خوراکی ‌ها

خرید بهترین مارک گلاب خالص و اصل و ارزان قیمت

گلاب در مدلهای اصل کاشان،سنتی،دوآتیشه اصل،ربیع،درجه یک به فروش می رسد.قبل از خرید گلاب به بررسی نکات خرید آن می پردازیم:

خرید محصول

گلاب است گویی به جویش روان

همی شاد گردد به بویش روان

عطر خوش و دلپذیر گلاب از قدیم الایام تمجید و تحسین مردم را برانگیخته است . بوییدن گلاب برای همه ی افراد حس آرامش را به ارمغان می آورد و همانطور که در شعر گفته شده ، روح و روان را شاد می سازد .

گلاب مایعی است که از تقطیر گل محمدی به دست می آید .

ابتدا استفاده از آن در غذا های سنتی و مواد خوراکی به خاطر عطر خوش آن رواج داشته است اما رفته رفته خواص درمانی و دارویی آن به وسیله ی طب سنتی شناسایی و معرفی شد .

همچنین در صنعت عطرسازی نیز از رایحه ی خوش آن استفاده می شود . گلاب خواص و فواید درمانی بسیاری دارد که مهمترین آنها عبارتند از : ضد لک ، ضد سودا ، ضد استرس ، ضد نفخ ، ضد تهوع ، ضد التهاب ، ضد عفونی کننده ، شفاف کننده پوست ، آرامش بخش ، کلاژن سازی ، پایین آوردن تب ، تونر طبیعی برای پوست و ….

گلاب انواع مختلفی دارد که نحوه ی گلاب گیری و کیفیت آنها با هم متفاوت است .

برای مثال اگر فرآیند تقطیر دو بار روی گلاب انجام شود به آن گلاب دو آتیشه و اگر یه بار انجام شود گلاب سه آتیشه می گویند که از انواع با کیفیت گلاب های سنگین محسوب می شوند.

معیار تعیین کیفیت گلاب ، عیار آن است . عیار گلاب را با توجه به میزان گل محمدی که در فرآیند تقطیر آن استفاده شده می سنجند .

گلاب های معمولی با عیار ۱۵ ، ۲۰ ، ۳۰ وجود دارند که به آنها گلاب های سبک می گویند و بوی ملایمی دارند اما گلاب های سنگین بوی غلیظ تری داشته و دارای عیار بالاتری می باشند ‌.


1-گلاب ربیع مقدار 0.43 لیتر

گلاب ربیع مقدار 0.43 لیتر

مشخصات

حجم

430 میلی‌لیتر

وزن بسته‌بندی

503 گرم

ابعاد بسته‌بندی

24 × 6 × 6 سانتی‌متر

ارگانیک

خیر

شماره پروانه بهداشت

40/10014

سایر توضیحات

درجای خشک و خنک نگه‌داری شود

خرید محصول


اگر یک گلاب اصل و با کیفیت را بچشید ، طعم تلخ و ملایمی دارد ، در ظاهر آن نیز هیچگونه ناخالصی مشاهده نمی کنید و بسیار شفاف ، خالص و همگن می باشد .

از این فاکتور ها می توان برای تشخیص گلاب اصل و تقلبی استفاده کرد .

گلاب اصل اگر در جای خشک و خنک نگهداری شود ،پس از گذشت زمان ، خواص و عطر و بوی خود را از دست نمی دهد .

علاوه بر توجه به فاکتور های گفته شده ،سعی کنید برای تهیه ی گلاب حتما به فروشگاه های معتبر مراجعه کنید و از برند های شناخته شده خرید کنید .

از انواع برند های شناخته شده برای گلاب می توان به موارو زیر اشاره کرد :

گلاب کاشان ، گلاب نادر، گلاب شیراز ، گلاب قمصر ، گلاب صابری ، گلاب طلا ، گلاب شادگل ، گلاب صادراتی ربیع ، گلاب غنچه ، گلاب شکفته ، گلاب آدینه ، گلاب نسترن ، گلاب نبی ،گلاب ناب ، گلاب لاله زار کرمان ، گلاب مشکستان ، گلاب حقیقت جو ، گلاب ذاکری ، گلاب ذهاب ، گلاب سمیه ، گلاب ژیک و …..

احتمالا شما هم با شنیدن اسم گلاب به یاد عطر خوش گل محمدی می افتید ، اما آیا همه ی گلاب های شرکتی اصل و ساخته شده از گل محمدی اند ؟ متأسفانه خیر ،  امروزه تولید گلاب تقلبی رواج زیادی پیدا کرده است، زیرا با این روش می‌توانند در زمانی کوتاه و با هزینه کم مقدار زیادی گلاب بی‌کیفیت و تقلبی تولید وبه بازار عرضه کنند. به همین علت تصمیم گرفتیم در این مقاله راه های شناخت  گلاب تقلبی را در قالب چند  نکته ساده به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید خرید مناسب تری را تجربه کنید .


2-عرق شاطره کاسنی نارون – 4 لیتر

عرق شاطره کاسنی نارون - 4 لیتر

مشخصات

حجم

4000 میلی‌لیتر

وزن بسته‌بندی

4200 گرم

ابعاد بسته‌بندی

3 × 10 × 40 سانتی‌متر

ارگانیک

خیر

شماره پروانه بهداشت

40/10650

خرید محصول


برای شناخت گلاب تقلبی ، اول باید بدانید گلاب اصل چگونه تولید می شود. به طور خلاصه ،  بخاری که از تقطیر گل محمدی و آب به دست می‌آید سرد شده و به گلاب تبدیل می‌شود. در واقع در تولید سنتی گلاب، گل‌های محمدی درون دیگ‌های گلاب‌گیری ریخته شده و وارد فرایند تقطیر می‌شوند که فرآیندی بسیار طولانی است و ممکن است تا ۴ ساعت هم طول بکشد .برای مثال اگر ۳۰ کیلوگرم گل محمدی و ۸۰ لیتر آب درون دیگ ریخته شود بعد از این زمان ۴۰ لیتر گلاب سنگین و درجه‌یک به دست می‌آید.

دلیل رواج یافتن تولید گلاب تقلبی اکنون برایتان واضح شده ، فرایند گلاب‌گیری هم زمان‌بر است و هم مقداری زیادی گل تازه چیده شده می‌خواهد ، استخدام نیرویی که این حجم از گل را به کارگاه برساند یا خرید کلی آن ، زحمت و هزینه زیادی را برای تولیدد کننده به همره می آورد ، به همین دلیل برخی راه آسان تر و کم هزینه تر را انتخاب می کنند ،  گل کمتری در دیگ می‌ریزند و در آخر به آن اسانس‌های تقلبی اضافه می‌کنند تا عطر و طعم گلاب درجه‌یک را پیدا کند و آن را به  اسم گلاب اصل به مشتری می فروشند . حتی ممکن است از مخلوط اسانس‌های مصنوعی با آب مایعی را تولید کنند که عطر و بوی گلاب می‌دهد اما گلاب نیست.

همیشه برای تهیه محصولات گیاهی ، گلاب و عرقیات خود به سراغ مکان هایی بروید که اسم و رسمی دارند و همیشه تعریف و تمجید محصولاتشان را از زبان دوست و آشنا شنیده اید . مثلا گلاب کاشان از قدیم‌الایام معروف بوده و هست اما خود مردم کاشان هم می‌دانند که تمام گلاب‌هایی که در کاشان به فروش می‌رسد الزاماً خوب و باکیفیت نیستند و باید از مکان‌های شناخته‌شده و معتبر ، گلاب و عرقیات طبیعی تهیه کنند.


3-گلاب ویژه ربیع مقدار 0.75 لیتر

گلاب ویژه ربیع مقدار 0.75 لیتر

 

مشخصات

حجم

750 میلی‌لیتر

وزن بسته‌بندی

1592 گرم

ابعاد بسته‌بندی

13.5 × 11.5 × 32.5 سانتی‌متر

ارگانیک

خیر

شماره پروانه بهداشت

سایر توضیحات

درجای خشک و خنک نگه‌داری شود

خرید محصول


دقت کنید که شما نباید ، رسوب و یا ذرات معلقی درون گلاب ببینید زیرا گلاب اصل و باکیفیت شفاف و بی‌رنگ است و هیچگونه ناخالصی ندارند.

وقتی گلاب اصل را می بویید باید بوی ملایم گل محمدی به مشامتان برسد . دقت کنید که این عطر باید ملایم و دلنشین باشد  اگر گلابی که می‌خرید عطر تندی دارد به کیفیت آن شک کنید و بدانید الزاماً عطر زیاد و تند نشان‌دهنده‌ی کیفیت گلاب نیست چراکه این عطر تند می‌تواند ناشی از اسانس‌های تقلبی اضافه‌شده به گلاب باشد. اگر گلابی که خریداری کرده اید گلاب اصل باشد حتی وقتی  مقدار کمی از گلاب را درون ظرفی بریزید همین مقدارهم ، بوی گل محمدی  فوق‌العاده‌ای دارد و عطر آن در محیط اطرافتان میپیچد.

با چشیدن مقداری از گلاب می توانید تشخیص دقیق تری بدهید . مزه گلاب اصل تلخ و گس است اما نه آنطور که اذیت کننده باشد  و سریع از بین می‌رود. اما تلخی بیشتری را میچشید اگر گلاب سنگین‌تری که با میزان گل محمدی بیشتری تولید شده است را خریده باشید. ولی اگر گلابی که خریده اید  تقلبی باشد، مزه ی تندی دارد و به خاطر وجود اسانس در آن  سر زبان را می‌سوزاند. یکی از انواع گلاب که کیفیت مطلوبی دارد و این را از مزه ی تلخ آن می توانید به خوبی بفهمید گلاب  دو آتیشه است ، که در ادامه مقاله توضیحات بیشتری در مورد آن آورده ایم.


4-گلاب ویژه با پودر طلا ربیع مقدار 0.75 لیتر

گلاب ویژه با پودر طلا ربیع مقدار 0.75 لیتر

مشخصات

حجم

750 میلی‌لیتر

وزن بسته‌بندی

1592 گرم

ابعاد بسته‌بندی

13.5 × 11.5 × 32.5 سانتی‌متر

شماره پروانه بهداشت

سایر توضیحات

درجای خشک و خنک نگه‌داری شود

خرید محصول


گلابی که اصل و خالص باشد، در اثر گذر زمان کیفیت خود را از دست نمی دهد وهمان عطر و بوی قبل را دارد ،  اما گلاب‌های تقلبی که از اسانس در آن‌ها استفاده شده است بعد از مدتی دیگر آن عطر خوش روز های اول را ندارند و رفته رفته مانند آب می شوند .

شاید بپرسید آیا برند تضمینی و مورد اطمینانی برای معرفی وجود دارد ؟ خوشبختانه بله ، ما برای انتخاب عرقیات کاشان درکام، محصولات چند کارگاه را تست کردیم و سعی کردیم تا بهترین و پرمصرف‌ترین عرقیات گیاهی را برای شما انتخاب کنیم . در صورت تمایل می‌ توانید از صفحه خرید گلاب اصل کاشان و یا فروش عمده گلاب درکام دیدن کنید و با خیالت راحت گلابی با کیفیت خریداری کنید .

عیار گلاب نشان دهنده کیفیت آن است و به میزان گل محمدی که در تولید گلاب استفاده شده بستگی دارد ، گلاب گیری سنتی با استفاده از دیگ سنتی انجام می شود و با توجه به ظرفیت دیگ ، معمولا ۳۰ کیلوگرم گل محمدی به اضافه ۶۰ لیتر آب می توان داخل آن ریخت.

با استفاده از این میزان گل و آب ، ۴۳ الی ۴۴ لیتر گلاب در مخزن آن تولید می شود. شاید تصور کنید برای تولید گلابی با عیار بالاتر به جای 30 کیلو ، 50 کیلو گل محمدی استفاده می کنند اما واقعیت این است که به دلیل ظرفیت محدود دیگ سنتی ، نمیتوان به این صورت عیار گلاب را افزایش داد ، بلکه برای این منظور در دیگ سنتی روی ۳۰ کیلو گل محمدی به جای ۶۰ لیتر آب ۶۰ لیتر گلاب می ریزند و به این ترتیب گلاب تولید شده دارای عیار و کیفیت بالاتری می باشد.

گلاب معمولا  با عیارهای مختلف 15، 20، 25 و 30 کیلوگرم ، توسط تولید کنندگان مختلف تولید و به بازار عرضه می شود .

تا اینجا گفتیم اگر بخواهیم گلاب تولیدی عیار بالاتری از حد معمول داشته باشد با توجه به ظرفیت محدود دیگ سنتی ناچار خواهیم بود که در دیگ سنتی روی ۳۰ کیلو گل محمدی به جای ۶۰ لیتر آب ۶۰ لیتر گلاب بریزیم که در این صورت در حقیقت فرآیند تقطیر دوبار روی 60 لیتر گلاب انجام می شود و به همین علت به آن گلاب دو آتیشه می گویند و در این حالت عیار گلاب دو برابرافزایش خواهد یافت مثلا گلاب دو آتیشه ای که با 30 کیلو گل تهیه می شود کیفیت گلاب 60 عیار را خواهد داشت ولی بهتر از گلاب عیار ۷۰ نخواهد بود مگر اینکه برای تولید آن بیش از ۳۰ کیلو گرم گل محمدی مصرف شده باشد.

بنابراین هرتولید کننده ای می تواند با دو تا ۵ کیلو گرم گل محمدی یعنی در مجموع ۱۰ کیلو گرم گل محمدی گلاب دو آتیشه تولید کند ، این گلاب ممکن است از گلاب معمولی که توسط یک بار تقطیر با 10 کیلوگرم گل محمدی تولید می شود کیفیت بالاتری داشته باشد ولی توجه داشته باشید که کیفیت این گلاب دو آتیشه از کیفیت گلاب معمولی با 20 کیلوگرم گل هم کمتر خواهد بود! پس صرفا ادعای 2 آتیشه بودن مبنای بالا بودن کیفیت گلاب نمی باشد و معیار اصلی میزان گل استفاده شده در تولید گلاب می باشد.

یکی از گلستان های معروف گل محمدی قمصر نام دارد اما اینکه صرفا گلاب از گلستانهای قمصر و در ارتفاعات مختلف آن تهیه شده باشد، کافی نیست. هرچه ارتفاع گلستان بیشتر باشد، کیفیت گل بالاتر است. برای نمونه گلی که در منطقه کامو می روید به خاطر ارتفاع مناسب آن دارای کیفیت بالایی است و تولید کنندگان گلاب حرفه ایی از گل این منطقه استفاده می کنند.

اینکه طرفدار گلاب های سنتی یا صنعتی هستید اهمیتی ندارد اما برای اینکه بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید باید با ویژگی های یک گلاب با کیفیت آشنا باشید . از جمله ویژگی های یک عرق گیاهی خوب و درجه یک می توان به بی رنگی ، شفافیت ، صافی و خالص بودن آن اشاره کرد.

اگر یک گلاب تمام فاکتور های گفته شده را در کنار هم داشته باشد می توان گفت که گلابی با کیفیت و مرغوب است . بنابراین اگر گلابی که خریداری کرده اید هر یک از این فاکتور ها را کم دارد می توان گفت که میزان خلوص و طبیعی بودن آن تحت تاثیر قرار می گیرد و احتمال به کار رفتن اسانس و تقلبی بودن آن افزایش می یابد.

در بین مردم باور هایی به اشتباه رواج یافته است مثلا بر این تصور اند که اگر گلاب را با روغن بادام یا زیتون ترکیب کنند همچنان باید عطر و  بوی گل محمدی از گلاب به مشام برسد و این موضوع را نشانه کیفیت و مرغوبیت گلاب می دانند و اگر پس از ترکیب گلاب با یکی از این روغن ها گلاب دیگر بوی گل محمدی ندهد این مسئله برایشان اثباتی بر تقلبی و بی کیفیت بودن گلاب است .

در استفاده از این شیوه که هنوز هم بعضی از مردم از آن برای شناسایی کیفیت گلاب استفاده می کنند باید این نکته را در نظر گرفت که گلاب های امروزی و به ویژه نوع صنعتی آن به دو حالت گلاب های سنگین که با تعداد گل بیشتر و گلاب های سبک که میزان خلوص اسانس گل سرخ در آن ها متفاوت است تولید می شوند و بنابراین این شیوه برای تعیین کیفیت گلاب مناسب نمی باشد .

اگر از گلاب سنتی استفاد می کنید به عقیده کارشناسان بهتر است که آن را در ظرفی کاملا تمیز و پاستوریزه نگهداری کنید و اگر گلاب صنعتی میخرید بهتر است آن را در همان ظرف اولیه نگهداری کنید اما باید شرایط نگهداری مناسب را مانند محیطی خنک و دور از تابش خورشید در نظر بگیرید و دقت کنید که در ظرف را بعد از هر بار استفاده کاملا ببندید اگر این نکات را رعایت کنید با گذشت زمان تغییری در عطر و طعم گلاب احساس نمیکنید و میتوانید برای مدتی طولانی از خواص آن بهره مند شوید .

احتمالا شما هم در مورد خواص گلاب برای شفافیت و شادابی پوست شنیده اید گلاب کاربردهای مختلفی در حوزه داروسازی گیاهی ، بهداشت ،پوست و تهیه ی مواد خوراکی دارد و می توان از این عرق گیاهی برای تولید انواع ماسک ها یا لوسیون های گیاهی برای بهبود پوست استفاده کرد یا برای تهیه انواع چای ، دسر یا نوشیدنی انتخاب مناسبی می باشد که میتواند به دسر شما عطر خوشی ببخشد و سبک یا سنگین بودن آن انتخابی است که شما باید متناسب با نیازتان انجام دهید .

امروزه همه چیز در صنعت باب میل شما تولید می شود ،گلاب هم به دو صورت سبک و سنگین توسط کارخانه های تولید عرقیجات گیاهی تهیه و به بازار عرضه می شود ‌ میزان اسانس گلی که در گلاب سبک استفاده می شود  ۲۰۰ میلی گرم در لیتر و در گلاب های سنگین ۴۰۰ گرم در لیتر است ، بهتر است نوع گلاب را متناسب با نیاز و کاربردی که برای آن در نظر دارید انتخاب کنید مثلا نوع سبک یا سنگین بودن گلاب میتواند در هر یک از موارد درمانی ، آشپزی ، بهداشتی ، آرایشی متناسب با نیاز شما انتخاب شود ‌.

 

 

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن