خرید انواع جعبه فیوز برق ساختمان (اندازه صنعتی،روکار پلاستیکی،بهترین فیوز مینیاتوری)
جعبه فیوز ساختمان در مدلهای تکی، سه فاز، روکار، مینیاتوری، ساگا به فروش می رسد. قبل از خرید جعبه فیوز به بررسی نکات خرید آن می پردازیم:
جعبه فیوز یا تابلو برق واحدها یا تابلو برق انتهایی ، از مهمترین بخش های هر ساختمانی است که در تمام ساختمان در جلو ورودی قرار دارد و هر مشکلی در ساختمان به وجود بیاید ابتدا سراغ جعبه فیوز میروند .
همانجور که گفتیم جعبه فیوز در قسمت ورودی ساختمان قرار دارد و منشا تغذیه همه مصرف کننده های یک ساختمان است و علامت اختصاری آن در نقشه ساختمان DP است .
مقاله پیشنهادی: بذر چمن ایرانی
تا سالهای دور برق کشی همه ساختمان ها با جعبه تقسیم انجام میشد و جعبه فیوز هنوز روی کار نیامده بود . اما امروزه با پیشرفت صنعت برق شکل دیگری به خود گرفته است و با مزیت هایی که جعبه فیوز ها دارد، همه ساختمانهای از این جعبه استفاده می کنند.
مزیت جعبه فیوز در ساختمان ها :
این گونه از جعبه بسیار مزیت مثل راحتی برق کشی تا امنیت ساکنین مستقر در ساختمان دارند . ولی اصلی ترین مزیت جعبه فیوز این است که اگر مشکلی در یک سر خط پیش بیاید ، فقط همان مسیری که مشکل دارد از مدار خارج میشود و جریان برق در سایر مسیر ها همچنان فعال است . همین ویژگی سبب شده تا برقکارها و حتی میانه سر رشته زیادی در برق ساختمان ندارند، هنگام عیب یابی سیم کشی راحت تر به مشکل پی ببرند و آن را رفع کنند.
1-جعبه فیوز روکار سارو مدل 3F
مشخصات
ابعاد: 6 * 8.5 * 13 سانتیمتر
وزن: 300 گرم
جعبه فیوز تامین کننده برق همه اجزا یک واحد مسکونی است به این دلیل که همه سیم هایی که در واقع مصرف کننده هستند به جعبه فیوز خاتمه می یابند. برق ورودی به جعبه فیوز توسط یک کابل سه در چهار برای کنتور های ۵ آمپر یا یک کابل سه در شش برای کنتور های ۳۲ آمپری ، به طور مستقیم از کنتور اصلی فراهم میشود.
مقاله پیشنهادی: کیسه تنورک را از کجا تهیه کنیم
بسیاری افراد از یک جعبه فیوز ۸ تایی هیچ درکی ندارند . مفهوم آن این است که این گونه جعبه ها ظرفیت ۸ فیوز مینیاتوری را دارند . این جعبه ها در اندازه و مدل های گوناگون متناسب با نیازتان در بازار وجود دارند. در ساختمان جعبه فیوزهای ۸ یا ۱۲ تایی کاربرد دارند.
انواع فیوز در جعبه فیوز :
فیوزها تنوع زیادی دارند ولی در ساختمان سه نوع زیر بیشتر به کار میرود :
فشنگی
اتوماتیک
مینیاتوری
این گونه از فیوزها مدارهای برق را در مقابله با اتصال های کوتاه یا همان برخورد سیم فازبا تول و با اضافه حمایت و حفاظت میکنند. این فیوزها دارای یک ورودی و یک خروجی هستند . و در مسیر سیم فاز قرار دارند، به نام جریان های سری هم مشهورند ، به این دلیل که به صورت مخفی در مدارهای برق ساختمان ،کار گذاشته میشوند.
مقاله پیشنهادی: دستگاه بخار لباس دستی
اهمیت جعبه فیوز: نخستین اهمیت این جعبه اتصال همه خطوط برق به آن است . در جعبه فیوزها سیم اصلی برق ساختمان وارد جعبه میشود و همه خط های برق ساختمان را پشتیبانی میکند و به آن ها برق را می رساند . به همین دلیل است که بدون جعبه فیوز برق کشی ناقص به نظر می آید .
2-جعبه فیوز فانوس کدF1 بسته 6 عددی
مشخصات
ابعاد: 16x13x7 سانتیمتر
وزن: 375 گرم
این جعبه ، برق مورد نیازش را از یک کابل که به کنتور اصلی ساختمان وصل است ، دریافت میکند . این کابل یک کابل سه رشته ای است . نخست سیم های فاز به شکل استاندارد وارد جعبه شده و بعد به فیوز وصل میشوند. سیم های نول هم به ترمینال نول های جعبه متصل میشوند . ترمینال نول از جنس مس است نام دیگر آن شمش نول است .
مقاله پیشنهادی: از کجا گل خشک بخرم
انواع جعبه فیوز : این گونه از جعبه ها دارای گونه ها و جنس های مختلف هستند. جنس آنها با پلاستیکی یا فلزی است و در دو نوع کلی تو کار و روکار وجود دارند . این جعبه فیوزها درجنس ها. شکل ها و طرح های متفاوت تولید و عرضه میشوند.
جعبه فیوز روکار : این جعبه فیوز در فضای داخلی و فضای بیرونی ساختمان ها به کار میرود و در مقایسه با نوع توکار پر کاربرد تر است .
مقاله پیشنهادی: قیمت چادر قجری کن کن
جعبه فیوز توکار : این جعبه کاربرد زیادی ندارد و فقط در شرایط خاصی در ساختمان های مسکونی ، تولیدی ، صنعتی و اداری به کار میرود .
جعبه فیوز روکار و توکار دارای درپوش های عایق ضد گرد و خاک و رطوبت هستند . درب بعضی از این جعبه ها صد در صد نشکن است و اغلب از موادی مثل پلی کربنات تولید میشود که در مقابل سرما ،گرما ،حرارت ، فشار و حتی ضربه مقاوم است .
.وظیفه فیوزها : فیوز را در دستگاه قرار میدهند تا اگر برق ورودی زیاد شود یا دچار اتصالی گردد ، فیوز بسوزد و دستگاه صدمه ای نبیند.
مقاله پیشنهادی: بهترین مارک ساز دهنی
جعبه فیوز ها دارای اندازه و شکل مختلف هستند :
جعبه فیوز ها دارای اشکال و سایزهای گوناگونی هستند ، هر کسی بر اساس نیازش یک گونه ازان را انتخاب کند . سایز این جعبه ها را باید بر اساس تعداد خطوط انتخاب کنید .
3-جعبه فیوز روکار آرکو کد 1F
مشخصات
ابعاد: 13x5x5 سانتیمتر
وزن: 100 گرم
4-جعبه فیوز روکار سارو مدل 1F
مشخصات
ابعاد: 6 * 5 * 13 سانتیمتر
وزن: 100 گرم
5-جعبه فیوز 4 عددی برق سارو مدل 1009
مشخصات
ابعاد: 10*12*10 سانتیمتر
تعداد فیوز قابل نصب: 4 عدد
وزن: 300 گرم
6-جعبه فیوز توکار خیام الکتریک مدل 8F
مشخصات
ابعاد: 21×17.5×10 سانتیمتر
وزن: 250 گرم
7-جعبه فیوز روکار آرکو کد 3F
مشخصات
ابعاد: 12x8x6 سانتیمتر
وزن: 100 گرم
8-جعبه فیوز روکار سارو مدل 1F بسته پنج عددی
مشخصات
ابعاد: 13x5x6 سانتیمتر
وزن: 100 گرم
9-جعبه فیوز روکار سارو مدل 3F بسته سه عددی
مشخصات
ابعاد: 13×8.5×6 سانتیمتر
وزن: 250 گرم
10-جعبه فیوز 6 عددی توکار مدل ایرآل
مشخصات
ابعاد: 18*15*10 سانتیمتر
تعداد فیوز قابل نصب: 6 عدد
وزن: 300 گرم
11-جعبه فیوز 12 عددی توکار مدل ایرآل
مشخصات
ابعاد: 28*20*9 سانتیمتر
تعداد فیوز قابل نصب: 12 عدد
وزن: 450 گرم
12-جعبه فیوز آلانور مدل AE2
مشخصات
ابعاد: 13*5*8 سانتیمتر
وزن: 200 گرم
13-جعبه فیوز 6 عددی روکار مدل ایرآل
مشخصات
ابعاد: 17*14*9 سانتیمتر
تعداد فیوز قابل نصب: 6 عدد
وزن: 200 گرم
14-جعبه فیوز 8 عددی شایلین مدل 8F
مشخصات
ابعاد: 10 * 17.5 * 23 سانتیمتر
تعداد فیوز قابل نصب: 8 عدد
وزن: 450 گرم
15-جعبه فیوز 8 عددی توکار دنا الکتریک مدل سیستما
مشخصات
ابعاد: 29×9×20 سانتیمتر
تعداد فیوز قابل نصب: 8 عدد
وزن: 600 گرم