خوراکی ‌ها

خرید زردچوبه اصل ارزان قیمت + 6 مدل با کیفیت

زردچوبه به صورت ارگانیک و اعلا در مدل های قلم،گلستان،هندی به فروش می رسد. قبل از خرید زردچوبه به بررسی 6 مدل از نظر خریداران می پردازیم:

خرید محصول

همان طور که می دانید از زردچوبه استفاده زیادی می‌کند چون زردچوبه دارای خواص زیادی می باشد برای مثال از زردچوبه برای عفونت دندان، برای خونریزی دندان، برای سفیدی دندان، برای کبد، در جوجه کباب، برای لاغری، برای دندان درد،  برای سقط جنین، برای عفونت لثه،  برای پاکسازی کبد و.. استفاده می شود.  قبل از استفاده از زردچوبه چندین سوال راجع به آن به وجود می آید:

  • آیا زردچوبه حساسیت زاست؟
  • آیا زردچوبه قاعده اور است؟
  • آیا زردچوبه لاغر می کند؟
  • آیا زردچوبه فشار را بالا می برد؟
  • آیا زردچوبه برای زخم خوب است؟
  • آیا زردچوبه برای کرونا مفید است؟
  • آیا زردچوبه خواب آور است؟
  • آیا زردچوبه خون را غلیظ می کند؟

برای اینکه از کجا بفهمیم زردچوبه اصل است می‌توان آن را مورد آزمایش قرار داد.  برای زردچوبه اصل مهم است که بدانید زردچوبه از چی درست میشه و  زردچوبه ارگانیک چیست.  شما می توانید برای دانستن قیمت سر چوبی از در عطاری بپرسید که زردچوبه اعلا کیلویی چند؟  همانطور که گفتیم،  متوجه شدید که زردچوبه برای چه بیماری خوب است و برای چه چیزی مفید است. 


1-پودر زردچوبه گلستان مقدار 550 گرم

پودر زردچوبه گلستان مقدار 550 گرم

مشخصات

  • وزن
    550 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    567 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    24 × 9 × 18 سانتی‌متر

خرید محصول


زردچوبه تازه خرید که تقلبی نیستند دارای بوی تند می باشند.  از چوب صابون زردچوبه درست می کنند برای اینکه بدانید چطور از صابون زردچوبه استفاده کنیم باید از یک متخصص پوست کمک بگیرید.  شما می‌گویید که سر چوب چقدر باید روی پوست بماند. حتی  به شما یادآوری می‌کند که صابون زردچوبه چقدر باید روی پوست بماند.  زردچوبه با برندهای مختلفی چون توکلی، جلالی و.. به فروش می رسد.  زردچوبه به دلیل رنگی که دارد، اگر روی فرش ریخته شود، به سختی پاک می‌شود.  از زردچوبه زعفرانی، زرین، زنجبیل، زنجبیل عسل و.. استفاده زیادی می‌کنند.  حتی در مواردی برای زخم معده از زردچوبه، استفاده می کنند.

شما براي اينکه بدانید با زردچوبه، چگونه موهای زائد را از بین ببریم، می توانید از یک فرد با تجربه سوال بپرسید.  شما می توانید با زردچوبه و عسل آنتی بیوتیک خانگی بسازید.  بعضی افراد می پرسند که چطور زردچوبه را آسیاب کنیم برای آسیاب کردن آن ها دستگاه هایی مناسبی وجود دارد.  زردچوبه پوست راسفیدمیکند اسامی راستا از آن یک خمیر به دست می آورند و به پوست می زند زردچوبه نشده زیادی در سطح بازار وجود دارد که شما درسته یا می‌توانید آن را آسیاب کنید.  

اگر زردچوبه روی فرش شما بریزد، باید بدانید که چگونه زردچوبه را از روی فرش پاک کنیم.  بیشتر افراد از در بسیاری موقع غذا درست کردن استفاده می کنند بعضی ممکن است ناخودآگاه مقدار زیادی زردچوبه بریز. شما باید بدانید، چگونه زردچوبه زیادی از غذا را بگیریم.  همانطور که کسی کردیم متوجه شدیم که زردچوبه برای چه بیماری خوب است و برای چه چیزی مفید است.  زردچوبه دارای خواص مختلفی چون ضد التهاب، ضد سرطان، ضد ویروس، ضد التهاب، ضد افسردگی،  ضد عفونت، ضد قارچ شد.  در طب سنتی به استفاده از زردچوبه توصیه زیادی شده است.


2-زردچوبه گلستان مقدار 90 گرم

زردچوبه گلستان مقدار 90 گرم

مشخصات

  • وزن
    90 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    121 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    13.5 × 4.5 × 4.5 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    22/12185
  • سایر توضیحات
    – 100 درصد پودر زردچوبه

خرید محصول


زردچوبه زیر مجموعه زنجبیل است که مکان‌اولیه آن در هند و آمریکا مرکزی و جونب آسیا بوده است.  زردچوبه از محبوب ترین و پرطرفدارترین ادویه محسوب می شود. پودر کاری نیز از مخلوط کردن زردچوبه با فلفل با دیگر ادویه ها درست می شود.

زردچوبه رایج ترین ادویه ای است که در پخت تمام غذاهای ایرانی استفاده می شود. رنگ زرد زردچوبه بخاطر داشتن ترکیب شیمایی کوروکومینوئید است. گیاه زردچوبه ریشه ندارد و بجای ریشه دارای ساقه های زیر زمینی است .بیشتر چای ، قرص های درست شده از خشک شدن این ساقه های گیاه به وجود می آید.

طعم تلخ و تندی دارد که بخاطر پودر بودن زردچوبه است و طبعی گرم دارد این گیاه با خواندن مطالب میتونید هر آنچه که درمورد اسن گیاه هست را بدانید . قدمت این گیاه بیشتر از ۴۰۰۰ سال است و جدیدا از این گیاه برای درمان و دارو هم استفاده میشود

زردچوبه در قدیم درمان بساری از درد ها و مریضی هایی مثل خستگی، تنگی نفس، روماتیسم بوده است.پس از اینکه محققان تحقیقات خود را انجام دادند فهمیدند که برای درمان بیماری ها خیلی موثر است و در طب های سنتی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

این گیاه دارویی دارای خاصیت های زیادی هست که در این بخش قسمتی از آن را بیان می کنیم.

برای بیماری های گوارشی خیلی مفید است و خاصیت ضد التهاب در طبیعت دارد.

برای جلوگیری از ابتلا به سرطان و مقابله کردن با سرطان است و خاصیت آنتی اکسیدان را دارد.

برای افراد مسنی که آلزایمر دارن و برای جلوگیری از بیماری هایی که مربوط به سن است.

نقش مهمی در رفع التهاب ، تنظیم قاعدگی، خشک کردن زخم ها را دارد.

راه های تشخیص زردچوبه تقلبی و بی کیفیت :

مانند همه ی محصولات دیگر زردچوبه غیراصلی هم وجود دارد.

که اگر خریدار اصل یا تقلبی بودن آن را تشخیص ندهد ممکن است سلامتی خود را به خطر بندازد چون مواد غیر خوراکی را می فروشند.


3-پودر زردچوبه ضامن – 100 گرم

خرید محصول


دسته ای از فروشنده ها، جنس های خود را با قیمت بالا تر می فروشند  و مواد دیگری را جایگزین می کنند . نشاسته،جو،ارد گندم را با زردچوبه ترکیب میکنند که به حجم ززدچوبه اضافه شود اما این ترکیبات تقلبی را اگر فردی که به گلوتن حساسیت دارد را بخورد، دچار مشکل در سیستم بدنش می شود.

دسته ای دیگر از فروشندگان به پودر زردچوبه، رنگ های غیر مجاز اضافه می کنند و این کار زردچوبه را به محصولی بی کیفت تبدیل میکند  که این کار جرم محسوب می شود.

در زمانی که زردچوبه را تولید می کنند، اگر نکات بهداشتی رعایت نشود  احتمال دارد زردچوبه آلوده به سرب شود که برای سلامتی و سیتسم عصبی خیلی مضر است.

اگر می خواهید زردچوبه اصل را از فیک تشخیص دهید، آن را در مقداری آب حل کنید. اگر لکه های سفید ظاهر شدن پس از حل شدن بدانید که ممکن است آرد به آن اضافه کرده باشند. ولی اگر زرد بود بدانید که اصل است.و ریشه زردچوبه ای که زرد یا نارنجی باشد نشان از اصل بودن ان است و اگر نرم یا چروک باشد نشان از تقلبی بودن است.


4-زردچوبه حاج محمد جلالی – 100 گرم

زردچوبه حاج محمد جلالی - 100 گرم

مشخصات

  • وزن
    100 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    105 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    19 × 1 × 14 سانتی‌متر
  • ارگانیک
    خیر

خرید محصول


ویژگی ظاهری زردچوبه اصل :

زردچوبه نیز مانند محصولات دیگر دارای ویژگی های خاصی هست که آن را از بدل خود جدا می کند.

در اینجا این ویژگی ها را بیان می کنیم:

برای اصل بودن نیاز است که پودر زردچوبه خیلی نرم باشد وه اتقدر ریز باشد که از الک ۳۰۰ میکرونی رد شود و مواد اضافی نداشته باشد.

دانه های زردچوبه نباید به هم چسبیده باشند و یا به صورت سن گریزه در آمده باشند و رنگ آن باید کاملا زرد باشد.

یک ویژگی دیگری که دارد، بوی مختص به خود را دارد و پودر های فیک این بو را ندارند و اگر قیمتی نسبت به بازار داشت یعنی تقلبی است.

از این ادویه زرد طلایی که در هندوستان شناسایی شده در تمام جهان خاصیت دارویی دارد

و می توانیم با خواندن این خاصیت ها بفهمیم که ترجیحا فقط در غدا استفاده نمی شود بلکه خاصیت دارویی زیادی را به همراه دارد و در زیبایی نیز موثر می باشد.


5-زردچوبه شاهسوند مقدار 100 گرم

زردچوبه شاهسوند مقدار 100 گرم

مشخصات

  • وزن
    100 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    4 × 5.5 × 10 سانتی‌متر

خرید محصول


دلیل زرد بودن زردچوبه، وجود مواد و ترکیب قدرتمندی به نام کورکو است و همه ی خاصیت دارویی به این ترکیب ختم می شود.

با توجه به تحقیق دانشمندان کتاب شناسی ملی گفته شده است که زردچوبه ۶۰۰ خاصیت دارد و بخاطر همین خاصیت هایی که دارد دکتر ها و‌ متخصصان سلامت این ادویه را به رژیم غذایی اضافه می کنند تا سلامتی را در بر گیرد.

لطفا قبل استفاده به این مطالب توجه کنید:

در مطالب قبل نیز اشاره کردیم که کورکوبین یک خاصیت و ترکیب ویژه است و این مواد به راحتی پیدا نمیشود و قابل دسترس نیست و باید شما بدانید چگونه بدن آن را جذب می کند.

با همه این ها شما باید بدانید اطلاعاتی که از حیوانات و بالینی بدست آمده نشان می دهد مه غلظت کورکوبین در ادرار بدون توجه به دوز ان از اهمیت بالایی برخوردار است.


6-پودر زردچوبه برتر مقدار 600 گرم

پودر زردچوبه برتر مقدار 600 گرم

مشخصات

  • وزن
    600 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    675 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    23 × 9 سانتی‌متر

خرید محصول


یکی دیگر از خاصیت ها و‌ ویژگی ها ترکیب ان با دیگر ادویه ها است

توصیه می کنیم که مطالب بعدی را نیز بخوانید.

زردچوبه و چربی های طبیعی :

بدن مواد مغذی و اصلی را از طریق چربی ها جذب می کند که عمل ذخیره سازی را انجام می دهند.

زردچوبه در داخل یکی از این چربی های یدن است و شما باید این نوع چربی ها را با چربی های دیگر ترکیب کنید تا مرحله جذب افزایش یاید.

زردچوبه و فلفل سیاه :

هردوی اینها جزیی از دارو های طبیعی محسوب میشوند و ترکیب فلفل سیاه با پیرین و زردچوبه به مرحله جذب زردچوبه در بدن کمک می کند.

توصیه می شود که پودر زردچوبه را با روغن زیتون و نارگیل مخلوط کنید. این ترکیب باعث می شود که کورکوبین زردچوبه مستقیم از راه خون جذب بدن می شود.

بیشتر  غذاهای ایرانی نیاز به ادویه دارند و زردچوبه یکی از محبوب ترین ادویه ها بشمار میاید زردچوبه از گیاه یکساله گرفته می شود که در کشور هند و اسیای شرقی به وجود امده است.

زردچوبه کاربردهای زیادی در انواع غذاها ،مواد ارایشی بهداشتی و دارویی دارد. قدمت این گیاه هم به بیش از ۴ هزار سال می رسد.اوایل از زردچوبه فقط برای رنگ کردن استفاده می کردند. پس از تحقیقات اطلاعاتی بدست آمد که نشان می دهد که شفا بخش است و برای جلوگیری از سرطان مفید است.در یک سال به طور جهانی یک میلیون تن زردچوبه تولید می شود و هند بزرگترین صادر کننده است که بیش از ۸۰ درصد را تامین و ۶۰ درصد بازار صادرات را در دست گرفته  است. از دیگر تولیدکنندگان هم می توانیم از پاکستان، بنگلادش و نیجیریه نام برد و ایران ، سریلانکا ، امارت و کشور های خاور میانه هم از وارد کنندگان هستند .دکتر محمد حجتی یکی از متخصص های غذا و استاد یار دانشگاه اطلاعاتی در خدمت ما گذاشته اند که به آن می پردازیم.

روند تولید زردچوبه در کارخانه چگونه است ؟ :

در کارخانه های ایران مراحل بسته بندی و در برخی استریل با اشعه انجام می شود، چون بیشتر پودر زردچوبه را خریداری می کند. بعد از کشت این گیاه پس از ۷/۸ ماه ساقه های آن از خاک بیرون می آیند. ابتدا انها را تمیز شسته تا گل و لای از بین برود سپس ریزوم ها را داخل محلول اب جوش و موادی که حاوی مواد قلیایی است قرار می دهیم. این مرحله باعث می شود زودتر نرم و پودر شودو به رنگ انها نیز کمک می کند و باید ریزوم ها را خشک کنند که در کارخانه ها در دمای ۶۵ درجه سانتیگراد انجام می شود. ولی در کارگاه ها  نباید نور خورشید به آنها برخورد کند و به مدت ۱۰ الی ۱۵ روز انجام می شود. مرحله بعد پولیش کردن ریزوم ها است که لایه نازک و خشک را از بین می برد. این مرحله در کارخانه ها به وسیله استوانه های بزرگ که دارای دندانه هستن صورت می گیرد و مالیدن انها روی گونی زبر به صورت سنتی است. همین ریزوم ها است که پودر می شوند  و زردچوبه را به وجود می اورند این پودر شدن توسط اسیاب برقی و هاون انجام می شود و بعد از بسته بندی عرضه می شود.

آیا خواص زردچوبه در اثر حرارت دیدن و پخت و پز از بین نمی رود ؟

همانطور که می دانید دمای بالا باعث از بین بردن ترکیب ها و خواص می شود، پس بهتر است برای اضافه کردن زردچوبه به غذا در آخر پخت آن را اضافه کنید تا خاصیتش باقی بماند.کورکومین که ماده اصلی زردچوبه است با افزایش دما از بین میرود و خاصیتش را از دست م یدهد به طوری که بعد از ۱۰ دقیقه،  نیمی از آن تخریب می شود ولی  روی رنگ زردچوبه تاثیر آنچنانی ندارد.

دلیل استفاده زردچوبه در تمامی غذاهای ایرانی چیست ؟ :

زردچوبه که مشهور ترین ادویه است را به اسم زعفران فقرا هم می شناسند.

بخاطر رنگ زردی که به رنگ زعفران نزدیک است ولی نمی تواند جایگزین بوی زعفران باشد.برای ایجاد رنگ و طعم میتوانیم از کمی زردچوبه استفاده کنیم. قیمت آن خوب است و جزو اصلی ادویه های دیگر مانند پودر کاری است و مردمان کشورهایی آسیایی آن را می پسندند

سرانه مصرف زردچوبه در ایران چقدر است ؟

با توجه به اعداد و ارقام بدست آمده ایران سالانه ۵ هزار تن زردچوبه خریداری می کند که نشان می دهد مصرف آن خیلی بالاست.

برای نگه داری از زردچوبه به چه نکته هایی باید توجه کنیم ؟

زردچوبه دارای ۵ درصد روغن و اسانس است و اگر در مقابل نور خورشید و اکسیژن قرار دهیم، خواص آن از بین می رود و همچنین عطر و طعمش عوض می شود. برای نگه داری از این ادویه ها باید از ظرف هایی که ورود هوا به آنها امکان پذیر نیست استفاده کنیم.

چرا گاهی پس از مدتی که زردچوبه را داخل ظرف شیشه ای یا پلاستیکی می ریزیم، خود زردچوبه یا ظرفش حالت چسبندگی پیدا می کنند؟

زردچوبه دارای حدود ۶۰ درصد نشاسته است و چون رطوبت کمی از خود دارد اگر یه آن رطوبت دهیم حالت چسبندگی به خود می گیرد.

به جنس ظرف هم بستگی دارد به طوری که جنس های پلاستیک و فویل های الومینیومی بهتر از جنس های پلی پروپلین و پلی اتیلین هستند . برای اینکه پودر زردچوبه به دیپاره ظرف نچسبد آن را در حای خشک نگهداری کنید و باید از قاشق یا وسیله خشک استفاده کنید پس از هر بار استفاده در ظرف را محکم ببندید.

برخی افراد اعتقاد دارند باید زردچوبه را داخل یخچال نگهداری کرد تا فاسد نشود. آیا این کار درست است؟

برای اینکه پودر زردچوبه  از مواد غذایی خشک است، نیازی به یخچال ندارد و برای ۲ سال می توان آن را بیرون از یخچال نگهداری کرد.

نشانه مرغوبیت زردچوبه چیست ؟

یکی از ویژگی های زردچوبه اصل و خوب رنگ و بوی آن است که بوی کهنگی ندهد، پودر آن باید نرم باشد و ۹۸ درصد ذرات زردچوبه از الک ۳۰۰ میکرونی بدون خاشاک رد شوند، در داخل پودر ان هیچ زردچوبه کلوخی وجود نداشته باشد.

تقلب های احتمالی که ممکن است در تولید زردچوبه اتفاق بیفتند، چیست؟

بیشتر تقلب ها در گیاهان ارزشمند و گرانی مانند زعفران انجام می شود. البته در زردچوبه هم وجود دارد این تقلبی به طوری که آرد ، نان خشک ،پودر پسته اسیاب شده و پودر دیگر گیاهان  را  به ان اضافه می کنند.

آیا افراد عادی می توانند زردچوبه های اصل یا تقلبی را از هم تشخیص دهند؟

افراد عادی نمی توانند به تقلبی بود آن پی ببرند، زیرا با استفاده از میکروسکپ و دستگاه اسپکتروفتومتر،مواد تقلبی شناسایی می شود.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن