خوراکی ‌ها

درست کردن خیارشور با کمترین امکانات

چگونه خیارشور درست کنیم ؟ یکی از بزرگترین دغدغه ها در هنگام درست کردن خیارشور ترد شدن و کپک نزدن آن با گذشت زمان است که برای این امر باید نکاتی رعایت شوند. خیارشور با سرکه و بدون سرکه درست میشود همچنین برخی اعتقاد دارند که باید آب آن را قبل از ریختن خیار جوشاند.

مواد لازم برای درست کردن خیارشور:

  1. خیار
  2. نمک
  3. سرکه

سایر مواد نیز در ادامه ذکر شده اند.


نمک دریایی خوراکی ید دار دلفین – 500 گرم

مشخصات

  • وزن
    500 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    6×6×16 سانتی‌متر
  • ارگانیک
    خیر
  • شماره پروانه بهداشت
    23/12208

سرکه سفید کیوار – 3 لیتر

مشخصات

  • حجم
    3000 میلی‌لیتر
  • وزن بسته‌بندی
    3150 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    23 × 16 × 16 سانتی‌متر
  • ارگانیک
    خیر
  • شماره پروانه بهداشت
    52/11147
  • سایر توضیحات
    تقطیری

خرید محصول


همه ی افراد دوست دارند که غذای خود را با خوراکی های شور و تند یا دور غذاهای متنوع بخورند.خوردن برخی از غذاها با خوراکی های همراه و دور غذاها بسیار خوشمزه تر و لذیذ تر می شود.

مقاله پیشنهادی: بهترین چراغ اضطراری شارژی

یکی از خوراکی های که شما می‌توانید همراه غذاهای خود مصرف کنید، خیارشور است.

خیارشور به غذای شما مزه ی شور و تند می دهد.شما می توانید از خیارشور در کنار غذاهای سنتی استفاده کنید و همچنین می توانید در کنار ساندویچ ها و غذاهای فست فودی نیز از خیارشور استفاده کنید.

مقاله پیشنهادی: حلال ضد زنگ

شما می توانید خیارشور را به صورت آماده از فروشگاه ها خریداری کنید و یا اینکه خودتان آن را درست کنید.

بدیهی است که خیارشور های آماده دارای مواد افزودنی و مواد نگهدارنده هستند و مقدار نمک آنها زیادتر است و برای سلامتی ضرر بیشتری دارند و اگر می خواهید

مقاله پیشنهادی: قفسه کتاب پلاستیکی

خیارشور سالم تر بخورید که هم نمک آن کمتر باشد و هم از مواد نگهدارنده در داخل آن استفاده نشده باشد، بهتر است که خودتان در منزل خیارشور خانگی درست کنید.

روش های مختلفی برای درست کردن خیارشور در خانه وجود دارد، که شما می توانید متناسب مواد غذایی که دارید و مدت زمانی که می‌خواهید صبر کنید تا خیارشور آماده شود، روش خود را انتخاب کنید و خیارشور خانگی درست کنید.

مقاله پیشنهادی: دریل شارژی چه مارکی خوبه

روش اول
اگر شما عجله دارید و می خواهید خیارشور شما خیلی سریع آماده شود، می توانید از این روش استفاده کنید که به این روش، روش درست کردن خیارشور یک روزه می گویند.

مقاله پیشنهادی: خط چشم قهوه ای مارک خوب

موادی که برای درست کردن خیارشور در این روش نیاز دارید،شامل:خیار ریز و کوچک ،ترخون و سبزی های معطر،سیر،نمک و فلفل،آب جوشیده ای که خنک شده است و سرکه.

مقاله پیشنهادی: ساخت فنر در خانه


خیار گلخانه‌ای Fresh مقدار 1 کیلوگرم

مشخصات اصلی

  • وزن
    1 کیلوگرم
  • وزن بسته‌بندی
    1.009 کیلوگرم
  • تعداد تقریبی در بسته
    بین 7 تا 10 عدد
  • ابعاد بسته‌بندی
    16 × 16 × 5 سانتی‌متر
  • ارگانیک
    خیر
  • سایر توضیحات
    خیار گلخانه‌ای درجه یک
  • بدون بسته‌بندی

خرید محصول


سرکه سفید کیوار – 3 لیتر

مشخصات

  • حجم
    3000 میلی‌لیتر
  • وزن بسته‌بندی
    3150 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    23 × 16 × 16 سانتی‌متر
  • ارگانیک
    خیر
  • شماره پروانه بهداشت
    52/11147
  • سایر توضیحات
    تقطیری

خرید محصول


سیر خشک Fresh مقدار 500 گرم

مشخصات اصلی

  • ابعاد بسته‌بندی
    13 × 10 × 6 سانتی‌متر
  • وزن
    0.5 کیلوگرم
  • وزن بسته‌بندی
    0.512 کیلوگرم
  • ارگانیک
    خیر

خرید محصول


نمک دریایی خوراکی ید دار دلفین – 500 گرم

مشخصات

  • وزن
    500 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    6×6×16 سانتی‌متر
  • ارگانیک
    خیر
  • شماره پروانه بهداشت
    23/12208

فلفل پاپریکا گلستان مقدار 80 گرم

مشخصات

  • وزن
    80 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    13.5 × 4.5 × 4.5 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    22/12185
  • سایر توضیحات
     100 درصد پودر فلفل پاپریکا
  • شکل
    پودر

خرید محصول


مقدار موادی که شما برای درست کردن خیارشور نیاز دارید، متناسب با نیاز شما است و شما می توانید هر چقدر که بخواهید خیارشور درست کنید.

برای درست کردن خیارشور، ابتدا خیار های خود را می شویید و سپس آنها را داخل شیشه های بزرگ بریزید و نمک و فلفل و ترخون و گیاهان معطر که از قبل آنها را شسته و آماده کرده اید را داخل خیارها می ریزید و سپس آب جوشیده خنک را به آن اضافه می کنید، بعد از اینکه آب جوشیده خنک را به آن اضافه کردیم ،سرکه را هم داخل آن می ریزید.

حالا یک قابلمه ی بزرگ برمی‌دارید و داخل آن آب می ریزید.

قابلمه را روی حرارت قرار دهید و شیشه‌های خیارشور را داخل آن بگذارید و سپس اجازه دهید، تا به جوش آید. وقتی آب قابلمه به جوش آمد، اجازه دهید تا ۱۵ دقیقه دیگر خیارشورها داخل آب بماند و سپس آنها را از آب خارج کنید و بگذارید تا خنک شود و آنها را ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از ۲۴ ساعت خیار شور های شما آماده است.

روش دوم
در این روش شما خیارشور معمولی با نمک و سرکه درست میکنید.
در این روش شما باید چند هفته صبر کنید تا خیارشور شما آماده شود و اگر می توانید چند هفته برای درست کردن خیارشور صبر کنید ، برای درست کردن آن از این روش استفاده کنید.

موادی که برای درست کردن این نوع خیارشور نیاز دارید، شامل:خیار ریز و کوچک،آب،سرکه،نمک و فلفل،برگ کرفس، شوید،فلفل سبز تند،سیر،تخم گشنیز.


پودر تخم گشنیز ضامن – 100 گرم

مشخصات

  • وزن
    100 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    6×5×11 سانتی‌متر
  • ارگانیک
    خیر
  • شماره پروانه بهداشت
    50/10332
  • سایر توضیحات
    تهیه شده از بهترین مواد اولیه
  • با کیفیت و درجه یک
  • درب نمك پاشي
  • بسیار معطر و خوش طعم
  • جهت استفاده در انواع خورشت ها ، سوپ ها ، شرینی جات و…

خرید محصول


سبزی خشک شوید سرگل ملیکانو – 90 گرم بسته 3 عددی

مشخصات

  • وزن
    90 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    110 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    13x15x18 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    15/1414-5
  • سایر توضیحات
    سبزی خشک شوید برگ سرگل شده تهیه شده از بهترین شوید با عطر عالی

خرید محصول


خیارها و سبزی هایی که از قبل آن ها را آماده کردید،بشویید و خشک کنید.

در ظرف دیگری آب ،سرکه و نمک را بریزید و اجازه دهید که به جوش آید.

وقتی به جوش آمد آن را از روی حرارت بردارید و سپس اجازه دهید که خنک شود.

خیار ها را در ظرفی بریزید و سپس برگ کرفس، تخم‌گیشنیز ،نمک، فلفل و فلفل سبز و ترخون و شوید را داخل آن بریزید و مخلوط آب و نمک و سرکه که از قبل آن را آماده کرده اید و خنک کرده اید، روی آن بریزید و در طرف را محکم ببندید و آن را داخل جایی قرار دهید، تا یک هفته بماند و بعد از یک هفته خیارشور شما آماده است.

بعد از اینکه خیارشور شما آماده شد،آن ها را داخل یخچال قرار دهید تا خراب نشود.
رنگ خیارشور شما بستگی به میزان نوری دارد که به آن می رسد.

اگر می‌خواهید خیارشور شما به رنگ سبز باقی بماند، باید آن را در سایه قرار دهید تا نور خورشید به آن نرسد. ولی اگر می خواهید خیارشور شما روشن شود و تغییر رنگ ندهد ، آن را در معرض نور خورشید قرار دهید.

نکته ای که خیلی مهم است و باید برای درست کردن این خیارشور از آن استفاده کنید، این است که دمای آب و سرکه ای که روی خیار ها و سبزی ها می‌ریزید،گرم باشد و اگر سرد باشد خیارشور شما خوب نخواهد شد.

اگر می خواهید، خیارشور شما خیلی ترد شود، می توانید از زاج سفید داخل آن بریزید.

میزان نمکی که داخل خیارشور می ریزید، بستگی به سلیقه ی خودتان دارد و می‌توانید آن را کمتر یا بیشتر بریزید.

روش سوم
اگر شما می خواهید خیارشور را مدت بیشتری نگهداری کنید و می خواهید مقدار زیادی خیار شور برای مدت طولانی درست کنید، بهتر است که از این روش برای درست کردن خیارشور استفاده کنید، زیرا ماندگاری خیارشور را افزایش می‌دهد.

موادی که برای درست کردن این خیارشور آنها نیاز دارید، شامل:خیار ریز و کوچک،سنگ نمک،فلفل سبز،زاج سفید،برگ کرفس،شوید، ترخون،سیر.


سبزی خشک کرفس برگ ملیکانو – 90 گرم بسته 3 عددی

مشخصات

  • وزن
    90 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    110 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    13x15x18 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    15/1414-5
  • سایر توضیحات
    سبزی خشک کرفس برگ با عطر عالی تهیه شده از بهترین سبزی کرفس

خرید محصول


شما باید متناسب با مقداری که می خواهید خیارشور درست کنید ، مقدار هر ماده ای را که باید استفاده کنید، تعیین کنید.

شما باید سبزی ها و خیار ها را به خوبی بشویید و سپس خشک کنید.
دقت کنید که خشک کردن خیارها و سبزی ها بسیار مهم است،زیرا اگر آنها خشک نشوند کپک می‌زند و باعث می‌شود که خیارشور شما خراب شود.

مقداری آب را داخل قابلمه بریزید و سپس سنگ های نمک را به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به جوش آید،وقتی که آب و نمک به جوش آمد ، زاج سفید را هم به آن اضافه کنید.

حالا نوبت آن است که خیار ها را داخل ظرف بزرگی بریزید.

برای این که طعم سبزی ها به همه قسمتهای خیارشور برسد، بهتر است که یک لایه خیار و یک لایه سبزی های معطر بچینید و سپس لابلای آنها نمک و فلفل های سبز را بگذارید.

وقتی که خیارها و سبزی ها را داخل ظرفی ریختید، روی آنها مخلوط آب و نمک و همچنین زاج سفید را اضافه کنید.

وقتی که آب و نمک را روی خیارشور ها و سبزی ها ریختید، بهتر است که درب آن را محکم ببندید و آن را در جایی گرم قرار دهید تا خیارشور ها به زودی آماده شود.

مدت زمانی که لازم است تا خیارشور شما آماده شود، بستگی به گرمی هوا دارد. هر چقدر خیارشور ها را در جای گرم تر قرار دهید، زودتر آماده خواهند شد و اگر جای آنها سرد باشد، دیرتر حاضر می شوند.

همان‌طور که قبلاً به آن اشاره کردیم، باید دمای آب و نمکی که روی خیار ها و سبزی ها میریزید، گرم باشد و اگر دمای لازم را نداشته باشد و سرد باشد،خیارشور شما خراب می شود.

شما می‌توانید لابه لای خیارشورهای خود، گوجه های تکه شده را هم قرار دهید تا همزمان با اینکه خیارشور دارید ترشی گوجه‌ نیز داشته باشید و از خوردن آن ها لذت ببرید.


گوجه زیتونی Fresh مقدار 350 گرم

مشخصات اصلی
  • وزن
    0.3 کیلوگرم
  • ارگانیک
    خیر
  • سایر توضیحات
    گوجه زیتونی درجه یک
  • بدون بسته‌بندی
 

نکاتی برای درست کردن خیارشور بهتر
بهتر است که شما خیار های کوچک و قلمی برای درست کردن خیارشور استفاده کنید، زیرا هم آرد تر می‌شود و هم زودتر آماده می‌شود.

همانطور که برای شما توضیح دادیم، بهتر است که دمای آب و نمک و سرکه روی خیارها می‌ریزید گرم باشد تا خیارشور شما زودتر آماده شود.

برای اینکه خیارشور بهتری داشته باشید، بهتر است که به جای نمک از سنگ نمک برای درست کردن خیارشور استفاده کنید‌.

مقدار نمکی که شما برای خیارشور استفاده می کنید، به خودتان بستگی دارد و اگر دوست دارید، می‌توانید آن را بیشتر یا کمتر بریزید. ولی به طور معمول باید بدانید که برای هر ۱۵ لیوان آبی که شما دارید، باید یک لیوان نمک داخل خیارشور بریزید.

شما می توانید از گیاهان و سبزیجات معطر مختلفی داخل خیارشور استفاده کنید، مثلاً شما می توانید کرفس را خرد کنید و لابه لای خیارها قرار دهید و ترشی کرفس نیز داشته باشید.

اگر میخواهید خیارشورهای شما بسیار ترد شود،می‌توانید حتما یک تکه زاج سفید داخل آن استفاده کنید، تا خیارشور های شما ترد و خوشمزه شود.

همانطور که می دانید خیارشور بسیار خوشمزه است و در کنار غذا طعم خوشمزه ای به غذا می‌دهد.مخصوصا اگر شما می خواهید ساندویچ بخورید، بهتر است که حتماً از خیارشور داخل آن استفاده کنید، زیرا طعم بسیار خوب و خوشمزه‌ای به ساندویچ شما می دهد.

شما می توانید خیارشور را به صورت آماده از فروشگاه ها تهیه کنید که خیارشور های آماده دارای مواد نگهدارنده و نمک زیادی هستند. ولی اگر عجله دارید و خیلی فوری به خیار شور نیاز دارید، می توانید خیارشور های آماده را خریداری کنید و مصرف کنید.

اگر به فکر سلامتی خود هستید و می خواهید خیارشور سالمی درست کنید و نمی خواهید خیارشوری که می‌خورید مواد نگهدارنده داشته باشد و نمک زیادی داشته باشد،می توانید خودتان در خانه با روش هایی که در بالا به شما یاد دادیم، خیارشور خانگی درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

اگر شما دوس ندارید که خیارشور شما خیلی شور باشد،می توانید مقدار کمتری نمک به آن اضافه کنید.
همچنین اگر دوس دارید خیار شور شما تند تر باشد، می توانید به آن مقدار بیشتری فلفل سبز اضافه کنید،تا مزه ی آن تند تر بشود.

درست کردن خیارشور کار سخت و پیچیده ای نیست و همچنین مواد زیادی نمی خواهد.

درست کردن خیارشور اصول خاصی دارد، که اگر آنها را رعایت کنید، به راحتی می توانید خیارشور خوشمزه ای درست کنید. پس حتما نکاتی را که در بالا به شما آموزش داده ایم ، رعایت کنید و هنگام درست کردن خیارشور به آن ها دقت کنید تا خیارشور خوشمزه و تردی درست کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن