خرید ضدعفونی کننده سبزیجات ارزان قیمت + 6 مدل با کیفیت
مایع و محلول ژل ضدعفونی کننده میوه و سبزیجات در مدلهای افروز،من،کنز،با سرکه،بس،فیروز،هایژن به فروش می رسد. قبل از خرید ضدعفونی کننده سبزیجات به بررسی 6 مدل از نظر خریداران می پردازیم:
سبزیجات به دلیل ارزش غذایی غنی که دارند، از جمله محصولات پرمصرف در سبد خانوار ایرانی هستند. بنابراین نحوه تهیه و مصرف آنها بسیار مهم است. این مواد با توجه به اینکه در مزرعه کشت میشوند و برای حفاظت آنها در مقابل آفات گوناگون از انواع و اقسام سموم استفاده میشود، ممکن است اگر به درستی آنها را ضدعفونی نکنیم، نه تنها برای بدن مفید نباشند، بلکه آثار زیانباری هم به همراه داشته باشند.
مقاله پیشنهادی: هولدر موبایل برای اسنپ
این محصولات همچنین برای اینکه به دست مصرفکننده برسند بسیار جابه جا میشوند و در محیطهای مختلف قرار میگیرند و ممکن است انواع میکروبها را به آنها نفوذ کنند. بنابراین اولین نکتهای که در هنگام مصرف سبزیجات باید مدنظر قرار دهیم این است که راهی برای شست و شوی درست آنها پیدا کنیم و در هنگام شست و شو کمال دقت را داشته باشیم. یکی از راههایی که به ما کمک میکند با خیال راحت سبزیجات را بشوییم و از آنها استفاده کنیم، ضدعفونیکننده سبزیجات است.
مقاله پیشنهادی: بهترین نوع جارو برقی پارس خزر
این محصول که مدتی است در بازار عرضه میشود علاوه بر اینکه تمامی سموم و میکروبها را از روی سبزیجات میزداید، مانند سایر مواد شست و شو ذرات شیمیایی ندارد که روی سطوح سبزیجات باقی بماند و آسیبرسان باشد. بنابراین ضدعفونیکنندهها بسیار مفید هستند و برای هر خانهای یک ضرورت محسوب میشوند. اگر فردی هستید که از سبزیجات زیاد استفاده میکنید و یا اصلاً فردی هستید که به طور کلی گیاهخواری را انتخاب کردهاید، به شما توصیه میشود حتماً یکی از این ضدعفونیکنندههای سبزیجات را در منزل خود داشته باشید. انواع و اقسام از این ضدعفونیکنندههای سبزیجات در بازار موجود هستند و به راحتی میتوانید با صرف زمان کمی یکی از آنها را خریداری کنید
1-محلول ضد عفونی کننده سبزیجات افروز مدل White حجم 250 میلی لیتر

مشخصات
-
ابعاد17*7*3 سانتی متر
-
وزن283 گرم
-
حجم250 میلی لیتر
-
تعداد1 عدد
-
مناسب برایمیوه و سبزیجات
-
سایر توضیحات– ضد عفونی کننده
-
– قابلیت گندزدایی
-
– مخصوص میوه و سبزیجات
. برندهایی که در بازار عرضه میشوند مانند من، کنز، فیروز، افروز، بس به راحتی در دسترس هستند، علاوه بر اینکه شما میتوانید یک ضدعفونیکننده سبزیجات را خودتان با موادی که در خانه دارید هم به صورت طبیعی درست کنید. به عنوان مثالهایی در این مورد میتوان به ضدعفونیکننده سبزیجات با سرکه و ضدعفونیکننده سبزیجات با جوش شیرین اشاره کرد.
مقاله پیشنهادی: بهترین ماست پروبیوتیک
این محصولات خانگی هم به همان اندازه ضدعفونیکنندههای سبزیجاتی که در بازار موجود هستند، قدرت پاککنندگی دارند و مؤثر هستند. از دیگر برندهای موجود در بازار میتوان به ضدعفونیکننده سبزیجات پرکلرین، ضدعفونیکننده سبزیجات دیرپول، ضدعفونیکننده سبزیجات داروکده و ضدعفونیکننده سبزیجات داتیش اشاره کرد که یکی از آسانترین راههای خرید این محصولات دیجی کالاست. بنابراین کمبود وقت و فراموشی را بهانه نکنید و همین الان با مراجه به این سایت محلول ضدعفونیکننده سبزیجات خود را سفارش دهید، چرا که بسیار مهم و ضروری است.
مقاله پیشنهادی: ساخت مشعل گازی کوچک
کارتیمول، نانوسیل، نفیس، نیولاک سیل، هایژن و هاتول هم از دیگر برندها هستند که یکی دیگر از روشهای تهیه آنها نی نی سایت است. این سایتها که خرید را به صورت غیرحضوری میسر کردهاند کار را بسیار آسان میکنند. بنابراین به راحتی میتوانید از بین این برندهای متنوع موجود در بازار، انتخاب خود را انجام دهید و در حالی که در حال استراحت و یا انجام کارهای مهم دیگر خود هستید، منتظر باشید که محصول مورد نظرتان به زودی به دستتان برسد. در این متن قصد داریم به معرفی بیشتر محلول ضدعفونیکننده سبزیجات بپردازیم و ویژگیهای آن را بیان کنیم. همچنین به نکاتی که در هنگام خرید این محصول لازم است که به آنها توجه کنید هم اشاره خواهد شد. پس با ما همراه باشید.
مقاله پیشنهادی: هات چاکلت چه مارکی خوبه
2-مایع ضد عفونی کننده میوه و سبزیجات مازوداین مدل 07 حجم 500 میلی لیتر

مشخصات
-
ابعاد8x8x16 سانتی متر
-
وزن500 گرم
-
حجم500 میلی لیتر
-
تعداد1 عدد
-
مناسب برایمیوه و سبزیجات
-
اقلام همراهقوطی به همراه پیمانه مدرج 50 میلی لیتر
همانطور که در جریان هستید، میوه و سبزیجات نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن ما دارند و ویتامینهای مورد نیاز بدن ما را تأمین میکنند. بنابراین مصرف روزانه آنها بسیار برای بدن نیاز است. اما قبل از هر چیز ابتدا نیاز است که از نحوه مصرف و ضدعفونی کردن آنها مطلع باشیم و یک روش درست را برای این کار برگزینیم، به خصوص که این روزها با پدیدهای به نام کرونا سر و کار داریم و لازم است که تا آنجا که میتوانیم ضدعفونی هر چیزی را با دقت کامل انجام دهیم.
مقاله پیشنهادی: رب انار چه مارکی خوبه
ضمن اینکه شستن و ضدعفونی کردن سبزیجات همواره، چه در دوران کرونایی و چه غیر از آن، لازم بوده و هست. در این متن به نحوه ضدعفونی کردن سبزیجات میپردازیم.سبزیجات سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند و به همین دلیل میتوانند عامل پیشگیری خوبی در مقابل کرونا باشند. اما تنها مصرف ویتامینها و تقویت سیستم ایمنی کافی نیست و نیاز است که برای قطع زنجیره تا آنجا که امکان دارد در منزل بمانیم
ضدعفونی کردن سبزیجات به قدری مهم است که اگر این کار با دقت لازم انجام نشود، این ماده غذایی غنی نه تنها سیستم ایمنی را تقویت نمیکند، بلکه تمام ارزش غذایی خود را هم از دست داده و باعث آسیب به بدن هم خواهند شد.
3-محلول ضد عفونی کننده سبزیجات افروز مدل 2019 حجم 250 میلی لیتر بسته 2 عددی

مشخصات
-
ابعاد11x10x6 سانتی متر
-
وزن250 گرم
-
حجم250 میلی لیتر
-
تعداد2 عدد
-
مناسب برایمیوه و سبزیجات
اینکه ما میوه و سبزیجات تازه را با رعایت ایمنی مصرف کنیم، بسیار مهم است و بخشی از یک رژیم غذایی سالم محسوب میشود. زیرا که در نتیجه آن خطر ابتلا به بسیاری از بیماریهای محتمل که از آلودگیهای روی سبزیجات به وجود میآیند را کاهش میدهیم که خطرناکترین آنها انواع سرطان است. در واقع این اتفاق زمانی میافتد که ما در حین شست و شو علاوه بر اینکه داریم آلودگیها را پاک میکنیم، مواد مغذی داخل محصولات را حفظ کنیم. ضدعفونیکننده سبزیجات باید این خاصیت را داشته باشد که برای انوع سبزیجات و میوهها خاصیت پاککنندگی داشته باشد و حتی آنهایی که پوست سختی دارند را هم پاک کند. این مایع لازم است که حتماً از مواد ارگانیک تهیه شود تا به بافت مغذی محصولات آسیبی نرساند. به عنوان مثال مواد ضدباکتری میوه و سبزیجات از محصولاتی مانند ذرت، نخل، نارگیل، روغن مرکبات، سیترات سدیم، عصاره دانه گریپفروت و گوجهفرنگی تهیه میشود.
اگر به دنبال روشی سریع و آسان برای میکروبکشی هستید، بهترین توصیه به شما ضدعفونیکننده سبزیجات است. روش مصرف این محلولها به این شکل است که ابتدا آن را با آب مخلوط میکنند و سپس میوه و سبزیجات را در داخل آن قرار داده به شست و شو میپردازند. این محلول برای پاک کردن مواد غذایی از میکروبها و آلودگیها، دفع سموم و آفات، مواد شیمیای، خاک و گرد و غبار کاربرد دارد.استفاده آسان: با خیال راحت میتوانید مواد کشاورزی و زائدی که روی میوهها و سبزیجات موجود هستند را پاک کنید.
4-قرص ضد عفونی کننده میوه و سبزیجات ژاول پارت مدل DFV بسته 3 عددی

مشخصات
-
وزن2 گرم
-
حجم4000 میلی لیتر
-
تعداد60 عدد
-
مناسب برایمیوه و سبزیجات
-
اقلام همراهبروشور نحوه استفاده به زبان فارسی
-
سایر توضیحاتهر یک قرص مناسب 4 لیتر آب در زمان 5 دقیقه و یا 10 لیتر آب( معادل یک سینک ظرفشویی) در زمان 15 دقیقه
ایدهآل در هنگام کمبود آب: اگر آب کافی در دسترس نیست ضدعفونیکننده سبزیجات بهترین گزینه است تا بتوانید مواد غذایی خود را ضدعفونی کنید.
اطمینان از اینکه میوه و سبزیجاتی ایمن خریداری کردهاید:
بهتر است از جایی میوه و سبزیجات مورد نیاز خود را خریداری کنید که محل نگهداری آنها از مواد غذایی خام مثل مرغ و گوشت و غذاهای دریایی جدا باشد.
اطمینان حاصل کنید که قبل از تهیه مواد غذایی دستان خود را به خوبی شستهاید. بهتر است از صابون استفاده کنید.
برای شست و شوی میوهها و سبزیجاتی مانند خربزه و سیبزمینی که پوست سختی دارند بهتر است از یک برس تمیزکننده مخصوص این کار استفاده کنید و بعد از شست و شو آنها را خرد کنید.
اگر روی میوه و سبزیجات خریداری شده مناطقی کبود و آسیبدیده هست، حتماً آن قسمت را جدا کنید، چرا که محل تجمع میکروبهاست.
بهترین روشی که باید میوهها و سبزیجات را مصرف کرد:
در منابع مختلف توسط محققان بسیاری این موضوع مطرح شده است که بهترین روش این است که مواد غذایی را به خوبی پخت کنید و در دمای مناسب و زمان نگهداری کم مصرف کنید.
5-مایع ضد عفونی کننده میوه و سبزیجات بس مدل White حجم 250 میلی لیتر

مشخصات
-
ابعاد12*6*3 سانتی متر
-
وزن280 گرم
-
حجم250 میلی لیتر
-
تعداد1 عدد
-
مناسب برایمیوه و سبزیجات
-
سایر توضیحات-ضد عفونی کننده
-
– قابلیت گندزدایی
نکته: سازمان جهانی بهداشت در رابطه با ویروس کرونا اعلام کرده است که باید همه مواد غذایی با دمای 70 درجه سلسیوس به طور کامل پخته شوند.
مراحل شستن و ضدعفونی کردن:
. ابتدا محصولات را پاک کنید
قبل از آنکه ضدعفونی را شروع کنید لازم است که سبزیها و میوهها را پاک کنید. به این معنی که برگهای زرد را جدا کنید، چوب و گل و لای را از بین آنها بردارید. سپس روی آنها آب بگیرید که گل و لای آنها که روی سطح است از بین بروند. سپس به سراغ مرحله بعدی بروید.
انگلزدایی سبزیجات
این تصور وجود دارد که انگلزدایی را میتوان با نمک انجام داد. این مسئله اشتباه است. نمک تنها کاری که میکند این است که سموم و آفتکشها را از سطح سبزیجات پاک میکند. مرحله مهم بعدی انگلزدایی است که میکروبها را از بین میبرد. در ادامه به آن میپردازیم.
در شرایط حا حاضر جهانی که همگی با کرونا روبهرو هستیم، بهترین ماده برای ضدعفونی سبزیجات، محلول ضدعفونیکننده سبزیجات است. اگر چه عدهای برای این کار از سرکه و آبلیمو استفاده میکنند، اما برای کرونا این مواد راه حلی خوبی نیستند. توصیه میشود حتی اگر محلول ضدعفونیکننده سبزیجات هم در دسترس شما نبود، به سرکه و آبلیمو بسنده نکنید و به جای محلول از مایع ظرفشویی استفاده کنید زیرا کرونا از انواع ویروسهایی است که تنها با مواد شیمیایی از بین میرود.
لذا هر زمان لازم بود که به جای محلول ضدعفونیکننده سبزیجات در صورت در دسترس نبودن از مایع ظرفشویی استفاده کنید، سبزیجات را داخل آب قرار دهید و 3 الی 5 قطره از مایع را بسته به حجم سبزیجات خود درون آب بریزید و کمی هم بزنید تا کف کند. پس از گذشت 5 دقیقه آبکشی نمایید. با این کار تمامی تخم و کیست انگلها که روی سبزیجات قرار داشتند، به سطح آب میآیند و شما باید ظرف را به آرامی از محلول خالی کنید.
6-مایع ضد عفونی کننده سبزیجات من حجم 500 سی سی

مشخصات
-
تعداد1 عدد
-
مناسب برایمیوه و سبزیجات
-
سایر توضیحات– مقدار 500 سی سی
-
– مایع ضد عفونیکننده سبزیجات و میوهها
-
– گندزدا
-
– ازبینبرنده میکروبهای بیماریزا
سعی کنید چند مرحله آب روی سبزیجات بگیرید و آب را خالی کنید تا مطمئن شوید که هیچ مایع ضدعفونیکننده اعم از محلول و مایع ظرفشویی روی سبزیجات باقی نمانده باشد.
علیرغم شایعاتی که در زمینه سرطانزا بودن مایع ظرفشویی در شست و شوی سبزیجات وجود دارد، هیچ منبع علمی صحت این ادعا را تأیید نکرده است، بنابراین تنها نکتهای که باید رعایت کنید این است که بیش از حد از مایع ظرفشویی در شست و شوی سبزیجات استفاده نکنید.
مرحله بعد از انگلزدایی سبزیجات، میکروبزدایی و گندزدایی است که برای انجام این مرحله میتوانید از نوعی پودر به نام پرکلین استفاده نمایید. این پودر یک ماده مؤثر برای گندزدایی است که به راحتی میتوانید آن را در داروخانهها تهیه کنید. نحوه استفاده از این پودر به این شکل است که باید نصف قاشق چایخوری از پرکلین 70 درصد را در 5 لیتر آب حل کنید. سپس سبزیجاتی که انگلزدایی شدهاند را به مدت 5 دقیقه در این محلول قرار دهید و بعد از سپری شدن این مدت زمان آبکشی نمایید. بعد از این مراحل شما سبزیجاتی انگلزدایی شده و گندزدایی شده دارید.
اگر مایل هستید که مرحله سوم، یعنی مرحله گندزدایی، را با نمک انجام دهید، لازم است که 2 قاشق نمک را در آب حل کنید و سبزیجاتی را که مرحله دوم را گذراندهاند به مدت نیم ساعت در این محلول قرار دهید. سپس به دقت شروع به آبکشی نمایید. نمک به دلیل اینکه خاصیت قطبی بودن آب را افزایش میدهد، باعث خارج شدن سموم و آفتکشها از روی سبزیجات میشوند.
اگر هم میخواهید با سرکه سبزیجات خود را ضدعفونی کنید لازم است دو قاشق غذاخوری سرکه را در آب حل کنید و سبزیجات را به مدت نیم ساعت در این محلول قرار دهید.
آبلیمو هم یکی دیگر از روشهای ضدعفونی است که لازم است به نسبت مساوی با آب ترکیب شود و سبزیجات به مدت ؟ دقیقه در این محلول قرار بگیرند. سپس به دقت آنها را آبکشی نمایید.
با توجه به شیوع کرونا در کشور، بازار شایعات هم داغ است و هر کسی فارغ از هر گونه تخصصی، در مورد مسائل راه حلی ارائه میدهد! که این مسئله ممکن بروز مسائل و مشکلاتی از جمله مسمومیت خواهد شد. به عنوان مثال عدهای بیان کردهاند که محلولهای ضدعفونیکننده سبزیجات کرونا را از بین نمیبرند و برای ضدعفونی کردن سبزیجات باید حتماً از وایتکس و الکل استفاده شود. این موضوع صحت ندارد و به هیچ عنوان نباید از این روش استفاده کرد. برای ضدعفونی کردن سبزیجات تنها به راهحلهایی که در بالا مطرح شدند عمل کنید.
مصرف میوه و سبزیجات تازه و بهرهمند شدن از خواص بینظیر آنها مستلزم آن است که آنها را به خوبی پاک و گندزدایی کنید. چرا که سطح آنها همواره پوشیده از میکروارگانیسمهای بیماریزا و غیربیماریزاست که انواع ویروسها، باکتریها و میکروبها در دسته بیماریزای آن قرار میگیرند. بنابراین لازم است که به خوبی پاک شوند.
محلولهای ضدعفونیکننده سبزیجات این قابلیت را دارند که باکتریها، ویروسها و میکروبها موجود در سطح میوه و سبزیجات را از بین ببرند. البته این موضوع را نباید فراموش کرد که هر تمیزکنندهای خاصیت گندزدایی و هر ضدعفونیکنندهای خاصیت تمیزکنندگی ندارد. بنابراین باید طبق مراحل بیان شده در بالا، ابتدا سطوح همه میوه و سبزیجات را به خوبی تمیز کرد.
برای این کار کافی است که ابتدا همه آنها را با چند قطره مایع ظرفشویی و آب به خوبی بشویید و هر چه مواد آلودهکننده مانند گرد و غبار و انگل روی سطوح است را به خوبی پاک کنید. پس از آن میتوانید از یک محلول ضدعفونیکننده سبزیجات خوب استفاده کنید که در جهت انتخاب آن لازم است موارد زیر را در نظر بگیرید:
مهمترین ویژگیهای یک محلول ضدعفونیکننده سبزیجات:
. اثربخشی وسیع:
برای اینکه از میزان اثربخشی یک محصول آگاه شوید، کافیست به برچسب راهنمای روی بستهبندی آن دقت کنید. با این کار علاوه بر اینکه در هزینههای خود صرفهجویی خواهید کرد، از خرید محصول بیفایده هم اجتناب کردهاید. بنابراین محصولی را خریداری میکنید که علاوه بر اینکه استاندارد است، کیفیت کافی را هم دارد.
- بدون آسیبرسانی به انسان و حیوانات
به طور کلی هر چقدر هم که سبزیجات را با دقت آبکشی نمایید، باز هم مقداری از مواد شوینده و محلول ضدعفونیکننده سبزیجات روی آنها باقی خواهد ماند. بنابراین، این محصولات باید به گونهای تولید شوند که هیچ آثار مضری برای شما و اعضای خانوادهاتان وحتی حیوانات خانگی شما نداشته باشند. اگر مبتلا به آسم و بیماریهای مشابه باشید، این موضوع را بهتر درک خواهید کرد.
بدون آسیبرسانی به محیط زیست
همانطور که گفته شد تمام مواد آبکشی میشوند، این آب وارد فاضلاب شهری میشود. بنابراین موادی که در این آب حل میشوند نباید برای محیط زیست مخاطرهآمیز باشند. به این صورت که مواد اولیه آنها باید با محیط زیست سازگار باشند. همه این موارد را میتوانید از روی برچسب راهنمای محصول دریابید.
بدون آسیبرسانی به خود میوه و سبزیجات
یک ویژگی بسیار مهمی که این محصول باید داشته باشد این است که به هیچ عنوان به سطح میوه و سبزیجات آسیبی وارد نکند. به این معنی که این محلول برای بهبود ارزش غذایی این محصولات به کار گرفته میشود لذا به هیچ عنوان نباید تأثیر سوء داشته باشد و با رنگ آنها را تغییر دهد. این موضوع را میتوانید با دقت به مواد تشکیلدهنده و غلظت مناسب آن از روی برچسب راهنمای روی بستهبندی دریابید.
- صرفهجویی در هزینه
با توجه به شرایط حال حاضر جهانی، بخش عمدهای از وقت و هزینه ما صرف خریداری مواد ضدعفونیکننده از هر نوع و به کارگیری آنها به طور مداوم میشود. بنابراین با توجه به نیاز روزانه و بسیار زیاد لازم است که قیمت مناسبی داشته باشند.
کاربرد آسان
برای آنکه بتوانید بهترین کاربری را زا محصول داشته باشید، باید بدانید که آنرا چطور مصرف کنید. بنابراین لازم است که برای آسان شدن روش مصرف، نحوه آن روی بستهبندی ذکر شده باشد.
مثلاً لازم است که اشاره شود که مواد تا چه مدت در محلول غوطهور شوند و یا اینکه به چه نسبتی محلول را در آب حل کنیم. یا اینکه برای هر میزان از سبزیجات چه مقدار از محلول ضدعفونیکننده سبزیجات را باید مورد استفاده قرار دهیم. اگر این موارد ذکر شده باشند، مراحل گندزدایی با دقت بیشتری انجام خواهد گرفت.