خوراکی ‌ها

خرید سس پنیر ارزان قیمت و با کیفیت

سس پنیر در برندهای دیپ ناچو مهرام،بیژن،سالسا،چنار و گودا به فروش می رسد. قبل از خرید سس پنیر به بررسی نظرات خریداران در مورد این سس پنیر می پردازیم:

با وجود اینکه ذائقه ما ایرانی ها به خوردن غذاهای بسیار خوشمزه و خاص ایرانی عادت دارد اما گاهی هم دوست داریم سرکی به غذاهای آن طرف آب بزنیم و طعم غذاهای فرنگی را نیز بچشیم.

به همین دلیل در شهرهای بزرگ اغلب از هر فرهنگ و کشوری یک رستوران مخصوص با نام آن ها وجود دارد. مثلا رستوران هندی، رستوران عربی، رستوران چینی ، رستوران ایتالیایی و…

مقاله پیشنهادی: دستگاه شمع

از انصاف هم نمی توان گذشت که بعضی از غذاهای کشورهای دیگر بقدری خوش طعم است که حیف است فقط یکبار تست شود.

انواع فست فودها هم که بسیار در بین مردم و اغلب کودکان و جوانان محبوب است به دلیل طعم خاص و گاها تند وتیزی که دارد و استفاده از انواع سس ها، دیپ ها و نوشیدنی های گازدار و طعم دار خوشمزه در کنارشان باعث شده پای ثابت یکی از وعده های هفتگی و شاید چند وعده در هفته تبدیل شود.

از بین سس هایی که در کنار این نوع غذاها، چه فست فودها، چه خوراک های کبابی و گریل و.. سرو می شود برخی از سس ها دارای طعم هایی ویژه تر هستند که کشش بیشتری به خوردن آن ها وجود دارد. سس هایی مانند سس پنیر.

سس پنیر ی زرد یا دیپ پنیر که از انواع پنیر به خصوص پنیر چدار و پارمزان تهیه می شود طعم بی نظیری به غذا می دهد.

مقاله پیشنهادی: قیمت دستگاه جوش ارزان دست دوم

انواع سس های پنیری که برای بسیاری غذاها از جمله، پاستا، لازانیا، استیک ، ساندویج ، سیب زمینی سرخ کرده، همبرگر، انوع سوخاری و… استفاده می شود در بازار بابرندهای دیپ ناچو مهرام، بیژن، سالسا، چنار و گودا ، کاله، و… وجود دارد.

البته این سس را در خانه هم میتوان با پنیر پارمزان، پنیر چدار، پنیر پیتزای کشدار، پنیر فتا ، شیر و چند ادویه تهیه کرد حتی در برخی از دستورالعمل ها از خردل هم در آن استفاده می کنند.


سس پنیر بیژن وزن 500 گرم

مشخصات

  • وزن
    500 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    530 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    23 × 5 × 7 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    16/19676
  • سایر توضیحات
    ارزش غذایی در هر سهم:
  •  
    انرژی: 77.2 کیلوکالری
  •  
    قند: 2.5 گرم

خرید محصول


دیپ، اصطلاحی که در رستوران ها بسیار شنیده می شود!
اگر اهل رستوران رفتن یا رفتن به میهمانی های مدرن امروزی باشید، زیاد کلمه دیپ را شنیده اید و حتی طعم آن را چشیده اید اما برایتان قابل تشخسص نبوده که چیست، از چه موادی تشکیل می شود و جزو کدام دسته از خوراکی ها به شمار می آید.

دیپ را می توان از خانواده سس ها و یا ساید دیش ها دانست . وظیفه طعم دادن به غذا در حین سرو را برعهده دارد. اما تفاوت اصلی با انواع سس ها دارد که در ادامه توضیح می دهیم.

همانطور که گفته شد دیپ غذای اصلی نیست اما در کنار غذاهای اصلی سرو می شود . دیپ را می توان در کنار غذاهایی مانند فینگرفود، نام، انواع کراکر، چیپس سیب زمینی، انواع ترتیلا، نان، ساندویچ ها، سبزیجات، میوه، استیک، ماهی و… استفاده کرد و از آن لذت برد.

مقاله پیشنهادی: شامپو لروکس

تفاوت دیپ و سس در این است که سس مایع رقیقی ست که اغلب روی غذا ریخته شده و سرو می شود اما دیپ مایع غلیظی است که تکه های خوراک در آن غوطه ور شده و میل می شود .

برای تهیه دیپ از ماست، خامه ترش، شیر، پنیر نرم و سس مایونز به عنوان پایه استفاده می شود و با ادویه ها و گاها مواد دیگر طعم دار می شود.

دیپ پنیر، دیپ سبزیجات مانند آرتیشو، کنگرفرنگی، حمص و… جزو دیپ های پرطرفدار هستند. و خوراکی بسیار خوشمزه ای که بین ما ایرانی ها جایگاه و یژه ای دارد یعنی ماست موسیر یکی از مشهورترین دیپ هاست.

و اما معرفی یکی از خوشمزه ترین دیپ ها… که بی شک در کنار بسیاری از غذاها طعم فوق العاده ای به آن می دهد.

سس پنیر / دیپ پنیر
برای علاقه مندان به انواع پنیرهای خوش طعم و خوش عطر، سس پنیری می تواند یک شگفتانه فوق العاده باشد. سس پنیری اغلب در رستوران ها و فست فودها در کنار خوراک های گوشتی و گیاهی سرو می شود که بسیار هم پرطرفدار است.

در کشورهای شرقی سس پنیر را با لابستر و خوراک خرچنگ سرو می کنند اما در رستوران های ایرانی دیپ پنیر را می توان با اانواع ساندویچ ، انواع برگر، انواع سوخاری ، استیک و…. سرو کرد.

پایه سس پنیر ، همانطور که از اسم آن مشخص است پنیر است که البته در رسپی های مختلف نوع پنیر آن فرق دارد، از انواع پنیر فتا گرفته تا پنیرهای فرانسوی و انگلیسی. اما دیپ سس اصلی با پنیر چدار که یکی از خوش طعم ترین پنیرهاست تهیه می شود.

مقاله پیشنهادی: بهترین مارک شیشه دودی ماشین

پنیر چدار و تاریخچه کشف آن

پنیر چدار نوعی پنیر زرد یا نارنجی رنگی تس که در از شیر گاو تهیه می شود و سفت می باشد. اصالتا اهل دهکده چدار انگلستان است و نام آن از همان دهکده ای که برای اولین بار کشف شده گرفته شده. این پنیر محبوب ترین پنیر بین انگلیسی ها و دومین پنیر محبوب مردم آمریکاست.

پنیرهای چدار امروزی به دلیل استفاده از رنگ های گیاهی، تغییرات رنگی دارند اما به هرحال از بافت و رنگ آن ها قابل تشخیص می باشند.


سس پنیر چدار
سسی که با این نوع پنیر درست می شود به دیپ پنیر چدار معروف است .

سسی ایت زرد رنگ با عطر و طعم پنیر چدار که طعمی فوق العاده دارد و در کنار غذاها یک وعده غذای فرح بخش، مقوی و دلچسب را بوجود می آورد.

سس پنیر چدار را در کنار غذاهای زیر سرو کنید:
انواع غذاهای گوشتی مثل استیک
فست فود / چیپس و سیب زمینی،/ساندویچ همبرگر/ چیز برگر،/هات داگ و
پاستا
سبزیجات گریل و کبابی
مرغ سوخاری یا سرخ شده
سیب زمینی سرخ شده

رسپی دیپ پنیر چدار یا دیپ چیز برای سرو کنار انواع غذای گوشتی و گیاهی
مواد مورد نیاز برای ۸ نفر
شیر: ۱ و ½ پیمانه
پنیر چدار رنده شده: ۱ و ¼ پیمانه
پنیر پارمسان رنده شده: ¼ پیمانه

کره: ۲ قاشق غذاخوری
آرد: ۲ قاشق غذاخوی
پودر پیاز: ¼ قاشق چایخوری
فلفل سفید: ۱/۸ قاشق چایخوری

مراحل تهیه
کره را درون قابلمه روی حرارت متوسط گذاشته تا ذوب شود، آرد را آهسته آسهته به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.

ماده ای که به دست می آید ماده ای یکسدت طلایی رنگی ست که بوی خامی ندارد.
شیر را به طور آهسته به ترکیب آرد و کره اضافه می کنیم و هم میزنیم .
فلفل سفید و پودر پیاز رادر این مرحله به مواد اضافه کرده و آن را به هم میزنیم.

تا زمان غلیظ شدن سس یعنی حدود سی دقیقه مواد روی حرارت نگه داشته و مرتب بهم میزنیم تا سس ته نگیرد. غلظت مناسب سس ، غلظتی شبیه فرنی است.

مقاله پیشنهادی: شامپو بنفش چه مارکی خوبه

بعد از رسیدن مواد به غلظت مناسب آن را از روی حرارت برداشته و پنیر چدار رنده شده را به ترکیب اضافه کرده و خوب بهم میزنیم تا مواد کاملا یکدستی به دست بیاید. برای هم زدن از همزن دستی یا چنگال استفاده کنید. . سس پنیری آماده ست آن رادرون شیشه دربسته تا یک روز می توانید درون یخچال نگه دارید.

نکات کلیدی در تهیه سس پنیری:
حرارت در تمام مراحل تهیه سس باید بسیار ملایم و کم باشد.
برای ایجاد طعم وقی تر می توانید همزمان با اضافه کردن پنیر چدار مقداری پنیر پارمزان را نیز به آن اضافه کنید.
برای اینکه رنگ سس متمایل به زرد شود از کمی زعفران استفاده کنید.

به جای پنیر رنده شده از پنیر ورقه ای هم می توان استفاده کرد.
اگر مایلید سس تان تند و تیزتر باشد مقدار فلفل آن را بیشتر کنید.
برای هربار استفاده سس تازه درست کنید تا از عطر و طعم واقعی آن لذت ببرید.

بهترین مارک سس پنیری آماده :

اگر مایل به تهیه سس پنیری آماده هستید برندهایی که معرفی می شوند سس های خوش طعمی را تولید کرده اند که می توانید جایگزین سس خانگی کنید.
دیپ ناچو مهرام، بیژن، سالسا، چنار و گودا ، کاله، و…

نکته ای در هنگام خرید محصولات غذایی
تاریخ تولید و انقضای محصول اولین و مهمترین موردی است که باید چک کنید.

مواد اولیه آن مورد دوم است، بهتر است از محصولاتی استفاده کنید که از مواد افزودنی و نگهدارنده کمتری در آن ها استفاده شده.

اگر تناسب اندامتان برایتان اهمیت دارد به جدول کالری آن نیز نگاهی بندازید.
برند محبوبتان را در بین انواع برندها پیدا کنید.
اما گاهی برندهای جدید طعم های جدید خلق کرده اند که امتحان کردن آن ها خالی از لطف نباشد.


مقاله پیشنهادی: قیمت شانه شپش

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن