بهترین نوع دیگ سنگی – دیگ سنگی از کجا بخرم – قیمت دیزی سنگی ۴ نفره در تهران
ظرف دیزی سنگی در مدلهای تک نفره،راه ابریشم به فروش می رسد. قبل از خرید ظرف دیزی سنگی به بررسی 7 مدل از نظر خریداران می پردازیم:
ظرف دیزی سنگی آرت گالری مدل ساده

ظرفهای دیزی سنگی یکی از قدیمیترین ظرفهاییست که ایرانیان در پخت و پر به کار میبردهاند. این ظروف طرفداران بسیاری دارد، چرا که شرایط پخت یک آبگوشت لذیذ، از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی، را فراهم میکند. دیزیها میتوانند سفالی، مسی یا سنگی باشند و در شهرهای مختلف ایران به شکل و شمایل متفاوت تولید شوند. اما در بین همه این انواع، دیزی سنگی جایگاه خاص خودش را دارد و تقریباً در تمامی شهرهای ایران هستند جاهایی که مرکز تولید و فروش این محصول باشند. البته این دیزیها را نباید با قابلمه و دیگ مقایسه کرد.
مفاله پیشنهادی: بهترین مارک مداد کنته
اینها شرایط و ضوابط خاص خود را در آشپزی دارند. مثلاً اینکه معمولاً تکنفره هستند. در نهایت نمونههای دونفره آنها هم در بازار هست و در رستورانها هم از آنها استفاده میشود. دیزی سنگی مشهد معروفترین دیزی سنگی است و میتوان گفت اصل دیزی سنگی از مشهد است. اما در شهرهای دیگر ایران هم میتوان از این محصول پیدا کرد. ظروف دیزی سنگی پس ا زآببندی مورد استفاده قرار میگیرند ه نحوه استفاده آنها هم مهم است و دستوری دارد که باید آن را بیاموزید. اگر قصد سفر مشهد را ندارید، سادهترین راه برای تهیه این ظروف دیزی سنگی، دیجی کالاست. میتوانید از طریق این سایت دیزی سنگی مورد نظر خود را سفارش دهید
مفاله پیشنهادی:پودر قند را از کجا تهیه کنیم
و منتظر بمانید تا در درب منزل خود آن را دریافت کنید. در این متن قصد داریم ظروف دیزی سنگی و خواص و ویژگیهایش را به شما معرفی کنیم و به نکاتی که در حین خرید لازم است به آنها توجه داشته باشید اشارهای کنیم.پس با ما همراه باشید.
ظرف دیزی سنگی راه ابریشم مدل آپالوسا با ظرفیت 8 نفر

اگر فردی اهل سفر و طبیعتگردی هستید، حتماً تا به حال بارها پیش آمده که پیشنهاد یک طبیعتگردی را با دوستانتان مطرح کردهاید و با استقبال زیادی هم مواجه شدهاید. حتماً میدانید چنین سفری به لوازم و تجهیزات خاص خود نیاز دارد که تجهیزات و مواد آشپزی هم بخشی از آنها محسوب میشود. اینکه قصد دارید چه غذایی را برای خود و همراهان فراهم کنید، به انتخاب تجهیزات کمک میکند.
مفاله پیشنهادی: خرید مهر نماز ارزان
مثلاً اگر قصد پخت یک آبگوشت لذیذ و چرب وچیلی دارید، حتماً به ظروف دیزی سنگی نیاز پیدا خواهید کرد. البته که برای یک غذای خوب به یک آشپز حرفهای با مواد اولیه مرغوب نیاز دارید، اما آشپز اگر تجهیزات و لوازم مورد نیاز آشپزی را در اختیار نداشته باشد، هیچ کاری از دستش برنمیآید. بنابراین یک ظرف دیزی سنگی، از ملزومات پخت یک آبگوشت لذیذ خواهد بود.
ظرف دیزی سنگی مدل ستاره ای

مفاله پیشنهادی: بهترین مارک جاروبرقی سطلی
دیزی سنگی که نام دیگر آن هَرَکاره است، یک نوع قابلمه یا دیگ سنگی است که جنس آن از سنگ سرپانتین میباشد. نکتهای که باعث شده دیزی سنگی مورد استقبال قرار بگیرد این است که در مقابل حرارت مقاوم است و باعث میشود غذا به آرامی بپزد و روند ملایم پخت صورت گیرد. سنگ سرپانتین (Serpantine) که در ساخت دیزی سنگی استفاده میشود، دارای فرمول شیمیاییMg، Fe)۳Si۲O۵(OH)۴) است.
مفاله پیشنهادی: خرید آبنما رومیزی
این سنگ در واقع نوعی کانی است که در کشورهای ایران، سوئیس، اتریش، آمریکا و زیمباوه به وفور دیده میشود که شهر مشهد در ایران یکی از منابع این کانی است.
ظرف دیزی سنگی مدل تیشه ای کد DZT 1414

طب سنتی بیان میکند که ظروف سنگی از سالمترین تجهیزات پخت غذا محسوب میشوند. به این دلیل که با پخت ملایم خود باعث میشوند غذا با حفظ خواص کاملاً مغزپخت شود و بسیار خوشمزه باشد.
مفاله پیشنهادی: بهترین اسپری گاز پاک کن
موادی مانند گوشت که در آبگوشت و خورشت و قورمه استفاده میشود، برای اینکه کاملاً بپزد و خوشمزه شود، حدوداً به 2 ساعت یا 120 دقیق زمان نیاز دارد. با توجه به اینکه مواد در ظروف دیزی سنگی به هیچ عنوان نمیسوزد، بنابراین میتوانید گوشت را با خیال راحت در این دیزیها قرار دهید تا این دو ساعت را سپری کند.
ظرف دیزی سنگی راه ابریشم با ظرفیت 8 نفر

از خواص و ویژگیهای مهم دیزی سنگی میتوان به این موارد اشاره کرد: حفظ خاصیت و ارزش مواد غذایی، پخت کامل مواد غذایی و طعم بینظری که غذا در این ظروف پیدا میکند. بنابراین اگر هوس یک تعطیلات آخر هفته خوشمزه را کردهاید و دیزی غذای مورد علاقه شماست، حتماً از این دیزیپزهای سنگی استفاده کنید؛ چرا که مزهاش زیر دندان شما باقی خواهد ماند و پشیمان نمیشوید. برای اینکه در هنگام خرید بتوانید از مرغوبیت دیزی که خریداری میکنید هم اطمینان حاصل کنید، یک راه حل بسیار ساده وجود دارد. یک آهنربا به همراه خود داشته باشید، اگر آهنربا به ظرف بچسبد به این معنی است که کیفیت لازم را دارد اما اگر نچسبد آن ظرف، ظرفی مرغوبی نیست.
ظرف دیزی سنگی راه ابریشم با ظرفیت 10 نفر

از دیگر مزایای این ظروف این است که از طبیعت ساخته شدهاند و هیچ گونه مواد شیمیایی و مضری برای انسان به همراه ندارند. در مقابل ما ظروف سرامیکی و تفلون و لعابی و… را داریم که نه تنها خواص مفیدی برای غذای نخواهند داشت، بلکه موادی که روی سطح آنها چسبیده به مرور جدا میشوند و وارد غذا شده و آسیبرسان خواهند بود.
ظرف دیزی سنگی راه ابریشم با ظرفیت 6 نفر

بنابراین برای سلامتی ما هیچ ظرفی به اندازه ظروف سنگی حائزاهمیت نیست. زیرا این دیگهای سنگی هرکاره مملو از آهن و منیزیم هستند و برای بدن بسیار مفید خواهند بود. این منیزیم خواص زیادی برای بدن دارد که به چند مورد آنها در ادامه اشاره میکنیم:
جلوگیری از سفت شدن عروق، جلوگیری از اضطراب و افسردگی و تسکین اعصاب، پیشگیری از حمله و سکته قلبی، کنترل فشار خون، کاهش سطح تری گلیسیرید و کلسترول خون، بهبود بینظمیهای ضربان قلب، کنترل میزان انسولین خون در بیماران دیابتی، حفظ سطح انرژی بدن، جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه، بهبود وضعیت خواب. علاوه بر اینها آهن موجود در این ظروف هم بسیار مفید است از خواص زیر برخوردار است:
ظرف دیزی سنگی راه ابریشم با ظرفیت 12 نفر

افزایش مقاومت بدن در برابر بیماریها، جلوگیری از خستگی بدن، تقویت قوای جسمانی و تنظیم عملکرد کبد و کلیه از جمله خواص ظروف سنگی هستند.
در ادامه به نکاتی اشاره خواهیم کرد که در هنگام خرید لازم است آنها را مد نظر قرار دهید. با ما همراه باشید.
ظرف دیزی سنگی کد 747

به طور کلی اصلاً لازم نیست رنگ ظروف سنگی کاملاً یکدست باشد. اگر رگههای رنگی یا سفید روی ظرف خود میبینید تنها جنبه زیبایی دارد و هیچ ضرری به همراه نخواهد داشت.
اما اگر ترکی روی سطح ظرف سنگی خود مشاهده میکنید، نیاز به بررسی دارد. اگر ترک به اندازهای باشد که ناخن در آن وارد شود، باید ظرف دیگری را انتخاب کنید. چرا که این ظرف بعد از چند بار پخت دچار از هم گسیختگی خواهد شد.
بهتر است دیگهای سنگی که خریداری میکنید، دسته داشته باشند تا جابهجایی آنها به آسانی صورت گیرد.
دستور تهیه غذا در دیگ سنگی
بهتر است وقتی به تازگی دیزی سنگی را خریداری کردهاید، بلافاصله در آن آشپزی نکنید. این ظرف ابتدا به آببندی نیاز دارد. برای این کار لازم است که تمامی قسمتهای هرکاره را، اعم از قسمتهای خارجی و داخلی، با روغن دنبه چرب کنید و به مدت 24 ساعت آن را در جایی گرم مثل آفتاب یا کنار بخاری قرار دهید
ظرف دیزی سنگی راه ابریشم مدل فالابلا با ظرفیت 10 نفر

نکتهای که در این ظروف در هنگام پخت باید رعایت شود این است که کاملاً پر شوند. از این بابت خیالتان راحت باشد که مواد در این ظروف به هیچ عنوان سر نمیروند و آب آنها کم نمیشود.
البته این نکته قابل ذکر است که هرکارههای تنها برای پخت غذاهایی مانند آبگوشت، خورشها و به طور کلی غذاهایی که پایه آنها آب است کاربرد دارند و نمیتوان برنج و غذاهای سرخکردنی را داخل این ظروف درست کرد.
حتماً به خاطر داشته باشید که اگر دیگ سنگی داغ را زیر آب سرد بگیرید، خواهد شکست. بنابراین بلافاصله وقتی دیگ را از روی گاز برمیدارید، اقدام به شستن آن نکنید.
ظرف دیزی سنگی طرح تابه ای کد DZTA 1515

همچنین نباید به هیچ عنوان هرکاره خالی را روی حرارت قرار دهید.
اگر چه این ظروف از سنگ ساخته شدهاند و مقاوم به نظر میرسند، اما اگر از ارتفاع سقوط کنند، خواهند شکست.
این ظرف برای طبخ غذا بسیار مناسب است چرا که طعم و لعاب خوبی به غذا میبخشد و این به آن دلیل است که غذا با پخت ملایم در این ظروف همراه است. برخلاف ظروف مسی و نفلون که بسیار سریع غذا را آماده میکنند این نوع ظروف زمان بیشتری برای طبخ غذا نیاز دارند. بنابراین امکان سوختن غذا هم در این ظروف و همچنین ظروف سفالی بسیار کم است. همچنین در زمانهای بسیار دور هم این ظروف رایج بودهاند.
ظرف دیزی سنگی مدل تیشه ای کد DZT 1010

نکات مهم در هنگام خرید دیزی سنگی
در هنگام خرید دیزی سنگر را انتخاب کنید که دارای گوشتکوب باشد. اگر این گوشتکوب از جنس خود دیزی باشد، امکان شکستن را به حداقل میرساند
اگر دیزی سنگی دستهدار را انتخاب کنید، امکان جابهجایی راحتتر خواهد بود.
در میان جنسهای مختلف دیزی اعم از سفالب، سنگی، روحی و تفلون، جنس سفالی و سنگی ارجحیت دارد، ضمن اینکه حالت سنتیتری را هم به طبخ غذا میدهد.
ظرفیت پخت را هم در نظر بگیرید. به تعداد نفرات توجه کنید. این ظروف معمولاً تکنفر، دو نفره و یا خانوادگی تهیه و عرضه میشوند.
ظرف دیزی سنگی مدل یاقوت کد AT06

این ظروف معمولاً سنگین هستند. در هنگام خرید توجه کنید که ظرفی را انتخاب کنید که کمترین وزن را داشته باشد. به این صورت جابهجایی آن هم آسانتر خواهد بود.
معمولاً این ظروف سنگی قابلیت آن را ندارند که با ماشین ظرفشویی شست و شو داده شوند. اما اگر قصد چنین کاری را دارید، بهتر است در هنگام خرید از فروشنده جویا شوید و مدلی را انتخاب کنید که این قابلیت را داشته باشد.
به طور قطع میتوان گفت طرحهایی که در داشته باشند بسیار بهتر هستند. چرا که از افتادن اشیاء خارجی درون غذا جلوگیری میکنند.
ظرف دیزی سنگی مدل D-002

به اینکه به راحتی بتوان آنها را شست هم توجه داشته باشید. چرا که این ظروف در تماس مستقیم با مواد غذایی هستند.
اگر متوجه شدید که ظرف دارای شکستگی است به هیچ عنوان آن را مورد استفاده قرار ندهید. زیرا روکشی که روی این ظرف قرار میدهند، سمی است و ممکن است به غذای شما نفوذ کند.
ظرف دیزی سنگی مدل گل دار کد DZGOL1414

ظرف دیزی سنگی طرح تابه ای کد DZTA 1515

ظرف دیزی سنگی طرح تابه ای کد DZTA 1010

ظرف دیزی سنگی مدل بابونه

ظرف دیزی سنگی مدل گلدار کد DZGOL0606

ظرف دیزی سنگی مدل گل دار کد DZGOL0202
