خوراکی ‌ها

خرید قند رژیمی ارزان قیمت + 8 مدل با کیفیت

قند رژیمی در مدلهای کامور،گیاهی،کاندرل به فروش می رسد. قبل از خرید قند رژیمی به بررسی 8 مدل از نظر خریداران می پردازیم:

خرید محصول

با توجه به مضرات قندهای طبیعی که از چغندر و نیشکر ساخته می‌شوند استفاده از آنها بسیار محدود شده است و مردم به مصرف قندهای رژیمی یا شیرین کننده های صنعتی روی آورده اند

بیشتر مضرات قندهای طبیعی مربوط به ماده‌ای به نام ساکارز می‌باشد که در ترکیب آنها وجود دارد اما مزیتی که قندهای رژیمی و شیرین کننده های صنعتی دارند این است که در ترکیب خود ساکارز ندارند

و شیرینی آنها نسبت به شیرینی قندهای طبیعی بسیار بالا می باشد و در مقابل کالری آنها بسیار پایین است انواع مختلفی از شیرین‌کننده‌های صنعتی یا قندهای رژیمی برای مصرف افرادی که دارای دیابت یا اضافه وزن هستند وجود دارند.

مقاله پیشنهادی: قیمت کیک پز برقی پارس خزر

شما می توانید برای تهیه قند های رژیمی ب فروشگاه های مرتبط یا سایت های معتبری مانند دیجی کالا مراجعه فرمایید، قندهای رژیمی در بسته بندی های متنوع و تولید شده در کارخانجات معتبر و متفاوت برای خرید شما وجود دارند از جمله:

قند رژیمی قهوه‌ای، قند رژیمی زنجبیلی ،قند رژیمی دیابتی،قند رژیمی استویا و…

این شیرینی محبوب در بین ایرانیان تاریخچه‌ی دور و دراز دارد که شاید برایتان جالب باشد که بیشتر درباره آن اطلاعات داشته باشید.

مقاله پیشنهادی: استیکر اتاق کودک

واژه قند شکل تغییر یافته خندا می باشد که بعدها به کند و سپس به قند تغییر شکل یافت ،خندا وضعی هندی می باشد که در حدود ۳۰۰ سال پیش از میلاد به تکه های شکر استخراج شده از نیشکر گفته می شود، ‏ هرچند اولین ساخت قند به ملت های زیادی نسبت داده شده است

اما شواهد به دست آمده حاکی از آن است که اقوام هندوستانی اولین سازنده های قند بودند به طوری که در نوشته های یک طبیب یونانی آمده است که در هندوستان نوعی عسل وجود دارد که از نی تولید می شود شکل ظاهری آن مانند نمک طعام است و در زیر دندان خورد میشود از دیرباز نیشکر در هندوستان کشت می‌شد و با روش های ابتدایی از نیشکر شکر تصفیه نشده استخراج می گردند

مقاله پیشنهادی: خرید میز جلو مبلی

که در مراسم های مذهبی از آن استفاده می شد و بعد ها این شکر تصفیه نشده را تصویر می کردند و از آن قند سفید ساختند از آنجایی که منطقه هندوستان در زمانی جزو کشور ایران محسوب شده است در بسیاری از کتب قدیمی معتبر اولین سازنده های قند سفید را فارسی زبانان و ایرانیان می‌دانند

و جالب است که بدانید در مناطق خوزستان و شوش ظروف و ابزاری کشف شده است که نشان می دهد اقوام ایرانی با استفاده از آنها از نیشکر عصاره گیری کرده اند ،چیزی شبیه به خط تولید قند و شکر امروزی .

به این بیت از حافظ شیرازی توجه کنید :

شکر شکن شوند همه طوطیان هند

زین قند پارسی که به بنگاله می رود


1-قند رژیمی حبه عناب شاینا – 155 گرم

خرید محصول


بنگاله در واقع نام قدیم هندوستان بوده است که بنگلادش امروزی نیز بخشی از آن بوده، همچنین ابوریحان بیرونی در کتاب معروف خود در یکی از حکایت هایش آورده است که در عید نوروز مردمان برای یکدیگر  هدیه می‌فرستادند رسمی هم اکنون نیز در بین ایرانیان باقی مانده است و در جشن ها و شادی های شان یکدیگر شیرینی میدهند با توجه به شواهد به دست آمده و این بیت از حافظ شیرازی ، تولید قند از از اقوام ایرانی به هندوستان و کشورهای شرقی راه یافته است.

روشهای تولید قند در آن زمان ها اصلاً شبیه روش های امروزی نبوده است، در آن زمان ها با استفاده از وسایل چوبی و فلزی خط تولید قند و شکر را می سازند به این صورت که نیشکر را می جوشاندند و عصاره آن را استخراج می کردند.

مقاله پیشنهادی: خرید موسیر تازه

با وجود اینکه در روایت های مختلف و گوشه و کنار تاریخ نوین صنعت و نیز منابع معتبر تاریخی ایرانیان به عنوان اولین اقوام سازنده قند  از ثبت شده‌اند حتی کلمه شکر در زبان پهلوی و نوشته های دوران ساسانیان وجود دارد اما در تولید قند به شکل صنعتی ایران سابقه چندانی ندارد، تا قبل از سال ۱۷۴۷ میلادی قند به صورت کارگاهی و از تصفیه شکر تصفیه نشده به وجود می‌آمد

تا اینکه آندریاس شیمیدان آلمانی پی برد که در چغندر نیز شکر وجود دارد در آن زمان با استفاده از روشهای مخصوص که شامل قطعه قطعه کردن و خشک کردن و عصاره گیری از چغندر بود قند را ساختند و محصول به دست آمده از این روش را چغندر قند نام گذاری کردند اولین کارخانه تولید قند در تاریخ توسط بنژامین دلسرت راه اندازی شد

مقاله پیشنهادی: چشم بند را از کجا تهیه کنیم

و پس از آن در طی یک سال نزدیک به ۵۰ کارگاه تولید قند در فرانسه بنیانگذاری شدند همچنین به دستور ناپلئون بناپارت چندین مدرسه شیمی قند در فرانسه تاسیس شدند، جمع ایران اولین کارخانه تولید قند صنعتی در سال ۱۲۷۴ تاسیس شد این کارخانه که در منطقه کهریزک با پشتیبانی یک شرکت بلژیکی تاسیس شده بود باعث متداول شدن کشت چغندر قند در زمین های اطراف شهر تهران شد

 

در ایران با توجه به اقلیم و آب و هوای مناسبی که در همه نقاط آن وجود دارد می توان در هر منطقه ایران چغندر را کشت کنند اما خوزستان به دلیل شرایط آب و هوایی بسیار مناسب برای کشت چغندر، تنها شهری از ایران است که کشت چغندر در آن بسیار اقتصادی می باشد به همین دلیل مزارع و کارخانه‌های کشت نیشکر و چغندر در این شهر میباشد


2-قند رژیمی حبه عناب شاینا با طعم دارچین – 155 گرم

خرید محصول


همانطور که گفته شد قند از نیشکر و چغندر قند ساخته میشد  قند این شیرینی محبوب در بین ایرانیان که پای ثابت سفره ها و میزهای آنها برای مصرف در کنار نوشیدنی مرسوم شان می باشد انواع مختلفی دارد، بیشتر افراد فکر می‌کنند که قند ماده‌ای بسیار مضر می باشد که به مقدار کم مصرف می شود

اما جالب است که بدانید بیشتر خوراکی ها غذاها و نوشیدنی هایی که روزانه استفاده می کنید حاوی مولکول های قند می باشند ، قندها از نظر طعم و مزه دارای کیفیت های متفاوتی می باشند و از هر کدام از آنها در تولید مواد خوراکی مختلفی با توجه به سلیقه مصرف کنندگان استفاده می شود

مقاله پیشنهادی: قیمت ملیله کاغذی

قند کله:

قند کله یا طاقدیس در واقع شکر یا قند متراکم شده است که به صورت مخروط تهیه می شود و به صورت دستی شکسته می شود و برای خوردن همراه با چایی یا قهوه استفاده می شود،   قند کله علاوه بر خوردن در کنار چایی کاربردهای دیگری نیز دارد از جمله: از قند کله برای ساییدن روی سر عروس و داماد استفاده می کنند

همچنین برای تزیین سفره عقد از قند کله استفاده می کنند حتی در بعضی فرهنگ ها در مراسم بله برون قند کله را میشکنند و آن را خوش یمن می دانند و برای برخی مراسم  و شادی ها مردم قند کله را به عنوان هدیه میبرند


3-قند رژیمی حبه عناب شاینا با طعم زنجبیل  – ۱۵۵ گرم

خرید محصول


قند حبه:

نوع حبه ای قند در کشورهای زیادی استفاده نمی شود اما کشورهای انگشت شماری که از آن استفاده می کنند آنقدر مصرفشان زیاد است که آمار تولید آن بسیار بالا می باشد و قند حبه بیشترین کاربرد را در میان انواع قندها در این کشورها دارد دارد چایی در ایران محبوب ترین و مرسوم ترین نوشیدنی چای می باشد

و همچنین اکثر مردم در کنار چایی قند حبه استفاده می کنند، قند حبه در واقع شکل فشرده شده شکر سفید می باشد که به شکل مکعب های کوچک توسط دستگاه های مخصوص پرس و خشک می شوند، قند حبه از چغندر قند تشکیل می شود.

شاید برایتان جالب باشد که مراحل تولید قند حبه را بدانید با ما همراه باشید تا مراحل را تشریح کنیم :

شکر به دست آمده از چغندر قند را کاملاً تسویه می کنند به طوری که هیچگونه مواد رنگی و خارجی درون آن مشاهده نمی شود هرچه فرایند تصفیه شکر با کیفیت تر انجام شود قند حبه حاصل سفید تر و با کیفیت تر میباشد، شکر را در مرحله اول درون استوانه هایی می ریزند که دارای مخلوط کن های مخصوص می باشد سپس آب آشامیدنی و تمیز را به شکر داخل استوانه ها  اضافه می‌کند و این استوانه ها این مخلوط را کاملاً با هم ترکیب می‌کند به طوری که شربتی غلیظ از آب و شرکت به دست بیاید

در این مرحله بعضی کارخانجات مقداری آهک به شربت اضافه میکنند تا از تخمیر احتمالی جلوگیری شود، در مرحله بعد شربت غلیظ را از صافی های مکانیکی و مخصوص عبور می‌دهند تا فرایند تصفیه ناخالصی های احتمالی را بگیرد بعد از عبور صافی شربت از زغال فعال عبور داده میشود پس از آن مخلوط به دست آمده در دیگ های مخصوصی ریخته می شود و روی حرارت قرار می گیرد و شوک می دهند تا کریستال تشکیل شود


4-قند رژیمی حبه عناب شاینا با طعم گل محمدی – 155 گرم

خرید محصول


سپس محلول را سرد کرده و به قالب های مخصوص می ریزند و در اتاق های مخصوصی به نام گرمخانه قالب ها را می گذارند تا حباب های هوا از مخلوط خارج شده و مخلوط یکنواختی به دست بیاید سپس قالب ها را وارد سردخانه می کنند و درجه حرارت آنها را به دمای مخصوص می رسانند،

در بعضی کارخانجات ابتدا مخلوط را در قالب های مخروطی می ریزند و سپس با کمک دستگاه ها آنها را قطعه قطعه می کنند و به شکل قند در می آورند اما در برخی کارخانجات دیگر شکل مکعبی قند از همان اول قالب گیری می شود. بنابراین مراحل تولید قند کله و قند حبه یکی می باشد و تنها تفاوت شان شکل قالب گیری آنها می باشد.

قند مایع:

بعضی ها به اشتباه فکر میکنند که قند مایع همانطور که از نامش پیداست شکل مایع قند می باشد،اما اینطور نیست،قند مایع در واقع نوعی شربت صنعتی می باشند که در ساختار برخی محصولات غذایی استفاده می شود گاهاً با عنوان عسل  تقلبی معرفی می‌شود زیرا ظاهر شربت مانندش بسیار شبیه عسل می باشد، قند مایع نشاسته ذرت برنج سیب زمینی و گندم تهیه می شود

لازم به ذکر است که قند مایع قدرت جذب بسیار بالاتری نسبت به شیرین کننده های طبیعی دارد بنابراین مصرف آن زودتر فرد را دچار چاقی و بیماری‌های کبدی و دیابت می کند. محصولاتی مانند زولبیا بامیه سوهان گز شکلات ها از این شیرین کننده در ساختارشان استفاده کرده اند.

از مضرات قندهای طبیعی مطلع شدید کسانی که زمینه یا استعداد بیماری‌های قلبی دیابت و فشارخون دارند بیشتر از افراد سالم در خطر ابتلا به عوارض مصرف قند طبیعی هستند

بنابراین بهتر است که از از قندهای طبیعی اصلاً استفاده نکنند محققان برای جایگزین کردن قند های طبیعی برای افراد بیمار و یا حتی سالم شیرین کننده های مصنوعی با عنوان قندهای رژیمی ساخته اند که مصرف آنها هیچ کدام از عوارض مصرف قندهای طبیعی را ندارد، در ساختار قندهای رژیمی، ماده مضر قندهای طبیعی یعنی ساکارز را کاملاً حذف کرده‌اند، ساکارز همان ماده تامین کننده انرژی در قند های طبیعی می باشد که سوخت و ساز بدن را افزایش میدهند.


5-قند رژیمی حبه عناب شاینا با طعم زردآلو – ۱۵۵ گرم

خرید محصول


قندهای رژیمی بسیار شیرین تر از قند های تولید شده از نیشکر و چغندر قند می باشند بنابراین مقدار کمی از آنها برای شیرین کردن مواد غذایی نسبت به شیرین کننده های طبیعی کافی میباشد جالب است که بدانید قندهای رژیمی یا شیرین کننده های هیچ کالری ندارند و در مقایسه با قندهای طبیعی کالری آنها صفر میباشد

بنابراین به کسانی که قصد کاهش وزن دارند استفاده از شیرین کننده های صنعتی یا قندهای رژیمی توصیه میشود، افراد دیابتی که همواره باید سطح قند خون خود را کنترل کنند اکثرا مصرف شیرین کننده های مصنوعی یا قند رژیمی روی آورده اند زیر سطح قند خون را افزایش نمی دهند

به طور کلی قندهای رژیمی به دلیل نداشتن ساکارز عوارض مخربی که شیرین کننده های طبیعی دارند را ندارد اما تحقیقات نشان داده که مصرف قندهای رژیمی نیز عوارض مخربی دارند در ادامه به انواع قندها رژیمی و عوارض آنها می پردازیم:

‏اسپارتام این شیرین کننده مصنوعی که به طور تقریبی ۱۸۰ برابر بیشتر از شکر و قند شیرین  میباشد و از ترکیب دو نوع اسید آمینه مخصوص تشکیل شده است این شیرین کننده مصنوعی در تهیه محصولات قنادی و شیرینی پزی کاربرد دارد

تحقیقات نشان داده که این قند مصنوعی عوارض بسیار مخربی از جمله ایجاد تومورهای مغزی و سرطان های گوناگون دارد، یکی دیگر از این شیرین کننده ها ساخارین می باشد که قدیمی ترین شیرین کننده مصنوعی می باشد مواد غذایی که در تهیه آنها از ساخارین استفاده می شود در کنار مزه شیرین شان ته مزه تلخی دارند این نوع شیرین کننده نیز عوارض سرطان زا بودن دارد،

آلیتام به نوعی قند رژیمی گفته می‌شود که حدود دو هزار برابر از شکر شیرین تر می باشد و مانند آسپارتام از ترکیب آمینو اسید ها ساخته شده است،سوکرالوز نوعی دیگر می باشد که تقریبا ۷۰۰ برابر شکر شیرین تر باشد و شیرینی اش به اصطلاح تاخیری می باشد یعنی دوام آن بسیار بالا می باشد

هرچند مانند قندهای رژیمی و شیرینی کننده های صنعتی قبل سرطان زا بودن آن تعیین نشده است اما باعث آلودگی زیست محیطی می شود،سیکلامات شیرینی چندانی ندارد در مواد خوراکی استفاده می‌شود که نیاز به شیرین شدن زیاد ندارند،آسه سولفام پتاسیم،

این شیرین کننده کم کالری تنها ۲۰۰ برابر شکر شیرین تر میباشد و در صنایع مانند نانوایی و تولید نوشیدنی ها کاربرد زیادی دارد البته به دلیل اینکه شیرینی اش زیاد بالا نیست آنرا با قندهای رژیمی دیگر که شیرینی بالاتری دارند ترکیب کرده و در صنایع مختلف استفاده می کنند


6-قند رژیمی حبه عناب شاینا با طعم نارگیل – 155 گرم

خرید محصول


 

با وجود اینکه کالری قندهای رژیمی بسیار پایین می باشد اما مصرف زیاد آن در انواع مختلف خوراکی ها و مواد غذایی موجب آسیب رساندن به کبد و کلیه و ایجاد سرطان ها و تومورهای مختلف می شود بنابراین علاوه بر مزیت هایی که نسبت به قندهای طبیعی دارند باید در مصرف آنها زیاده روی نکرد،

قندهای رژیمی با وجود اینکه کالری کمی دارند اما احساس سیری به فرد مصرف کننده دست نمیدهد و حتی در صورت مصرف زیاد این نوع قند ها فرد احساس سیری نمی کند و به سراغ مواد غذایی دیگری برای رفع نیاز خود میرود که همین امر موجب چاقی و اضافه وزن و مشکلات زیادی دیگری میشود،

جالب است بدانید که مصرف قندهای رژیمی به صورت مداوم مانع ترشح هورمون شادی در بدن شده و همین امر موجب ابتلای افراد مصرف کننده به افسردگی می شود.

در نتیجه افرادی که از دیابت و یا اضافه وزن رنج می برند بهتر است به جای استفاده از شیرین کننده های مصنوعی یا قندهای رژیمی خود را نسبت به مواد شیرین اصلاح کنند و بدن خود را به خوردن مواد کم شیرین عادت دهند تا سلامت شان به خطر نیفتد پس بهتر است به جای این که با مصرف غذاهای رژیمی بدن خود را گول بدهید با مصرف قند های طبیعی و سبزیجات و میوه و میوه های خشک عادت غذایی و ذائقه خود را اصلاح کنید.


7-قرص شیرین کننده رژیمی لایف استایل بسته 100عددی

قرص شیرین کننده رژیمی لایف استایل بسته 100عددی

مشخصات

  • وزن
    0.6 کیلوگرم
  • وزن بسته‌بندی
    0.30 کیلوگرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    16 × 10 × 9 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    5./1806
  • سایر توضیحات
    – ارزش غذایی هر عدد قرص شیرین کننده (0.06 گرم ):
  •  
    – انرژی : 0 کیلوکالری
  •  
    – چربی کل : 0 گرم

خرید محصول


8-قند رژیمی کندرل بسته 65 عددی

خرید محصول


 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن