای بدن است.
  9. بادام زمینی منبع غنی از نیاسیننیاسین یاویتامین ب3 در کاهش چربی مضرخون نقش بسیاری دارد که در بادام زمینی به وفور یافت می شود. علاوه بر آن وجود منیزیم و فیبر مقاومت سلول ها را نسبت به انسولین کاهش داده و در نتیجه خطر ابتلا به دیابت نوعدوم را کم می کند. بادام زمین حاوی مقادیر زیادی، آهن روی ، پتاسیم، ویتامین ای، منیزیم و فولیک اسید است که خوردن آن برای سلامتی پوست و مو و عضلات توصیه می شود.
  10. شرایط نگهداری از آجیلبهترین راه نگهداری از آجیل خام، نگهداری آن ها در ظروف در بسته و در محیط بدون رطوبت درون یخچال به مدت 6 ماه و در فریزر به مدت یکسال است. آجیل بدون پوست نهایتا تا دوهفته می تواند سالم باقی بماند.گرما و رطوبت بسرعت باعث فاسد شدن آجیل و ایجاد انواع قارچ و کپک بر روی آن خواهد شد.
  11. عوارض مصرف شیرینیدر مصرف شیرینی جات بیشتر ار مصرف آجیل احتیاط کنید زیا عوارش به مراتب خطرناک تری به دنبال خواهد داشت. انواع شیرینی به دلیل داشتن خامه و شکر بشدت چاق کننده بوده و در کودکان نیز با ایجاد سیری کاذب باعث کمبود بقیه مواد مورد نیاز بدن شده و در نهایت بدن کودک را ضعیف خواهد کرد.مراقبت از دندان هابعد از خوردن انواع شیرینی، شکلات و آجیل اگر مزاقب دندان ها نباشید بعد از ایام دو هفته عید مدتی را برای رفت و آمد به دندان پزشکی خواهید گذراند و این موضوع در مورد کودکان با جدیت بیشتری همراه خواهد بود.
  12. نوشیدن آب را فراموش نکنیدنوشیدن آب را در هیچ زمان به خصوص در ایام تعطیلات عید فراموش نکنید. با بیرون ماندن زیاد از خانه تنها موردی که تحت الشعاع قرار میگیرد نخوردن آب و نرسیدن آن به بافت های بدن است که کمترین مشکل آن ایجاد یبوست است.برای حفظ شادابی و سلامت بدن در طی روز نوشیدن آب را در برنامه غذایی خود قرار دهید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن