خوراکی ‌ها

خرید بهترین مارک مارچوبه ارزان قیمت + ۲مدل با کیفیت

مارچوبه در انواع خشک، تازه، کنسرو، در قزوین، رشت، اصفهان، شیراز، مشهد، تهران ، یزد، همدان به فروش می رسد. قبل از خرید مارچوبه به بررسی نکات خرید آن می پردازیم:

خرید محصول

اگر سریال هیولا را دیده باشید احتمالا با گیاه مارچوبه آشنا هستید. نام علمی این گیاه (Ostāre) است.  بر خلاف تصور عموم این گیاه با زردچوبه و یا ریواس متفاوت می باشد. این گیاه به صورت ساقه های سبزرنگی موجود میباشد.  این گیاه لوکس با قیمت نجومی سرشار از خواص گوناگون می باشد.

از جمله مهم ترین این خواص می توان به ضد سرطان بودن آن اشاره کرد. علاوه بر این به دلیل تاثیری که این گیاه در جوان ماندن  پوست می گذارد از آن در تهیه ی انواع ماسک های صورت  و انواع صابون ها بهره می گیرند. مارچوبه که دارای طعم شیرین و بافتی نرم می باشد هم به صورت پخته و هم به صورت خام مصرف می گردد.

از جمله غذاهایی که می توان با این گیاه پخت می توان به خوراک مارچوبه و مرغ، سوپ مارچوبه و قارچ، پاستای مرغ و مارچوبه، پاستای لیمویی مارچوبه با قارچ ، شربت مارچوبه، شیرینی مارچوبه، سالاد مارچوبه، ترشی مارچوبه و… اشاره کرد. مصرف این گیاه به صورت کنسرو هم رایج است.

لازم به ذکر است که مارچوبه به دلیل کالری کم آن ، فیبر بالایی که دارد و هم چنین خاصیت افزایش متابولیسم بدن، گزینه ی مناسبی برای کاهش وزن بدن و چربی سوزی به شمار می رود. مارچوبه را می توان از فروشگاه های بزرگ ،  برخی عطاری ها و یا سایت های فروش آنلاین مانند دیجی کالا خریداری کرد.

علاوه بر خواص سرشاری که این گیاه داراست باید به مضرات آن نیز توجه کرد. به طور مثال مصرف بیش از اندازه ی این گیاه موجب ایجاد سنگ کلیه می شود. علاوه بر این زنان باردار نباید از این گیاه استفاده کنند چون ممکن است موجب سقط جنین شود.

این گیاه بیش تر در اروپا، آفریقای شمالی و غرب آسیا کاشته می شود. در ایران نیز در شهرهایی شاهد پرورش این گیاه هستیم ولی به دلیل کمبود زمین های زیر کشت این گیاه در ایرن، قیمت آن بالا می باشد. برداشت این گیاه از زمان کاشت، حدود سه سال به طول می انجامد.


1-مارچوبه درجه یک – 100 گرم

مارچوبه درجه یک - 100 گرم

خرید محصول

مشخصات

  • وزن
    0.100 کیلوگرم
  • وزن بسته‌بندی
    0.10 کیلوگرم
  • نوع سبزی
    مارچوبه
ارگانیک

خیر


شاید شماهم این روزها نام گیاه مارچوبه را زیاد شنیده اید و یا حتی آن را خریداری کرده و استفاده نموده اید. این گیاه که به هر دو صورت پخته و خام به مصرف می رسد، به قیمت هر کیلو ۱۲۰ هزار تومان در بازار عرضه میگردد که با توجه به قیمت می توان آن را از جمله کالاهای تجملاتی برای قشر متوسط به حساب آورد. علت این قیمت بالا را می توان کم بودن سطح زیر کشت آن در ایران به حساب آورد.

مارچوبه از جمله گیاهان گلدار است که گل های بسیار کوچکی دارد. گل های دارای ۶ گلبرگ و ۶ کاسبرگ می باشد. معمولا گل های ماده قرمز رنگ می باشند در صورتی که گل های نر زرد مایل به سبز هستند.

این گیاه بیشتر در نواحی اروپا، آفریقای شمالی و غرب آسیا می روید. هم چنین در ایران، شهرهای قزوین (شهر سگزاباد)، خوی، تبریز، نواحی مختلف البرز، قصر قجر، جلفای اصفهان، اراک، کرمانشاه، جنوب ایران، دزفول و مهارلو در شیراز است همچنین در روستای رز از توابع شهرستان ماهنشان استان زنجان و روستای رباط از توابع شهرستان شهربابک در استان کرمان  در فروردین ماه به صورت خودرو رشد می‌کند.

کشور‌هایی مانند چین، امریکا و پرو به ترتیب ۱۱۶۱۱۵  ، ۲۱۲۵۰، ۲۱۱۰۰ و ۱۸۸۰۰ هکتار از زمین های خود را به کشت این گیاه اختصاص داده اند و به عنوان مهم‌ترین کشور‌های تولیدکننده مارچوبه در دنیا به شمار می روند.

آماری که در سال ۱۹۹۶ گرفته شده نشان داده که مارچوبه با سطح زیر کشتی معادل ۲۰۸۵۰۰ هکتار در جهان در سال ۱۹۹۶ حدود ۶۰۰ هزار تن تولید داشته است. سطح زیر کشت این محصول در ایران کم و پراکنده در جنوب و شمال کشور است؛ اما با توجه به خواص تغذیه‌ای و درمانی و ارزش اقتصادی آن، سطح زیر کشت آن در حال گسترش است؛


2-مارچوبه درجه یک – 100 گرم

مارچوبه درجه یک - 100 گرم

خرید محصول

مشخصات

  • وزن
    0.1 کیلوگرم
  • ارگانیک

    خیر


کنسرو

مارچوبه به صورت خام و پخته و یا حتی کنسرو مصرف می شود و هم چنین به صورت غذای اصلی یا دورچین غذا ها نیز کاربرد دارد. کنسرو مارچوبه از مارچوبه ی تازه، آب، نمک واسید سیتریک تهیه شده است.

خواص مارچوبه

مارچوبه گیاهی سرشار از آنتی اکسیدان می باشد. وجود آنتی اکسیدان ماده ای ضد سرطان و ضد پیری می باشد. علاوه بر آنتی اکسیدان این گیاه شامل انواع ویتامین ها و مواد مواد معدنی از جمله آهن، کلسیم، منیزیم، فسفر، روی، سلنیوم، منگنز، پتاسیم ، ویتامین c، ویتامینk ، ویتامینA، ویتامینB1، ویتامینB2، ویتامینB3 ، ویتامینB5 ، ویتامینB6 ، ویتامینB9 ،

ویتامین E، آنتوسیانین ، راتین و… می باشد که موجب سلامت دندان ها، رفع کم خونی، کاهش فشار خون، درمان خونریزی قاعدگی، جلوگیری نقص های جنین ، حفظ سطح هوموسیستئین،تقویت چشم، تقویت قلب، تقویت قوای جنسی،  مفید برای زنان باردار، درمان روماتیسم مفصلی، رفع سندرم پیش از قاعدگی، بهبود باروری، درمان سل، بهبود دستگاه گوارش،

درمان بیماری های عصبی ، درمان افسردگی، مهار دیابت، درمان صرع، درمان عفونت مجاری ادرار، کاهش کلسترول خون ، تقویت حافظه، درمان انواع عفونت ها، ضد ویروسی، درمان یبوست و… می گردد. از همه ی این ها گذشته این گیاه جزو سبزیجات به شمار میرود و به سبب فیبر بالای آن مسلما در کاهش وزن افراد تاثیر چشم گیری خواهد داشت.

لازم به ذکر است که هر 100 گرم مارچوبه تنها 20 کیلوکالری انرژی دارد علاوه بر این این گیاه باعث افزایش متابولیسم بدن و به تبع چربی سوزی خواهد شد.

مضرات مارچوبه

مارچوبه در افرادی که نارسایی کلیوی دارند موجب افزایش تولید اسید اوریک شده که به تبع موجب بروز نقرس می گردد. علاوه بر این مصرف بیش ازحد این گیاه موجب بروز سنگ کلیه می گردد. مصرف این گیاه برای خانم های باردار، افراد مبتلا به ورم مجاری ادرار و افراد دارای بیماری کرون و روماتیسم توصیه نمی شود.

تاریخچه

برخلاف تصور عموم مارچوبه تاریخچه ای طولانی دارد. وجود نقش هایی از این گیاه در اهرام ثلاثه مصر این موضوع را اثبات می نماید. کشور پرو از سال ۲۰۰۷ تا کنون از جمله بزرگترین صادر کننده ی مارچوبه در جهان حساب می شد. کشور های چین و مکزیک بعد از پرو به ترتیب اولین رتبه ها را در صادرات این گیاه به خود اختصاص داده اند.

برداشت

برداشت این محصول حدود 3 سال بعد از کاشت صورت می گیرد و به طور معمول در فصل پاییز برداشت می شود. مکان برداشت این گیاه در ایران، شهرهای قزوین (شهر سگزاباد)، خوی، تبریز، نواحی مختلف البرز، قصر قجر، جلفای اصفهان،

اراک، کرمانشاه، جنوب ایران، دزفول و مهارلو در شیراز می باشد همچنین در روستای رز از توابع شهرستان ماهنشان استان زنجان و روستای رباط از توابع شهرستان شهربابک در استان کرمان  در فروردین ماه به صورت خودرو رشد می‌کند.

ظاهر مارچوبه

از آن جایی که مارچوبه گیاهی خودرو می باشد، احتمال دارد که در جنگل ها وجود داشته باشد. پس بهتر است توانایی تشخیص این گیاه را داشته باشید. گیاه مارچوبه به شکل ساقه های سبز رنگ می باشد که در دسته های ۳ الی ۸ تایی وجود دارند. این گیاه با برگ های فلس مانند پوشیده شده است. بافت این گیاه نرم بوده و طعم شیرینی دارد.

مزاج

مارچوبه جزو غذاهای گرم و خشک به شمار می رود. غذاهایی با طبیعت گرم برای افرادی که طبع سردی دارند توصیه می شود و در افرادی که طبع گرمی دارند موجب بروز جوش، خارش، التهاب و… میگردد. اما در کل باید توجه داشت که مصرف هر ماده ی غذایی باید همراه با مصلح آن (ماده غذایی با طبع متضاد)صورت گیرد تا اثرات سوء آن در بدن خنثی گردد.

نگهداری مارچوبه

عدم وجود رطوبت و دمای بالای هوا موجب پلاسیده شدن گیاه مارچوبه می شود پس بهتر است آن را در جای مرطوب و خنک نگهداری  کنید. برای مرطوب نگهداشتن آن می توانید آن را در داخل پارچه های نمناک قرار دهید.


 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن