خوراکی ‌ها

درست کردن ذرت مکزیکی خانگی در منزل

چگونه ذرت مکزیکی درست کنیم ؟ این خوراکی خوشمزه با ذرت خشک و خام یا بلال درست میشود و بر حسب سلیقه در آن از قارچ، پنیر پیتزا، فلفل دلمه ای، سس فرانسوی یا سس دست ساز و… استفاده میشود.

مواد لازم برای درست کردن ذرت مکزیکی:

  1. ذرت
  2. قارچ
  3. سس

 ساید مواد مورد نیاز نیز در ادامه ذکر شده اند.


قارچ دکمه‌ ای کامل ملارد – 400 گرم

مشخصات اصلی

  • ابعاد بسته‌بندی
    8 × 14 × 17 سانتی‌متر
  • وزن
    0.400 کیلوگرم
  • وزن بسته‌بندی
    0.415 کیلوگرم
  • ارگانیک
    خیر
  • شماره پروانه بهداشت
    079101211401913
  • سایر توضیحات
    دمای مناسب برای نگهداری: 4-2 درجه سانتی گراد
  • نوع بسته بندی
    ظرف پلاستیک
  • شرایط نگهداری
    یخچال

خرید محصول


سس مایونز کم چرب کاله مقدار 900 گرم

مشخصات

  • وزن
    900 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    1463 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    9.6 × 17.4 × 9.6 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    49/13034
  • سایر توضیحات
    ارزش غذایی محصول در هر 15 گرم براساس اطلاعات سازمان غذا و دارو:
  •  انرژی: 47 کیلوکالری
  • قند : 0.6 گرم
  •  چربی: 5 گرم
  •  نمک: 0.3 گرم
  •  فاقد اسیدهای چرب ترانس

خرید محصول


وقتی حرف از میان وعده می شود، خوراکی های زیادی به ذهن شما می آید.

ما میان وعده ها و خوراکی های خوشمزه زیادی داریم که شما می توانید در بین وعده های غذایی اصلی از آنها استفاده کنید.

یکی از میان وعده هایی که شما می توانید آن را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید، ذرت مکزیکی است.

ذرت مکزیکی از جمله میان وعده هایی است که طرفدار های خیلی زیادی دارد و کودکان علاقه ی زیادی به خوردن آن دارند.

شما می توانید ذرت مکزیکی را به صورت آماده از مغازه ها خریداری کنید، و همچنین می توانید آن را در منزل نیز درست کنید.

ذرت مکزیکی هایی که در بیرون آماده می شوند، ممکن است بهداشتی نباشد و از پنیر پیتزا و روغن و نمک زیادی برای تهیه آن استفاده می شود و ممکن است برای سلامتی شما و کودکتان مضر باشد و بهتر است که شما ذرت مکزیکی را در منزل با مواد سالم تر و روغن کمتری درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

در ادامه ما به شما چگونگی تهیه ی ذرت مکزیکی خانگی خوشمزه را آموزش می دهیم.

موادی که برای درست کردن ذرت مکزیکی به آنها نیاز دارید و باید آنها را تهیه کنید، شامل موارد زیر است:
ذرت، نمک، فلفل، اویشن، کره، پنیر پیتزا، سس مایونز، قارچ، چیپس خلالی، آب لیمو


ذرت خشکپاک مقدار 300 گرم

مشخصات

  • وزن
    300 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    313 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    14 × 2 × 22 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    21/13407
  • سایر توضیحات
    ارزش غذایی 100 گرم ذرت:
  •  چربی: 6.7 گرم
  •  پروتئین: 12.7 گرم
  •  کربوهیدرات: 61.5 گرم
  •  سدیم: 4 گرم
  •  کلسیم: 11 گرم

خرید محصول


 نمک دریایی خوراکی ید دار دلفین – 500 گرم

مشخصات

  • وزن
    500 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    6×6×16 سانتی‌متر
  • ارگانیک
    خیر
  • شماره پروانه بهداشت
    23/12208

فلفل پاپریکا گلستان مقدار 80 گرم

مشخصات

  • وزن
    80 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    13.5 × 4.5 × 4.5 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    22/12185
  • سایر توضیحات
     100 درصد پودر فلفل پاپریکا
  • شکل
    پودر

خرید محصول


آب لیمو ترش برتر مقدار 1.5 لیتر

مشخصات

  • حجم
    1.5 میلی‌لیتر
  • وزن بسته‌بندی
    1350 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    32 × 7 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    44/ظ/1013

خرید محصول


کره حیوانی پاستوریزه میهن مقدار 100 گرم

مشخصات اصلی

  • وزن
    100 گرم
  • وزن بسته بندی کالا
    102 گرم
  • ابعاد بسته بندی
    7 × 5 × 2 سانتی‌ متر
  • شماره پروانه بهداشت کالا
    22/12528
  • سایر توضیحات
    کره حیوانی لاکتیکی بدون نمک

خرید محصول


قارچ دکمه‌ ای کامل ملارد – 400 گرم

مشخصات اصلی

  • ابعاد بسته‌بندی
    8 × 14 × 17 سانتی‌متر
  • وزن
    0.400 کیلوگرم
  • وزن بسته‌بندی
    0.415 کیلوگرم
  • ارگانیک
    خیر
  • شماره پروانه بهداشت
    079101211401913
  • سایر توضیحات
    دمای مناسب برای نگهداری: 4-2 درجه سانتی گراد
  • نوع بسته بندی
    ظرف پلاستیک
  • شرایط نگهداری
    یخچال

خرید محصول


سس مایونز کم چرب کاله مقدار 900 گرم

مشخصات

  • وزن
    900 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    1463 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    9.6 × 17.4 × 9.6 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    49/13034
  • سایر توضیحات
    ارزش غذایی محصول در هر 15 گرم براساس اطلاعات سازمان غذا و دارو:
  •  انرژی: 47 کیلوکالری
  • قند : 0.6 گرم
  •  چربی: 5 گرم
  •  نمک: 0.3 گرم
  •  فاقد اسیدهای چرب ترانس

خرید محصول


پنیر پیتزا مطهر – 2 کیلوگرم

مشخصات

  • وزن
    2000 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    3 × 27 × 30 سانتی‌متر
  • میزان چربی
    پرچرب
  • شکل پنیر
    رنده شده
  • شماره پروانه بهداشت
    16/19463
  • سایر توضیحات
    ارزش غذایی محصول در 30 گرم :
  • انرژی : 82 کیلوکالری
  • قند : 0 گرم
  • چربی : 6.9 گرم
  • نمک : 0.24 گرم
  • اسیدهای چرب ترانس : 0.001 گرم

خرید محصول


برای تهیه کردن دانه های ذرت شما می توانید از دو روش استفاده کنید.

شما می‌توانید کنسرو ذرت را از فروشگاه ها خریداری کنید و برای درست کردن ذرت مکزیکی از آن استفاده کنید.

همچنین شما می توانید بلالی خریداری کنید و بلالی را آب پز کنید و دانه های آن را جدا کنید و از دانه های جدا شده برای درست کردن ذرت مکزیکی استفاده کنید.

این که از کدام روش استفاده کنید، میل خودتان است و سلیقه ای است.

اگر وقت زیادی ندارید و نمی توانید بلال ها را از قبل آب پز کنید و دانه های آن را جدا کنید، می‌توانید از کنسرو ذرت استفاده کنید که در زمان صرفه جویی می کند و به زمان کمتری برای درست کردن ذرت مکزیکی نیاز دارد، زیرا دانه های ذرت آماده هستند.

اگر شما از روش دوم برای درست کردن ذرت مکزیکی استفاده می کنید و می خواهید که بلال خود را آب پز کنید و سپس دانه های ذرت را از آن جدا کنید، می توانید یک ردیف از دانه های ذرت را به صورت طولی با چاقو یا با قاشق بکنید و سپس دانه های دیگر به راحتی با دست کنده می شوند.

روشن است که اگر شما از کنسرو ذرت به صورت آماده استفاده کنید ، دارای مواد نگهدارنده است و ضرر زیادی برای سلامتی انسان دارد.

ولی اگر شما به صورت طبیعی ذرت را تهیه کنید و آن را دان کنید و از آن استفاده کنید، به دلیل اینکه مواد نگهدارنده و شکر ندارد، برای سلامتی شما ضرر ندارد و بسیار طبیعی است.

همچنین شما می توانید در زمانی دیگر بلال های خود را آب پز کنید و سپس دانه های آن را جدا کنید و آنها را داخل فریزر نگهداری کنید، تا در زمانی که می خواهید ذرت مکزیکی درست کنید، دانه های ذرت آماده داشته باشید.

بهتر است برای درست کردن ذرت مکزیکی دانه های ذرت را برای چند دقیقه بخارپز کنید ولی باید حواستون باشه که دانه های ذرت له نشود.
زیرا اگر دانه های ذرت له شود، دیگر ظاهر زیبایی ندارد و نمی توانید آنها را با مواد دیگری مخلوط کنید و با آن ذرت مکزیکی درست کنید.

بعد از اینکه دانه های ذرت و بخارپز کردید حالا نوبت اضافه کردن چاشنی ها و موادی است که در بالا به آنها اشاره کردیم
لازم است بدانید که خوش مزگی و طعم ذرت مکزیکی به چاشنی ها و ادویه هایی است که به آن اضافه می کنید و مهمترین بخش درست کردن ذرت مکزیکی ادویه هایی است که مشخص کننده طعم ذرت مکزیکی خواهد بود.

ذرت های بخار پز شده را داخل ظرفی بریزید و سپس کم کم و مرحله به مرحله به آنها چاشنی‌ها و ادویه ها را اضافه کنید.
مرحله اول اضافه کردن نمک است. شما باید متناسب با مقدار ذرتی که دارید، نمک را بریزید و نباید آن را خیلی زیاد بریزید تا شور شود.

اگر دوست ندارید خیلی نمک داخل ذرت مکزیکی خود بریزید،‌می توانید به جای استفاده از نمک زیاد از آب لیمو برای مزه دادن به ذرت مکزیکی استفاده کنید.

استفاده از آب لیمو به جای نمک برای سلامتی مفید تر است، زیرا نمک زیاد برای سلامتی مضر است.

بعد از اضافه کردن نمک،‌نوبت به اضافه کردن آویشن است.

شما باید آویشن را به میزانی اضافه کنید تا بوی آن در تمام ذرت های شما پخش شود.

بعد از این که نمک و آویشن را به ذرت ها اضافه کردید و آنها را خوب با هم مخلوط کردید، حالا نوبت آن است که به سراغ کره بروید و مقداری کره به ذرت های خود اضافه کنید.

مقدار کره ای که به ذرت های خود اضافه می کنید، کاملا سلیقه ای است و شما می توانید مقدار کره ی بیشتری استفاده کنید و یا اینکه مقدار کره ی کمتری برای درست کردن ذرت مکزیکی استفاده کنید.

اگر شما دوست دارید که ذرت مکزیکی تان چرب باشد و طعم لذیذ تری داشته باشد، می‌تواند از کره ی بیشتری برای آن استفاده کنید، ولی اگر میخواهید ذرت مکزیکی سالم تری داشته باشید، باید از کره ی کمتری استفاده کنید.

شما می توانید به جای استفاده از کره از روغن زیتون استفاده کنید.

توصیه می شود که برای براق تر شدن و زیباتر شدن ذرت‌مکزیکی از کره استفاده کنید.

ولی این را در نظر داشته باشید که اگر روغن زیتون در ذرت های خود بریزید،سالم‌ تر است.

بعد از اضافه کردن کره یا روغن و هم زدن و مخلوط کردن ذرت ها با همدیگر، حالا نوبت آن است که به سراغ فلفل بروید و به ذرت های خود فلفل اضافه کنید.

اضافه کردن فلفل به ذرت مکزیکی کاملاً اختیاری و سلیقه‌ای است و اگر شما غذاهای تند و چیلی را دوست دارید، می‌توانید مقدار زیادی فلفل و سس چیلی به ذرت های خود اضافه کنید. ولی اگر طعم تند دوست ندارید یا به فلفل حساسیت دارید،می‌توانید از فلفل برای درست کردن ذرت مکزیکی استفاده نکنید.

مرحله بعدی برای درست کردن ذرت مکزیکی اضافه کردن سس مایونز به آن است.

این مرحله یکی از مهمترین و اصلی ترین مراحل درست کردن ذرت مکزیکی است،زیرا اگر سس مایونز نباشد، ذرت مکزیکی خوشمزه نخواهد شد.

شما می توانید مقداری آویشن به سس مایونز خود اضافه کنید و آنها را به ذرت ها اضافه کنید، زیرا این کار باعث خوشمزه تر شدن و خوش بو تر شدن ذرت مکزیکی می شود.


پودر آویشن زبانزد – 120 گرم

مشخصات

  • وزن
    120 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    20x15x3 سانتی‌متر
  • ارگانیک
    بله
  • شماره پروانه بهداشت
    39/1361-9
  • شکل
    پودر

خرید محصول


همانطور که در بالا نیز با آن اشاره کردیم، شما میتوانید برای طعم گرفتن ذرت‌های خود مقداری آب لیمو نیز به آن اضافه کنید.

مقدار آب لیمویی که شما می‌توانید به ذرت مکزیکی اضافه کنید، کاملاً سلیقه ای است و شما باید متناسب با ذائقه ی خود مقداری آبلیمو به ذرت مکزیکی اضافه کنید.

مرحله بعدی اضافه کردن قارچ به ذرت مکزیکی است.
شما باید قارچ ها را تکه تکه کنید و سپس آنها را مقداری تفت دهید.
وقتی که قارچ ها را به خوبی تفت دادید، می‌توانید آن‌ها را به مخلوط ذرت ها و سس مایونز و ادویه ها اضافه کنید.

شما می‌توانید در لحظه ی آخر مقداری پنیر پیتزا نیز به ذرت ها اضافه کنید و آنها را به خوبی با هم مخلوط کنید.

اضافه کردن پنیر پیتزا به ذرت مکزیکی کاملا سلیقه ای است و اگر شما دوست دارید که طعم پنیر پیتزا را در ذرت مکزیکی خود داشته باشید و از آن لذت ببرید، می توانید داخل ذرت مکزیکی خود از پنیر پیتزا نیز استفاده کنید، ولی همانطور که می دانید پنیر‌پیتزا چرب است و برای سلامتی شما مضر است و اگر شما به فکر سلامتی خود هستید، بهتر است که از پنیر پیتزا در ذرت مکزیکی خود استفاده نکنید یا خیلی کم از آن استفاده کنید.

در لحظه ای که می‌خواهید ذرت مکزیکی رو داخل ظرف خود بریزید، می توانید مقداری چیپس خلالی نیز روی آن بریزید.
ولی نکته ای که مهم است، این است که حواستان باشد که زودتر خلال را داخل ذرت های داغ نریزید، زیرا باعث می‌شود که چیپس خلالی شما خمیر شود.


چیپس خلالی با طعم نمک باتو – 85 گرم

مشخصات

  • وزن
    85 گرم
  • وزن بسته‌بندی
    100 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    2 × 7 × 10 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    38/10050
  • سایر توضیحات
    ارزش غذایی در هر سهم 30 گرم :
  • انرژی: 156.6 کیلوکالری
  • قند: 0 گرم
  • چربی: 8.37 گرم
  • نمک: 0.42 گرم
  • اسید چرب ترانس: 0 گرم

خرید محصول


اگر شما به سس مایونز علاقه ی زیادی دارید، می توانید هنگامی که ذرت‌ مکزیکی را سرو کردید، مقدار دیگری سس مایونز همراه با آویشن روی آن بریزید تا خوشمزه تر شود.

ذرت خواص زیادی دارد و دارای آنتی اکسیدان زیادی است که برای بدن مفید است.
همچنین ذرت برای پیشگیری از دیابت و کنترل میزان قند خون بسیار مفید است.
ذرت دارای آهن، کلسیم ،گوگرد و سیلیس است و می‌تواند از پوست و مو و ناخن محافظت کند و نقش تقویتی برای آنها داشته باشد.

جالب است بدانید که ذرت دارای مقدار زیادی ویتامین های گروه بی است که برای بدن خواص بسیار زیادی دارد.

همان طور که به آن اشاره کردیم،ذرت خواص بسیار زیادی دارد و به عنوان یک میان وعده ی مقوی می توانید از آن استفاده کنید.

یکی از میان وعده هایی که می توانید با ذرت درست کنید ذرت مکزیکی است، که بسیار خوشمزه و لذیذ است.

اگر شما رژیم هستید و می خواهید وزن خود را کم کنید و یا اینکه برای سلامتی خود ارزش قائل هستید و به فکر سلامتی خود هستید، می توانید از مواد مضری مانند سس مایونز و پنیر پیتزا به مقدار خیلی کمی در ذرت مکزیکی خود استفاده کنید و همچنین می توانید به جای استفاده از نمک زیاد از آبلیمو برای طعم دادن به ذرت مکزیکی استفاده کنید.

شما می توانید از قارچ بیشتری برای درست کردن ذرت مکزیکی خود استفاده کنید و همچنین برای استفاده از کره از روغن زیتون استفاده کنید تا ذرت مکزیکی شما رژیمی شود.

روش های زیادی برای درست کردن ذرت مکزیکی وجود دارد، که در این مطلب یکی از اصولی ترین روش ها را به شما آموزش دادیم.

درست کردن ذرت مکزیکی بسیار آسان است و وقت زیادی نمی خواهد و شما می توانید با رعایت نکاتی که در بالا به آن اشاره کردیم و با موادی که در بالا برای شما نام بردیم، ذرت مکزیکی خوشمزه ای برای خود درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن